ReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiSanakirjaViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla tina nordströmin pohjoiset herkut löytyy 138 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

pe 08.08.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

pe 18.07.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

ma 16.06.2014 16.10 - 16.40 30 minAVA

Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

ma 09.06.2014 17.30 - 18.00 30 minAVA

Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 25.05.2014 09.35 - 10.10 35 minAVA

Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 24.05.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

ma 19.05.2014 15.05 - 15.40 35 minAVA

Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 18.05.2014 10.05 - 10.40 35 minAVA

Joulupöytä. Tina on Värmlannin maisemissa esittelemässä jouluperinteitä. Hän kuorruttaa joulukinkun, ruskistaa kaalia, valmistaa omia joulumakeisia ja tarjoaa ystävilleen oman versionsa glögistä.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 18.05.2014 09.30 - 10.05 35 minAVA

Ateria syvyyksissä. Tina Nordström käy sukeltamassa meren antimia Ruotsin länsirannikolla ja tekee herkkuja hummerista, osterista ja makrillista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 17.05.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

ma 12.05.2014 15.10 - 15.45 35 minAVA

Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 11.05.2014 10.15 - 10.50 35 minAVA

Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 11.05.2014 09.40 - 10.15 35 minAVA

Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 10.05.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 04.05.2014 10.05 - 10.35 30 minAVA

Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 04.05.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 03.05.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 27.04.2014 10.05 - 10.40 35 minAVA

Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 27.04.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 02.02.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 01.02.2014 09.35 - 10.10 35 minAVA

Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 25.01.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Ateria syvyyksissä. Tina Nordström käy sukeltamassa meren antimia Ruotsin länsirannikolla ja tekee herkkuja hummerista, osterista ja makrillista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 19.01.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkutU

la 18.01.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 12.01.2014 10.10 - 10.40 30 minAVA

Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 12.01.2014 09.40 - 10.10 30 minAVA

Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 11.01.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkutU

su 05.01.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 04.01.2014 10.05 - 10.35 30 minAVA

Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 04.01.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

pe 03.01.2014 14.50 - 15.20 30 minAVA

Ateria syvyyksissä. Tina Nordström käy sukeltamassa meren antimia Ruotsin länsirannikolla ja tekee herkkuja hummerista, osterista ja makrillista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

ke 01.01.2014 14.50 - 15.05 15 minAVA

Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 29.12.2013 09.35 - 10.10 35 minAVA

Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 28.12.2013 10.05 - 10.35 30 minAVA

Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 22.12.2013 09.30 - 10.00 30 minAVA

Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 07.12.2013 09.55 - 10.25 30 minAVA

Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 30.11.2013 09.50 - 10.20 30 minAVA

Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 23.11.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Joulupöytä. Tina on Värmlannin maisemissa esittelemässä jouluperinteitä. Hän kuorruttaa joulukinkun, ruskistaa kaalia, valmistaa omia joulumakeisia ja tarjoaa ystävilleen oman versionsa glögistä.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 16.11.2013 10.05 - 10.40 35 minAVA

Ateria syvyyksissä. Tina Nordström käy sukeltamassa meren antimia Ruotsin länsirannikolla ja tekee herkkuja hummerista, osterista ja makrillista.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 09.11.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Riistamailla. Tina Nordström on Smoolanissa ihailemassa villisikoja luonnossa ja valmistaa mainiota villisikapataa, jonka kypsentää lasitehtaan uunissa. Lisäksi hän tarjoaa nuotiolla lounaaksi makkaraa ja tikkuleipää. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 02.11.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Selvillä vesillä. Tina Nordström esittelee Tukholman saaristoa ja valmistaa pippurimarinoitua naudanlihaa, meloni-chilisalaattia, sipulipiiraita ja sitruuna-jogurttisorbettia. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 26.10.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Jääkylmää kokkausta. Lapissa Tiina valmistaa nuotiolla nieriänyyttejä. Lumilinnassa hän tekee metsästäjänpataa hirvestä ja keittelee jälkiruokaa kuivatuista aprikooseista ja luumuista. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 19.10.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Aatelista satoa. Tina seikkailee Skoklosterin linnassa ja valmistaa ruokaa kuhasta ja höystää sen parsalla ja sipulilla. Höyrylaivan kyydissä syntyy jo kaksi salaattia, toinen perinteinen savulohesta ja perunasta ja toinen hedelmäinen. Jälkiruoassa maistuu raparperi. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 12.10.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Villin lännen kokkausta. Tällä kertaa Tina ratsastelee Vemdalenin erämaamaisemissa. Hän seuraa meesjuuston valmistusta ja tekee sillä höystetyn kantarellileivän. Vierailleen hän tarjoaa gulassia ja nuotiolla paistettua siikaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 05.10.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Kärjen kruunaus. Tina Nordström esittelee kotimaakuntaansa Skoonea. Hän valmistaa kaksi ruokalajia, joihin käyttää savuankeriasta, sekä lisäksi sinisimpukoita ja maissikanaa.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 28.09.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Juhannusaaton herkut. Tina Nordström esittelee kotiseutuaan Skoonea ja viettää juhannusaattoa Taalainmaalla. Ruotsalaiseeen juhannuspöytään kuuluvat tietysti erilaiset sillit, graavilohi, snapsit ja mansikkakakku.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 21.09.2013 10.00 - 10.30 30 minAVA

Kuninkaalliset lihapullat. Tina Nordström esittelee Tukholmaa ja valmistaa tyttöporukalle alkupaloiksi kampasimpukoita mustikoilla, pääruoaksi herkullisia lihapullia sekä jälkiruoaksi marjoja ja zabaglionea. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

la 14.09.2013 10.30 - 11.00 30 minAVA

Kypsäksi grillattu saari. Keskiaikaisella Gotlannin saarella pyöräilevä Tina Nordström valmistaa kaksi herkullista salaattia. Toinen syntyy gotlantilaisista raaka-aineista ja toinen on aasialaisvaikutteinen. Lopuksi hän grillaa lammasta ja possua. Norjalainen ruoanlaittosarja.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 08.09.2013 11.30 - 12.00 30 minAVA

Rapukestit. Tina matkaa Götan kanavassa sateisessa säässä. Hän valmistaa rapukesteihin rapujen lisäksi juustopiiraan ja lämpimän sienisalaatin. Jälkiruoaksi hän tarjoaa konjakilla ja kuminoilla höystettyjä sienivartaita. Norjalainen ruoanlaitto-ohjelma.

Tina Nordströmin pohjoiset herkut

su 08.09.2013 11.00 - 11.30 30 minAVA

Kalapääkaupunki. Tina Nordström esittelee Göteborgin nähtävyyksiä ja poikkeaa kalatorilla ja tomaattitilalla. Hän valmistaa katkarapucocktailin, turskaa kasvispedillä sekä lämpimän jälkiruoan nektariineista ja mantelista.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Roy Grace, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Poliisit UK: Ajojahti, Rillit huurussa, Muumilaakson tarinoita, Kauniit ja rohkeat, Simpsonit, Haluatko miljonääriksi?, Gran Hotel, Murha paratiisissa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity