TietovisatSanakirjaViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot maanantaina 18.3.2024

Näytä tiivistettynä

Jerryn ja Margen lottosalaisuus

ma 18.03. klo 06.20 - 07.52 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Seventy Is the New ThirtyU

ma 18.03. klo 08.00 - 09.30 1h 30 minV film premiere

Kun 30-vuotias kotikissana itseään pitävä Mack Martin lähtee Palm Springsiin parhaan kaverinsa kanssa tyttöjen polttarireissulle, hänen sisäinen 70-vuotiaansa vapautuu – kirjaimellisesti. Turhautunut kirjoittaja ja influensseri muuttuu kuin taikaiskusta tulevaksi minäkseen, Rita-tädiksi. Kun muiden odotukset eivät enää rajoita elämää, Rita saa olla oma itsensä, ja hänestä tulee odottamaton somesensaatio. Romanssinpoikanenkin on tiedossa, kun Mackilla on koiravahtina ihana Jack. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

The DukeU

ma 18.03. klo 10.00 - 11.31 1h 31 minV film premiere

THE DUKE sijoittuu vuoteen 1961, jolloin 60-vuotias taksikuski, Kempton Bunton (Jim Broadbent), varasti Lontoon National Gallerystä Goyan maalaaman Wellingtonin herttuan muotokuvan. Kyseessä on (tähän päivään saakka) Galleryn historian ainoa ryöstö. Kempton lähetti lunnasvaateita, joissa hän lupasi palauttaa maalauksen, jos hallitus suostuu lahjoittamaan iäkkäille television ilmaiseksi. Vasta 50 vuotta myöhemmin tarinasta on saatu täysi kuva: hämmästyttävä tarina hyvästä miehestä, joka päätti muuttaa maailmaa ja samalla pelasti poikansa (Fionn Whitehead) ja oman avioliittonsa Dorothy Buntonin (Helen Mirren) kanssa. Brittiläinen draama vuodelta 2020.

Big George ForemanU

ma 18.03. klo 11.55 - 13.58 2h 3 minV film premiere

Big George Foreman
Entisen ja tulevan raskaansarjan maailmanmestarin ihmeellinen tarina perustuu huomattavaan tositarinaan yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä paluista ja toisten mahdollisuuksien mullistavasta voimasta. Köyhän lapsuuden kokenut Foreman kanavoi vihansa tavoitteeseen olympiakultamitalista ja raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Seuraa kuolemanrajakokemus, joka johtaa hänet nyrkkeilykehästä saarnatuoliin. Mutta kun hän näkee yhteisönsä taistelevan hengellisesti ja taloudellisesti, Foreman palaa kehään ja tekee historiaa ottamalla uudelleen tittelinsä historian vanhimpana ja epätodennäköisimpänä nyrkkeilyn raskaansrajan maailmanmestarina. Elokuvan on ohjannut arvostettu elokuvantekijä George Tillman Jr. ja se perustuu Dan Gordonin, Frank Baldwinin ja George Tillman Jr.:n kirjoittamaan tarinaan. Käsikirjoittajat ovat Baldwin ja Tillman, ja rooleissa nähdään Khris Davis (Judas and the Black Messiah) Foremanina sekä Oscar-voittaja Forest Whitaker (paras näyttelijä, Last King of Scotland, 2006) Foremanin valmentajana ja mentorina Doc Broadusina. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

12 Mighty Orphans

ma 18.03. klo 14.05 - 15.57 1h 52 minV film premiere

12 MIGHTY ORPHANS on Mighty Mitesien tositarina. Forth Worthin orpokodin perustama jalkapalloseurasta, joka aloitti pelaamisen ilman kenkiä 30-luvun laman aikaan, päätyen pelaamaan Teksasin mestaruudesta. Voittoisan kautensa aikana nämä altavastaajat ja heidän sisukkuutensa inspiroi heidän kaupunkiaan, osavaltiotaan ja koko maata, saavuttaen jopa presidentti Franklin D. Roosenveltin huomion. Heidän menestyksensa takana oli Rusty Russel, legendaarinen lukion jalkapallovalmentaja, joka järkytti kollegojaan luopumalla etuoikeutetusta asemastaan valmentaakseen orpokodissa. Harva tiesi Rustyn salaisuuden: hän oli itse orpo.Hän ymmärsi, ettei joukkue voinut voittaa voimallaan ja kehitti muita strategioita jotka loivat pohjan modernille jalkapallolle. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Redeeming Love

ma 18.03. klo 16.00 - 18.08 2h 8 minV film premiere

Francine Riversin menestysromaaniin perustuva Redeeming Love on vaikuttava tarina heltymättömästä rakkaudesta ja sinnikkyydestä. Nuoren parin suhde on kovilla Kalifornian vuoden 1850 kultakuumeen karussa todellisuudessa. Elokuva on koko elämän mullistava tarina ehdottomasta ja kaiken nielevästä rakkaudesta. Redeeming Love osoittaa, että rakkaus korjaa minkä tahansa rikkinäisyyden. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Bank of Dave

ma 18.03. klo 18.15 - 19.57 1h 42 minV film premiere

Elämäkerrallinen komedia kertoo Dave Fishwickin tarinan. Työväenluokasta miljonääriksi ponnistanut Dave Burnleysta perustaa pankin auttaakseen yhteisöään. Brittiläinen komedia vuodelta 2023.

Jerryn ja Margen lottosalaisuusU

ma 18.03. klo 20.05 - 21.37 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Beau Is Afraid

ma 18.03. klo 22.00 - 00.51 2h 51 minV film premiere

Ari Asterin ohjaama surrealistinen kauhukomedia kertoo hyväntahtoisesta mutta neuroottisesta Beausta, jonka pyrkimys matkustaa kotiin äitinsä luokse eskaloituu vuosikausia kestäväksi painajaismaiseksi seikkailuksi. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Bodies Bodies BodiesU

ti 19.03. klo 00.55 - 02.25 1h 30 minV film premiere

Kun rikkaat parikymppiset järjestävät hurrikaanibileet suvun syrjäisessä kartanossa, seuraleikissä käy huonosti. Tuore ja hauska näkökulma selkään puukottavista feikkikavereista sekä juhlista, jotka menevät pahasti pieleen. Amerikkalainen kauhu vuodelta 2022.

Blue Jean

ti 19.03. klo 02.30 - 04.03 1h 33 minV film premiere

Englanti vuonna 1988. Margaret Thatcherin konservatiivihallitus on parhaillaan säätämässä uusia lakeja homoseksuaalien stigmatisoimiseksi. Newcastlessa liikunnanopettaja Jeanin mielestä sorto on viimeinen asia, jota hän kaipaa, ja ulostulo kaapista ei tulisi kuuloonkaan, sillä se vaarantaisi hänen työpaikkansa. Hänen luokalleen saapuu uusi oppilas, ja Jean tunnistaa tämän tutusta homobaarista, jolloin riskit kasvavat huomattavasti. Blue Jean on voittanut lukuisia palkintoja Venetsian elokuvajuhlilla ja British Independent Film Awards -gaalassa, ja se on myös parhaan debyyttielokuvan BAFTA-palkintoehdokas Brittiläinen draama vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suurmestari, Castle, Syke, Naked Attraction: Best Bits, Emmerdale, Farmi Suomi, Kummeli esittää: Kontio & Parmas, Suuri seikkailu, Tulossa: Murha Hangossa, Kesäillan valssi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity