BlogitReseptitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppiSanakirja

Haulla nyrkki löytyy 2 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Nyrkki7

su 31.10. klo 00.25 - 01.30 1h 5minMTV3

NyrkkiPaluu Porkkalaan. Kausi 1, 9/10. Porkkalan palautus ja presidentinvaalit lähestyvät. Onnistuuko CIA-agentti Lisa saamaan Juliuksesta liittolaisen? Helena organisoi Sergejevin ja hänen lastensa loikkausta länteen. Vaikka Baba Yaga on räjäytetty taivaan tuuliin, Porkkalan stalinisteilla on jo uusi suunnitelma Hrustsovin syrjäyttämiseksi ja isä ja poika Sergejev valitsevat puolensa.
Lue juttu»

Nyrkki12

su 07.11. klo 00.45 - 01.40 55minMTV3

Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen. Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat toisilleen. CIA-agentti Lisa on päättänyt, ettei Fagerholmin voittoa jätetä yhden kortin varaan, mutta Nyrkki pitää varansa. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen... Kun koko kansakunta hiljenee seuraamaan ääntenlaskua, eduskuntatalon sokkeloissa käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta.
Lue juttu»
> >
Nyrkki
Paluu Porkkalaan. Kausi 1, 9/10. Porkkalan palautus ja presidentinvaalit lähestyvät. Onnistuuko CIA-agentti Lisa saamaan Juliuksesta liittolaisen? Helena organisoi Sergejevin ja hänen lastensa loikkausta länteen. Vaikka Baba Yaga on räjäytetty taivaan tuuliin, Porkkalan stalinisteilla on jo uusi suunnitelma Hrustsovin syrjäyttämiseksi ja isä ja poika Sergejev valitsevat puolensa.
https://www.telsu.fi/l/nyrkki_10132744_1.jpg
Arvosana 3.4/5, annettu 79 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Iholla, McLeodin tyttäret, NCIS Rikostutkijat, Downton Abbey, Arman Pohjantähden alla, Syyttäjä, Kauniit ja rohkeat, Elämäni Biisi, Yökylässä Maria Veitola, Miehen puolikkaat

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity