SanakirjaBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot torstaina 21.9.2017

Näytä tiivistettynä

I, Robot

to 21.09.2017 05.10 - 07.05 1h 55 minV film hits

(I, Robot/2004) In the year 2035 humans have become heavily dependent on robots in their everyday lives. Robots have become more and more advanced, but each one is programmed to obey humans and under no circumstances ever to harm a human. So, when a scientist turns up dead and a humanoid robot is the main suspect, the world is left to wonder if they are as safe around their electronic servants as previously thought.

SpotlightU

to 21.09.2017 07.00 - 09.04 2h 4 minV film hits

(Spotlight/2015) Kahdella Oscarilla palkittu draama Boston Globe -lehden toimittajista, jotka alkoivat vuonna 2001 tutkia katoliseen kirkkoon kohdistuneita syytteitä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. USA 2015.

The Aviator - lentäjäU

to 21.09.2017 09.05 - 11.49 2h 44 minV film hits

(The Aviator/2004) Howard Hughes (Leonardo DiCaprio) oli ilmailun uranuurtaja, omalaatuinen miljonääri ja menestyksekäs elokuvatuottaja ja naistenmies, joka kamppaili koko ajan omia fobioitaan vastaan. USA 2004.

Rakastan sinua ikuisestiU

to 21.09.2017 11.50 - 13.43 1h 53 minV film hits

(Elsker dig for evigt/2002) Tanskalainen draama vuodelta 2002. Kun Cecilien kihlattu Joachim halvaantuu onnettomuudessa, Cecilie aloittaa suhteen Nielsin (Mads Mikkelsen) kanssa, jonka vaimo on syypää onnettomuuteen.

Kasan alimmainen

to 21.09.2017 13.40 - 15.24 1h 44 minV film hits

(The Best Of Times/1986) Robin Williamsin ja Kurt Russellin tähdittämä draamakomedia pankkiirista, jota on jäänyt vaivaamaan kouluaikoina pelattu jalkapallopeli, jossa hän onnistui missaamaan täydellisen syötön. USA 1986.

Captain Fantastic

to 21.09.2017 15.20 - 17.18 1h 58 minV film hits

(Captain Fantastic/2016) Maailman liiallisuus käy Ben Cashin (Viggo Mortensen) ja tämän vaimon Leslien (Trin Miller) voimille, joten he päättävät kasvattaa lapsensa luonnon keskellä Yhdysvaltojen luoteisosassa. Leslien kaksisuuntainen mielialahäiriö pahentuu ja johtaa lopulta tämän itsemurhaan. Leslien isä Jack (Frank Langella) päättää järjestää perinteiset hautajaiset, vaikka Leslie toivoi tulevansa polttohaudatuksi. Jack uhkailee saavansa Benin pidätetyksi, jos tämä osallistuu seremoniaan. Varoituksesta huolimatta Ben vie lapsensa autoreissulle hautajaisia kohti ja paljastaa heille maailman, jolta on yrittänyt heitä suojella. Cashin perheelle tulee eripuraa uuden maailman myötä, mikä muuttaa heidät pysyvästi.

The Cup

to 21.09.2017 17.20 - 18.59 1h 39 minV film hits

(The Cup/2011) Melbourne Cup -laukkakilpailua kutsutaan kisaksi, joka pysäyttää kansakunnan. Vuoden 2002 kisa oli kilpailun 150-vuotisen historian dramaattisin. Elokuvassa seurataan hevosalan huippuja ja heidän reittiään kaikkialta maailmasta, niin Euroopasta, Lähi-idästä kuin Aasiastakin, maailman arvostetuimman kahden mailin laukkakilpailun voittajien kehään. Tarinan ytimessä on kuitenkin nuori australialainen jockey Damien Oliver (Stephen Curry), joka menettää ainoan veljensä traagisessa onnettomuudessa juuri ennen klassikkokisaa. Damienin ja Jasonin isäkin menehtyi aikanaan samalla tavalla. Damien taistelee tiensä kirvelevien tappioiden kautta jännittävään huipentumaan, josta urheilumaailma kohisee edelleen.

I, RobotU

to 21.09.2017 19.05 - 21.00 1h 55 minV film hits

(I, Robot/2004) In the year 2035 humans have become heavily dependent on robots in their everyday lives. Robots have become more and more advanced, but each one is programmed to obey humans and under no circumstances ever to harm a human. So, when a scientist turns up dead and a humanoid robot is the main suspect, the world is left to wonder if they are as safe around their electronic servants as previously thought.

Master and Commander: Maailman laidallaU

to 21.09.2017 21.00 - 23.15 2h 15 minV film hits

(Master and Commander: The Far Side of the World/2003) Napoleonia vastaan käytyjen sotien aikaan kapteeni Jack Aubrey (Russell Crowe), brittiläisen sotalaiva HMS Surprisen komentaja, saa käskyn ajaa takaa ranskalaista kaapparilaiva Acheronia ja joko ”polttaa, upottaa tai kaapata” sen. Surprisen miehistöön kuuluva Hollom (Lee Ingleby) on näkevinään sumun seassa tumman hahmon. Miehet kutsutaan asemiin. Mitään ei näy, mutta äkkiä Acheron hyökkää Surprisen kimppuun. Surprise vaurioituu pahasti, mutta pääsee pakoon. Audrey kuulee, että Amerikassa rakennettu Acheron on edistyksellinen alus ja raskaampi ja nopeampi kuin Surprise. Upseerit uskovat, että niin hyvä alus voi kääntää sodan Napoleonin hyväksi. Niinpä Aubrey ei palaakaan satamaan vaan käskee Surprisen jahtiin ja Acheronin perään. Acheron pääsee taas yllättämään takaa-ajajat, mutta hämäyksen avulla Surprise pääsee pakoon yön pimeydessä. Galapagossaarilla pelastetaan Acheronin upottaman valaanpyyntialuksen Albatrossin miehistö. Acheron on siis lähellä, ja Aubrey tahtoo nopeasti sen perään. Maturinin (Paul Bettany) mielestä Aubrey ei pidä sanaansa vaan jahtaa Acheronia pikemminkin oman ylpeytensä kuin määräysten takia. Kuumuus ja juomaveden puute saavat miehistön uskomaan, että laivassa on pahanilmanlintu, joka tuo heille huonoa onnea. Hollomia aletaan pitää huonon onnen airuena. Aubrey luopuu Acheronin seuraamisesta, ja Maturin saa tutkia saarta ennen kuin on aika lähteä. Maturin kuitenkin huomaa Acheronin ankkurissa toisella puolella saarta ja rientää kertomaan kapteenille. Surprise valmistautuu taisteluun. Acheronin runko on jykevä, ja siksi Surprisen on päästävä lähietäisyydelle saadakseen aikaan kunnon vaurioita. Aubrey tutkii erästä Maturinin keräämää hyönteistä, joka on mestari naamioitumaan, ja saa siitä ajatuksen naamioida Surprise valaanpyyntialukseksi. Hän uskoo ranskalaisten olevan niin ahneita, että nämä tulisivat lähelle ryöstämään aluksen eivätkä ampuisi sitä kaukaa. Ranskalaiset tarttuvat syöttiin, j

The ShallowsU

to 21.09.2017 23.15 - 01.00 1h 45 minV film hits

(The Shallows/2016) Nancy Adams (Blake Lively) menee äitinsä kuoleman jälkeen Meksikoon rannalle, jossa hänen äitinsä oli viettänyt aikaa odottaessaan häntä. Hän surffaa paikallisten seurassa monta tuntia auringosta ja aallokosta nauttien. Hän soittaa videopuhelun siskolleen Chloelle (Sedona Legge) ja käy tiukan keskustelun isänsä (Brett Cullen) kanssa. Hän kertoo isälleen aikovansa keskeyttää lääketieteen opintonsa. Sitten hän palaa veteen mutta huomaa meressä verisen ryhävalaan ruhon ja päättää suunnata takaisin rantaan. Silloin hänet kuitenkin kiskaisee alas laudalta valkohai, joka myös upottaa hampaansa hänen jalkaansa. Nancy yrittää epätoivoisesti kiivetä valaanruhon päälle mutta joutuu lopulta uimaan pienelle juuri ja juuri veden pinnan yläpuolelle ulottuvalle karille. Hän tekee jalkaansa kiristyssiteen surffilaudan remmistä ja sulkee haavan korujensa avulla. Nancy ei pääse uimaan rantaan vaan viettää yön karilla vain loukkaantunut lokki seuranaan. Hän nimeää lokin Steven Seagulliksi. Seuraavana päivänä tuntematon juoppo varastaa hänen tavaransa rannalta. Mies kahlaa matalaan veteen, ja hai sieppaa ja syö hänet. Vasta monen tunnin kuluttua paikalle tulevat taas eiliset surffarit, jotka kokevat saman kohtalon ennen kuin Nancy ehtii varoittaa heitä. Erään surffarin pää kypärineen kelluu Nancyn ohi, ja hän huomaa kypärässä GoPro-kameran. Nancy saa vaivoin kameran itselleen ja nauhoittaa epätoivoisia viestejä perheelleen. Sitten hän tajuaa, että nousuvesi peittää pian karin. Nancy lähettää lokkinsa merelle surffilaudan säleen varassa, ja itse hän ui poijulle läpi meduusaparven, joka polttaa sekä häntä että haita. Poijulla on suuri hätäraketti, jolla Nancy ei kuitenkaan saa kiinnitettyä kauempana ohi lipuvan laivan huomiota. Nancy joutuu paniikkiin ja laukaisee taas raketin. Valaanruhosta valuva rasva syttyy palamaan, ja hai ärsyyntyy ja käy poijun kimppuun. Poijun merenpohjaan ankkuroivat ketjut alkavat hajota. Nancy vajoaa veteen hai perässään mutta onnistuu väis

Land of Mine

pe 22.09.2017 01.00 - 02.40 1h 40 minV film hits

(Under Sandet/2015) Tositarinan innoittama vaikuttava sotadraama. Toisen maailmansodan loppumetreillä joukko saksalaisia sotavankeja lähetetään Tanskan länsirannikolle puhdistamaan ranta maamiinoista. Tanska 2015.

Rajattu maa

pe 22.09.2017 03.00 - 04.53 1h 53 minV film hits

(Crossing Over/2009) Draama poliisi Max Broganista (Harrison Ford), jonka tehtävänä on pidättää laittomia maahanmuuttajia. Hän kuitenkin myös säälii näitä ihmisiä. Muissa rooleissa mm. Ashley Judd ja Ray Liotta. USA 2009.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Yleisurheilun GP, Utö, Lemmen viemää, Syke, Pää edellä, Simpsonit, Roy Grace, Hakekaa kätilö!, Tähdet, tähdet

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity