ReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotSanakirjaViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot torstaina 21.9.2017

Näytä tiivistettynä

The Dark Horse

to 21.09.2017 04.00 - 06.04 2h 4 minV film premiere

(The Dark Horse/2014) Sydämellinen draama kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavasta entisestä pikashakkimestarista Genesis Potinista, joka päätyi opettamaan Gisbornen shakkikerhon köyhiä lapsia. Uusi-Seelanti 2014.

Fantastic FourU

to 21.09.2017 06.00 - 07.36 1h 36 minV film premiere

(Fantastic Four/2015) Lapsuudenystävät Reed Richards (Miles Teller) ja Ben Grimm (Jamie Bell) ovat kehittäneet telesiirrinlaitteen prototyypin. Laite herättää hallituksen rahoittaman Baxter-säätiön ja professori Franklin Stormin (Reg E. Cathey) huomion. Storm palkkaa Richardsin ohjelmaansa ja esittelee pojille adoptiotyttärensä Suen (Kate Mara) ja tämän pikkuveljen Johnnyn (Michael B. Jordan). He rakentavat "kvanttiporttia", tekniikan ihmettä, jonka on suunnitellut professori Stormin suojatti Victor von Doom (Toby Kebbell). Victor on ihastunut Sueen. Kun käy ilmi, että NASA aikoo lähettää ryhmän portin läpi, mutta nuoret haluavat ehtiä ensin, ja Stormin sisarukset, Richards, Grimm ja von Doom kulkevat portista. He pääsevät Zero-planeetalle, jonka pinta sortuu, ja von Doom putoaa sen syövereihin. Muut pääsevät pakenemaan alukseen, mutta se laite räjähtää, ja nuoret muuttuvat molekyylitasolla. Richardsille tulee kyky vääntää ja venyttää kehoaan, Sue Storm pystyy muuntautumaan näkymättömksi ja luomaan suojakenttiä, ja Johnny Storm voi muuttua tuleksi ja lentää. Ben Grimm muuttuu jättiläismäiseksi olennoksi, jota suojaa kivikova kuori, niin että hän on haavoittumaton. Nelikkoa pidetään valtion laitoksessa, jossa heidän geneettisen koodistonsa muutoksia ja kykyjään tutkitaan. Syyllisyyden kalvama Richards pakenee ja vannoo löytävänsä keinon heidän parantamisekseen. Vuoden kuluttua Richards elää yksin Panamassa, jossa palkkionmetsästäjät yrittävät vangita hänet. Hän onnistuu pakenemaan mutta joutuukin Ben Grimmin vangiksi. Ystävänsä petoksesta edelleen vihainen Grimm kolkkaa Reedin pääpukkauksella. Richards herää alue 57:lla, laitoksessa, jossa Stormin sisarukset ovat oppineet hallitsemaan kykyjään. Laitosta johtaa tohtori Allen (Tim Blake Nelson), joka tekee sopimuksen Richardsin kanssa: jos Richards rakentaa uuden portaalin Zero-planeetalle, hän saa välineet ja resurssit etsiä parannuskeinoa. Kun tohtori Allen saapuu Zero-planeetalle, hän kohtaa Victorin, joka sulautunu

Metsästäjä ja talvinen taisteluU

to 21.09.2017 08.00 - 09.54 1h 54 minV film premiere

(The Huntsman: The Winter's War/2016) Häijy Ravenna (Charlize Theron) saa selville siskonsa kuningatar Freyan (Emily Blunt) olevan raskaana ja rakastunut aatelismieheen. Freya synnyttää tyttövauvan, mutta hänen rakastajansa murhaa sen ja herättää Freyassa jäätävän raivon, jonka seurauksena kuningatar tappaa miehen. Freya lähtee pohjoiseen rakentamaan palatsia ja kokoamaan armeijaa, joka kaappaa lapsia ja kasvattaa heistä armottomia sotilaita. Vuosien päästä Eric (Chris Hemsworth) ja Sara (Jessica Chastain) ovat aikuisia ja rakastuneet. He suunnittelevat pakoa linnasta, mutta Freya rakentaa jäämuurin heidän välilleen. Eräänä päivänä Lumikki on sairas, ja hänen aviomiehensä etsii käsiinsä Ericin kertoakseen tälle, että taikapeili varastettiin matkalla turvapaikkaan. Eric lyöttäytyy yhteen kahden kääpiön kanssa löytääkseen peilin, mutta matkalla on vaaroja.

Emma’s ChanceU

to 21.09.2017 10.00 - 11.29 1h 29 minV film premiere

(Emma's Chance/2016) Ystävät painostavat nuoren Emman (Greer Grammer) murtautumaan hevostalliin. Emma jää kiinni ja joutuu rangaistukseksi avustamaan tallin töissä. Hänen ja Chance-hevosen välille syntyy vahva side.

WarcraftU

to 21.09.2017 12.00 - 14.03 2h 3 minV film premiere

(Warcraft/2016) Örkkien maailma Draenor on elinvoimaa riistävän pahan taian vallassa. Yksi örkkien voimakkaista noidista luo portaalin, jonka avulla he voivat paeta Azerothin kukoistavalle planeetalle. He kuitenkin pian riitautuvat planeetan ihmisten kanssa, jotka pitävät örkkejä vihollisinaan. Pian örkkisoturi nimeltä Durotan (Toby Kebbell) ja ihmisjoukkojen aatelinen johtaja Anduin Lothar (Travis Fimmel) luovat epävarman liiton, mikä mahdollistaa taistelun yhteistä vihollista vastaan kansansa pelastamiseksi.

Middle School

to 21.09.2017 14.00 - 15.35 1h 35 minV film premiere

(Middle School/2016) Rafe Khatchadorian (Griffin Gluck) on lupaava taiteilija, jonka on aloitettava uudessa koulussa muutettuaan äitinsä Julesin (Lauren Graham) ja pikkusiskonsa kanssa. Ensimmäisenä päivänään Hills Villagen keskikoulussa Rafe tapaa rehtori Ken Dwightin (Andy Daly), joka rankaisee poikaa heti tämän pukeutumistyylin vuoksi. Dwightilla ja henkilökunnallaan on mittava lista säännöistä, joita oppilaiden on noudatettava, mutta rehtorin rangaistessa Rafea tuhoamalla tämän piirrosvihkon pojan kaveriporukka yhdistää voimansa saadakseen opettajat aisoihin!.

Outolintu-sarja: Uskollinen

to 21.09.2017 16.00 - 18.00 2h 0 minV film premiere

(Allegiant/2016) Sarjan edellisen osan mullistavien paljastusten jälkeen Trisin ja Neljän täytyy paeta Chicagon rajojen ulkopuolelle. Heille paljastuu vihdoin järkyttävä totuus ympäröivästä maailmasta. USA 2016.

I, Daniel Blake

to 21.09.2017 18.00 - 19.40 1h 40 minV film premiere

(I, Daniel Blake/2016) Leskeksi jäänyt puuseppä Daniel Blake (Dave Johns) saa sydänkohtauksen työskennellessään Newcastlessa. Kardiologi kieltää häntä palaamasta töihin, mutta viranomaiset katsovat hänet työkykyiseksi. Tämän vuoksi häneltä evätään taloudellinen tuki. Hän suuttuu, kun selviää, että hänen lääkäriltään ei kysytty hänen tilastaan, ja hän tekee valituksen. Prosessi osoittautuu turhauttavaksi, koska se tapahtuu verkossa ja Danielilla on hyvin vähän kokemusta tietokoneista. Sosiaalitoimistossa ollessaan hän auttaa turhautunutta yksinhuoltajaäitiä Katie Morgania (Hayley Squires), joka on epätoivoinen, mutta ei saa henkilökunnalta apua. Heidät heitetään ulos. Daniel ystävystyy Katien ja tämän lasten kanssa tehdessään korjaushommia ja nikkaroidessaan leluja. Katie käy paikallisessa ruokajonossa, ja nälkä saa hänet luhistumaan. Supermarketissa hän jää kiinni myymälävarkaudesta. Vartija ei soita poliisille, vaan tarjoaa työtä prostituoituna. Daniel löytää Katien bordellista ja pyytää häntä lopettamaan. Nyyhkytysten lomassa Katie sanoo, että hänellä ei ole mitään muuta keinoa saada lapsilleen ruokaa. Danielin työttömän työnhakijan päivärahan yksi ehto on, että hänen täytyy jatkaa työnhakua. Hän kieltäytyy työpaikasta romuttamolla, koska hänen lääkärinsä ei anna hänelle lupaa palata töihin. Työvoimaneuvoja kertoo Danielille, että hänen täytyy nähdä enemmän vaivaa löytääkseen työtä tai vaarana on, että työttömyyskorvauksen maksu lakkautetaan. Vastalauseena Daniel maalaa spraymaalilla "Minä, Daniel Blake, vaadin valitukseni käsittelyä ennen kuin näännyn nälkään", mikä tuo hänelle ohikulkijoiden ja muiden työnhakijoiden tuen. Hänet pidätetään ja poliisi antaa hänelle varoituksen. Epätoivoisena Daniel joutuu myymään suurimman osan omaisuudestaan ja jää entistä pahemmin eristyksiin. Lopulta koittaa hänen valituksensa käsittelypäivä. Katie tulee hänen mukanaan oikeuteen. Kun Daniel huomaa tuomarin ja lääkärin, joka valvoo hänen tapaustaan, hän kiihtyy ja lähtee vess

The End of the TourU

to 21.09.2017 20.00 - 21.46 1h 46 minV film premiere

(The End of the Tour/2015) Draama, jossa Rolling Stonen toimittaja David Lipsky (Jesse Eisenberg) haastattelee viiden päivän ajan kirjailija David Foster Wallacea (Jason Segel) tämän menestysromaanin ilmestyttyä. USA 2015.

The Longest Ride

to 21.09.2017 22.00 - 00.05 2h 5 minV film premiere

(The Longest Ride/2015) Luke (Scott Eastwood) on entinen härkäratsastuksen mestari, joka aikoo tehdä paluun. Ennen pitkää hän tapaa Sophian (Britt Robertson), joka on aloittamassa unelmatyössään New Yorkin taidepiirissä. He tykästyvät toisiinsa ja rakastuvat tulisesti, kunnes riitautuvat näkemystensä vuoksi. Kun suhde muuttuu monimutkaisemmaksi, Sophia ystävystyy Iran (Alan Alda) kanssa, joka muistaa tämän kautta suhteensa vaimoonsa vuosikymmeniä aikaisemmin. Hän varoittaa Sophiaa siitä, että Luken on luovuttava vaarallisesta unelmastaan ennen kuin on liian myöhäistä.

The Dark HorseU

pe 22.09.2017 00.05 - 02.05 2h 0 minV film premiere

(The Dark Horse/2014) Sydämellinen draama kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavasta entisestä pikashakkimestarista Genesis Potinista, joka päätyi opettamaan Gisbornen shakkikerhon köyhiä lapsia. Uusi-Seelanti 2014.

Café Society

pe 22.09.2017 02.05 - 03.41 1h 36 minV film premiere

(Cafe Society/2016) Hollywood on täydessä loistossaan 1930-luvulla. Merkittävä kykyjenetsijä Phil Stern (Steve Carell) saa puhelun siskoltaan Evelyniltä (Sari Lennick), joka kertoo poikansa Bobbyn (Jesse Eisenberg) muuttaneen Los Angelesiin. Bobby alkaa hoitamaan enonsa asioita ja saa nähdä Philin sihteerin Veronica "Vonnie" Sybilin (Kristen Stewart) avulla, kuinka kaupunki toimii. Ennen pitkää Bobby rakastuu Vonnieen, joka torjuu tämän lähentelyn. Suhde muuttuu lopulta romanttiseksi, mutta kaatuu siihen, kun Vonnie valitsee Bobbyn sijaan Bobbyn enon. Tämä ja raastava elokuva-ala saavat Bobbyn innon hiipumaan, joten hän palaa New Yorkiin ja alkaa työskennellä gangsteriveljensä Benin (Corey Stoll) yökerholla. Bobby tapaa eronneen Veronica Hayesin (Blake Lively), ja he alkavat tapailla. Kun Vonnie kuitenkin käy Bobbyn luona, Bobbyn tunteet Vonnieta kohtaan heräävät jälleen.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Utö, Erikoisjoukot, Syke, Roy Grace, Lemmen viemää, Pikku Kakkonen, Hakekaa kätilö!, Rillit huurussa, Kauniit ja rohkeat, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity