VaihtoautotBlogitViihdeSanakirjaTietovisatReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot sunnuntaina 29.7.2018

Näytä tiivistettynä

Naisen muotokuva

su 29.07.2018 05.00 - 07.18 2h 18 minV film hits

(The Portrait of a Lady/1996) Kaunis amerikkalainen Isabel Archer (Nicole Kidman) saapuu Englantiin sukuloimaan. Siellä häntä kosii vauras maanomistaja lordi Warburton (Richard E. Grant). Isabel torjuu kosinnan, sillä hän haluaa rakkausavioliittoon. Isabelin serkku Ralph Touchett (Martin Donovan) on ihastunut Isabeliin ja järjestää asiat niin, että Isabel saa perinnön hänen isältään (played by John Gielgud) ja voi siksi elää omillaan. Isabel matkustaa Eurooppaan ja kihlautuu amerikkalaisen lesken Gilbert Osmondin (John Malkovich) kanssa. Suhde on kuitenkin karikkoinen.

Stuck on YouU

su 29.07.2018 07.20 - 09.35 2h 15 minV film hits

(Stuck on You/2003) 32-vuotiaat Bob Tenor ja Walt Tenor ovat lonkastaan toisissaan kiinni olevat siamilaiset kaksoset. Yhteistä maksaa (joka tosin on enimmäkseen Bobin) lukuun ottamatta molemmilla on kaikki omat ruumiinosat. Maksaongelman takia Bob päätti jo varhain ettei veljeksiä voida erottaa, sillä se olisi Waltille hyvin vaarallista. Veljekset toimivat enimmäkseen täysin yhdessä. He esimerkiksi työskentelevät omassa hampurilaispaikassaan. Kummallakin on kuitenkin omanlaisensa persoona ja erilaiset mielenkiinnon kohteet. Bob on urheilullinen ja vetäytyvä, Bob taas ulospäinsuuntautuva naistenmies. Walt myös rakastaa näyttelemistä. Walt on järjestänyt jo yhdeksän vuoden ajan suosittuja yhden miehen näytelmiä. Veljekset tukevat toistensa tavoitteita ja ovat aina luvanneet olla asettumatta toistensa unelmien tielle.

KAREN KINGSBURY'S THE BRIDGE PART 2U

su 29.07.2018 09.15 - 11.03 1h 48 minV film hits

(KAREN KINGSBURY'S THE BRIDGE PART 2/20427181) Seven years later Molly Callens takes a break from working for her father’s corporation while her friend Ryan Kelly (Wyatt Nash) returns home from his music tour. They have heard that The Bridge, their old haunt and favourite bookshop, is under threat of being closed. Their friends Charlie (Ted McGinley) and Donna Bartons (Faith Ford) have had their insurance revoked after a storm blows a hole in the roof. Molly and Ryan’s unspoken love and dreams of the possibility of them spending the rest of their lives together. Is their future a shared destiny or will they fail to embrace their second chance?.

Viimeinen kertaU

su 29.07.2018 11.00 - 12.36 1h 36 minV film hits

(The Last Time/2006) Ted Ryker (Michael Keaton) on huippumyyjä yrityksessään, kunnes Ohiosta kotoisin oleva Jamie Bashant (Brendan Fraser) tulee mukaan kuvioihin. Huolimatta siitä, että Jamie on kova myyjä Keskilännessä, hänelle tuottaa vaikeuksia päästä vauhtiin New Yorkin tiimissä. Ted alkaa paheksua Jamieta, mutta joutuu opettamaan häntä. Kun Ted tapaa Jamien morsiamen Belisan (Amber Valletta), he tykästyvät toisiinsa välittömästi ja aloittavat suhteen, joka tekee kolmikon väleistä entistä kireämpiä. Pian heidän työ- ja henkilökohtaiset elämänsä sotkeutuvat toisiinsa, mutta voiko kaikessa vielä käydä hyvin?.

Restless

su 29.07.2018 13.00 - 15.00 2h 0 minV film hits

Annabel sairastaa parantumatonta syöpää ja odottaa kuolemaa luontoa tutkien. Enoch yrittää toipua vanhempeinsa kuolemasta ja kiertelee hautajaisissa seuranaan ainoa ystävänsä - Hiroshi-aave, joka oli eläessään japanilainen toisen maailmansodan kamikaze-lentäjä. Annabelin sisko yrittää pärjätä sen tiedon kanssa, että Annabel kuolee. Annabel ja Enoch rakastuvat, ja kumpikin saa viimein syyn elää. Mutta ehtivätkö he elää yhteistä elämää?.

Tulikärpäsiä puutarhassa

su 29.07.2018 15.00 - 16.39 1h 39 minV film hits

(Fireflies in the Garden/2008) Osittain omaelämäkerrallinen draama perheestä, jonka synkät salaisuudet nousevat pintaan, kun perhettä kohtaa yllättävä tragedia. Rooleissa mm. Julia Roberts, Ryan Reynolds ja Willem Dafoe. USA 2008.

In the Land of Women

su 29.07.2018 17.00 - 18.37 1h 37 minV film hits

(In the Land of Women/2007) Carter Webb (Adam Brody) on kohtalaisen menestynyt kirjailija, joka murtuu, kun hänen tyttöystävänsä, kuuluisa näyttelijä Sophia (Elena Anaya) jättää hänet äkkiarvaamatta. Kun Carter kuulee isoäitinsä (Olympia Dukakis) sairastuneen, hän päättää jättää Los Angelesin ja palata Detroitin esikaupunkiin pitämään isoäidistä huolta ja aloittamaan pitkään muhinutta uutta romaania. Hän tutustuu naapureihin: Sarah Hardwickeen (Meg Ryan) ja tämän tyttäriin, angstin vaivaamaan teiniin Lucyyn (Kristen Stewart) ja lahjakkaaseen 11-vuotiaaseen Paigeen (Makenzie Vega).

Naisen muotokuvaU

su 29.07.2018 18.40 - 20.58 2h 18 minV film hits

(The Portrait of a Lady/1996) Kaunis amerikkalainen Isabel Archer (Nicole Kidman) saapuu Englantiin sukuloimaan. Siellä häntä kosii vauras maanomistaja lordi Warburton (Richard E. Grant). Isabel torjuu kosinnan, sillä hän haluaa rakkausavioliittoon. Isabelin serkku Ralph Touchett (Martin Donovan) on ihastunut Isabeliin ja järjestää asiat niin, että Isabel saa perinnön hänen isältään (played by John Gielgud) ja voi siksi elää omillaan. Isabel matkustaa Eurooppaan ja kihlautuu amerikkalaisen lesken Gilbert Osmondin (John Malkovich) kanssa. Suhde on kuitenkin karikkoinen.

HampsteadU

su 29.07.2018 21.00 - 23.00 2h 0 minV film hits

Emily Walters is an American who lives in London and is left steeped in debt after her cheating husband died. She befriends Donald Horner, a local man who has set up a shed on Hampstead Heath. The two of them bond when a ruthless property developer takes steps to have him evicted so that they can build on the land. This leads to a groundswell of local support who help them fight against their plans.

Valo valtameren ylläU

su 29.07.2018 23.00 - 01.13 2h 13 minV film hits

(The Light Between Oceans/2016) Australialainen sotaveteraani Tom Sherbourne (Michael Fassbender) ja hänen vaimonsa Isabel menivät naimisiin vuonna 1921, mutta eivät ole pystyneet saamaan lasta. Pian Isabelin toisen keskenmenon jälkeen pieni vene huuhtoutuu rantaan heidän majakkansa lähellä. Veneessä on vauva ja kuollut mies, joka saattaa olla tytön isä. Isabel suostuttelee Tomin adoptoimaan lapsen, koska pelkää, että vauva lähetettäisiin orpokotiin. Muutama vuosi myöhemmin Tom tapaa Hannah Roennfeldtin (Rachel Weisz), joka suree miestään ja vauvaansa, jotka katosivat merellä. Tom tajuaa, että heidän lapsensa Lucy (Florence Clery) on tämän lesken tytär. Niinpä Tomin ja Isabelin on tehtävä tuskallinen valinta.

Deep

ma 30.07.2018 01.15 - 02.50 1h 35 minV film hits

(Deep/2017) Deep is an octopus with a fondness for pranks which often lands him in hot water with his grandfather, Kraken. One of these shenanigans leads to the collapse of the colony, trapping the residents under a pile of rocks. Kraken tells Deep to find Nathan who is the only creature big enough to free them. Deep and his friends, Alice and Evo, embark on a journey full of danger and adventure that will take them across the ocean.

Kingdom of Heaven - Taivas maan päällä

ma 30.07.2018 02.50 - 05.14 2h 24 minV film hits

(Kingdom Of Heaven/2005) Vaatimaton ranskalainen seppä Balian menettää perheensä ja on vähällä menettää uskonsakin. Kaukaisella pyhällä maalla riehuvat uskonsodat tuntuvat kaukaiselta mutta kiehtovalla tavalla dramaattiselta. Kohtalo kutsuu Balianin suurelle matkalle, kun Godfrey Ibeliniläinen tulee käymään kotona idän ristiretkiltään. Godfrey kertoo olevansa Balianin isä ja näyttää, mitä on olla ristin ritari. Miehet lähtevät yhdessä halki mantereen kohti tarunhohtoista pyhää kaupunkia.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kolmiodraama, Murha Hangossa, Lemmen viemää, Roy Grace, Poliisit UK: Parhaat ajojahdit, Taivaan tulet, Jalkapallostudio, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Erikoisjoukot, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity