ReseptitSanakirjaViihdeVaihtoautotBlogitTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 9.11.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 09.11.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

su 09.11.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Putous

su 09.11.2014 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 09.11.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Länsi-Lontoon labyrintti. Lontoon kalleimmalta alueelta ei löydy tarpeeksi neliöitä Audreylle ja Geoffille, joten pari päättää kaivautua maan alle. He ostavat taiteilijoiden huvittelutilaksi rakennetun 1900-luvun alun kellarin, jota he alkavat remontoida. Pimeä sokkelomainen kaninkolo ei kuitenkaan ole helppo remonttikohde. Maan alle ei ole helppo tuoda valoa, eikä Audrey ole palkannut edes arkkitehtiä, joten työmiehet yrittävät selvitä epäselvien piirustusten kanssa luolamaisessa ja märässä labyrintissa. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 09.11.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Jotain uutta Skyelle. Taiteilijat Indi ja Rebecca ovat muuttaneet Edinburghista kaukaiselle Skye-saarelle Luoteis-Skotlannissa. He rakentavat saaren villiin maisemaan sulautuvan ympäristöystävällisen talon. Toivomuksena on, että talo yhdistäisi heidät paikkaan, jonne he ovat päättäneet asettua. Muut Skyen talot ovat perinteisiä valkoisia laatikoita, ja naapureita kummastuttaa pariskunnan moderni ja erilainen tyyli. Skyelle ei ole myöskään helppo rakentaa, sillä saarta runnovat puhurit voivat viedä talon mennessään. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 09.11.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Vino verstas. Henning ja Alice päättävät entisöidä kodikseen vanhan puuverstaan Lontoossa. Kyseessä on kahden talon välissä oleva niin sanottu ei-rakennus, ja pari rakastuu ensi silmäyksellä sen hauraaseen kattoristikkoon ja teolliseen charmiin. Suunnitelmana on tehdä tilaan Henningin arkkitehtitoimisto, olotilaa ja erikoiset makuuhuoneet kaninkolomaisiin laatikoihin. Upeasta visiosta huolimatta hauras ja kauttaaltaan kiero rakennus aiheuttaa urakoitsijoille päänvaivaa. Myös naapurit alkavat hermostua, kun rakennusprojekti levittäytyy heidän pihoilleen. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 09.11.2014 14.00 - 15.00 60 minAVA

Alkemiaa Isle of Wightilla. Kevin palaa Isle of Wightille katsomaan, miten kokeellinen bungalow'n muodonmuutos on muuttanut asukkaiden elämää. Lisa ja Lincoln muuttivat Lontoosta rauhalliselle Isle of Wightille saadakseen lisätilaa sekä perheelleen että työnteolle. He ostivat saarelta 70-luvun normibungalow'n, joka oli metsän siimeksessä, ja laajensivat sitä. Tilan lisäksi pari toivoi rakennuksen sulautuvan metsämaisemaan paremmin kuin ennen. Sen he aikoivat toteuttaa valelemalla seinät lehmänlannalla ja jugurtilla. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Koiralle koti

su 09.11.2014 15.00 - 15.30 30 minAVA

Lucky. Rakkaan koiransa menettänyt Levittin perhe haluaa adoptoida spanielisekoitus Luckyn, mutta perheen talon pihalla oleva uima-allas tuo haasteita koulutukseen. Amerikkalainen koirankoulutussarja.

Mitä tänään syötäisiin?

su 09.11.2014 15.30 - 15.35 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvästi lemmikki!

su 09.11.2014 15.35 - 16.35 60 minAVA

Lakelandinterrieri Rosie. Sarjan avausjaksossa tavataan lakelandinterrieri Rosie, joka asustelee kennelissä uuden omistajan löytymiseen asti. Uudeksi omistajaksi ei käy kuka tahansa, sillä aiemman omistajansa hylkäämäksi joutunut Rosie on astetta vaativampi tapaus. Jaksossa Rosie pääsee tutustumaan kolmeen potentiaaliseen kotiin.

Nettirakkautta

su 09.11.2014 16.35 - 17.30 55 minAVA

Verkkodeittailun alkeet. UUSI SARJA ALKAA! Toimittaja Dawn O'Porterin juontamassa brittisarjassa sukelletaan verkon syövereihin ja tutustutaan 25 vapaaehtoiseen, joilla ei ole aiempaa kokemusta nettideittailusta. Vapaaehtoisten ja asiantuntijoiden avustuksella tulevat tutuiksi verkkodeittailun hyödyt ja haitat. Ensimmäisessä jaksossa neuvotaan, miten valitaan oikea deittisivusto satojen vaihtoehtojen joukosta ja miten kirjoitetaan houkutteleva profiili. Kannattaako nettiprofiilissa paljastaa kaikki itsestään vai onko pieni epärehellisyys paikallaan? Entä millainen käyttäjäkuva vetoaa kumppaniehdokkaisiin? Jaksossa varoitetaan myös deittisivustoilla vaanivista huijareista. Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.

NYC:n täydelliset naiset

su 09.11.2014 17.30 - 18.30 60 minAVA

Crazyvillen merenneidot. Barbecue-illan talosta muodostuu varsinainen crazyville. Mitä joku oudosti ilmehtivä imagokonsultti Amandakin siellä tekee! Kiista haamukirjoittajistakin jatkuu ja kaikki kirkuvat toistensa ohi. Vain miehet ovat tyyniä. Seuraavana päivänä on brunssi Sonjan luona. Sinne tulee myös Harry. Onko hänellä romanssi Amandan kanssa? Sonjan mielestä se nainen on psyko. Carole, Kristen ja Heather ostavat Manhattanilta vaatteita Coney Islandilla pidettävää merenneitoparaatia varten. Carole kruunataan paraatin kuningattareksi, ja hänen etunimensä kuulutetaan väärin. Aviva ajaa miehensä kanssa Franklinissa sijaitsevalle karjatilalle, johon liittyy dramaattisia muistoja. Aviva loukkasi siellä 6-vuotiaana jalkansa niin että se jouduttiin amputoimaan. Hän ei syytä onnettomuudesta ketään, sillä maailmassa tapahtuu kaikenlaista, myös onnettomuuksia. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.

NYC:n täydelliset naiset

su 09.11.2014 18.30 - 19.30 60 minAVA

Isot juhlat ilman blondeja. Carole ja Kristen saavat vieraikseen Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähtiä. Hollantilaissyntyinen Yolanda ja suorapuheisuudestaan kuulu Brandi saapuvat New Yorkiin lounastamaan. Kristen ja Brandi ovat vanhat hyvät ystävät, samoin Carole ja Yolanda. Kristen ja Brandi kertovat villeistä nuoruusvuosistaan, ja käy ilmi, että Kristen on suuri Elvis Presley -fani. Heatherin ja hänen miehensä Jonathanin avioliiton 10-vuotisjuhla lähestyy. Jonathan kutsuu Kristenin ja Carolen maistamaan ruokia etukäteen. Hän paljastaa, että kaviaari on valittava erityisen huolellisesti, sillä Heather rakastaa sitä. Sonja ja Ramona boikotoivat juhlia, koska päättävät olla solidaarisia Avivalle, jota Heather ei sittenkään kelpuuttanut vieraiden joukkoon. Pikkublondit jäävät siis pois, ja blondijoukkoa edustaa vain Kristen. Vuosijuhla pidetään Thomsonien kattohuoneistossa Upper West Siden vauraissa kortteleissa. Ilta tummuu, Hudsonjoki virtaa ja uima-altaan vesi välkkyy. Mitä Jonathan antaa vaimolleen lahjaksi? Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.

LöytäjätU

su 09.11.2014 19.30 - 20.00 30 minAVA

Kirpparikahvio. Uolevi ja Hansu etsivät kilpaa kalusteita nuorten yrittäjien kirpputorikabinettiin. Kumpi löytäjien kokonaisuuksista voittaa, rokokoo vai ruoste?

Valtiatar12U

su 09.11.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Musta surma. Sarja palaa tauolta toisen tuotantokauden jaksoin! Kuningaskuntaa runteleva rutto kiristää jännitteitä hovissa ja sen ulkopuolella. Kuningas Francisin etsiessä Lolaa ja vastasyntynyttä äpärälastaan maaseudulla kuningatar Mary yrittää pitää yllä järjestystä ja rauhaa hovissa. Tappavan epidemian ohella Mary joutuu kamppailemaan häikäilemättömiä aatelisia vastaan - ja saa kuningataräiti Catherinelta opetuksen valtapelistä. Koituuko naiivius ja kokemattomuus hallitsijana uuden kuningattaren kohtaloksi, kun pelätty musta surma ja levottomuudet leviävät kulovalkean tavoin? Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi.

Kosto12

su 09.11.2014 21.00 - 22.00 60 minAVA

Renessanssi. Neljäs tuotantokausi alkaa! Kostohalunsa haudannut Emily on muuttanut Graysonien entiseen taloon ja vakuuttaa Nolanille olevansa uusi ihminen. Elämänsä suuntaa on muuttanut myös Jack, joka joutuu selittelemään uutta uravalintaansa aika monelle. Victoria punoo pakosuunnitelmia uusien ystäviensä avulla samaan aikaan, kun Emily törmäilee varsin sopiviin ihmisiin ja suunnittelee suuria juhlia. Daniel on vetäytynyt bisneksistä ja Margaux vaatii selitystä. Charlotte lypsää rahaa veljeltään, sillä harrastaminen uuden ystävän kanssa käy kalliiksi, kuten juhlissa huomataan. Kaikki juhliin saapuvat eivät taida olla kutsuvieraslistalla... Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi.

Rimakauhua ja rakkautta7

su 09.11.2014 22.00 - 23.05 1h 5 minAVA

Katumapäällä. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti.

Tervetuloa Ruotsiin!SU

su 09.11.2014 23.05 - 23.35 30 minAVA

Tervetuliaiset. Amerikkalainen Bruce (Greg Poehler) jättää menestyksekkään työnsä New Yorkissa ja muuttaa rakkaansa Emman (Josephine Bornebusch, Solsidan - Onnea onkimassa) perässä tämän kotimaahan Ruotsiin. Kulttuurishokkeja on luvassa, ensimmäisenä se, että pariskunnan pitää asua alkuun Emman vanhempien kanssa perheen kesämökillä. Edelleen kotona asuva hulttioveli ja amerikkalaisiin elokuviin hurahtanut setä tekevät Bruceen lähtemättömän vaikutuksen, samoin Emman isän alasti saunassa pitämä tervetuliaispuhe. Jaksossa vierailee koomikko Amy Poehler. Amerikkalainen komediasarja.

Moderni perheS

su 09.11.2014 23.35 - 00.05 30 minAVA

Mustan hiiren varjo. Gloria näkee unta mustasta hiirestä, mitä pidetään Kolumbiassa huonona enteenä. Pahat aavistukset näyttävät käyvän toteen, kun Mannyn isä ilmestyy ovelle. Phil taas kokee ahdistavia hetkiä, kun lääkäri löytää hänen kainalostaan jotain epäilyttävää. Lääkäri yrittää myöhemmin tavoittaa Philiä, jolloin tämän mielikuvitus alkaa laukata tosissaan. Enteileekö hiiri ehkä hänen kuolemaansa? Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Moderni perheS

ma 10.11.2014 00.05 - 00.35 30 minAVA

Munat ehjinä. Kilpailuhenkiset Jay ja Claire eivät voi olla sekaantumatta Mannyn ja Luken kouluprojekteihin. Isä ja tytär innostuvat niin, että Claire jättää Philin pulaan tämän oman tärkeän projektin kanssa. Phil turvautuu Glorian apuun, mikä päättyy harvinaisen raivonpurkaukseen. Myös Mitchellin ja Cameronin tapaaminen äitiehdokkaan kanssa saa yllättävän lopun. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Rakkautta ensitreffeillä

ma 10.11.2014 00.35 - 01.35 60 minAVA

Bournemouthin pelimiehet. Uusi kausi, uudet kujeet. Pelimiehet Ross ja Ben saapuvat intoa uhkuen sinkkuravintolaan, mutta treffiseuralaiset eivät päästä kaveruksia helpolla. Tapaamme myös änkytyksestä kärsivän Paulin, jolla on ollut vaikeuksia löytää naisystävää.

Yön AVA

ma 10.11.2014 01.35 - 05.35 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Gran Hotel, Australian rajalla, Ensitreffit alttarilla, Rillit huurussa, Tähdet, tähdet, Syyttäjä Imma Tataranni, Murha paratiisissa, Utö, SuomiLOVE, Latelan Laurin hurja remontti

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity