ViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotReseptitSanakirjaHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot tänään

Näytä tiivistettynä

Ole niin kiltti, älä rakasta häntä

tänään 17.00 - 18.44 1h 44 minV film hits

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

Uneton SeattlessaU

tänään 19.00 - 20.40 1h 40 minV film hits

Annie kuulee jouluaattona, kun 8-vuotias Jonah soittaa radio-ohjelmaan ja toivoo isänsä löytävän uuden vaimon. Jonah'n isä Sam tulee myös puhelimeen. Annie hullaantuu täysin ja päättää tavata Samin. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 1993.

Suon villi lauluU

tänään 21.00 - 23.00 2h 0 minV film hits

Suosikkiromaaniin perustuva vangitseva mysteeri Suon villi laulu kertoo tarinan Kyasta, hylätystä tytöstä, joka kasvoi ilman vanhempia Pohjois-Carolinan vaarallisilla soilla. Huhut ”suotytöstä” vainosivat Barkley Clovea vuosien ajan eristäen myös älykkään ja periksiantamattoman Kyan yhteisöstään. Kya kiinnostuu kaupungin kahdesta miehestä ja avautuu uudelle ja jännittävälle maailmalle, mutta kun toinen miehistä löydetään kuolleena, yhteisö alkaa heti pitää häntä pääepäiltynä. Tapausta aletaan selvittää, ja totuus tapahtumien kulusta hämärtyy entisestään, uhaten myös tuoda julki monia suolla piileviä salaisuuksia. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Blood TiesU

tänään 23.05 - 01.07 2h 2 minV film hits

Blood Ties
Veljekset Frank ja Chris Pierzynski varttuivat yhdessä Brooklynin pahamaineisilla kaduilla, mutta päätyivät tulevaisuudessaan täysin erilaisille elämänpoluille. Nyt vuonna 1973 Frank on NYPD:n poliisipäällikkö ja Chris istuu 12-vuoden vankeustuomiota murhasta. Chris armahdetaan koevapauteen ja hän yrittää kaikkensa pysyäkseen kaidalla tiellä, mutta pian hän kuitenkin vajoaa takaisin vanhoihin pahoihin tapoihinsa. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2013.

How to Lose a Guy in 10 Days

huomenna 01.10 - 03.00 1h 50 minV film hits

Andie aikoo vietellä miehen kymmenessä päivässä ja kirjoittaa kaikista niistä tavoista, joilla naiset ajavat potentiaalisia kumppaneita pois. Mutta hän valitsee kohteekseen Benjaminin, joka on lyönyt vetoa, että hän voi saada kenet tahansa rakastumaan kymmenessä päivässä. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2003.

The Bourne Identity

huomenna 03.10 - 05.03 1h 53 minV film hits

Jason löydetään merestä keho täynnä luodinreikiä. Vähitellen hän tajuaa olevansa erittäin vaarallinen mies vailla muistikuvaa väkivaltaisesta menneisyydestään. Pelastaakseen henkensä Jasonin on ratkaistava oman henkilöllisyytensä arvoitus. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2002.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat UK, Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät, Kotka 10, NCIS Los Angeles, Simpsonit, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Lemmen viemää, Hockey Night: Kärpät - Pelicans, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity