8/8. Riisi. 82-vuotias Yuan Longping on omistanut koko elämänsä huippusatoja tuottavan superriisilajikkeen kehittämiseen. Riisinviljelijä Lu Zhengzhong taas toivoo, että voisi kustantaa vanhempiensa matkan Beijingiin. HD
8/8. Riisi. 82-vuotias Yuan Longping on omistanut koko elämänsä huippusatoja tuottavan superriisilajikkeen kehittämiseen. Riisinviljelijä Lu Zhengzhong taas toivoo, että voisi kustantaa vanhempiensa matkan Beijingiin. HD
7/8. Villasaksirapu. Syys-lokakuussa shanghailaiset villiintyvät, sillä silloin on villasaksirapujen paras pyyntikausi. Kalastaja Sun Xinggen on tehnyt kodistaan ravintolan ja odottaa jännittyneenä turistitulvaa. HD
7/8. Villasaksirapu. Syys-lokakuussa shanghailaiset villiintyvät, sillä silloin on villasaksirapujen paras pyyntikausi. Kalastaja Sun Xinggen on tehnyt kodistaan ravintolan ja odottaa jännittyneenä turistitulvaa. HD
6/8. Sichuaninpippuri. Harva maku pääsee yllättämään yhtä paljon kuin sichuaninpippurin pistely kielen päällä. Suosittu mauste on pohjana suurelle osalle kiinalaista ruoanlaittoa, joten se tarjoaa tuloja viljelijöille. HD
6/8. Sichuaninpippuri. Harva maku pääsee yllättämään yhtä paljon kuin sichuaninpippurin pistely kielen päällä. Suosittu mauste on pohjana suurelle osalle kiinalaista ruoanlaittoa, joten se tarjoaa tuloja viljelijöille. HD
5/8. Kiinankaali. Kaupunkilainen Gaon perhe on onnistunut hankkimaan viljelypalstan, missä kasvaa muun muassa kiinankaalia. Kiinankaali kuuluu maan tärkeimpiin vihanneksiin, ja sillä on roolinsa jopa taiteessa. HD
5/8. Kiinankaali. Kaupunkilainen Gaon perhe on onnistunut hankkimaan viljelypalstan, missä kasvaa muun muassa kiinankaalia. Kiinankaali kuuluu maan tärkeimpiin vihanneksiin, ja sillä on roolinsa jopa taiteessa. HD
4/8. Soija. Fredrik Önnevall tapaa Dong Linfan, joka oli nuorena miehenä Kiinan entisen johtajan Mao Zedongin yksityiskokki. Diktaattorin lempiruokaa oli keitetty siankylki, ja soijalla on ruokalajissa ratkaiseva rooli. HD
4/8. Soija. Fredrik Önnevall tapaa Dong Linfan, joka oli nuorena miehenä Kiinan entisen johtajan Mao Zedongin yksityiskokki. Diktaattorin lempiruokaa oli keitetty siankylki, ja soijalla on ruokalajissa ratkaiseva rooli. HD
3/8. Tee. Kiinasta lähtöisin oleva tee on maailman yleisin juoma veden jälkeen. Millä tavoin arvokas sato korjataan, ja kuinka pitkäaikainen kuivuus vaarantaa teeviljelmät? HD
3/8. Tee. Tee on maailman yleisin juoma veden jälkeen ja lähtöisin Kiinasta. Millä tavoin arvokas sato korjataan, ja kuinka pitkäaikainen kuivuus vaarantaa teeviljelmät? HD
2/8. Hainevät. Kiinassa haineväkeiton tarjoaminen on merkki korkeasta yhteiskunnallisesta asemasta. Monet hailajit ovat kuitenkin käymässä uhanalaisiksi, joten vanhoihin perinteisiin haetaan muutosta. HD
2/8. Hainevät. Kiinassa haineväkeiton tarjoaminen on merkki korkeasta yhteiskunnallisesta asemasta. Monet hailajit ovat kuitenkin käymässä uhanalaisiksi, joten vanhoihin perinteisiin haetaan muutosta. HD
1/8. Riisiviini. Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin. Riisiviini kuuluu olennaisena osana kiinalaisten hääjuhliin, mutta sitä kuluu paljon myös ruoanlaitossa. HD
1/8. Riisiviini. Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin. Riisiviini kuuluu olennaisena osana kiinalaisten hääjuhliin, mutta sitä kuluu paljon myös ruoanlaitossa. HD
8/8. Inkivääri. Kiinalaiset ajattelevat, että ruoan terveysvaikutukset ovat yhtä tärkeitä kuin hyvä maku. Miten inkivääriä käytetään mausteena ja luonnonlääkkeenä? (U)
8/8. Inkivääri. Kiinalaiset ajattelevat, että ruoan terveysvaikutukset ovat yhtä tärkeitä kuin hyvä maku. Miten inkivääriä käytetään mausteena ja luonnonlääkkeenä? (U)
7/8. Nuudelit. Pohjois-Kiinassa pääravintoa ovat nuudelit, joita syödään aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Fredrik Önnevall tapaa kaivostyöläisen perheen ja tutustuu nuudelikokkien koulutusohjelmaan. (U)
7/8. Nuudelit. Pohjois-Kiinassa pääravintoa ovat nuudelit, joita syödään aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Fredrik Önnevall tapaa kaivostyöläisen perheen ja tutustuu nuudelikokkien koulutusohjelmaan. (U)
5/8. Ankka. Fredrik Önnevall tutustuu pekinginankan uusiin valmistustapoihin ja tapaa paikallisen ankankasvattajan. Ankan hintaan tulee huikea lisä, kun se matkaa kasvattajalta ravintolapöytään. (U)
5/8. Ankka. Fredrik Önnevall tutustuu pekinginankan uusiin valmistustapoihin ja tapaa paikallisen ankankasvattajan. Ankan hintaan tulee huikea lisä, kun se matkaa kasvattajalta ravintolapöytään. (U)
4/8. Viinietikka. Kiinassa on valtavasti erilaisia viinietikoita. Fredrik Önnevall tutustuu Pohjois-Kiinassa jalostamoon, jossa raaka-aineena käytetään durraa. Entä millainen on viinietikkasauna? (U)
4/8. Viinietikka. Kiinassa on valtavasti erilaisia viinietikoita. Fredrik Önnevall tutustuu Pohjois-Kiinassa jalostamoon, jossa raaka-aineena käytetään durraa. Entä millainen on viinietikkasauna? (U)
3/8. Käärmeet. Etelä-Kiinassa lautaselle päätyy koirien, kissojen ja rottien lisäksi käärmeitä. Fredrik Önnevall osallistuu käärmejahtiin ja saa selville, miksi kiinalaiset arvostavat käärmettä ruokana. (U)
3/8. Käärmeet. Etelä-Kiinassa lautaselle päätyy koirien, kissojen ja rottien lisäksi käärmeitä. Fredrik Önnevall osallistuu käärmejahtiin ja saa selville, miksi kiinalaiset arvostavat käärmettä ruokana. (U)
2/8. Chili. Kiinalaisten mielestä tulinen chili maustaa ruuan mainiosti ja on hyväksi kosteassa ilmastossa. Sitä suositaan erityisesti sisämaassa, Sichuanin ja Hunanin maakunnissa. (U)
2/8. Chili. Kiinalaisten mielestä tulinen chili maustaa ruuan mainiosti ja on hyväksi kosteassa ilmastossa. Sitä suositaan erityisesti sisämaassa, Sichuanin ja Hunanin maakunnissa. (U)
Sarja alkaa. 1/8. Tofu. Ruotsalaistoimittaja Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin maan eri kolkissa. Matka alkaa eteläisestä Kiinasta, Shipingin kaupungista, joka tunnetaan tofusta. (U)
Sarja alkaa. 1/8. Tofu. Ruotsalaistoimittaja Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin maan eri kolkissa. Matka alkaa eteläisestä Kiinasta, Shipingin kaupungista, joka tunnetaan tofusta. (U)
8/8. Inkivääri. Kiinalaiset ajattelevat, että ruoan terveysvaikutukset ovat yhtä tärkeitä kuin hyvä maku. Miten inkivääriä käytetään mausteena ja luonnonlääkkeenä? Uusinta.
7/8. Nuudelit. Pohjois-Kiinassa pääravintoa ei ole riisi vaan nuudelit, joita syödään aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Fredrik Önnevall tapaa kaivostyöläisen perheen ja tutustuu nuudelikokkien koulutusohjelmaan. Uusinta.
5/8. Ankka. Fredrik Önnevall tutustuu pekinginankan uusiin valmistustapoihin ja tapaa paikallisen ankankasvattajan. Ankan hintaan tulee huikea lisä, kun se matkaa kasvattajalta ravintolapöytään.
4/8. Viinietikka. Kiinassa on valtavasti erilaisia viinietikoita. Fredrik Önnevall tutustuu Pohjois-Kiinassa jalostamoon, jossa raaka-aineena käytetään durraa. Entä millainen on viinietikkasauna?
3/8. Käärmeet. Etelä-Kiinassa lautaselle päätyy koirien, kissojen ja rottien lisäksi käärmeitä. Fredrik Önnevall osallistuu käärmejahtiin ja saa selville, miksi kiinalaiset arvostavat käärmettä ruokana.
Osa 2/8. Chili. Kiinalaisten mielestä tulinen chili maustaa ruuan mainiosti ja on hyväksi kosteassa ilmastossa. Sitä suositaan erityisesti sisämaassa, Sichuanin ja Hunanin maakunnissa.
1/8. Tofu. Ruotsalaistoimittaja Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin maan eri kolkissa. Matka alkaa eteläisestä Kiinasta, Shipingistä, joka tunnetaan soijamaidosta.
8/8. Inkivääri. Kiinassa aterianvalmistuksessa pidetään ruuan terveysvaikutuksia yhtä tärkeinä kuin hyvää makua. Kuinka inkivääriä käytetään mausteena ja luonnonlääkkeenä?
7/8. Nuudelit. Pohjois-Kiinassa pääravintoa ei ole riisi vaan nuudelit, joita syödään aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi. Fredrik Önnevall tapaa kaivostyöläisen perheen ja tutustuu nuudelikokkien koulutusohjelmaan.
6/8. Kala. Etelä-Kiinan merellä pyydetään runsaasti eri kaloja ja äyriäisiä, ja Fredrik Önnevall pääsee tänään kalastajan mukaan. Perinteiseen tapaan kalastava Chen on huomannut saaliiden niukkenevan.
Osa 5/8. Ankka. Fredrik Önnevall tutustuu pekinginankan uusiin valmistustapoihin ja tapaa paikallisen ankankasvattajan. Ankan hintaan tulee huikea lisä, kun se matkaa kasvattajalta ravintolapöytään.
4/8. Viinietikka. Kiinassa on valtavasti erilaisia viinietikoita ja Fredrik Önnevall tutustuu Pohjois-Kiinassa jalostamoon, jossa raaka-aineena käytetään durraa. Entä millainen on viinietikkasauna?
3/8. Käärmeet. Etelä-Kiinassa päätyy lautaselle koirien, kissojen ja rottien lisäksi käärmeitä. Fredrik Önnevall osallistuu käärmejahtiin ja saa selville, miksi kiinalaiset arvostavat käärmettä ruokana.
Osa 2/8. Chili. Kiinalaisten mielestä tulinen chili maustaa ruuan mainiosti ja on hyväksi kosteassa ilmastossa. Sitä suositaan erityisesti sisämaassa, Sichuanin ja Hunanin maakunnissa.
1/8. Tofu. Ruotsalaistoimittaja Fredrik Önnevall tutustuu Kiinan rikkaaseen ruokakulttuuriin maan eri kolkissa. Matka alkaa eteläisestä Kiinasta, Shipingistä, joka tunnetaan soijamaidosta. Ruotsin televisio.