TietovisatVaihtoautotViihdeBlogitHoroskooppiSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot keskiviikkona 24.4.2024

Näytä tiivistettynä

MenU

ke 24.04. klo 04.00 - 05.36 1h 36 minV film premiere

Toipuakseen traagisesta tapahtumasta, Harper vuokraa talon syrjäiseltä Englannin maaseudulta. Pikkukylän idyllinen tunnelma särkyy nopeasti, kun Harper huomaa jonkun vainoavan häntä. Se mikä alkaa kytevänä kauhuna kasvaa täysimittaiseksi painajaiseksi, johon sekoittuvat Harperin synkimmät muistot ja syvimmät pelot. Brittiläinen kauhuelokuva vuodelta 2022.

Anything's Possible

ke 24.04. klo 06.00 - 07.36 1h 36 minV film premiere

Anything’s Possible on ilahduttavan moderni Z-sukupolven kasvutarina itsevarmasta high schoolia käyvästä transtytöstä Kelsasta valmistumisvuoden pyörteissä. Ihastuttuaan Kelsaan luokkatoveri Khal kerää rohkeutensa ja pyytää Kelsan ulos välittämättä draamasta, jota teko voi aiheuttaa. Seurauksena on romanssi täynnä nuoren rakkauden iloa, hellyyttä ja tuskaa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Penguin BloomU

ke 24.04. klo 08.00 - 09.31 1h 31 minV film premiere

Samantha Bloom murtaa selkänsä onnettomuudessa ja halvaantuu rinnoista alaspäin. Sam – joka on aina ollut urheilullinen persoona ja aktiivinen surffaaja – vaipuu masennukseen ja kyseenalaistaa paikkansa niin maailmassa kuin perheessään. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Hurja jengiU

ke 24.04. klo 10.00 - 11.35 1h 35 minV film premiere

Useat parannuksen tehneet, mutta väärinymmärretyt rikolliset yrittävät muuttua hyviksi, millä on katastrofaaliset seuraukset. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2022.

American UnderdogU

ke 24.04. klo 12.00 - 13.47 1h 47 minV film premiere

Perustuu inspiroivaan tositarinaan Kurt Warnerista (Zachary Levi), joka eteni hyllyjen täyttämisestä supermarketissa kaksinkertaiseksi NFL MVP:ksi, Super Bowl -mestariksi ja Hall of Fame -pelinrakentajaksi. Elokuva keskittyy Warnerin ainutlaatuiseen tarinaan, haastaviin vuosiin ja takaiskuihin, jotka olisivat voineet suistaa raiteiltaan hänen tavoitteensa tulla NFL- pelaajaksi. Unelmat näyttivät olevat tavoittamattomissa, mutta vaimonsa Brendan (Anna Paquin) tuella ja perheensä rohkaisemana Warner sinnittelee ja löytää voimaa näyttääkseen maailmalle, millainen mestari hänen sisällään piili. AMERICAN UNDERDOG on rohkaiseva tarina, joka osoittaa, että mikä vain on mahdollista, kun on uskoa, perhe ja päättäväisyyttä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

The Green Knight

ke 24.04. klo 14.00 - 16.04 2h 4 minV film premiere

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

Next Exit

ke 24.04. klo 16.10 - 17.51 1h 41 minV film premiere

Eräs tutkija onnistuu todistamaan kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon ja tarjoaa kivuttoman itsemurhamenetelmänsä kautta ulospääsyä elämästä heille, jotka haluavat aloittaa kaiken alusta. Toisilleen tuntemattomat Rose ja Teddy päättävät siirtyä tuonpuoleiseen saadakseen mahdollisuuden siirtyä eteenpäin, mutta matkalla he kohtaavat menneisyyden tuskat, jotka ovat ajaneet heidät nykytilanteeseen. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Operation Mincemeat

ke 24.04. klo 18.00 - 20.02 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Anything's PossibleU

ke 24.04. klo 20.10 - 21.46 1h 36 minV film premiere

Anything’s Possible on ilahduttavan moderni Z-sukupolven kasvutarina itsevarmasta high schoolia käyvästä transtytöstä Kelsasta valmistumisvuoden pyörteissä. Ihastuttuaan Kelsaan luokkatoveri Khal kerää rohkeutensa ja pyytää Kelsan ulos välittämättä draamasta, jota teko voi aiheuttaa. Seurauksena on romanssi täynnä nuoren rakkauden iloa, hellyyttä ja tuskaa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

The Machine

ke 24.04. klo 22.00 - 23.47 1h 47 minV film premiere

Kun venäläinen mafia kidnappaa koomikko Bert Kreischerin, häntä riivaavat muistot humalaisesta opintomatkasta. Amerikkalainen toimintakomedia vuodelta 2023.

Talk to MeU

to 25.04. klo 00.00 - 01.34 1h 34 minV film premiere

Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia. Elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kehuttu Talk to Me on elokuvastudio A24 tuotantoa. A24 tunnetaan useista hyytävistä ja kehutuista kauhuelokuvista kuten Hereditary ja X. Australialainen kauhuelokuva vuodelta 2023.

The Black Phone

to 25.04. klo 02.00 - 03.39 1h 39 minV film premiere

Sadistinen tappaja kaappaa ujon, mutta nokkelan 13-vuotiaan Finneyn ja vangitsee hänet äänieristettyyn kellariin, jossa huutamisesta ei ole hyötyä. Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Poliisikoira Rex, Kauniit ja rohkeat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suuri seikkailu, Roy Grace, Erikoisjoukot, Tehtaantyttöjen murhat, Suurmestari UK, Komediaklubi, Kova laki: Erikoisyksikkö

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity