ReseptitSanakirjaViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 17.3.2024

Näytä tiivistettynä

Jättimäiset Koneet

su 17.03. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Aikojen alusta lähtien ihmiset ovat uhmanneet vuorovesiä ja aaltoja matkaten yhdellä maailman voimakkaimmista elementeistä. Mutta huipputeknologialla äärimmäisten matkojen esteet on murrettu. Tutustu teknisiin ihmeisiin ja niiden salaisuuksiin. Tässä jaksossa avataan Aasta Hansteen, USS Nimitz ja Ohio-luokan sukellusvene.

Vankilassa ulkomailla

su 17.03. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Jimmy Bauer on ollut laulaja teini-ikäisestä asti ja on tähti Latinalaisessa Amerikassa. New Yorkissa hänen uransa on hyytymässä. Hän haluaa tehdä läpimurron Amerikassa, joten hän tarvitsee rahaa promotoidakseen itseään. Vanha tuttava tulee hänen luokseen ja tekee yllättävän ehdotuksen. Jimmyn tulisi niellä ja kuljettaa heroiinia. Jimmy ryhtyy elämänsä riskialteimpaan uhkapeliin.

Lentoturmatutkinta - erikoisraportti

su 17.03. klo 06.00 - 06.40 40 minNational Geographic Channel

Lentäjät välttävät kolme vaarallista tilannetta, joissa ei ollut yhdellekään virheelle tilaa, ja onnistuvat laskeutumaan vaurioituneilla koneilla. Matkustaja joutuu imun mukana ikkunasta ulos Southwestin lennolla 1380, joka vapisee kauttaaltaan räjähdyksen jälkeen. Boeing 737:n matkustamo räjähtää auki Havaijin yllä. Air Canadan lento 797 syttyy tuleen 90 sekuntia uskomattoman hätälaskun jälkeen.

Hylkyjen salaisuudet

su 17.03. klo 06.40 - 07.30 50 minNational Geographic Channel

Meri on arvaamaton. Vaarassa tehdyt kriittiset päätökset ovat ratkaisevia. Mikä upotti Empress of Ireland -aluksen ja aiheutti siten Kanadan hirvittävimmän meritragedian? El Faro -alus katosi vieden kaikki miehistön jäsenet mukanaan. Pääsemme tuhoon tuomituille aluksille uusimpien vedenalaisten tekniikoiden ja henkilökohtaisten tarinoiden avulla selvittääksemme, mikä johti ne kohti katastrofia.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

su 17.03. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Tansanian sydämessä, Ngorongoron kraatterin korkeat seinämät muodostavat näyttämön yhdelle pahamaineisimmista luonnossa esiintyvistä kilpailuista. Huikean leijonalauman sisarukset ottavat yhteen mahtavan kuningattaren hallitseman hyeenaklaanin kanssa. Sisarukset jakavat vastuun, kun taas hyeenakuningattaren on pelattava klaanipolitiikkaa ja noudatettava tiukkaa hierarkiaa säilyttääkseen kruununsa.

Eurooppa ylhäältä päin

su 17.03. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Koe Unkari uudesta näkökulmasta. Uskomaton ilmateitse tehtävä matka Unkarin halki vie sinut aina Budapestin värikkäiltä katoilta oikeisiin aavekaupunkeihin ja Euroopan suurimman jääkaukalon yli.

Rooman kadonneet aarteet

su 17.03. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Kuinka Rooma nousi hallitsemaan niin suurta osaa muinaisesta maailmasta? Sisilian rannikolla tutkijat löytävät jälkiä tärkeästä meritaistelusta, kun taas Terracinassa, Rooman eteläpuolella, arkeologiryhmä kaivaa muinaista vuorenhuipputemppeliä. Carthagessa, Tunisiassa, vihjeet paljastavat, kuinka yksi tappava kilpailu kallisti vallan Rooman hyväksi.

Rewind the '90s

su 17.03. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Eeppisessä finaalissa luontotutkija Hazen Audel lähestyy Serengetiä. Hadza-heimon metsästäjä-keräilijöiden avulla hän kulkee läpi vaikeiden maastojen ja huippupetojen päästäkseen savannin vehreään keskustaan. Hazenin perimmäinen tavoite on nähdä suuri muutto, mutta aika ja sateet ovat häntä vastaan. Pääseekö hän Afrikan suurimman luonnonnäytöksen luo ajoissa?

Lentoturmatutkinnan erikoisraportti

su 17.03. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso 2/10. Inhimilliset seikat aiheuttavat onnettomuuden, kapteenin vihamielisyys halvaannuttaa perämiehen ja yhden kapteenin salaisuus osoittautuu tappavaksi.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Matkansa ensimmäisellä osuudella Itä-Afrikan Ison hautavajoaman halki selviytyjä Hazen Audel vaeltaa Chalbin aavikolle. Hän pudottautuu alas ympäröiviltä kallioilta suoraan karuun, kuivaan ja laajaan maastoon, jossa hän joutuu väistelemään käärmeitä ja hyeenoita etsiessään vaeltavaa gabra-heimoa. Selvitäkseen aavikon halki hänen on löydettävä arvokas laulava kaivo ja vaeltava kamelilauma.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Hazen on matkan toisella osuudella. Se vie hänet Itä-Afrikan Ison hautavajoaman läpi. Hazen Audel laskeutuu vajoaman jyrkkää länsiseinämää etsiessään kunnioitettua norsulaumaa. Käyttäen paikallisen heimon selviytymisoppeja ja tärkeitä tietoja hän laskeutuu petollisen kielekkeen kautta norsut hyvin tuntevien kalastajien luokse. Heidän avullaan Hazen jäljittää laumaa Kerio-joen törmällä.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Hazen Audel on äärimmäisen Afrikan safarin kolmannella osuudella ja suuntaa suurelle Baringo-järvelle. Nähdäkseen miljoonien flamingojen parven ennen kuin ne lentävät etelään, hän pyytää apua il’chamusin heimon venemiehiltä. Hazen väistelee virtahepoja ja krokotiileja rakentaakseen lautan, jolla hän voi osallistua heimojen järvikisaan, jonka palkintona on oikeus päästä katsomaan valtavaa parvea.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Etsiessään harvinaista pensassarvikuonoa luontotutkimusmatkailija ja selviytyjä Hazen Audel pääsee Hell’s Gate -rotkolle Isossa hautavajoamassa. Ryhmä keräilijöitä lähettää hänet kohti Suswa-vuorta, mutta päästäkseen sinne hänen on navigoitava metsien, luolien ja kanjoneiden läpi. Hän tarvitsee selviytymistaitojaan päästäkseen maasaiden kylään ja löytääkseen upean pensassarvikuonon.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safari

su 17.03. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Luontotutkija ja selviytymisasiantuntija Hazen Audel kamppailee Itä-Afrikan villillä trooppisella rannikolla toiseksi viimeisellä äärimmäisen Afrikan safarin etapilla. Hazen pyytää apua Intian valtameren asiantuntijoilta eli mijikendoilta taittaakseen vaikean merimatkan päästäkseen rannikolla olevaan koralliluolien verkostoon, jossa asuu planeetan suurin useista lajeista koostuva lepakkoyhteisö.

Äärimmäinen selviytyjä: Afrikan safariU

su 17.03. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Eeppisessä finaalissa luontotutkija Hazen Audel lähestyy Serengetiä. Hadza-heimon metsästäjä-keräilijöiden avulla hän kulkee läpi vaikeiden maastojen ja huippupetojen päästäkseen savannin vehreään keskustaan. Hazenin perimmäinen tavoite on nähdä suuri muutto, mutta aika ja sateet ovat häntä vastaan. Pääseekö hän Afrikan suurimman luonnonnäytöksen luo ajoissa?

Yukonin eläinlääkäri

su 17.03. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Oakleyt lähtevät Kodiakin saarelle mopsinsa kanssa. Daisylla on vaikeuksia kasvaimen kanssa, mutta uusi lääke tarjoaa mahdollisuuden pidentää sen elämää. Samalla kun Daisyn hoito aiheuttaa paineita, tiimi tutkii rakkaan hevosen pattia ja liittyy auttamaan alkuperäisheimoa, joka yrittää siirtää 66 villiä biisonia syrjäiselle saarelle. Onnistuakseen heidän on käytettävä hevosia ja helikoptereita.

Lentoturmatutkinta

su 17.03. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Kaksi vesitasoa täynnä turisteja törmää toisiinsa upealla vesiputouksella Alaskassa. Toinen kone hajoaa ja toinen osuu veteen lähes ehjänä. Hengissä selvinnyt lentäjä kertoo, että törmäys tapahtui ilman mitään varoitusta. Romumetalli kertoo tutkijoille nopeasti sen, miten koneet törmäsivät, mutta heidän on käytettävä 3D-tekniikkaa selvittääkseen onnettomuuden syy.

Meret ilman vettä

su 17.03. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Kaukana, hyödyntämättömien rikkauksien täyttämässä villissä pohjoisessa Alaskassa, jossa itä ja länsi kohtaavat, legendaarisen aavelaivan etsinnät paljastavat alueen, jota kerran kutsuttiin nimellä ”venäläinen Amerikka”. 150 vuoden jälkeen uudet vihjeet johdattavat jo menetetyksi luullun amerikkalaisen laivaston jäljille.

Egyptin kadonneet aarteet: Neljä kuningatarta

su 17.03. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Yllättävän moni Egyptin muinaisten dynastioiden hallitsijoista oli naisia. Toiset tunnettiin kuningattarina, mutta toiset hallitsivat kuninkaina tai faaraoina. Kaksi heistä, Nefertiti ja Kleopatra, tunnetaan lähes kaikkialla, mutta kaksi heistä, Hatshepsut ja Nefertari, on vähemmän tunnettuja. He nousivat valtaan merkittävällä tavalla ja jättivät jälkensä maahan, jota yleensä hallitsivat miehet.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

su 17.03. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kolumbian ja Perun vanhimmat ja nuorimmat salakuljettajat. Nainen, jolla on rekisteri ja kokaiinia. 19-vuotias kuljettaa huumeita sairaan äitinsä vuoksi. 19-vuotias nainen väittää tätinsä huijanneen häntä. Vanha mies ei usko, että hänellä olisi huumeita, eikä usko hänen sukulaisensakaan puhelimessa. Vanha mies Marshallin saarilta voi olla osa trendiä, jossa vanhuksia houkutellaan kuriireiksi.

Salakuljettajat satimeen

ma 18.03. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

HSI Miami tutkii kahta erillistä salakuljetustapausta ja takavarikoi yli 450 kiloa kokaiinia Karibialta tulevasta jahdista. CBP pysäyttää laittomat reseptilääkkeet terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi. HSI New York pidättää Curacaosta tulevan kokaiinikuriirin osana kaksi vuotta kestänyttä tutkimusta koskien laajaa huumeiden salakuljetusjärjestöä.

Meret ilman vettäU

ma 18.03. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Kaukana, hyödyntämättömien rikkauksien täyttämässä villissä pohjoisessa Alaskassa, jossa itä ja länsi kohtaavat, legendaarisen aavelaivan etsinnät paljastavat alueen, jota kerran kutsuttiin nimellä ”venäläinen Amerikka”. 150 vuoden jälkeen uudet vihjeet johdattavat jo menetetyksi luullun amerikkalaisen laivaston jäljille.

Hitlerin viimeinen taistelu

ma 18.03. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Edistyminen on viikkojen ajan hidasta. Amerikkalaiset sotilaat vaarantavat kaiken suojellakseen tovereitaan ja puhdistaakseen Hurtgenin metsän saksalaisista. Kun amerikkalaisen, Meksikossa syntyneen ja Teksasissa kasvaneen, sotilaan komppania yrittää valloittaa kylän hänen on ryömittävä vihollisen miinakentän läpi vallatakseen saksalaiset konekivääripesäkkeet, jotka ovat hänen yksikkönsä tiellä.

Lentoturmatutkinta

ma 18.03. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Martinairin lento 495 lähestyy Portugalin Faron lentoasemaa keskellä ukkosmyrskyä ja rankkasadetta. Vain hetki laskeutumista ennen jokin menee kamalalla tavalla pieleen ja DC-10 syöksyy kiitoradalle, katkeaa ja liukuu pois kiitoradalta. Uskomatonta kyllä, lähes kaikki matkustajat ja miehistön jäsenet selviävät hengissä. Kun tutkijat selvittävät kokonaiskuvaa hylyn avulla, mysteeri vain syvenee.

Autonraadot rahaksi

ma 18.03. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Omalla tyylillä. Kaksi joukkuetta kilpailee siitä, kumpi onnistuu ansaitsemaan enemmän rahaa romuautoja ostamalla, hajottamalla osiksi ja myymällä ne eteenpäin. National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suurmestari UK, Lemmen viemää, Syke, Yleisurheilun GP, Emmerdale, Sugarbabe, Hakekaa kätilö!, Jääkiekon MM, Tähdet, tähdet

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity