Kanavan STAR Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 10.7.2019

Näytä tiivistettynä

Numb3rsU

ke 10.07.2019 04.15 - 05.00 45 minSTAR Channel

Kausi 5. Jakso 17. Ensimmäinen pääsääntö. Tekoälyn kehittäjä kuolee hämärissä olosuhteissa labrassaan, ja yksi epäillyistä on tekoäly itse, mikä kiehtoo erityisesti Amitaa. Amerikkalainen rikossarja.

Numb3rsU

ke 10.07.2019 05.00 - 05.40 40 minSTAR Channel

Kausi 5. Jakso 18. Kello 00:01. Rikollisperheen pää odottaa teloitustaan, mutta ehkä juttu ei ole vielä ohi. CalScin koripallojoukkue yrittää katkaista tappioputkensa. Amerikkalainen rikossarja.

Villeimmät videot16

ke 10.07.2019 05.40 - 05.59 19 minSTAR Channel

Osa 36. Lumella ja ilmassa. Kotivideoiden sankarit ovat tällä kertaa keksineet muun muassa yhdistää laskettelun ja laskuvarjot - ja tietysti luvassa on myös monenlaista kaatuilua.

Villeimmät videot12

ke 10.07.2019 06.00 - 06.20 20 minSTAR Channel

Osa 10. Hyppää jo. Syntymäpäiväänsä benji-hypyllä juhliva Kaylie ottaa tilanteesta kaiken irti. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Lystikkäät eläinveikkosetS

ke 10.07.2019 06.20 - 06.45 25 minSTAR Channel

Kausi 1. Osa 20. Raivotauti. Viiden kärjessä esitellään erityisen vihaisia eläimiä. Lisäksi näemme joulun iloja ja vähemmän lemmekkäitä laamoja. Amerikkalainen komediasarja.

Moderni perheS

ke 10.07.2019 06.45 - 07.05 20 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 2/24. Pyörävaras. Phil yrittää opettaa Lukelle vastuuta erittäin kyseenalaisilla kasvatusmetodeilla. Jay ja Manny ottavat yhteen. Amerikkalainen komediasarja.

Simpsonit7U

ke 10.07.2019 07.05 - 07.25 20 minSTAR Channel

Kausi 24. Jakso 22/22. Hääpäiväyllätys. Homer hankkii Margelle hääpäivälahjaksi ruostuneen junan, josta heillä on yhteisiä muistoja. Marge aikoo myös tilata lahjan Homerille, mutta hän eksyy vahingossa varattujen aikuisten nettideittisivustolle ja löytää hurmurin, jonka kanssa hänellä on yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Vieraina Lisa Lampanelli ja Seth MacFarlane

Simpsonit7U

ke 10.07.2019 07.25 - 07.50 25 minSTAR Channel

Kausi 25. Jakso 1/22. Isänmaan huolesta. Homer matkustaa ydinvoima-alan konferenssiin ja palatessaan kotiin hän käyttäytyy kerrassaan oudosti. Neuvokas Lisa epäilee juttuun liittyvän terrorismia, joten hän soittaa avuksi alaan erikoistuneen pätevän agentin.

Moderni perhe7U

ke 10.07.2019 07.50 - 08.10 20 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 3/24. Vaarallinen lento. Phil yrittää lähentyä appiukkonsa kanssa. Alex ja Gloria lähtevät yhdessä shoppailemaan. Amerikkalainen komediasarja.

Lapin poliisitU

ke 10.07.2019 08.10 - 08.35 25 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 5. Lunta povitaskussa. Kaipainen ja Airaksinen hakevat etsintäkuulutettua Enontekiöllä. Rovaniemellä partio saa ilmoituksen mahdollisesta murtovarkaasta. #lapinpoliisit

Ari ja Kirsi: KotirempatU

ke 10.07.2019 08.35 - 09.00 25 minSTAR Channel

Kausi 9. Jakso 9. Hiotaan ja maalataan mökkisaunan pukuhuoneen vanha puulattia. Pestään ja maalataan konesaumattu peltikatto. Lisäeristetään autotallin yläpohja puukuitueristeellä.

Ari ja Kirsi: Kotirempat

ke 10.07.2019 09.00 - 09.30 30 minSTAR Channel

Kausi 9. Jakso 10. Maalataan vanhan kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatat kaakelimaalilla. Pystytetään pieni pihasauna terasseineen.

ke 10.07.2019 09.30 - 10.00 30 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 90. Näin koulutat saksanpaimenkoirasi. Viiksekäs virkavalta on laikukkaan roiston hännillä ja marsut sen kun mussuttavat mansikoita. Amerikkalainen komediasarja.

Simpsonit

ke 10.07.2019 10.00 - 10.30 30 minSTAR Channel

Kausi 7. Jakso 9/25. Bobin poksahdus.

Simpsonit

ke 10.07.2019 10.30 - 11.00 30 minSTAR Channel

Kausi 7. Jakso 10/25. Menneitä muistellen.

Family Guy12

ke 10.07.2019 11.00 - 11.30 30 minSTAR Channel

Osa 11. Brian on huono isä. Brianin poika Dylan ottaa pitkästä aikaa isäänsä yhteyttä. Peterin ja Quagmiren ystävyys rakoilee, ja Joe joutuu puun ja kuoren väliin. Amerikkalainen komediasarja.

Family Guy12U

ke 10.07.2019 11.30 - 12.00 30 minSTAR Channel

Osa 12. Mies tarvitsee äidin. Peter on surun murtama äitinsä kuoltua, mutta saa lohtua äidin ystävättäreltä. Stewiekin ottaa mummon kuoleman raskaasti ja alkaa painiskella oman kuolevaisuutensa kanssa. Amerikkalainen komediasarja.

Huutokaupan metsästäjät

ke 10.07.2019 12.00 - 12.30 30 minSTAR Channel

Kausi 11. Jakso 19. Ostoksilla. Ivyn poika on oppimassa varastojen ostoa. Varastoitta jääneet tytöt lähtevät ostoksille. Flunssainen Kenny tekee virhearvion. Amerikkalainen realitysarja.

ke 10.07.2019 12.30 - 13.00 30 minSTAR Channel

Kausi 11. Jakso 20. Aurinkoista, voiton mahdollisuus. Jarrod ja Brandi ryhtyvät harjoittamaan liiketoimintaansa vakavissaan, ja ennuste näyttää hyvältä. Amerikkalainen realitysarja.

Autoilun hullut kaupungit

ke 10.07.2019 13.00 - 14.00 60 minSTAR Channel

Kausi 2. Jakso 6/6. Sao Paulo. Andrew Younghusband tutustuu maailman kymmenenneksi rikkaimman kaupungin kaoottiseen liikenteeseen ja kokeilee taitojaan brasilialaisena moottoripyörälähettinä. Amerikkalainen dokumenttisarja.

Lapin poliisit

ke 10.07.2019 14.00 - 14.30 30 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 10. Pääsiäinen. Muistisairas vanhus pysäyttelee ihmisiä Rovaniemen keskustassa. Levillä lomailevat juhlijat eivät tunnu tietävän mistä tulevat ja minne ovat matkalla. #lapinpoliisit

Australian rajalla

ke 10.07.2019 14.30 - 15.00 30 minSTAR Channel

Kausi 8. Jakso 15/20. Tullaamattomia tuliaisia. Pakistanilaisen runoilijan lukuisat lompakot herättävät ihmetystä tullissa, ja Fraser-koira tutkii postilähetyksiä. Australialainen tosi-tv-ohjelma.

ke 10.07.2019 15.00 - 15.30 30 minSTAR Channel

Kausi 8. Jakso 16/20. Viinivedätys. Hermostuneen oloinen mies menettää malttinsa rajavalvonnan tarkastuksessa, ja chileläinen viinilähetys sisältää jotakin yllättävää. Australialainen tosi-tv-ohjelma.

ke 10.07.2019 15.30 - 16.00 30 minSTAR Channel

Kausi 9. Jakso 29/30. Kyllä isä osaa. Darrell haluaa pitää paikkansa Montebellon kuninkaana. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Varastojen metsästäjät

ke 10.07.2019 16.00 - 16.30 30 minSTAR Channel

Veljesten paluu. Taylorin veljekset palaavat kuukauden porttikiellon jälkeen sekoittamaan pakkaa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

ke 10.07.2019 17.30 - 18.00 30 minSTAR Channel

Osa 13. Jumalainen jalkapallo. Peter suivaantuu kotijoukkueensa huonosta menestyksestä jalkapallokentillä ja päättää vaatia Jumalaa tilille. Amerikkalainen komediasarja.

ke 10.07.2019 18.00 - 18.30 30 minSTAR Channel

Osa 14. Haluttu perijä. Chris kuulee perivänsä isoisänsä miljoonaomaisuuden. Pian kaupungin tavoitelluin poikamies saa yllättävän kosijan: oman isänsä. Amerikkalainen komediasarja.

Simpsonit7

ke 10.07.2019 18.30 - 19.00 30 minSTAR Channel

Kausi 25. Jakso 3/22. Katkeraa katumusta. Erään springfieldiläisen hautajaisissa monet kaupungin asukkaat ryhtyvät pohtimaan omaa elämäänsä ja tekemiään virheitä. Millaisia katumuksen aiheita on herra Burnsilla, uutisankkuri Kent Brockmanilla tai Margella ja Homerilla?

Simpsonit7

ke 10.07.2019 19.00 - 19.30 30 minSTAR Channel

Kausi 25. Jakso 4/22. Elät vain kerran.

Simpsonit7

ke 10.07.2019 19.30 - 20.00 30 minSTAR Channel

Kausi 25. Jakso 5/22. Vauva nimeltä Homer. Homer joutuu toimimaan kätilönä jumiuduttuaan hissiin synnyttämäisillään olevan naisen kanssa. Kiitollinen tuore äiti pyytää Homeria olemaan läsnä vastasyntyneen naperon elämässä. Lisa organisoi huutosakin työnseisauksen kuultuaan cheerleadereiden olevan alistettuja ja alipalkattuja. Vierailevana ääninäyttelijänä Mad Menista tuttu Elisabeth Moss.

ke 10.07.2019 20.00 - 20.30 30 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 5/24. Ongenonkija. Perhe kokoontuu katsomaan jalkapalloa, mutta jokin hiertää Mannyn ja Luken välejä. Amerikkalainen komediasarja.Kausi 1. Jakso 5/24. Pähee äitipuoli.

ke 10.07.2019 20.30 - 21.00 30 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 6/24. Juoksukisa. Syksyn ensimmäinen koulupäivä on koko perheelle raskas. Cam ja Mitchell epäilevät osaamistaan vanhempina. Amerikkalainen komediasarja.Kausi 1. Jakso 6/24. Elämän peruskoulussa.

CSI: Miami16

ke 10.07.2019 21.00 - 22.00 60 minSTAR Channel

Kausi 4. Jakso 12/25. Pelimiehen kuolema. Naisia sarjassa iskevä pelimies pääsee hengestään bileissä, ja poliisin työtä haittaa se, että jokainen vieras on epäilty. Amerikkalainen rikosdraama.

9-1-112

ke 10.07.2019 22.00 - 23.00 60 minSTAR Channel

Kausi 1. Jakso 10/10. Uusi minä. Kuinka paljon elämämme tapahtumat voivat muuttaa meitä ihmisinä? Moni kääntää elämässään uuden sivun. Amerikkalainen draamasarja.