Nauris.fiReseptitSanakirjaHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogit

Haulla killing eve löytyy 5 tulevaa tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Killing Eve12

huomenna 21.00 - 22.00 AVA
Lue artikkeli»

Killing EveSoluttautuja. Kausi 2, 6/8. Ryhmä yrittää soluttautua Aaron Peelin lähipiiriin tämän siskon kautta ja hyödyntää siinä Villanellea, joka esittää päihderiippuvaista ja alkaa kaveerata siskon kanssa AA-kerhossa. Niko saa tarpeekseen Even pakkomielteestä ja muuttaa muualle. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve12

to 01.10. klo 21.00 - 22.00 AVA
Lue artikkeli»

Killing EveKimppakivaa. Kausi 2, 7/8. Aaron Peel pyytää Villanellelta anteeksi aiempaa käytöstään ja kutsuu tämän mukaansa Roomaan. Myös Eve ja Hugo lähtevät Roomaan varmistamaan, että Villanelle hoitaa tehtävänsä ja selvittää, mitä Peelin yritys myy ja kenelle. Villanelle käy uhkailemassa Gemman seurassa viihtyvää Nikoa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve12u

la 03.10. klo 20.00 - 21.00 AVA
Lue artikkeli»

Killing EveKimppakivaa. Kausi 2, 7/8. Aaron Peel pyytää Villanellelta anteeksi aiempaa käytöstään ja kutsuu tämän mukaansa Roomaan. Myös Eve ja Hugo lähtevät Roomaan varmistamaan, että Villanelle hoitaa tehtävänsä ja selvittää, mitä Peelin yritys myy ja kenelle. Villanelle käy uhkailemassa Gemman seurassa viihtyvää Nikoa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve12

to 08.10. klo 21.00 - 22.00 AVA
Lue artikkeli»

Killing EveOlet minun. Kausi 2, 8/8. Roomassa hotelliin ilmestyy kutsumattomia vieraita, ja Eve uskoo Villanellenkin olevan vaarassa Aaron Peelin seurassa ja lähtee pelastamaan tätä. Myös Raymond ilmestyy paikalle. Kun vielä Carolynkin pistää oman lusikkansa soppaan, Eve ei enää lopulta tiedä, kuka kaiken takana on. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve12u

la 10.10. klo 20.00 - 21.00 AVA
Lue artikkeli»

Killing EveOlet minun. Kausi 2, 8/8. Roomassa hotelliin ilmestyy kutsumattomia vieraita, ja Eve uskoo Villanellenkin olevan vaarassa Aaron Peelin seurassa ja lähtee pelastamaan tätä. Myös Raymond ilmestyy paikalle. Kun vielä Carolynkin pistää oman lusikkansa soppaan, Eve ei enää lopulta tiedä, kuka kaiken takana on. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Killing Eve
Soluttautuja. Kausi 2, 6/8. Ryhmä yrittää soluttautua Aaron Peelin lähipiiriin tämän siskon kautta ja hyödyntää siinä Villanellea, joka esittää päihderiippuvaista ja alkaa kaveerata siskon kanssa AA-kerhossa. Niko saa tarpeekseen Even pakkomielteestä ja muuttaa muualle. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.
https://www.telsu.fi/l/killing-eve.jpg
Arvosana 3.5/5, annettu 45 ääntä.

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Ensitreffit alttarilla, Yökylässä Maria Veitola, Casualty, Murha Sandhamnissa, Syke, Kyläsairaala, MasterChef Australia, Kotiin takaisin, The Voice of Finland, Jopet-show

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity