BlogitTietovisatSanakirjaVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot torstaina 28.3.2024

Näytä tiivistettynä

Vaikea tuolijumppa ylävartalolle

to 28.03. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Tässä jaksossa haastetaan ylävartaloa ja keskitytään ylävartalon voimaharjoitteluun. Jumppa toteutetaan istuen ja seisten tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on aktivoida kädet ja keskivartalo turvallisella tavalla. Jumppa sopii kaikille!

Seisomafysio - KokovartaloharjoitusU

to 28.03. klo 11.15 - 11.45 30 minOnniTV

Tällä harjoituskerralla tehdään kokovartalotreeni, jonka tavoitteena on lisätä voimaa ja pitää yllä toimintakykyä. Harjoitus on ensisijaisesti tarkoitettu seisten tehtäväksi, mutta jokaista liikettä pystyy itselle sopivalla tavalla tekemään myös istuen. Tule mukaan jumppaamaan ja vahvistamaan koko kehoa.

Sana-aarteita – Körö körö kirkkoon

to 28.03. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Kesällä matka taittuu iloisesti pyörän selässä. Ystävän kanssa kulkiessa ei haittaa, vaikka rengas puhkeaisi. Traktorin peräkärryssä on tunnelmaa ja auton kyydissä vauhti kiihtyy! Pois, pois postin tieltä!

Keppijumppa

to 28.03. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Liikunta tekee hyvää kokonaisvaltaisesti sekä keholle että mielelle. Liikuntaseura Pori järjestää keppijumpan, jonka avulla saat avattua ja vetreytettyä koko kehoasi ja näin valmistamaan sitä päivään. Ota itsellesi kotoa keppi, jos mahdollista, ja liity mukaan.

Kirkkopuistossa Soi – Kristoffer Streng

to 28.03. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy?Kristoffer Streng. Jaksossa esitetään laulut Sä annat voiman, Älä pelkää, Presidentin rukous ja Isä meidän.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suurmestari UK, Lemmen viemää, Syke, Yleisurheilun GP, Emmerdale, Sugarbabe, Hakekaa kätilö!, Jääkiekon MM, Tähdet, tähdet

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity