VaihtoautotBlogitTietovisatViihdeReseptitSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Haulla bachelor suomi löytyy 3 tulevaa tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Bachelor Suomi

ma 25.09. klo 00.25 - 01.15 50 minMTV3

Bachelor Suomi
Pelkoja kohti. Kausi 2, 10/12. Bachelor vie treffeille naisen, joka on yllättänyt hänet kerta toisensa jälkeen. Voiko musta hevonen sittenkin korjata koko potin rakkaudessa? Toinen Bachelor testaa yksilötreffeillä mielitiettynsä notkeutta ja voimaa. Naisten iloksi heille on järjestetty valokuvaussessio, jossa jokainen saa ikuistettua itsensä haluamansa Bachelorin kanssa. Ohjelman juontaa Mikko Parikka.
Lue juttu

Bachelor Suomi

ma 02.10. klo 01.30 - 02.25 55 minMTV3

Pidä sydän auki. Kausi 2, 11/12. Naisten villalla koetaan melkoinen yllätys, kun paikalle saapuu hyvin tärkeitä vieraita: Antonin äiti ja Samin isä. Bacheloreille vanhempien tuki tulee tässä vaiheessa enemmän kuin tarpeeseen, sillä molemmat ovat solmussa tunteidensa kanssa. Unelmatreffit alkavat ja naiset saavat viettää kokonaisen vuorokauden oman bachelorinsa kanssa. Ohjelman juontaa Mikko Parikka.
Lue juttu

Bachelor Suomi

ma 09.10. klo 02.00 - 02.55 55 minMTV3

Viimeinen ruusu. Kausi 2, 12/12. Jäljellä ovat enää viimeiset unelmatreffit ja sitten Bacheloreiden on tehtävä valintansa. Toinen Bacheloreista on hämmennyksen vallassa loppumetreille saakka, sillä hänellä on tunteita molempia naisia kohtaan. Onko viimehetkellä kuitenkin kaikki selvää ja mies varma päätöksestään? Yksi naisista osoittaa, että hän on aina lopulta itse oman elämänsä päähenkilö. Ohjelman juontaa Mikko Parikka.
Lue juttu
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Koskinen, Hyvän karman sairaala, Kauniit ja rohkeat, Rillit huurussa, Grantchester, Salatut elämät, Tietäjät tietää, Sohvaperunat, Lemmen viemää, Emmerdale

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity