VaihtoautotBlogitSanakirjaTietovisatHoroskooppiViihdeReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla masterchef suomi: professionals löytyy 51 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

huomenna 13.30 - 14.20 50 minMTV3

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

huomenna 16.00 - 17.00 60 minAVA

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 01.10. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 02.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 03.10. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 04.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

MasterChef Suomi: Professionals
Kerroksellinen haaste. Kausi 4, 4/10. Kilpailijat saavat eteensä kauden ensimmäisen mysteeriboksin. Sen alta ei paljastu raaka-aineita, vaan se johdattelee kilpailijat valmistamaan annoksen, jossa on vähintään kolme erilaista, syöjänsä yllättävää kerrosta. Kilpailijat pääsevät esittelemään teknisiä kokkaustaitojaan, sekä heittämään kaiken luovuutensa valloilleen, sillä tänään kukaan ei putoa. Tehtävän parhaimman annoksen valmistanut ansaitsee itselleen kauden ainoan immuniteettipinssin, joka tässä vaiheessa kilpailua jaettuna on äärimmäisen arvokas. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 05.10. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

MasterChef Suomi: Professionals
Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 06.10. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 06.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 08.10. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 09.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 10.10. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 11.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Kolmen tähden ruusu. Kausi 4, 5/10. MasterChef-keittiöön saapuu tähtivieras Antti Lukkari kolmen Michelin -tähden ravintola Franzenista, ja tuo mukanaan herkän jälkiruoka-annoksen, joka kilpailijoiden tulee toisintaa. Yksinkertaiselta vaikuttava annos on yllättävän herkkä ja haastava, ja se vaatii kilpailijoilta tuntikausien keskittymistä ja paineensietokykyä. Kukaan ei halua epäonnistua, sillä yksi joutuu taas jättämään MasterChef-keittiön. Jakso on omistettu Antti Lukkarin muistolle. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 12.10. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 13.10. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 13.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 15.10. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 16.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 17.10. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 18.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Kymmeniä kupuja. Kausi 4, 6/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 19.10. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 20.10. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 20.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 22.10. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 22.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 23.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 24.10. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 25.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Ensi-ilta-tarjoilut. Kausi 4, 7/10. MasterChef-keittiö on täyttynyt hopeakuvuista, joiden alta löytyvät raaka-aineet voivat olla mitä tahansa kokonaisesta kanasta heinäsirkkoihin tai koristekirsikoista yrtteihin. Kilpailijat valitsevat vuorollaan haluamansa kaksi kupua, joiden alta paljastuvien raaka-aineiden tulee nousta annoksessa esille. Kape nostaa ensimmäisen kuvun, jonka alta paljastuva yllätys on silkkaa painetta. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija joutuu jättämään MasterChef-keittiön. Helena Puolakka tekee paluun MasterChef tuomaristoon. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 26.10. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 27.10. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 27.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 29.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 30.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 31.10. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 01.11. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Painetta sanonnoista. Kausi 4, 8/10. Kausi on loppusuoralla, joten on aika karsia jyvät akanoista. Edessä on tuplapudotus ja tehtävässä inspiraatio annokseen tulee hakea tunnetusta ruokasanonnasta. Kilpailijat saavat valita neljästä tunnetusta ruokasanonnasta yhden, jonka inspiroimana he kokkaavat annoksen. Miten sanonnat kylmä kahvi kaunistaa , lähti kuin hauki rannasta tai kukkii se perunakin näyttäytyy lautasella? Tuomarit ovat vaikean päätöksen äärellä, sillä kaksi kilpailijaa pitää lähettää kotimatkalle juuri ennen semifinaalia. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 02.11. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 03.11. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 03.11. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 05.11. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 05.11. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 06.11. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 07.11. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ke 08.11. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Lapin neljä vuodenaikaa. Kausi 4, 9/10. Kilpailijat saapuvat Inariin, jossa he pääsevät tutustumaan Aanaar-ravintolan keittiömestari Heikki Nikulan johdolla saamelaiskulttuurista ammentavaan ruoanlaittoon. Kaksiosaisessa semifinaalitehtävässä kokataan sesonkeja ja paikallisia raaka-aineita kunnioittaen. Miten kilpailijat onnistuvat tuomaan lapin luonnon raaka-aineet ja annetun vuodenajan lautaselle? Kolme parhainta ansaitsee itselleen paikan finaaliin. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: Professionals

to 09.11. klo 20.00 - 21.00 60 minMTV3

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 10.11. klo 13.30 - 14.30 60 minMTV3

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

pe 10.11. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 12.11. klo 14.00 - 15.00 60 minMTV3

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

su 12.11. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ma 13.11. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu

MasterChef Suomi: ProfessionalsU

ti 14.11. klo 23.35 - 00.35 60 minMTV3

Tulta ja jäätä. Kausi 4, 10/10. Loppu häämöttää ja kilpailijoiden tulee vielä kerran kääntää nupit kakkoon. Finaalikolmikon tehtävänä on valmistaa 1,5 tunnin aikana sekä makea ja suolainen annos käyttäen tuli- tai jääpöydän antimia. Hieman aikapainetta helpottamaan finalistit saavat valita itselleen apukokiksi jonkun jo kilpailusta pudonneen kilpailijan. Tuomarit maistelevat ja pisteyttävät finalistien annokset sokkona, joten keittiöön kutsutaan kilpailijoille jo erittäin tutuksi tullut Tommi Tuominen mentoroimaan viimeistä kokkausta. Eniten pisteitä annoksillaan saanut voittaja ansaitsee itselleen himoitun MasterChef Professional -tittelin ja 10.000 euroa. Uusinta.
Lue juttu
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Kauniit ja rohkeat, Hyvän karman sairaala, Emmerdale, Kaikki hänen salaisuutensa, Muumilaakson tarinoita, Poliisit 2021, Unelma-asunto auringon alta, Yökylässä Maria Veitola, Milanon naisten paratiisi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity