VaihtoautotReseptitTietovisatBlogilistaHoroskooppiSanakirjaNauris.fi

Kanavan AVA ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Ex-OnnellisetS

tänään 11.40 - 12.35 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Raskauspulssi. Kausi 2, 4/12. Uusi Eroasuntoasukas Hanna pitää talon naisille terveysjuomaillan, josta jää kaikille suolainen sivumaku suuhun. Suvianna ja Oona ovat molemmat raskaana, mutta toinen joutuu pettymään.

Neljän tähden illallinenS

tänään 12.35 - 13.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kausi 2, 10/40. Iltaa isännöi tänään muusikko Ressu Redford, joka paljastuukin varsinaiseksi cross kitchen -edelläkävijäksi. Mutu -tyylillä syntyy makuja idästä länteen ja jälkiruoka yllättää. Ressun vieraaksi saapuvat viihdealan yrittäjä Rosanna Kulju, hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti ja mediapersoona Jeffrey Lawman.

Koko Suomi leipooS

tänään 13.00 - 13.50 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Joulun taikaa!. Kausi 5, 6/12. Leikkimieliseen kisailuun saapuu tuttuja naamoja edellisiltä kausilta ja myös tuomarit pääsevät näyttämään taitonsa kun leipurit tuunaavat perinteisiä joululeivonnaisia uuteen uskoon.

Elastinen feat.S

tänään 13.50 - 13.55 AVA
Katso ohjelma»

Elastinen feat. Anna Puu: Kesä '99.

PilanpäitenS

tänään 13.55 - 14.05 AVA

Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Täydelliset naiset12u

tänään 14.05 - 15.05 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Täydelliset naisetTunteet ja todisteet. Kausi 8, 21/23. Bree saattaa joutua pettämään ystävän saadakseen apua asianajajaltaan. Susan tekee suuren päätöksen. Gabriellen käytös järkyttää muita naisia. Tomin pomo haluaa lähettää Tomin Intiaan. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.

Kaappaus keittiössäS

tänään 15.05 - 16.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Kaappaus keittiössäTurku Pääskyvuori. Kausi 6, 2/10. Makua kasvisruokaan. Ari haluaa makua kasvisruokaan mutta Heidille riittäisi, jos ruuan saisi syötyä pillereinä. Miten Kape saa turkulaisen parin innostumaan tuoreista kasviksista ja yhdessä kokkaamisesta?

Lemmen viemää7

tänään 16.00 - 16.55 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Missä olet, Ragnar?. Paul ja Jessica tekevät kompromissin käkikellon aarteesta. Jessica ei kuitenkaan ole tyytyväinen eikä luota Paulin sanaan. Robert viettää syntymäpäiväänsä allapäin, vaikka Evan lahja onkin hänen mieleensä. Pariterapiassa terapeutin kysymykset ihmetyttävät niin Robertia kuin Evaakin. Tina on varma, että Ragnar on pettänyt häntä. Henry ja Denise yrittävät saada hänet uskomaan toisin. Mutta missä Ragnar on? Skootteri jättää Hildegardin ja Alfonsin tien päälle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Suomen ihanimmat häätS

tänään 16.55 - 18.00 AVA
Katso ohjelma»

Suomen ihanimmat häätKausi 2, jakso 4/10. Viittomakieliset Tanja ja Toni Oulusta avioituvat reilun vuoden seurustelun jälkeen. Rakastumisen jälkeen suhde on edennyt vauhdilla ja pari on kokenut yllättäviäkin vastoinkäymisiä. Nämä vaaleanpunaiset prinsessahäät ovat varsin tunteikkaat ja viittomakielisyys on vahvasti läsnä alkukesän häissä.

KotoisaSu

tänään 18.00 - 19.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

KotoisaRatavahdin tupa 2/2. Kausi 3, 4/12. Janakkalassa vanhan hirsitalon kunnostus jatkuu. Seija ja Ville keskittyvät tässä jaksossa tupakeittiön ja makuuhuoneen muutokseen. Taloon rakennetaan myös uusi kylpyhuone.

Remontilla rahoiksiS

tänään 19.00 - 20.00 AVA
Katso ohjelma»

Remontilla rahoiksiHaikeutta ilmassa. Kausi 11, 48/52. Kisaa on jäljellä enää pari päivää, ja talojen julkisivut ja etupihat on ahkeroitava valmiiksi. Lisäksi sisätiloissakin riittää korjailtavaa. Jasonilla ja Sarahilla on maalipulmia, ja Wombatille on luvassa kivulias yllätys. Parit käyvät nostalgisiksi, kun maaliviiva ja kisan loppu häämöttävät. Myös Scottyn, Shelleyn ja Alicen viimeinen katselmuskierros on täynnä haikeutta. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa.

Täydelliset naiset7

tänään 20.00 - 21.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Täydelliset naisetViimeinen palvelus. Kausi 8, 22/23. Naiset lupaavat auttaa rouva McCluskeyta, joka haluaa kuolla arvokkaasti. Susan valmistautuu kertomaan ystävilleen muutostaan. Tom keskustelee Royn kanssa ja tajuaa rakastavansa Lynetteä. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista.

Supernanny SuomiS

tänään 21.00 - 22.00 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Supernanny SuomiNukutussirkus. Kausi 2, jakso 3/12. Railakkaan sisarusparin vauhti vain kiihtyy iltaa kohti. Väsyneet vanhemmat ovat jo kertaalleen ajautuneet eroon, eikä vuorotyö ainakaan helpota uudelleen käynnistynyttä lapsiperhearkea.

AVA rikosputki: Kova laki12

tänään 22.00 - 23.00 AVA

AVA rikosputki: Kova lakiKulttuurit kohtaavat. Kausi 17, 15/22. Kotoaan hirtettynä löytyneen näyttelijä-ohjaajan murhan motiiviksi epäillään arkaluonteista, islaminuskoa pilkkaavaa dokumenttielokuvaa. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

True crime: Takapihalle haudatut12

tänään 23.00 - 00.00 AVA

True crime: Takapihalle haudatutMuumio tynnyrissä. Kausi 1, 3/10. Talonomistaja tekee järkyttävän löydön myydessään taloaan. Talon alla kymmeniä vuosia lojunneesta terästynnyristä löytyy muumioitunut naisen ruumis. Tutkijoilla on täysi työ selvittää uhrin henkilöllisyys, ennen kuin voidaan alkaa tutkia itse henkirikosta. Amerikkalainen rikossarja.

Täydelliset naiset7u

huomenna 00.00 - 00.50 AVA
Katso ohjelma»Lue artikkeli»

Täydelliset naisetViimeinen palvelus. Kausi 8, 22/23. Naiset lupaavat auttaa rouva McCluskeyta, joka haluaa kuolla arvokkaasti. Susan valmistautuu kertomaan ystävilleen muutostaan. Tom keskustelee Royn kanssa ja tajuaa rakastavansa Lynetteä. Komediallinen draamasarja kertoo Wisteria Lanella asuvista, periamerikkalaista unelmaa elävistä naisista. Uusinta.

Remontilla rahoiksiSu

huomenna 00.50 - 01.45 AVA
Katso ohjelma»

Musta lammas. Kausi 11, 47/52. Etupihaviikon jatkuessa Ronnien ja Georgian talon tummanpuhuva julkisivu puhuttaa. Verrataanpa taloa kummitustaloonkin. Huutokaupan lähestyessä Josh ja Elyse saavat mieluisia uutisia. Australialainen realitysarja, jossa parit remontoivat ja myyvät asuntoja kilpaa. Uusinta.

Talent SuomiSu

huomenna 01.45 - 03.00 AVA
Lue artikkeli»

Talent SuomiIloisia yllätyksiä. Kausi 1, 3/10. Tuomarit saavat vastaansa joukon ennaltanäkemättömiä talentteja. Kuka painaa kultaista nappia? Tuomareina Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parviainen ja Ernest Lawson. Juontajana Mikko Leppilampi. Uusinta.

HäähullutS

huomenna 03.00 - 03.50 AVA
Katso ohjelma»

Penninvenytystä.. Kausi 9, 13/22. Blanca läksyttää myöhästeleviä kaasoja, vaikka on itse aina myöhässä. Kaikki eivät ole häistä yhtä innoissaan kuin Blanca, sillä nainen saa häidensä alla vihaviestejä. Jennifer on menossa naimisiin pitkän odotuksen jälkeen, mutta tämä morsian ei halua tuhlata rahaa epäolennaisiin asioihin, kuten vihkimislupaan. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia.

Love Island UK12u

huomenna 03.50 - 04.45 AVA
Katso ohjelma»

Love Island UKSamppanjatreffit. Kausi 4, 36/57. Päivällisten jälkeiset ihmissuhdekuviot puhuttavat edelleen huvilassa. Yksi pareista pääsee romanttisille samppanjatreffeille luonnon helmaan. Kaikki tuntuvat olevan iloisia, mutta ilta päättyy kuitenkin itkuisiin tunnelmiin. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa sinkut etsivät rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta.
Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Suomen kätevin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: Täydelliset naiset, Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari, Vieraita avaruudesta, Emmerdale, Wheeler Dealers, Arman ja Suomen rikosmysteerit, Hiihdon maailmancup: Ski Tour, naisten 38 km, Frendit, Sydämen asialla

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity