SanakirjaViihdeBlogitReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Wild ohjelmatiedot keskiviikkona 1.7.2020

Näytä tiivistettynä

Dr Oakley: Veterinär i Yukon

ke 01.07.2020 04.20 - 05.05 45 minNational Geographic Wild

Dr Michelle Oakley, en av få veterinärer i det vidsträckta Yukon, är tillbaka med några av de mest unika och utmanande fallen i karriären.

Den otroliga dr PolU

ke 01.07.2020 05.05 - 05.50 45 minNational Geographic Wild

Patienter som behöver behandlas akut kan komma in vilken tid på dygnet som helst till Pol Vet. Dr Emily måste rädda en pitbullvalp som drabbats av en dödlig kombination av parvovirus och en bakterieinfektion. Dr Pol tar hand om en häst som håller på att kvävas, en kanin som håller på att bli blind och en griskulting med en skadad skinka.

Djurens kampklubb

ke 01.07.2020 05.50 - 06.35 45 minNational Geographic Wild

Säsong fyra består av fantastiskt material som skildrar den hårda och ibland dödliga kampen mellan två djur av samma art.

Världens galnaste djurvideor

ke 01.07.2020 06.35 - 03.35 21h 0 minNational Geographic Wild

Dokumentär med både äldre och färska bilder av djurbebisar under deras uppväxt. Tack vare en "webbkamera-känsla" kan tittarna känna sig som en fluga på väggen i djurrikets barnkammare. Med hjälp av 2D-grafer får tittaren även reda på intressant information om djuren.

Japans dolda hemlighet

to 02.07.2020 03.35 - 04.25 50 minNational Geographic Wild

De flesta av Japans 127 miljoner invånare lever komprimerade i tätbefolkade urbana centrum. Detta är det Japan vi känner till: skyskrapor som reser sig över ljusen från ett teknologiskt sagoland; en dygnet runt-livsstil med total hängivenhet till arbetet. Men precis utanför stadsgränserna ligger ett vild Japan. Japan ligger beläget på Stilla havets eldring och skapades genom vulkaniska utbrott. Dess 6852 öar sträcker sig över nästan 3 000 kilometer och omfattar klimat som sträcker sig från tempererat i norr till subtropiskt i söder. Detta är ett land fullt av vulkaniska ber, böljande landskap, soldränkta stränder och till och med regnskog. Den geografiska mångfalden leder till en spektakulär djurmångfald. Det vilda Japan visar upp arternas mångfald genom en resa från spa-badande makaker i norr, via brunbjörnar och mårdhundar till krabbor och slamkrypare i söderns mangroveträsk - ett äventyr från ö till ö i detta enorma och varierande land.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Salatut elämät, Murha paratiisissa, Unelma-asunto auringon alta, Tehtaantyttöjen murhat, Simpsonit, Murdochin murhamysteerit, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Farmi Suomi, Jääkiekon MM: Suomi - Sveitsi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity