ReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot torstaina 28.3.2024

Näytä tiivistettynä

Spinning GoldU

to 28.03. klo 04.00 - 06.11 2h 11 minV film premiere

Spinning Gold
Mitä yhteistä on Donna Summerilla, Gladys Knightilla, The Isley Brothersilla, The Village Peoplella ja ehkä maailman tunnetuimmalla rockbändillä KISS:illä? Ne kaikki saivat alkunsa ja nousivat kukoistukseensa musiikkialan värikkäimmän ja loistokkaimman tuottajan Neil Bogartin terävän sävelkorvan tarkkailun alla. Bogartin perustama, kaikkien aikojen menestynein riippumaton levy-yhtiö Casablanca Records kirjoitti alansa historian uusiksi ja muutti musiikkiteollisuuden suunnan pysyvästi omaleimaisella otteellaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Allelujah

to 28.03. klo 06.15 - 07.54 1h 39 minV film premiere

Kun suuret leikkaukset uhkaavat pientä sairaalaa Yorkshiressä, kyläyhteisö päättää puhaltaa yhteen hiileen. Paikalle kutsutaan uutistiimi seuraamaan valmisteluja, kun sairaalan kokeneimman hoitajan kunniaksi pidetään konsertti. Mikä voisi mennä pieleen? Allelujah on lämmin, humoristinen ja syvästi koskettava elokuva ja kunnianosoitus kaikille hoiva-alalla työskenteleville. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Sound of MetalU

to 28.03. klo 08.00 - 09.55 1h 55 minV film premiere

Sound of Metal
Ruben (Riz Ahmed) ja Lou (Olivia Cooke) asuvat yhdessä ja viettävät kiertolaiselämää keikalta keikalle ympäri Amerikkaa. Heidän musiikkinsa on äänekästä, raivoisaa ja intohimoista, kunnes eräänä päivänä Ruben huomaa korviensa soivan ja tila pahenee nopeasti kuuroudeksi. Rubenin valtaa ahdistus ja masennus, ja pian hänen vanhat riippuvuutensa nousevat uudelleen pintaan. Ruben kirjautuu sisään kuurojen addiktien hoitolaan, jota pyörittää omalaatuinen kuuro veteraani, Joe. Tässä hiljaisessa maailmassa ja Joen kovassa, tarkkaavaisessa hoidossa Rubenin on kohdattava itsensä rehellisemmin kuin koskaan aiemmin. Mutta rakkaus ja entisen elämän äänet kaikuvat hänen mielessään, kutsuen häntä palaamaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2019.

Aftersun - päivämme auringossaU

to 28.03. klo 10.00 - 11.37 1h 37 minV film premiere

Sophie ja hänen isänsä Calum lomailevat yhdessä vanhempiensa eron jälkeen. 20 vuotta myöhemmin Sophie yrittää muistaa ja ymmärtää isäänsä tässä muistoista ja aikuistumisesta kertovassa elokuvassa. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Operation MincemeatU

to 28.03. klo 12.00 - 14.02 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Lamborghini: The Man Behind the Legend

to 28.03. klo 14.05 - 15.37 1h 32 minV film premiere

Ferruccio Lamborghini (Frank Grillo) on haaveillut koko ikänsä päihittävänsä pahimman kilpailijansa Enzo Ferrarin (Gabriel Byrne). Tuleva Geneven Grand Prix voisi viimein olla hänen mahdollisuutensa, mutta valmistuuko hänen autonsa ajoissa kilpaan? Uskomattomiin tositapahtumiin perustuvan elämäkertaelokuvan on ohjannut Crash-elokuvan käsikirjoituksesta Oscar®-palkinnon voittanut Bobby Moresco. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

A Man Called Otto

to 28.03. klo 16.00 - 18.00 2h 0 minV film premiere

New York Timesin myyntilistan ykköseksi nousseeseen koomiseen ja liikuttavaan menestysteokseen perustuva A Man Called Otto kertoo Otto Andersonista (Tom Hanks), kaavoihin kangistuneesta äreästä leskestä. Kun eloisa nuori perhe muuttaa naapuriin, hän kohtaa vertaisensa nopeaälyisessä ja hyvin raskaana olevassa Marisolissa. Se johtaa yllättävään ystävyyteen, joka mullistaa hänen elämänsä. Hauska ja sydäntä lämmittävä tarina kertoo siitä, miten jotkut perheet syntyvät odottamattomalla tavalla. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

Praise This

to 28.03. klo 18.05 - 19.51 1h 46 minV film premiere

Nuori nainen, joka haaveilee supertähteydestä, liittyy kuoroon ennen suurta kansallista kilpailua, johon he lähtevät altavastaajina. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

AllelujahU

to 28.03. klo 20.00 - 21.39 1h 39 minV film premiere

Kun suuret leikkaukset uhkaavat pientä sairaalaa Yorkshiressä, kyläyhteisö päättää puhaltaa yhteen hiileen. Paikalle kutsutaan uutistiimi seuraamaan valmisteluja, kun sairaalan kokeneimman hoitajan kunniaksi pidetään konsertti. Mikä voisi mennä pieleen? Allelujah on lämmin, humoristinen ja syvästi koskettava elokuva ja kunnianosoitus kaikille hoiva-alalla työskenteleville. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

The Ritual Killer

to 28.03. klo 22.00 - 23.32 1h 32 minV film premiere

Mississippin Clintonissa rikostutkija Lucas Boyd hautaa tyttärensä kuoleman aiheuttaman surun töihin. Hän tutkii muinaiseen afrikkalaiseen rituaaliin liittyviä sarjamurhia ja yhdistää voimansa rituaaleihin erikoistuneen antropologian professori Macklesin kanssa. Mutta Macklesillakin on synkkiä salaisuuksia. The Ritual Killer on Yhdysvaltojen eteläosiin sijoittuva rikosmysteeri, jonka pääosissa nähdään Cole Hauser ja Morgan Freeman. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

Insidious: The Red DoorU

pe 29.03. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Elokuvassa Insidious: The Red Door tämän kauhusarjan alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa Lambertin perheen kammottavan tarinan päätösosassa, ja mukana ovat Patrick Wilson (myös debyyttiohjaajana), Ty Simpkins, Rose Byrne sekä Andrew Astor. Saattaakseen demoninsa ikilepoon Joshin ja collegeikäisen Daltonin on mentävä syvemmälle The Furtheriin kuin koskaan ennen ja kohdattava perheensä synkkä menneisyys ja joukko uusia ja vielä karmivampia punaisen oven takana vaanivia kauhuja. Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2022.

Ambulance

pe 29.03. klo 01.45 - 03.55 2h 10 minV film premiere

Kaksi veljestä kaappaavat ambulanssin pieleen menneen pankkiryöstön jälkeen keskellä Los Angelesin ruuhka-aikaa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Tulossa: Syke, Vain elämää, The Ex-Wife, The Real Housewives Suomi, Kesäillan valssi, Lemmen viemää, Kuka uskois, Syke, Emmerdale, Sipoon herttua

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity