Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.
Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.
Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.
Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.
Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.
Joulupöytä. Tina on Värmlannin maisemissa esittelemässä jouluperinteitä. Hän kuorruttaa joulukinkun, ruskistaa kaalia, valmistaa omia joulumakeisia ja tarjoaa ystävilleen oman versionsa glögistä.
Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.
Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.
Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.
Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.
Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.
Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.
Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.
Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.
Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.
Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.
Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.
Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.
Joulupöytä. Tina on Värmlannin maisemissa esittelemässä jouluperinteitä. Hän kuorruttaa joulukinkun, ruskistaa kaalia, valmistaa omia joulumakeisia ja tarjoaa ystävilleen oman versionsa glögistä.
Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.
Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.
Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.
Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.
Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.
Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.