ViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotSanakirjaHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT1 ohjelmatiedot sunnuntaina 21.4.2024

Näytä tiivistettynä

Go'kvällU

su 21.04. klo 06.15 - 07.00 45 minSVT1

Go'kväll
Skådespelaren Magnus Skogsberg Tear berättar om sin debut som musikalartist i showen "De' e' det här vi kallar kärlek". Magnus gör också Go'kvälls tidsresa och väljer ut tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Roy Fares bakar godsaker i studion och musikjournalisten Ayan Jamal gör en spännande spaning i musikens värld. Programledare: Reyhaneh Rouhani. Tv-magasin med intressanta gäster, reportage, matlagning med mera. Sverige 2024.

Arvinge okänd - Danmark

su 21.04. klo 07.00 - 08.00 60 minSVT1

Arvinge okänd - Danmark
En 31-årig man dör oväntat. Trots sin unga ålder ser han ut att helt sakna familj. Mette Frisk och arkivarie Adam Jon Kronegh beger sig ut för att hitta en förklaring och söker efter arvingar både i Danmark och på andra sidan jordklotet. Vem drömmer inte om en rik farbror i Amerika som man en dag kunde få ärva? En dansk serie där man söker efter försvunna arvingar i Danmark och resten av världen. Produktion: DR, 2020 - 2023. Danmark 2021.

Ett enklare liv

su 21.04. klo 08.00 - 08.45 45 minSVT1

Ett enklare liv
I Bulgariens bergsområden träffar Ben Miriam och Peter som lever ett liv som nomader. Alla deras ägodelar ryms i en ryggsäck och de tillbringar sina nätter under bar himmel. De senaste åtta åren har de vandrat på några av världens vackraste platser. Äventyraren Ben Fogle återförenas med några av människorna han träffade i tidigare serier av Ben Fogle: New Lives in the Wild. Storbritannien 2017.

Ett enklare livU

su 21.04. klo 08.45 - 09.30 45 minSVT1

Ett enklare liv
I skogarna norr om Vancouver lever Jeff och Rose med sina fem döttrar. Familjen har valt ett avskilt liv där jakt och självförsörjning är en stor del av tillvaron. Ben anländer under bråda höstdagar. När man varje vinter blir insnöad av två meter snö är det viktigt att vara förberedd. Äventyraren Ben Fogle återförenas med några av människorna han träffade i tidigare serier av Ben Fogle: New Lives in the Wild. Storbritannien 2017.

Fråga doktorn

su 21.04. klo 09.30 - 10.15 45 minSVT1

Fråga doktorn
Hur är det att leva med autism? Kulturjournalisten Clara Törnvall fick diagnosen när hon var 42 år. Medverkar gör också Lotta Borg Skoglund, psykiater och Jens Persson, specialist i allmänmedicin. Programledare: Sofia Rågenklint. Svenskt studioprogram om hälsa och medicin. Doktor Karin Granberg svarar på tittarfrågor om hälsa. Programledare är Sofia Rågenklint. Produktion: SVT, 2022. Sverige 2024.

Sverige!U

su 21.04. klo 10.15 - 10.45 30 minSVT1

Sverige!
Skivaktuella Josefine "Little" Jinder gästar Anne Lundberg. Josefine har vid sidan om artistlivet skaffat sig ett vanligt jobb för att kunna säga nej till erbjudanden som hon inte gillar. Hon överraskades av att det gav henne mycket mer än inkomst. Möten med intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. Sverige 2024.

Go'kväll

su 21.04. klo 10.45 - 11.30 45 minSVT1

Go'kväll
Skådespelaren Magnus Skogsberg Tear berättar om sin debut som musikalartist i showen "De' e' det här vi kallar kärlek". Magnus gör också Go'kvälls tidsresa och väljer ut tre år som varit viktiga i hans liv. Konditorn Roy Fares bakar godsaker i studion och musikjournalisten Ayan Jamal gör en spännande spaning i musikens värld. Programledare: Reyhaneh Rouhani. Tv-magasin med intressanta gäster, reportage, matlagning med mera. Sverige 2024.

TrädgårdstiderU

su 21.04. klo 11.30 - 12.30 60 minSVT1

Trädgårdstider
Denna vecka är fjärilar och pollinatörer huvudpersoner i programmet, och Pernilla Månsson Colt bestämmer att de ska anlägga en vild trädgård med bl.a. värdväxter för just fjärilar. Malin Persson ger tre snabba tips på hur man gynnar sina pollinatörer i trädgården. John Taylor fortsätter arbetet med kökslandet, nu är det dags att så bönor. Säsongens tävling är bestämd: att göra det bästa smörrebrödet. Adam Aamann blir förstås domare, och börjar med att ge de andra en masterclass i ämnet. Få tips och inspiration till trädgården tillsammans med Pernilla Månsson Colt, trädgårdsmästaren John Taylor, inredaren Malin Persson och kocken Tareq Taylor. Till saken hör att man vid sidan av skratt och glädje också smågnabbas vänligt, det har blivit seriens kännetecken. Gräv ner händerna i myllan! Produktion: SVT. Sverige 2024.

Barnmorskan i East End

su 21.04. klo 12.30 - 13.30 60 minSVT1

Barnmorskan i East End
Under en träff för blivande mödrar möter syster Julienne den höggravida Lilian som väntar sitt första barn. I rollerna: Jenny Agutter, Linda Bassett, Judy Parfitt, Ella Bruccoleri, Helen George, Laura Main m fl. Berättelsen följer 22-åriga Jenny, som i 1957 lämnar sitt bekväma hem för att bli barnmorska i London. Hon blir förvånad när hon upptäcker att hon kommer att bo i ett kloster: Nonnatus House. Storbritannien 2022.

I vår herres hage

su 21.04. klo 13.30 - 14.15 45 minSVT1

I vår herres hage
Siegfried ger James en påminnelse om hans förpliktelser som veterinär. James å sin sida är i färd med att planera sin smekmånad med Helen, och plågas redan av att välja mellan arbete och privatliv. James ställs inför ytterligare utmaningar när han möter bonden William Henry som tror att hans kor har drabbats av tuberkulos. I rollerna: Nicholas Ralph, Samuel West, Anna Madeley, Callum Woodhouse, Rachel Sheton m.fl. Nytolkningen av den brittiska klassikern om en ung veterinärs liv på den engelska landsbygden är redan inne på den tredje säsongen. Serien bygger på författaren och veterinären James Alfred Wights roman med samma namn som gavs ut år 1972. Wight arbetade som veterinär i nästan 50 år och förde dagbok över sitt arbete. Han skrev sina succéromaner under pseudonymen James Herriot. (All creatures great and small, S1. Storbritannien 2020.) Storbritannien 2022.

Sju sorters kakor

su 21.04. klo 14.15 - 14.20 5 minSVT1

Sju sorters kakor
Sju sorters kakor har byggt en stabil grund för det svenska fikat. I denna serie så hyllar vi de små bakverken som förgyller kaffepausen. Sju olika kända profiler får baka varsin småkaka som har en personlig koppling till deras liv och tillsammans med reportern Malin Jacobson Båth knådar de fram några av Sveriges mest älskade småkakor. Sju sorters kakor har byggt en stabil grund för det svenska fikat. I denna serie så hyllar vi de små bakverken som förgyller kaffepausen. Sverige 2021.

Herr Talman

su 21.04. klo 14.20 - 14.35 15 minSVT1

Herr Talman
Allt Magdalena Andersson gör blir fel. Hon får därför hjälp av bland andra en snällhetscoach för att bli mjukare. Samtidigt rekryterar Anna Kinberg Batra ny personal, Ebba Busch och Alice Teodorescu Måwe presenterar KD:s nya valslogan och Simon J. Berger lotsar oss genom "Historien om Nato". Herr Talman tar ett vördnadslöst komedigrepp om politiken med skruvade dockversioner av våra partiledare. Serien är skapad av Michael Lindgren, som också står bakom Grotesco, Svenska Nyheter och Invandrare för svenskar. Dockorna spelas av Louise Nordahl, Christian Åkesson, Henrik Johansson och Mirja Burlin. Herr Talman tar ett vördnadslöst komedi-grepp om politiken med skruvade dock-versioner av våra partiledare. I sketcher och sånger driver programmet med den politiska teatern, partiledarnas tillkortakommanden och aktuella snackisar. Sverige 2024.

Komiker utan gränserU

su 21.04. klo 14.35 - 15.20 45 minSVT1

Komiker utan gränser
Nu ska komikerna blanda bort korten som fejkade magiker, sälja snöbollar i Danmark, ge fransmän saker de inte vill ha och gräla i rullstol. Medverkande: Måns Möller, Malin Olsson, Filip Dikmen, Cissi Forss, Tina Nordström och Robin Paulsson. Under ledning av Robin Paulsson ska de oblyga komikerna Pernilla Wahlgren, Kristina "Keyyo" Petrushina, Per Andersson och David Batra utföra olika, mer eller mindre, jobbiga utmaningar på allmänna platser i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Det görs inför dolda kameror och med folk på stan. Sverige 2024.

Rostiga roadtrips

su 21.04. klo 15.20 - 15.50 30 minSVT1

Rostiga roadtrips
Februari är kanske inte den månad man mest förknippar med bilsemester genom Polen, men Valle tänker visa att det inte bara går utan att det också kan vara njutningsfullt. Spabad, traktorkorv och längdskidor i Sudeterna står på schemat när vännerna ställer siktet mot Tjeckien. Anders Ankan Johansson och Valle Westesson köper bilar för max 10 000 spänn och kör dem till platsen där de en gång byggdes. Anders Ankan Johansson och Valle Westesson köper bilar för max 10 000 spänn och kör dem till platsen där de en gång byggdes. Sverige 2024.

Kriminalarkivet: Polismorden i Malexander

su 21.04. klo 15.50 - 16.10 20 minSVT1

Kriminalarkivet: Polismorden i Malexander
Sorg och bestörtning råder inom polisen i Östergötland och resten av Sverige. Efter att samtliga rånare gripits kan man sätta igång på allvar med utredningen - vad var det egentligen som hände i Malexander när de båda polismännen mördades? Kriminalarkivets Lasse Lampers och André Pops går igenom händelseförloppet i Malexandermorden - ett av Sveriges mest uppmärksammande brottsfall. De kallblodigt utförda polismorden i Malexander skapade stor förstämning och satte djupa sår inom såväl poliskåren som i den svenska allmänheten. Sår som än idag inte är helt läkta. Steg för steg går Kriminalarkivets Lasse Lampers och André Pops igenom händelseförloppet i Malexandermorden. Det är ett av Sveriges mest uppmärksammande brottsfall och det kom att förändra både kriminalvårdens regelverk och polisens arbetsmetoder. Sverige 2024.

Muren

su 21.04. klo 16.10 - 17.10 60 minSVT1

Muren
Trädgårdsmästare John Taylor ger odlingstips, professor Henrik Zetterberg förklarar DNA och vad kan AI egentligen om konst? Övriga experter är Edward af Sillén, Ebba Witt-Brattström och Johanna Westman. I Muren mäter allmänbildade svenskar sina krafter i frågesport mot en hel mur av kända specialister i olika ämnen. För att vinna måste man riva muren och besegra dem alla. Sverige 2024.

Sagan om ABBA

su 21.04. klo 17.10 - 17.55 45 minSVT1

Sagan om ABBA
ABBA:s storhetstid verkar vara förbi - men då kommer albumet Super Trouper och förändrar allt. En storslagen berättelse om ABBA:s viktigaste år, med hjälp av unikt material och intervjuer som legat begravda i arkiven under alla år. När ABBA vann Eurovision Song Contest för femtio år sedan blev det startskottet för en episk internationell karriär. Åren som följde gjorde ABBA till ett av världens största band, men innebar också en omtumlande tid för bandets medlemmar. Storbritannien/Sverige 2024.

Tack för musikenU

su 21.04. klo 17.55 - 18.55 60 minSVT1

Tack för musiken
Niklas Strömstedt gästas av Per Gessle, en av Sveriges mest framgångsrika artister och låtskrivare. Det blir en musikalisk resa från sent 1970-tal till idag där vi lotsas igenom Gessles innehållsrika karriär och låtskatt. Niklas Strömstedt bjuder in åtta artister Sveriges absolut toppskikt, för att bjuda på massa bra musik och öppenhjärliga samtal. Sverige 2024.

Sportnytt

su 21.04. klo 18.55 - 19.00 5 minSVT1

Sportnytt
Senaste nytt i sportvärlden. Sportnytt är programmet som ger dig de senaste sportnyheterna, analyserna och fördjupningarna. Sverige 2024.

Rapport

su 21.04. klo 19.00 - 19.10 10 minSVT1

Rapport
Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Lokala nyheter

su 21.04. klo 19.10 - 19.15 5 minSVT1

Lokala nyheter
Nyheter från SVT:s lokala redaktioner. Lokala Nyheter Sverige 2024.

Landet runt årskrönika 2023

su 21.04. klo 19.15 - 20.00 45 minSVT1

Landet runt årskrönika 2023
Den ständiga resan genom Sverige. Människor, möten och höjdpunkter de lokala nyheterna i Sveriges mänskligaste tv-program. Programledare: Henrik Kruusval. Håller skånskan på att försvinna? Landet runt ger sig ut på jakt efter de skånska r:en och följer samtidigt upp höjdpunkterna från årets Sverigeresa. Sverige 2024.

Sportspegeln

su 21.04. klo 20.00 - 20.30 30 minSVT1

Sportspegeln
Stort fokus på det rafflande slutspelen i ishockey med både SM-finalserien och den hockeyallsvenska finalserien. SVT Sports hockeyexpert Jonas Andersson är gäst i Sportspegeln. Dessutom: Premiär för SVT:s stora satsning Fotbollens historia, där Jens Lind och Albert Svanberg har fångat upp välkända händelser och oberättade historier om fotbollens pionjärer. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

Rapport

su 21.04. klo 20.30 - 20.55 25 minSVT1

Rapport
Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Lokala nyheter

su 21.04. klo 20.55 - 21.00 5 minSVT1

Lokala nyheter
Nyheter från SVT:s lokala redaktioner. Lokala Nyheter Sverige 2024.

Detektiverna

su 21.04. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT1

Detektiverna
Vad händer när Sveriges roligaste detektiver utmanar varandra om vem som blir årets mästerdetektiv? Första spelledaren Anis Don Demina ger de andra kluriga uppdrag. Lyckas detektiverna stoppa en glassbomb från att smälla och klä ut sig så bra att de kan passera övervakningskameran utan att bli upptäckta? Detektiverna Anis Don Demina, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Morgan Alling, Arantxa Álvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson ställs inför kluriga uppdrag. Vem kommer klara sig bäst och koras till årets mästerdetektiv? Sverige 2024.

Smärtpunkten

su 21.04. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT1

Smärtpunkten
Teaterproducenten Isa Stenberg och dramatikern Lars Norén får möjlighet att arbeta fram en pjäs med tre interner på en högsäkerhetsanstalt. Isa och Lars vet att fångarna är rymningsbenägna och har risk att återfalla i brottslighet. Vad de inte vet är att två av dem även är uttalade nationalsocialister. Den världsberömde dramatikern Lars Norén får ett brev från internen Carl på Tidaholmsanstalten. Han och ett par medinterner vill jobba med dramatikerns texter. Lars Norén och hans producent Isa Stenberg ser möjligheterna till en ny, unik teaterpjäs där de tre långtidsdömda våldsbrottslingarna ska spela sig själva. Teaterpjäsen Sju tre börjar växa fram, men det som var goda avsikter får fruktansvärda konsekvenser. Sverige 2024.

IFS - invandrare för svenskar

su 21.04. klo 23.00 - 23.30 30 minSVT1

IFS - invandrare för svenskar
Vad innebär det att ha riff? Och vad är en shuno? Svaren får du i Sveriges mest multikultiga frågesport. Programledare Ahmed Berhan. Med Lilla Al-Fadji, Filip Dikmen, Melody Farshin, Elaf Ali, Thanos Fotas, Petrina Solange, Big O och Evelyn Mok. Frågesporten om alla kulturer i Sverige. Tre majoritetssvenska tävlande turas om att gissa sant eller falskt på påståenden från en tiomanna-panel bestående av kända och roliga svenskar med flera kulturer i kroppen. I slutändan står en vinnare kvar med ett diplom för förtjänstfulla insatser i sin IFS-utbildning. Programledare: Ahmed Berhan. Sverige 2024.

Livet under noll

su 21.04. klo 23.30 - 00.15 45 minSVT1

Livet under noll
Vintern innebär ingen vila. Agnes ordnar med nödvändiga förberedelser inför vårjakten. Sue konstruerar ett par snöskor för att kunna utmana mängden snö som fallit. Erik och Martha ger sig ut på jakt. Serien följer dramat och vedermödorna i fyra hushåll i olika delar av Alaskas vildmark. USA/Storbritannien 2015.

Rapport

ma 22.04. klo 00.15 - 00.20 5 minSVT1

Rapport
Nyheter från Sverige och världen. Rapport är Sveriges största nyhetsprogram. Sverige 2024.

Standup sketch showU

ma 22.04. klo 00.20 - 00.35 15 minSVT1

Standup sketch show
Kirsty Armstrongs dejtingliv är långt ifrån perfekt. Speeddejting och hemsläp har inte riktigt gått som planerat. Några av Sveriges bästa komiker gestaltar skämt från scen till verklighet. Se Sveriges främsta komiker i hejdlöst roliga gestaltningar där skämten från scen får liv i verkligheten. Sverige 2024.

Bäst i testU

ma 22.04. klo 00.35 - 01.20 45 minSVT1

Bäst i test
Medan han leder lilla Alex Horne i sitt koppel har testmästaren Greg en helt ny uppsättning uppgifter med potential att förödmjuka sin grupp av komiker. Dara Ó Briain visar upp en fantastisk talang för att vika, Fern Brady klagar över att bli tvingad att städa och Munya Chawawa försöker göra lite hantverksmagi med en galge. Dessutom avslöjar Sarah Millican vilken typ av mat som är kattmynta för henne. I den brittiska originalversionen av "Bäst i test" ska ett gäng välkända komiker tävla i en rad udda tävlingar och utmaningar. Storbritannien 2022.

VigilU

ma 22.04. klo 01.20 - 02.20 60 minSVT1

Vigil
Attacken mot terroristernas gömställe verkar lyckad, men Amys misstankar väcks. Alla parter verkar fortfarande hemlighålla något, och man vill få ut den snokande polisen ur landet till varje pris. Den superpopulära serien Vigils andra säsong sparkar i gång i Skottland, i en sluten militärbas som utvecklar toppmoderna drönare. Drönarna är perfekta soldater - ända tills en stor övning går helt fel. Drönarna tar den egna basens soldater till måltavla med ett blodbad som följd. Poliserna Amy Silva och Kirsten Longacre som har utrett mord inom militären får i uppdrag att lösa fallet. I det civila är Amy och Kirsten ett par som väntar sitt första gemensamma barn. Finns det en förrädare bland dem eller ligger en större konspiration bakom attacken? (Vigil, S2. Storbritannien 2023.) Storbritannien 2023.

Dödens triangelU

ma 22.04. klo 02.20 - 03.10 50 minSVT1

Dödens triangel
Journalisten Lisa Wallace arbetar på tidningen Dublin Evening Mail. Hon skriver en artikel om mordet på sin mamma för många år sedan. När den publiceras tar mördaren kontakt med henne och tipsar om en ny kidnappning. Lisa och polisdetektiven David Burkely börjar utreda fallet och hittar en koppling till Amy Reynolds som precis har anmälts försvunnen. Thrillerserie som utspelar sig på Irland. Journalisten Lisa Wallace vill lyfta fram dålig behandling av kvinnor. Hon skriver en artikel om sin mamma som blev mördad för 20 år sedan. Då tar mördaren överraskande kontakt och tipsar om en ny kidnappning. Spåren leder henne till en ung kvinna som precis har anmälts försvunnen, Amy Reynolds. Detektiven David Burkely hjälper henne med fallet under vilket mördaren spelar ett farligt, psykologiskt spel. I huvudrollerna: India Mullen (Normal people, Brassic) , Allen Leech (Downton Abbey, Bohemian Rhapsody). (The Vanishing Triangle, Storbritannien, 2023.) Irland 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Radio Suomen kesäilta yhdessä, Ihmeiden äärellä, Murha kaikilla mausteilla, Pahan väri, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Jalkapallo EURO 2024: ennakkostudio BEL - SVK, Jalkapallon EURO 2024: AUT - FRA, Salatut elämät: Paluu Tuulirantaan, Miehen puolikkaat, Jalkapallon EURO 2024: ROU - UKR

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity