Voit korostaa tv-listauksen ohjelmia aihepiirin mukaan. Valitse alta aihepiiri ja sen jälkeen haluamasi korostusväri.
Ohjelman lisätietoikkunan kautta pääset korostamaan myös yksittäisiä ohjelmia.
(1972) Vanamo ja Kolmonen valmistavat sieni-varsisellerisalaattia ja raasteita. Jälkiruoaksi valmistuu riisiluumuvanukas sekä pienen väärinymmärryksen vuoksi myös uusi ruokalaji reisiluumunakas.
(1972) Vanamolla ja Kolmosella ovat tonttulakit vinossa, kun he valmistavat pitkään haudutettavia ruokia: joulukaalia, riisi-porkkanalaatikkoa ja lanttu-perunalaatikkoa joulupöytään.
(1972) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat jouluruokaa tonttulakit päässään. He ohjeistavat pikkukinkun, kastikkeen ja uuniperuinoiden valmistuksen.
(1972) Vanamo ja Kolmonen valmistavat sieni-varsisellerisalaattia ja raasteita. Jälkiruoaksi valmistuu riisiluumuvanukas sekä pienen väärinymmärryksen vuoksi myös uusi ruokalaji reisiluumunakas.
(1972) Vanamolla ja Kolmosella ovat tonttulakit vinossa, kun he valmistavat pitkään haudutettavia ruokia: joulukaalia, riisi-porkkanalaatikkoa ja lanttu-perunalaatikkoa joulupöytään.
(1972) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat jouluruokaa tonttulakit päässään. He ohjeistavat pikkukinkun, kastikkeen ja uuniperuinoiden valmistuksen.
(1972) Vanamo ja Kolmonen valmistavat sieni-varsisellerisalaattia ja raasteita. Jälkiruoaksi valmistuu riisiluumuvanukas sekä pienen väärinymmärryksen vuoksi myös uusi ruokalaji reisiluumunakas.
(1972) Vanamolla ja Kolmosella ovat tonttulakit vinossa, kun he valmistavat pitkään haudutettavia ruokia: joulukaalia, riisi-porkkanalaatikkoa ja lanttu-perunalaatikkoa joulupöytään.
(1972) Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat jouluruokaa tonttulakit päässään. He ohjeistavat pikkukinkun, kastikkeen ja uuniperuinoiden valmistuksen.