Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Haulla jamie oliver: super food family classics löytyy 42 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 27.08. klo 11.30 - 12.30 MTV3
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 26.08. klo 11.30 - 12.30 MTV3
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

to 22.08. klo 11.30 - 12.30 MTV3
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 14.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 13.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

pe 10.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

to 09.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 08.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 07.05. klo 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 19.02. klo 13.00 - 14.00 AVA
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 10.12.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 03.12.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 26.11.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 19.11.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 12.11.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 05.11.2018 17.00 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

su 09.09.2018 12.00 - 13.00 MTV3
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 04.09.2018 13.30 - 14.30 MTV3
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 06.08.2018 17.05 - 18.05 AVA
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsSu

ti 31.07.2018 16.55 - 17.50 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 30.07.2018 17.10 - 18.10 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 25.07.2018 16.55 - 17.50 AVA
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 24.07.2018 17.20 - 18.15 AVA
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

su 14.01.2018 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

su 07.01.2018 13.00 - 14.00 MTV3
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 01.05.2017 14.00 - 15.00 AVA
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ma 24.04.2017 14.00 - 15.00 AVA
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 22.04.2017 11.00 - 12.00 AVA
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 15.04.2017 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 08.04.2017 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 01.04.2017 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 25.03.2017 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

la 18.03.2017 16.00 - 17.00 AVA
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

pe 24.02.2017 14.30 - 15.30 MTV3
Katso ohjelma»

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 15.02.2017 16.30 - 17.25 MTV3
Katso ohjelma»

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ti 07.02.2017 14.30 - 15.30 MTV3
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 01.02.2017 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 25.01.2017 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 18.01.2017 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 18.01.2017 14.30 - 15.30 MTV3
Katso ohjelma»

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 11.01.2017 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family ClassicsS

ke 04.01.2017 14.30 - 15.30 MTV3
Katso ohjelma»

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
Arvosana 1.5/5, annettu 18 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Hiihdon Suomen Cup: N 10 km (v), Delhin kauneimmat kädet, Rillit huurussa, Mäkihypyn MC: Wisla, Yökylässä Maria Veitola, Sydämen asialla, La república - tasavalta, Alppihiihdon MC: Levi, Hyvän karman sairaala

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2019