ViihdeHoroskooppiTietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautotReseptit

Haulla 24kitchen: makujen lähteillä löytyy 215 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 24.03.2014 16.05 - 16.35 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 17.03.2014 16.10 - 16.35 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 10.03.2014 16.10 - 16.40 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat ruusukaalin maailmaan. Jaksossa tutustutaan ruusukaalin kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 03.03.2014 16.15 - 16.45 30minFOX

Salaattisikurista on moneksi. Rudolph tutustuu sikurin kasvattamiseen ja valmistaa herkullisen salaatin sekä katkarapu-sikurivokin. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 24.02.2014 16.20 - 16.40 20minFOX

Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 17.02.2014 16.10 - 16.40 30minFOX

Jakson teemana on mustikka. Rudolph tutustuu pensasmustikan viljelyyn ja loihtii mustikasta ihania herkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja ja kastikkeen kanalle. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 10.02.2014 16.20 - 16.40 20minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat parsakaalin maailmaan. Jaksossa valmistetaan parsakaalikeittoa, höyrytettyä parsakaalia ja turskaa sekä paahtovanukasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 03.02.2014 16.15 - 16.40 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 27.01.2014 16.00 - 16.30 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 20.01.2014 16.15 - 16.40 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 13.01.2014 16.15 - 16.40 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sipulien maailmaan. Jaksossa valmistetaan salottisipulisalaattia, punasipulileipää sekä suklaamoussea. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 06.01.2014 16.10 - 16.35 25minFOX

Tutustumme monipuoliseen tomaattiin. Rudolph tekee täytettyjä tomaatteja, herkullista pastakastiketta ja tomaattikeiton. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 30.12.2013 15.50 - 16.15 25minFOX

Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

su 23.06.2013 10.35 - 11.00 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

la 22.06.2013 10.35 - 11.00 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

la 15.06.2013 11.00 - 11.25 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 15.06.2013 10.30 - 11.00 30minFOX

Luomukanaa lautaselle. Rudolph van Veen tutustuu hollantilaiseen luomukanatilaan, jossa kasvaa onnellisia kanoja. Hän esittelee tilan toimintaa sekä valmistaa erilaisia ruokia luomukanasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 11.06.2013 10.40 - 11.05 25minFOX

Salaattisikuri. Rudolph valmistaa herkullisen sikuripiiraan ja sikuri-perunasalaatin. Tuttuun tapaan tutustutaan myös sikurinviljelyyn. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 10.06.2013 11.05 - 11.30 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sipulien maailmaan. Jaksossa valmistetaan salottisipulisalaattia, punasipulileipää sekä suklaamoussea. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 10.06.2013 10.40 - 11.05 25minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

la 08.06.2013 11.00 - 11.25 25minFOX

Tutustumme monipuoliseen tomaattiin. Rudolph tekee täytettyjä tomaatteja, herkullista pastakastiketta ja tomaattikeiton. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

la 08.06.2013 10.30 - 11.00 30minFOX

Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 04.06.2013 10.40 - 11.05 25minFOX

Vuohenliha. Rudolph vierailee vuohitilalla ja valmistaa vuohenlihasta hyytelön, herkullisen padan ja indonesialaisia sate kambing -vartaita. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 03.06.2013 11.05 - 11.30 25minFOX

Idut ja krassit. Rudolph esittelee erilaisia ituja ja krasseja ja laittaa niistä mm. appelsiinikuskusta turskan ja suolayrtin kera sekä krassipestolla täytetyn kerrosvoileivän. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 03.06.2013 10.40 - 11.05 25minFOX

Purjon pauloissa. Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat purjon maailmaan. Hän esittelee purjon kasvatusta ja ominaisuuksia sekä valmistaa siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 01.06.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Rudolph valmistaa kaikkea kaalista: lammas-kaalisalaattileivän, lihamureketta paistetun kaalin kera sekä kaali-saksanpähkinäpiiraan. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 28.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Hollantilaiset luostarisiat. Rudolph tutustuu luostarissa luonnonmukaisesti kasvatettuihin sikoihin ja valmistaa niistä ruokaa. Luostarisiat saivat alkunsa kasvattajien halusta muuttaa asioita. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 27.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Kesäkurpitsa. Kesäkurpitsa taipuu maukkaaksi keitoksi, jambalayalla täytetyiksi vihanneksiksi ja grillissä paistettuna myös kanan ja kotitekoisen pastan lisukkeeksi. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 27.05.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Rudolph valmistaa kaikkea kaalista: lammas-kaalisalaattileivän, lihamureketta paistetun kaalin kera sekä kaali-saksanpähkinäpiiraan. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 25.05.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 21.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Tomaatin taikaa. Kokki Rudolph tutustuu tomaatin kasvatukseen. Hän esittelee tomaatin terveysvaikutuksia ja valmistaa erilaisia ruokia, kuten tomaattikastiketta ja täytettyjä tomaatteja. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 20.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 20.05.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 18.05.2013 10.10 - 10.40 30minFOX

Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 14.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat ruusukaalin maailmaan. Jaksossa tutustutaan ruusukaalin kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 13.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Salaattisikurista on moneksi. Rudolph tutustuu sikurin kasvattamiseen ja valmistaa herkullisen salaatin sekä katkarapu-sikurivokin. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 13.05.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 11.05.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ti 07.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Jakson teemana on mustikka. Rudolph tutustuu pensasmustikan viljelyyn ja loihtii mustikasta ihania herkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja ja kastikkeen kanalle. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 06.05.2013 10.05 - 10.35 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat parsakaalin maailmaan. Jaksossa valmistetaan parsakaalikeittoa, höyrytettyä parsakaalia ja turskaa sekä paahtovanukasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 06.05.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 04.05.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 29.04.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 27.04.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 22.04.2013 09.35 - 10.05 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 20.04.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sipulien maailmaan. Jaksossa valmistetaan salottisipulisalaattia, punasipulileipää sekä suklaamoussea. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 15.04.2013 09.40 - 10.10 30minFOX

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sipulien maailmaan. Jaksossa valmistetaan salottisipulisalaattia, punasipulileipää sekä suklaamoussea. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 13.04.2013 10.15 - 10.45 30minFOX

Tutustumme monipuoliseen tomaattiin. Rudolph tekee täytettyjä tomaatteja, herkullista pastakastiketta ja tomaattikeiton. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

ma 08.04.2013 09.40 - 10.10 30minFOX

Tutustumme monipuoliseen tomaattiin. Rudolph tekee täytettyjä tomaatteja, herkullista pastakastiketta ja tomaattikeiton. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteilläu

la 06.04.2013 10.35 - 11.05 30minFOX

Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »
> >
24Kitchen: Makujen lähteillä
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
https://www.telsu.fi/l/
Arvosana 1.2/5, annettu 12 ääntä.

Suomen näppärin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Lemmen viemää, Ensitreffit alttarilla, Simpsonit, NCIS Rikostutkijat, Dos vidas - Kaksi elämää, Casualty, Tanssi kanssain, Neiti Fisher nuoremman tutkimukset, CSI: Miami

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity