HoroskooppiReseptitBlogitSanakirjaVaihtoautotViihdeTietovisat

Haulla barnvagnen löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Barnvagnen

ma 26.11.2018 15.40 - 17.15 1h 35minSVT1

BarnvagnenIMDb 6.8»Traileri»Svensk långfilm från 1963. Britt jobbar på fabrik och vantrivs allmänt i tillvaron. Hon träffar Robban, som drömmer om en stor karriär som popsångare, och de har en tillfällig förbindelse. Britt upptäcker senare att hon är med barn, och söker upp Robban och berättar om graviditeten. Hon har också haft några möten med Björn, som är Robbans totala motsats. Det tar slut mellan Robban och Britt och istället inleder hon ett förhållande med Björn. Textat sid. 199.

Barnvagnen

ti 08.08.2017 15.55 - 17.30 1h 35minSVT1

Britt jobbar på fabrik och vantrivs allmänt i tillvaron. Hon träffar Robban, som drömmer om en stor karriär som popsångare, och de har en tillfällig förbindelse. Britt upptäcker senare att hon är med barn, och söker upp Robban och berättar om graviditeten. Hon har också haft några möten med Björn, som är Robbans totala motsats. Det tar slut mellan Robban och Britt och istället inleder hon ett förhållande med Björn. Episode 36 of 45 season 2017.
> >
Barnvagnen
Svensk långfilm från 1963. Britt jobbar på fabrik och vantrivs allmänt i tillvaron. Hon träffar Robban, som drömmer om en stor karriär som popsångare, och de har en tillfällig förbindelse. Britt upptäcker senare att hon är med barn, och söker upp Robban och berättar om graviditeten. Hon har också haft några möten med Björn, som är Robbans totala motsats. Det tar slut mellan Robban och Britt och istället inleder hon ett förhållande med Björn. Textat sid. 199.
https://www.telsu.fi/l/barnvagnen_7025027.jpg

Suomen nopein TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Posse, Uusi Päivä, McLeodin tyttäret, Elämäni Biisi, Vain elämää: Saapuminen Satulinnaan, Cedar Cove - Olivian valinta, 90 päivää morsiamena, Onnenlahti, Milanon naisten paratiisi

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity