VaihtoautotBlogitTietovisatSanakirjaHoroskooppiViihdeReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot sunnuntaina 30.7.2017

Näytä tiivistettynä

Desierto

su 30.07.2017 04.00 - 05.34 1h 34 minV film premiere

(Desierto/2015) Moises (Gael García Bernal) on meksikolainen isä, joka ylittää rajan maahanmuuttajien kanssa nähdäkseen poikansa ja aloittaakseen paremman elämän Yhdysvalloissa. He päätyvät kuitenkin pian murhanhimoisen amerikkalaismiehen, Samin (Jeffery Dean Morgan), tähtäimeen. Sam toimii oman käden oikeudella ja tappaa maahanmuuttajia yksi kerrallaan kiväärinsä ja häijyn koiransa Trackerin avulla. Pystyykö Moises selviämään ja tapaamaan poikansa?.

NerveU

su 30.07.2017 06.00 - 07.36 1h 36 minV film premiere

(Nerve/2016) Seinäruusu "Vee" Delmonico (Emma Roberts) käy high schoolin viimeistä luokkaa eikä osaa kertoa murheen murtamalle äidilleen Nancylle (Juliette Lewis), että hänet on valittu taidekouluun, ja että hän muuttaa pois kotoa Staten Islandilta. Venusin ystävä Sydney (Emily Meade) pelaa nettirealitypeliä nimeltä Nerve. Siinä pelaajat ovat joko "katsojia" eli toiminnan todistajia tai "pelureita", jotka suorittavat haasteita rahasta. Sydney ja muut ystävät syyttävät Veetä liian araksi ja kehottavat häntä seikkailuun. Vee ei innostu eikä edes puhu J.P:lle (Brian Marc), suurelle ihastukselleen. Sydney kertoo J.P:lle Veen tunteista, mutta J.P. torjuu Veen, joka tuntee itsensä nöyryytetyksi. Sisuuntuneena Vee liittyy Nerveen eikä tahdo jäädä pelkäksi katsojaksi, vaan ryhtyy peluriksi. Hänen henkilötietonsa otetaan talteen, ja hänelle kerrotaan pelin kolme sääntöä: kaikki haasteet on tallennettava, palkkiorahoja ei saa, jos pelaaja jättää pelin tai ei suorita haastetta loppuun, eikä mistään saa ilmoittaa poliisille. Veen ensimmäinen haaste on suudella tuntematonta. Vee huomaa Ianin (Dave Franco), joka lukaa Veen lempikirjaa, Virginia Woolfin Majakkaa. Ian kertoo itsekin olevansa Nerven pelaaja. Katsojien mielestä he ovat hyvä pari, ja heitä kehotetaan menemään kaupungille. He saavat haasteekseen mennä luksusputiikkiin, jossa Veen on sovitettava ylellistä mekkoa ja Ianin hienoa pukua. Heidän omat vaatteensa varastetaan, joten heidän on häivyttävä kaupasta alusvaatteisillaan. Katsojat ovat hankkineet uudet vaatteet, ja ne on jätetty Ianin moottoripyörän viereen. Veen seuraava haaste on ottaa Ianin valitsema tatuointi. Ian piirtää tatuoinnin muttei näytä sitä Veelle, vaan soittaa tälel Wu-Tang Clanin C.R.E.A.M:n. Kappale oli Veen veljen suosikki, ja hän räppää mukana. Tatuointi paljastuu majakaksi. Ianin seuraava haaste on ajaa moottoripyörällä 100 km/h silmät sidottuna ja Veen ohjauksessa. Parin suosio kohoa vauhdilla, ja Sydney tulee kateelliseksi. Niinpä hän tarttuu ha

The BossU

su 30.07.2017 08.00 - 09.39 1h 39 minV film premiere

(The Boss/2016) Michelle Darnell (Melissa McCarthy) lähetettiin vankilaan syyllistyttyään sisäpiirikauppoihin. Nyt hän vapautuu ja yrittää voittaa ystävänsä, vihollisensa ja koko Amerikan puolelleen. Kun Michellellä ei ole enää ketään, jonka puoleen kääntyä, hän muuttaa nuoren tyttärensä kanssa asumaan assistenttinsa Clairen (Kristen Bell) luo. Heikentyneestä asemastaan välittämättä Michelle pyrkii rakentamaan jälleen imperiuminsa ja palauttamaan entisen loistonsa.

Infinitely Polar BearU

su 30.07.2017 10.00 - 11.25 1h 25 minV film premiere

(Infinitely Polar Bear/2015) Draamakomedia maanis-depressiivisestä Cameronista (Mark Ruffalo), joka yrittää saada vaimonsa (Zoe Saldana) takaisin huolehtimalla heidän kahdesta villistä tyttärestään. USA 2014.

The Secret Life of PetsU

su 30.07.2017 12.00 - 13.37 1h 37 minV film premiere

(The Secret Life of Pets/2016) Max (Louis C.K.) is an energetic and enthusiastic Jack Russell who lives in a Manhattan apartment with his owner Katie (Ellie Kemper). His happy life is upset when she adopts new dog Duke (Eric Stonestreet). Determined to reclaim Katie’s attention for himself, Max tries to leave him in an alleyway but they are ambushed by a gang of cats led by Ozone (Steve Coogan). They barely escape with their lives but soon find themselves facing the wrath of the Flushed Pets, an army of animals that have been abandoned, led by the adorable yet psychotic rabbit Snowball (Kevin Hart). A thrilling adventure throughout New York leads Max and Duke to face their rivalry and try to stop Snowball’s plan to seek revenge on the pet owners in the Big Apple.

Grandma

su 30.07.2017 14.00 - 15.16 1h 16 minV film premiere

(Grandma/2015) Kun teini-ikäinen Sage huomaa olevansa raskaana, hän pyytää apua kovalta ja kyyniseltä isoäidiltään Elleltä. Elle on jo aikoja sitten vieraantunut tyttärestään, Sagen äidistä. USA 2015.

The Longest Ride

su 30.07.2017 15.55 - 17.59 2h 4 minV film premiere

(The Longest Ride/2015) Luke (Scott Eastwood) on entinen härkäratsastuksen mestari, joka aikoo tehdä paluun. Ennen pitkää hän tapaa Sophian (Britt Robertson), joka on aloittamassa unelmatyössään New Yorkin taidepiirissä. He tykästyvät toisiinsa ja rakastuvat tulisesti, kunnes riitautuvat näkemystensä vuoksi. Kun suhde muuttuu monimutkaisemmaksi, Sophia ystävystyy Iran (Alan Alda) kanssa, joka muistaa tämän kautta suhteensa vaimoonsa vuosikymmeniä aikaisemmin. Hän varoittaa Sophiaa siitä, että Luken on luovuttava vaarallisesta unelmastaan ennen kuin on liian myöhäistä.

The Meddler

su 30.07.2017 18.00 - 19.40 1h 40 minV film premiere

(The Meddler/2015) Marnie (Susan Sarandon) on äskettäin menettänyt aviomiehensä ja päättää nyt täyttää yllättävän aukon elämässään muuttamalla Los Angelesiin viettämään enemmän aikaa tyttärensä Lorin (Rose Byrne) kanssa. Marnie auttaa Apple-kaupan neroa kouluasioissa ja tarjoutuu rahoittamaan lesbohäitä. Seikkailujensa aikana Marnie alkaa tapailla Zipperiä (J. K. Simmons), entistä poliisia, ja pääsee tämän Harley Davidsonin kyytiin. Pian Marnie saa uutta elinvoimaa sekaantumalla muiden asioihin.

Barely LethalU

su 30.07.2017 20.00 - 21.36 1h 36 minV film premiere

(Barely Lethal/2015) Megan Walsh (Hailee Steinfeld) on koulutettu lapsesta saakka erikoisjoukkojen agentiksi. Nyt Megan saa mahdollisuuden vaihtaa tulitaistelut tavalliseen elämään ja koulumaailman vaaroihin. USA 2015.

Tremors 5: Bloodlines

su 30.07.2017 22.00 - 23.39 1h 39 minV film premiere

(Tremors 5: Bloodlines/2015) Burt Gummer (Michael Gross) vetää selvitytymisteemaista tv-ohjelmaa. Hän ja kuvaaja Travis Welker (Jamie Kennedy) saavat yhteydenoton Erick Van Wykiltä, joka palkkaa heidät hävittämään graboidit. Kun he saapuvat Etelä-Afrikkaan, viranomaiset takavarikoivat heidän voimakkaat aseensa. He saavat Johan Dreyeriltä (Brandon Auret) rauhoituskiväärin, jolla ampuisi kuulemma vaikka pään irti sarvikuonolta. Burt selittää, ettei rauhoittava aine vaikuta graboideihin tai isompaan ja ilkeämpään lajiin, ass-blasterseihin. Siksi he päättävät käyttää erilaisia pienempiä aseita, jotka Van Wyk on heille kerännyt. Leiri perustetaan eläintensuojelualueelle, ja Travis ystävystyy Nadin (Pearl Thusi) ja tämän tyttären Amhalen (Nolitha Zulu) kanssa. Toisaalla paleontologit tutkivat fossilisoitunutta graboidia mutta joutuvat syödyiksi. Burt tutkii tuhon jälkiä ja fossiilia ja päättelee kyseessä olevan aivan uudenlaisen pedon. Travis ja Nandi osallistuvat yhdessä heimotansseihin. Sillä aikaa ass-blaster sieppaa eläintensuojelualueen työntekijän. Burt moittii Travisia siitä, ettei tämä ollut paikalla ja määrää kaikki evakuoitaviksi. Itse he lähtevät petojahtiin Dreyerin ja Van Wyckin kanssa. Graboid jäljietään luolaan ja Dreyer saa surmansa kamppailussa sen kanssa. Burt kauhistuu nähdessään, että ass-blastersit munivat, ja että Van Wyck on salametsästäjä joka aikoo myydä munia mustassa pörssissä. Van Wyck kolkkaa Burtin tajuttomaksi ja vangitsee hänet häkkiin ennen kuin katoaa itse munineen. Tarvis pelastaa Burtin, mutta heidän autonsa ei käynnisty, ja he joutuvat palaamaan jalan. The osuvat paikalle, kun Van Wyck yrittää paeta valtavan graboidin kynsistä ajettuaan ensin pakettiautonsa kumoon. Burt ampuu valtavaa graboidia mutta ei onnistu pelastamaan Van Wyckiä sen leyoista. Travis palaa luolaan tuhoamaan pesän ja munat käsikranaatilla, ja Burt hälyttää apua. Kun he ovat palaamassa autolle, Travis kertoo olevansa Burtin poika ja yhden yön suhteen tulos. Ass-blast

DesiertoU

ma 31.07.2017 00.00 - 02.00 2h 0 minV film premiere

(Desierto/2015) Moises (Gael García Bernal) on meksikolainen isä, joka ylittää rajan maahanmuuttajien kanssa nähdäkseen poikansa ja aloittaakseen paremman elämän Yhdysvalloissa. He päätyvät kuitenkin pian murhanhimoisen amerikkalaismiehen, Samin (Jeffery Dean Morgan), tähtäimeen. Sam toimii oman käden oikeudella ja tappaa maahanmuuttajia yksi kerrallaan kiväärinsä ja häijyn koiransa Trackerin avulla. Pystyykö Moises selviämään ja tapaamaan poikansa?.

Jenny’s Wedding

ma 31.07.2017 02.00 - 03.34 1h 34 minV film premiere

(Jenny's Wedding/2015) Jenny aikoo mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa, mutta Jennyn konservatiivisen perheen on vaikea hyväksyä Jennyn lesboutta. Pääosissa Katherine Heigl, Tom Wilkinson ja Linda Emond. USA 2015.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Renki, Jalkapallon Euro 2024: Kooste otteluista 15.6., Jalkapallon EURO 2024: SVN - DEN, Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!, Hakekaa kätilö!, MasterChef Australia, Rillit huurussa, Joonas Nordman Show: Grillikausi, Murha paratiisissa, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity