VaihtoautotViihdeHoroskooppiSanakirjaReseptitBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Haulla leilan superruokaa löytyy 23 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Leilan superruokaa

pe 09.06. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Leilan superruokaa
Meren antimia. Kausi 1, 6/10. Leila herkuttelee meren antimilla. Hän tekee ylellisen surf and turf -caesarsalaatin meriravuista ja naudan flank steakista sekä hieman yksinkertaisemman salaatin pavuista ja lämminsavulohesta. Lisäksi hän valmistaa taivaallisia pähkinäisiä Snickers-patukoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 09.06. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Leilan superruokaa
Terveellisempää pikaruokaa. Kausi 1, 7/10. Leila näyttää, miten pikaruokaklassikoista voi tehdä terveellisempiä versioita, kun hampurilaisen valmistaa kanan jauhelihasta, ranskalaiset bataatista ja pirtelön cashewpähkinöistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään rapeita porkkanafalafeleja sekä chia-vanukasta lakritsimarinoitujen marjojen kera. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

ma 12.06. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Leilan superruokaa
Meren antimia. Kausi 1, 6/10. Leila herkuttelee meren antimilla. Hän tekee ylellisen surf and turf -caesarsalaatin meriravuista ja naudan flank steakista sekä hieman yksinkertaisemman salaatin pavuista ja lämminsavulohesta. Lisäksi hän valmistaa taivaallisia pähkinäisiä Snickers-patukoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaaU

ma 12.06. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Leilan superruokaa
Terveellisempää pikaruokaa. Kausi 1, 7/10. Leila näyttää, miten pikaruokaklassikoista voi tehdä terveellisempiä versioita, kun hampurilaisen valmistaa kanan jauhelihasta, ranskalaiset bataatista ja pirtelön cashewpähkinöistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään rapeita porkkanafalafeleja sekä chia-vanukasta lakritsimarinoitujen marjojen kera. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

pe 16.06. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Kolme klassikkoa. Kausi 1, 8/10. Leila tekee oman versionsa kolmesta suositusta klassikkoruoasta. Kalatacot saavat seurakseen mangosalsaa ja jogurttiaiolia. Valkoisen pizzan täytteeksi tulee ricotta-juustoa ja portobello-sieniä. Suussasulava suklaamousse tehdään tällä kertaa avokadosta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 16.06. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Yksinkertaista ja hyvää. Kausi 1, 9/10. Leila valmistaa täyttävää brasilialaista feijoada-pataa kanasta, pavuista ja riisistä. Lisäksi tällä kertaa tehdään parmesaanilla maustettuja papuranskalaisia, raikasta veriappelsiinigranitaa ja syksyistä murupaistosta omenista ja luumuista. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

la 17.06. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Kolme klassikkoa. Kausi 1, 8/10. Leila tekee oman versionsa kolmesta suositusta klassikkoruoasta. Kalatacot saavat seurakseen mangosalsaa ja jogurttiaiolia. Valkoisen pizzan täytteeksi tulee ricotta-juustoa ja portobello-sieniä. Suussasulava suklaamousse tehdään tällä kertaa avokadosta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

pe 23.06. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Herkkuja viikonlopuksi. Kausi 1, 10/10. Viikonlopun ruokalistalla on myskikurpitsasalaattia, karitsan paahtopaistia ja belugalinssejä sekä jälkiruokana terveellistä suklaajäätelöä ja karamellisoituja popcorneja. Juomaksi valmistuu appelsiinilla ja kanelilla maustettua omenasangriaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 23.06. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Uusi alku. Kausi 2, 1/10. Leila aloittaa uuden vuoden tekemällä aasialaishenkistä kanakeittoa sekä kesäkurpitsanuudeleita, joiden sekaan tulee pinjansiemen- ja saksanpähkinäkastiketta. Hän puristaa mehua paljon lehtivihreää sisältävistä aineksista. Herkkusuille valmistetaan suklaisia Bountyja. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

la 24.06. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Herkkuja viikonlopuksi. Kausi 1, 10/10. Viikonlopun ruokalistalla on myskikurpitsasalaattia, karitsan paahtopaistia ja belugalinssejä sekä jälkiruokana terveellistä suklaajäätelöä ja karamellisoituja popcorneja. Juomaksi valmistuu appelsiinilla ja kanelilla maustettua omenasangriaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaaU

su 25.06. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Uusi alku. Kausi 2, 1/10. Leila aloittaa uuden vuoden tekemällä aasialaishenkistä kanakeittoa sekä kesäkurpitsanuudeleita, joiden sekaan tulee pinjansiemen- ja saksanpähkinäkastiketta. Hän puristaa mehua paljon lehtivihreää sisältävistä aineksista. Herkkusuille valmistetaan suklaisia Bountyja. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

pe 30.06. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Klassikot uudella tapaa. Kausi 2, 2/10. Leila inspiroituu klassikoista ja valmistaa Goassa oppimaansa intialaista kalacurrya sekä lehtipihviä uudella twistillä. Hän tekee ihanan jäälatten omatekoisesta cashewmaidosta ja kruunaa aterian ranskalaisella kookos-clafoutisilla, johon tulee kirsikoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 30.06. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Makuja kulhossa. Kausi 2, 3/10. Ruokalistalla on tällä kertaa herkullisia kulhoruokia. Leila valmistaa ramenkeiton, johon tulee kana-dumplingeja. Brasilialainen smoothiekulho tarjotaan itse tehdyn granolan kanssa. Havaijilaiseen poke bowliin tulee tonnikalaa ja papaijasalsaa, ja jälkiruoaksi on maapähkinävoi-nicecreamia ja suklaakastiketta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

la 01.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Klassikot uudella tapaa. Kausi 2, 2/10. Leila inspiroituu klassikoista ja valmistaa Goassa oppimaansa intialaista kalacurrya sekä lehtipihviä uudella twistillä. Hän tekee ihanan jäälatten omatekoisesta cashewmaidosta ja kruunaa aterian ranskalaisella kookos-clafoutisilla, johon tulee kirsikoita. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaaU

su 02.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Makuja kulhossa. Kausi 2, 3/10. Ruokalistalla on tällä kertaa herkullisia kulhoruokia. Leila valmistaa ramenkeiton, johon tulee kana-dumplingeja. Brasilialainen smoothiekulho tarjotaan itse tehdyn granolan kanssa. Havaijilaiseen poke bowliin tulee tonnikalaa ja papaijasalsaa, ja jälkiruoaksi on maapähkinävoi-nicecreamia ja suklaakastiketta. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

pe 07.07. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Raikasta ja helppoa. Kausi 2, 4/10. Leila tekee herkullisia kasvisburgereita portobellosienistä. Lisäksi hän paahtaa uunissa kukkakaalia ja kikherneitä ja tekee niistä salaatin. Leila paistaa myös kuhaa, joka tarjotaan ruskistetun voin ja keväisen salaatin kanssa. Jälkiruoaksi on pistaasimaidosta tehtyä pannacottaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 07.07. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Suklaata, suklaata!. Kausi 2, 5/10. Leila pyhittää kokonaisen jakson suklaalle. Tarjolla on mustapavuista tehtyjä brownieita ja superruoalla koristeltu suklaalevy. Lisäksi Leila valmistaa pirtelön cashewpähkinöistä, terveellisen banaaniveneen ja tryffeleitä kikherneistä. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

la 08.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Raikasta ja helppoa. Kausi 2, 4/10. Leila tekee herkullisia kasvisburgereita portobellosienistä. Lisäksi hän paahtaa uunissa kukkakaalia ja kikherneitä ja tekee niistä salaatin. Leila paistaa myös kuhaa, joka tarjotaan ruskistetun voin ja keväisen salaatin kanssa. Jälkiruoaksi on pistaasimaidosta tehtyä pannacottaa. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaaU

su 09.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Suklaata, suklaata!. Kausi 2, 5/10. Leila pyhittää kokonaisen jakson suklaalle. Tarjolla on mustapavuista tehtyjä brownieita ja superruoalla koristeltu suklaalevy. Lisäksi Leila valmistaa pirtelön cashewpähkinöistä, terveellisen banaaniveneen ja tryffeleitä kikherneistä. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaa

pe 14.07. klo 17.00 - 17.30 30 minAVA

Aamun aloitus. Kausi 2, 6/10. Leila tekee erilaisia aamupaloja, kuten mantelivoita, kauratuorepuuroa ja chiapuuroa kahdella tapaa. Varsinaisena ruokana on thaimaalaisia kalapihvejä ja hollandaisekastiketta, jotka tarjotaan rapeilta salaatinlehdiltä. Lopuksi syntyy maailman parasta siemennäkkäriä. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaa

pe 14.07. klo 17.30 - 18.00 30 minAVA

Tyttöjen lounas. Kausi 2, 7/10. Leila kutsuu ystäviään lounaalle. Tarjolla on crudites-vati kahdella eri dipillä ja tulista kana-nuudelisalaattia. Leila tekee tytöille myös ihanan kesäisen frosse-drinkin sekä maca-proteiinipalloja kahvin seuraksi. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista.

Leilan superruokaaU

la 15.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Aamun aloitus. Kausi 2, 6/10. Leila tekee erilaisia aamupaloja, kuten mantelivoita, kauratuorepuuroa ja chiapuuroa kahdella tapaa. Varsinaisena ruokana on thaimaalaisia kalapihvejä ja hollandaisekastiketta, jotka tarjotaan rapeilta salaatinlehdiltä. Lopuksi syntyy maailman parasta siemennäkkäriä. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.

Leilan superruokaaU

su 16.07. klo 11.30 - 12.00 30 minAVA

Tyttöjen lounas. Kausi 2, 7/10. Leila kutsuu ystäviään lounaalle. Tarjolla on crudites-vati kahdella eri dipillä ja tulista kana-nuudelisalaattia. Leila tekee tytöille myös ihanan kesäisen frosse-drinkin sekä maca-proteiinipalloja kahvin seuraksi. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa kokki Leila Lindholm tekee terveellistä ja maistuvaa ruokaa puhtaista raaka-aineista. Uusinta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syke, Kesäillan valssi, Maajussille morsian maailmalla, Paha paikka, NCIS Los Angeles, Turvetta ja timantteja, LEGO Masters Suomi, Salatut elämät, Arman ja viidenkympin kriisi, Lemmen viemää

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity