SanakirjaTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot keskiviikkona 1.5.2024

Näytä tiivistettynä

The Ritual KillerU

ke 01.05. klo 04.00 - 05.28 1h 28 minV film premiere

Mississippin Clintonissa rikostutkija Lucas Boyd hautaa tyttärensä kuoleman aiheuttaman surun töihin. Hän tutkii muinaiseen afrikkalaiseen rituaaliin liittyviä sarjamurhia ja yhdistää voimansa rituaaleihin erikoistuneen antropologian professori Macklesin kanssa. Mutta Macklesillakin on synkkiä salaisuuksia. The Ritual Killer on Yhdysvaltojen eteläosiin sijoittuva rikosmysteeri, jonka pääosissa nähdään Cole Hauser ja Morgan Freeman. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2023.

Gran Turismo

ke 01.05. klo 05.40 - 07.54 2h 14 minV film premiere

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Ghostbusters: AfterlifeU

ke 01.05. klo 08.00 - 09.58 1h 58 minV film premiere

Ohjaaja Jason Reitmanilta ja tuottaja Ivan Reitmanilta tulee seuraava osa alkuperäiseen Ghostbusters-sarjaan. Elokuvassa Ghostbusters: Afterlife yksihuoltajaäiti kahden lapsensa kanssa saapuu pikkukaupunkiin ja alkaa huomata yhteyden alkuperäisiin ghostbusterseihin ja isoisänsä jättämään salaiseen perintöön. Käsikirjoittajina Gil Kenan ja Jason Reitman. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

Kätyrit: Grun tarinaU

ke 01.05. klo 10.05 - 11.28 1h 23 minV film premiere

Kätyrit: Grun tarina
Gru kasvaa lähiössä 1970-luvun puolivälissä, sulkia tukassaan ja leveälahkeiset farkut jalassaan. Gru fanittaa superpahisten ryhmää, joita kutsutaan nimellä "Kätyrit". Hän laatii suunnitelman, joka varmistaa hänelle jäsenyyden ryhmässä olemalla tarpeeksi paha. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2022.

Big George ForemanU

ke 01.05. klo 12.00 - 14.03 2h 3 minV film premiere

Big George Foreman
Entisen ja tulevan raskaansarjan maailmanmestarin ihmeellinen tarina perustuu huomattavaan tositarinaan yhdestä kaikkien aikojen merkittävimmistä paluista ja toisten mahdollisuuksien mullistavasta voimasta. Köyhän lapsuuden kokenut Foreman kanavoi vihansa tavoitteeseen olympiakultamitalista ja raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Seuraa kuolemanrajakokemus, joka johtaa hänet nyrkkeilykehästä saarnatuoliin. Mutta kun hän näkee yhteisönsä taistelevan hengellisesti ja taloudellisesti, Foreman palaa kehään ja tekee historiaa ottamalla uudelleen tittelinsä historian vanhimpana ja epätodennäköisimpänä nyrkkeilyn raskaansrajan maailmanmestarina. Elokuvan on ohjannut arvostettu elokuvantekijä George Tillman Jr. ja se perustuu Dan Gordonin, Frank Baldwinin ja George Tillman Jr.:n kirjoittamaan tarinaan. Käsikirjoittajat ovat Baldwin ja Tillman, ja rooleissa nähdään Khris Davis (Judas and the Black Messiah) Foremanina sekä Oscar-voittaja Forest Whitaker (paras näyttelijä, Last King of Scotland, 2006) Foremanin valmentajana ja mentorina Doc Broadusina. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Petteri Kaniini: Kani karkuteillä

ke 01.05. klo 14.05 - 15.34 1h 29 minV film premiere

PETTERI KANIINI™: Kani karkuteillä - elokuvan myötä. Bea, Tuomas ja kaniinit ovat muodostaneet oman perheensä, mutta Petteri ei yrityksistään huolimatta pääse eroon maineestaan kiusantekijänä. Petteri lähtee seikkailemaan puutarhan ulkopuolelle ja päätyy maailmaan, jossa arvostetaan ilkikurisuutta, mutta kun hänen perheensä lähtee riskeistä huolimatta etsimään häntä, hänen on päätettävä, millainen kaniini hän haluaa olla. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2020.

Ole niin kiltti, älä rakasta häntä

ke 01.05. klo 16.00 - 17.44 1h 44 minV film premiere

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

Robots

ke 01.05. klo 18.00 - 19.29 1h 29 minV film premiere

'Lähitulevaisuuden Amerikkaan sijoittuvassa elokuvassa naistenmies Charles (Jack Whitehall) ja kullankaivaja Elaine (Shailene Woodley) huijaavat ihmisiä suhteisiin omien laittomien robottikopioidensa kanssa. Kun he tietämättään yrittävät huijata toisiaan, robotit rakastuvat ja karkaavat. Charles ja Elaine joutuvat yhdistämään voimansa löytääkseen robottikaksoisolentonsa, ennen kuin heidän salaisuutensa paljastuu viranomaisille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Gran TurismoU

ke 01.05. klo 19.40 - 21.54 2h 14 minV film premiere

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

The Outfit

ke 01.05. klo 22.00 - 23.41 1h 41 minV film premiere

The Outfit seuraa englantilaista räätäliä, joka alkaa Chicagoon päädyttyään valmistaa kauniita vaatteita ainoille ihmisille, joilla on varaa niihin: gangsteriperheille. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2022.

FallU

to 02.05. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

In the Land of Saints and Sinners

to 02.05. klo 02.00 - 03.41 1h 41 minV film premiere

Syrjäisessä irlantilaiskylässä juuri eläkkeelle jäänyt palkkamurhaaja Finbar pakotetaan yllättäen kohtalokkaaseen kissa- ja hiirileikkiin maksamaan menneisyytensä synnit tuplasti takaisin. Pyhimysten ja syntisten maassa historiaa ei kuitenkaan saada täysin haudattua ja menneisyyden veritekoja ei saa tehtyä tekemättömiksi. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

The OutfitU

to 02.05. klo 03.55 - 05.36 1h 41 minV film premiere

The Outfit seuraa englantilaista räätäliä, joka alkaa Chicagoon päädyttyään valmistaa kauniita vaatteita ainoille ihmisille, joilla on varaa niihin: gangsteriperheille. Amerikkalainen rikosdraama vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Kova laki: Erikoisyksikkö, Salatut elämät: Pihlajasatu, Kaikki anteeksi, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Tabu, Murdochin murhamysteerit, Utö, McDonald & Dodds, Emmerdale

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity