Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.
Bacardin tislaamo tuottaa vuosittain yli 20 miljoonaa rommia. Maailmankuulua alkoholia valmistetaan edelleen samalla menetelmällä, kuin 150 vuotta sitten, jolloin Bacardi kehitettiin.