Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat ruusukaalin maailmaan. Jaksossa tutustutaan ruusukaalin kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Salaattisikurista on moneksi. Rudolph tutustuu sikurin kasvattamiseen ja valmistaa herkullisen salaatin sekä katkarapu-sikurivokin. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Jakson teemana on mustikka. Rudolph tutustuu pensasmustikan viljelyyn ja loihtii mustikasta ihania herkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja ja kastikkeen kanalle. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat parsakaalin maailmaan. Jaksossa valmistetaan parsakaalikeittoa, höyrytettyä parsakaalia ja turskaa sekä paahtovanukasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Luomukanaa lautaselle. Rudolph van Veen tutustuu hollantilaiseen luomukanatilaan, jossa kasvaa onnellisia kanoja. Hän esittelee tilan toimintaa sekä valmistaa erilaisia ruokia luomukanasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Salaattisikuri. Rudolph valmistaa herkullisen sikuripiiraan ja sikuri-perunasalaatin. Tuttuun tapaan tutustutaan myös sikurinviljelyyn. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Vuohenliha. Rudolph vierailee vuohitilalla ja valmistaa vuohenlihasta hyytelön, herkullisen padan ja indonesialaisia sate kambing -vartaita. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Idut ja krassit. Rudolph esittelee erilaisia ituja ja krasseja ja laittaa niistä mm. appelsiinikuskusta turskan ja suolayrtin kera sekä krassipestolla täytetyn kerrosvoileivän. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Purjon pauloissa. Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat purjon maailmaan. Hän esittelee purjon kasvatusta ja ominaisuuksia sekä valmistaa siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph valmistaa kaikkea kaalista: lammas-kaalisalaattileivän, lihamureketta paistetun kaalin kera sekä kaali-saksanpähkinäpiiraan. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Hollantilaiset luostarisiat. Rudolph tutustuu luostarissa luonnonmukaisesti kasvatettuihin sikoihin ja valmistaa niistä ruokaa. Luostarisiat saivat alkunsa kasvattajien halusta muuttaa asioita. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph valmistaa kaikkea kaalista: lammas-kaalisalaattileivän, lihamureketta paistetun kaalin kera sekä kaali-saksanpähkinäpiiraan. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Tomaatin taikaa. Kokki Rudolph tutustuu tomaatin kasvatukseen. Hän esittelee tomaatin terveysvaikutuksia ja valmistaa erilaisia ruokia, kuten tomaattikastiketta ja täytettyjä tomaatteja. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat ruusukaalin maailmaan. Jaksossa tutustutaan ruusukaalin kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.
Salaattisikurista on moneksi. Rudolph tutustuu sikurin kasvattamiseen ja valmistaa herkullisen salaatin sekä katkarapu-sikurivokin. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Jakson teemana on mustikka. Rudolph tutustuu pensasmustikan viljelyyn ja loihtii mustikasta ihania herkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja ja kastikkeen kanalle. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat parsakaalin maailmaan. Jaksossa valmistetaan parsakaalikeittoa, höyrytettyä parsakaalia ja turskaa sekä paahtovanukasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.
Rudolph esittelee erilaisia salaattilajikkeita ja valmistaa muun muassa katkarapusalaatilla täytettyjä ruohosipuliohukaisia sekä keräsalaattikeittoa. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.