Osa 9/9. Annen espanjalaisvaikutteisella ruokalistalla on makrillia perunoiden ja mojo-kastikkeen kera. Lisäksi hän tekee lihapullia tomaattikastikkeessa ja grillattuja merihummereita. (U)
Osa 8/9. Annen uudenvuoden ruokalistalla on samppanjacocktail ja monta eksoottista ruokalajia, mm. friteerattua lootuksenjuurta. Kiinalaisten räiskäleiden lisäksi Anne valmistaa rapuja vaniljamajoneesin kera. (U)
Osa 7/9. Tänään on teemana New York. Anne loihtii tarjolle Bloody Maryn lisäksi rapupiirakoita mangosalsan ja kalatartarin kera. Lisäksi hän tekee tuoksuvaa nuudelisalaattia. Burgeri saa rinnalleen omatekoista ketsuppia. (U)
Osa 6/9. Annen keittiössä tuoksuvat intialaiset ruoat. Hän leipoo naanleipää sekä tekee mangochutneyta ja currybroileria. Piipahdettuaan vihanneskaupassa Anne valmistaa katkarapu-perunapiiraan raita-kastikkeen kera. (U)
Osa 5/9. Tänään Annea inspiroivat pohjoismaiset maut. Tarjolla on savustettua lohta, kermaista maa-artisokkakeittoa ja ostereita. Lopuksi hän valmistaa peltopyytä omenien ja mausteisen kaalisalaatin kera. (U)
Osa 4/9. Anne valmistaa eteläamerikkalaisia ruokia - keittobanaaneja salsan ja punaisten papujen kera - sekä käy vihanneskaupassa ostamassa tuoreita hedelmiä ja yrttejä. Lopuksi hän tekee upean katkarapucoktailin. (U)
Osa 3/9. Vuohenliha vaatii pitkän kypsymisajan, kun Anne valmistaa sitä arabialaisittain mantelien ja kuivattujen hedelmien kera. Anne leipoo myös arabialaistyylistä leipää ja tekee vesimelonisalaattia. (U)
Osa 2/9. Anne valmistaa aasialaisia ruokia: vihannesnyyttejä hoisinkastikkeen kera sekä broilerivartaita, joille makua antaa maapähkinäkastike. Lisäksi tarjolle tulee ankanrintaa ja lohta. (U)
Osa 1/9. Anne Hjernöen uusi kausi alkaa italialaisittain. Tarjolla on grillissä valmistettua piparjuurisalaattia ja sitruunalla, yrteillä ja juustoilla maustettua broileria. Satamasta Anne saa kalaa ja simpukoita. (U)
Osa 8/8. Annen keittiössä tuoksuvat tänään intialaiset ruoat, ja tarjolla on mm. lammasta karrikastikkeessa, hillottuja sipuleita ja omenachutneyta. Anne käy myös tutustumassa maatilapuodin herkkuihin. (U)
Osa 7/8. Anne on italialaisen ruoan pauloissa ja valmistaa tarjolle pieniä munakoisoleipäsiä, vasikanlihaleikettä tonnikalakastikkeessa sekä salaattia päärynöistä, gorgonzolasta ja parmankinkusta. (U)
Osa 6/8. Annen keittiömatkailu suuntautuu tänään Etelä-Amerikkaan, ja ruokalistalla on mm. limettimarinoitua kalaa, papumuhennosta ja uunissa paistettua kookostäytteistä puna-ahventa. (U)
Osa 5/8. Tänään Annen keittiössä valmistetaan arabialaisen keittiön herkkuja kuten appelsiinisalaattia ja mausteisia lammasvartaita. Anne tutustuu myös turkkilaisen vihanneskauppiaan maustevalikoimaan. (U)
Osa 4/8. Anne tarjoaa tänään ranskalaisia herkkuja, mm. sakeaa äyriäiskeittoa, viiriäisiä viinirypälekastikkeessa sekä ranskalaistyylistä sipulipiiirakkaa. Kokki käy myös kalakaupassa. (U)
Osa 3/8. Anne tarjoaa tänään pieniä herkkuja Aasiasta ja ruokalistalla on mm. kevätrullia, tulisia kalapullia ja raakaa tonnikalaa kookosmaidossa. Asiaan kuuluu myös poikkeaminen aasialaisessa ruokapyhätössä. (U)
Osa 2/8. Anne valmistaa tänään pohjoismaista ruokaa, graavisuolattua lohta, ja tarjoaa sen seljanmarjahillolla maustetun punajuurisalaatin kera. Anne piipahtaa myös vihannestorilla. (U)
Osa 1/8. Kokki Anne Hjernöe avaa ovet keittöönsä ja loihtii tarjolle herkkuruokia eri puolilta maailmaa. Aluksi mm. mantelikeittoa ja hanhenmaksaa espanjalaiseen tyyliin.(U)
Osa 9/9. Annen espanjalaisvaikutteisella ruokalistalla on makrillia perunoiden ja mojo-kastikkeen kera. Lisäksi hän tekee lihapullia tomaattikastikkeessa ja grillattuja merihummereita. Tanskan televisio.
Osa 9/9. Annen espanjalaisvaikutteisella ruokalistalla on makrillia perunoiden ja mojo-kastikkeen kera. Lisäksi hän tekee lihapullia tomaattikastikkeessa ja grillattuja merihummereita. Tanskan televisio.