6/6. Mette tarjoaa karviaissosetta ja valkoista kanelikreemiä sekä suklaakakkua mustikoiden kera. Ja lapset odottavat malttamattomina, että nuotio sytytetään ja he pääsevät paistamaan tikkuleipää. (U)
5/6. Mette on mieltynyt tuoreisiin vadelmiin ja tekee niille klassisen sabayonkastikkeen, johon tulee tilkka cavaa. Lisäksi hän valmistaa mansikkamarmeladia ja upean kirsikkaunelman. (U)
4/6. Mette valmistaa paistettuja omenoita, suklaapisaroita säilöttyjen kukan terälehtien kera ja loihtii tarjolle vielä ananascarpacciota ja pehmytjäätelöä. (U)
3/6. Mette suuntaa rannalle ja pakkaa piknikevääksi mm. seljankukkamehua. Kesäpuutarhan raparperit saavat mielenkiintoista käyttöä. Lisäksi Mette loihtii suklaaleivoksia ruususorbetin kera. (U)
2/6. Tänään ovat pääosassa mansikat, ja Mette valmistaa kylmää mansikkakeittoa minttujäädykkeen kera. Lisäksi tarjotaan omatekoista mansikkamehua, ohukaisnyyttejä ja mansikkajäädykettä. (U)
1/6. Kondiittori Mette Blomsterbergin makeannälkä ei hellitä. Uudessa sarjassa hän loihtii upeita kesäisiä jälkiruokia. Perinteisiin tanskalaisherkkuihin käytetään rapaperia, kirnupiimää ja korppuja. (U)