BlogitReseptitSanakirjaHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot keskiviikkona 27.3.2024

Näytä tiivistettynä

Helppo tuolijumppa ylävartalolle

ke 27.03. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Helppo tuolijumppa, jossa keskitytään ylävartalon voimaharjoitteluun. Jumppa toteutetaan istuen ja seisten tuoli apuvälineenä. Tuolijumpan tavoite on aktivoida kädet ja keskivartalo turvallisella tavalla. Jumppa sopii kaikille!

Seisomafysio - Hyvinvointia selälleU

ke 27.03. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Nyt hoidetaan selkää kuntoon liikkumisen avulla. Harjoituksessa keskitytään selän alueeseen. Tavoitteena on vetreyttää selkää, lisätä sen liikkuvuutta, sekä parantaa tukilihasten toimintaa selän ja keskivartalon alueella. Harjoitukset on laadittu ensisijaisesti seisoen tehtäviksi, mutta pystyt osallistumaan myös istuma-asennossa. 

Seisomafysio - Alaraajojen voima ja tasapainoU

ke 27.03. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Vahvistamalla alaraajojen lihasvoimaa sekä harjoittamalla tasapainoa, pidät toimintakyvystäsi huolta. Tasapaino ja hyvä lihasvoima yhdessä estävät sinua kaatumasta ja mahdollistavat itsenäisen toiminnan arjen askareissa. Tule mukaan harjoittamaan kyseisiä osa-alueita!

Haastava tasapainojumppa

ke 27.03. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Tässä jaksossa tehdään haastava tasapainojumppa fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan istuen ja seisten tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on aktivoida ja haastaa tasapaino turvallisella tavalla.

Kehonhuolto

ke 27.03. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Liikuntaseura Pori ohjaa jokaiselle sopivan kehonhuollon. On tärkeää huoltaa omaa kehoa. Tule ylläpitämään vetreyttäsi ja näin tukemaan itsenäisiä ikävuosiasi.

Kirkkopuistossa Soi – Kristoffer Streng

ke 27.03. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Kirkkopuistossa Soi on vuodesta 1995 järjestetty hengellisen musiikin tapahtuma. Astu mukaan tapahtumaan ja laula kanssamme tuttuja hengellisiä lauluja ja kuuntele esityksiä. Ohjelmassa esiintyy Kristoffer Streng.?Jaksossa esitetään laulut Hallelu et Adonai (Ylistäkää Jumalaa), Siunattu olkoon hän, Hän suuri on Messiaamme, Ylitse kaiken, Vain yksin Jeesus ja Armolaulu.?
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Farmi Suomi, Elämämme mies, Murdochin murhamysteerit, Unelmia Italiassa, Haluatko miljonääriksi?, Kova laki: Erikoisyksikkö, Emmerdale, Kesäillan valssi, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, UCL Finaali: Dortmund - Real Madrid

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity