HoroskooppiViihdeReseptitTietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 8.11.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

la 08.11.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

la 08.11.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Upeat skandikodit

la 08.11.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Herrasväen tapaan. Kööpenhaminassa sijaitsevan suuren huoneiston pohjaratkaisusta näkyy edelleen, miten herrasväki asui ja eli talon rakennusvuonna 1874. Asunnon omistaja näyttelijä Tommy Kenter ei ole halunnut modernisoida kotiaan liikaa, ja monet alkuperäisratkaisut ovatkin säilyneet. Pienen saunan hän on kuitenkin halunnut saada. Kaliforniassa asuva ammattilaisskeittaaja Rune Glifberg perheineen etsii kotia Tanskasta ja tutustuu perinteiseen maalaistaloon, jossa voi toteuttaa monenlaisia unelmia. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 08.11.2014 10.00 - 11.00 60 minAVA

Pohjoisen muotia. Vastoinkäymisiä kokenut Marjatta piristää itseään pukeutumalla värikkäästi. Vartalotyypiltään täysin erilaiset äiti ja tytär käyttävät toistensa vaatteita. 22-vuotias Elicia on lapsen saamisen jälkeen jämähtänyt käyttämään vain verkkareita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 08.11.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Tukholman tyyliä. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Tukholman kaduilla. Kiinasta muuttanut Qintzhe haluaa näyttää aikuisemmalta ja sopia tyyliltään paremmin paikallisten joukkoon. Björn on tuntenut itsensä aina ulkopuoliseksi ja tarvitsee lisää itseluottamusta. Manmeet haluaisi palauttaa lapsen syntymän jälkeen kadonneen kiinnostuksen pukeutumiseen. Eva-Lena käyttää työssään univormua, eikä hän usko olevansa kaunis. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 08.11.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kaupungin pisimmät hiukset. Trelleborg on vanha viikinkikaupunki, jossa naisetkin muistuttavat viikinkejä. Yksi heistä on Marianne, joka on ylpeä pitkistä hiuksistaan. Hän kuitenkin tuntee, että elämä on ohitse 63-vuotiaana. Eva halusi lapsia, mutta sai syövän ja hänen kohtunsa poistettiin. Hänen sisarensa Gull-Britt uskoo olevansa ruma ja hän miettii kauneusleikkausta. Ellen on 18-vuotias mustiin pukeutuva tyttö, joka ei näe omaa kauneuttaan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 08.11.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Ankanpojasta joutseneksi. Helsingborgista löytyy seitsemän naista, jotka ovat muodonmuutoksen tarpeessa. Camilla on lapsesta asti uskonut olevansa ruma ja lihava. Hän erosi poikaystävästäänkin, koska ei pitänyt itseään suhteen arvoisena. Lotta sulautuu taustaan, eikä halua erottua massasta. Hänen 12-vuotias tyttärensä kysyy, miksei äiti pukeudu hienommin. Ingrid on puutarhuri, joka on nuorempana ollut muotitietoinen, mutta nyt viisikymppisenä ei enää viitsi. Sara on 33-vuotias sairaanhoitaja. Hän näyttää lapselta, eikä hänen uransakaan etene sen vuoksi. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 08.11.2014 14.00 - 14.55 55 minAVA

Pilkullinen potkupuku. Kungsbackasta löytyy 49-vuotias Yvette, joka kulkee kaupungilla pilkullisessa potkupuvussa. Hän on eronnut väkivaltaisesta suhteesta, eikä jaksa välittää ulkonäöstään, vaikka hänellä on 13 vuotta nuorempi poikaystävä. Malin on laihtunut 63 kiloa ja peittelee yhä vartaloaan. Kahden lapsen äiti Cecilia on hoikka ja rinnaton, kuten Trinny. Pernilla on kuolinsyyntutkija, jonka kaikki työtoverit ovat miehiä. Robert on elämäntapavalmentaja, joka ei näe tarvetta keskittyä omana ulkonäköönsä. Hän ei ole ylipainoinen, vaan alipitkä. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Jamie Oliverin Amerikan herkut

la 08.11.2014 14.55 - 15.55 60 minAVA

Los Angeles. Tähtiravintoloiden sijaan Jamie tutustuu Los Angelesin meksikolaissiirtolaisiin ja kokkaa heidän kanssaan sikäläistä ruokaa. Perhejuhlissa hän saa maistella maukkaita ensilladoja: vehnälettujen sisään kääräistään tulisia täytteitä. Ruokailun lomassa Jamie kuulee tarinoita meksikolaisvähemmistön huumeongelmasta, joka velloo kaduilla. Hän valmistaa myös pähkinöillä ja suklaalla silatun herkkukakun. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.

Mitä tänään syötäisiin?

la 08.11.2014 15.55 - 16.00 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Unelmien koti

la 08.11.2014 16.00 - 17.00 60 minAVA

Paneelipainajainen vai aikakapseli?. Kristi ja Jay etsivät taloa, joka sopii kasvavan perheen tarpeisiin. Budjetti riittää kuitenkin vain remontoitavaan kohteeseen, jotka tuntuvat olevan toinen toistaan kamalampia. Etenkin Jayn usko unelman täyttymiseen on monta kertaa lujilla ennen remontin valmistumista. Kanadalainen realitysarja.

Unelmien koti

la 08.11.2014 17.00 - 18.00 60 minAVA

Kaksoset pois komerosta. Courtneyn ja Luken kolmilapsisen perheen koti on niin pieni, että kaksosvauvat joutuvat nukkumaan vaatekomerossa. Jonathanin ja Drew'n apu on tarpeen, jotta uuteen kotiin päästäisiin mahdollisimman nopeasti. Väsyneiden vanhempien korkea vaatimustaso kuitenkin vaikeuttaa asunnon etsintää ja kun sopiva talo vihdoin löytyy, kuntotutkimus paljastaa ikäviä yllätyksiä.

Grand Designs AustraliaU

la 08.11.2014 18.00 - 19.00 60 minAVA

Talon tyylinä viileä kuusikymmenluku . Menestyvää rakennusfirmaa johtavalla Nick McKimmilla ja hänen vaimollaan Annalla on kolme lasta. Perheen unelmakoti alkaa nousta Melbournen merenrantalähiöön Brightoniin. Rakennuksen arkkitehtuuria hallitsee virtaviivainen, retrosti moderni viileys, jossa 2000-luvun tekniikka kohtaa 1960-luvun tyylitajun. Eksteriööriin ja interiööriin liittyvää osaamista Nickillä ja Annalla riittää, mutta rakentamisprosessi yllättää usein kokeneimmankin tekijän, varsinkin jos on taipumusta tehdä muutoksia ja muutoksenmuutoksia. Talo valmistuu, ja lopputulos on avara, ilmava kompleksi uima-altaineen, atriumeineen ja tenniskenttineen. Sisätila menee ulos, ja ulkotila tulee sisälle. Lasia on paljon. Talo on lähes läpinäkyvä, melkein sananmukaisesti. Kenkä-triviaa: Rakennusmiehillä on paksut, tyylikkäät ja turvalliset nilkkakengät. Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison. - Toisen tuotantokauden aloitusjakso.

Prinssi Harry 30 vuotta

la 08.11.2014 19.00 - 20.00 60 minAVA

Walesin prinssi Harry täytti vuoden 2014 syyskuussa 30 vuotta ja sai käyttöönsä prinsessa Dianan jättämän miljoonien eurojen perinnön. Diana, Harryn äiti, kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa vuonna 1997. Hän oli eronnut Harryn isästä, prinssi Charlesista, edellisenä vuonna. Ajat olivat raskaita koko hoville. Harrysta tuli partypoika! Elämään kuuluivat alkoholi ja skandaalit, eikä Harry-hunttereista ollut pulaa. Lasvegasilaisissa allasjuhlissa hänen kuninkaallinen korkeutensa esiintyi alasti. Nykyään Harry on kuninkaallisen perhebrändin moderni, vastuullinen edustaja. Hän on luonteva erilaisten ihmisten seurassa, myös median. Hän tekee äitinsä tapaan humanitääristä työtä ympäri maailmaa, hän on saanut helikopterilentäjän koulutuksen, hänessä on karismaa, hänellä on brittiupseerin arvo, ja hän on ollut komennuksella Afganistanin sodassa. Onko hän maailman tavoitelluin poikamies? Ei, hän on maailman rikkain tavoitelluin poikamies. - Brittiläisessä dokumentissa on mukana journalisteja, kirjailijoita, hovin lähellä olevia piirejä, arkistomateriaalia sekä kameraan rennosti suhtautuva Harry itse.

Kaikkien aikojen kosinta

la 08.11.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Mikko ja Heidi. Laivaristeily muutti jyväskyläläisten Mikon ja Heidin koko loppuelämän. He tiesivät toisensa jo opiskeluajoilta, mutta lempi leimahti vasta risteilyllä vuonna 2012. Pariskunnalla on Mikon mukaan ¿kolmannen asteen yhteys¿. Ujonpuoleinen Mikko järjestää Heidille unohtumattoman syntymäpäivän ystävien seurassa.

Just Married7

la 08.11.2014 21.00 - 23.00 2h 0 minAVA

Sarah ja Tom ovat täysin eri paria, mutta silti umpirakastunut nuoripari, edessään unelmien häämatka Eurooppaan. Nuorten erilaiset taustat ja kaikenkarvaiset sattumukset panevat rakkauden koetukselle. Ohjaus: Shawn Levy, USA 2003 (91'). Pääosissa: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow.

Moderni perheS

la 08.11.2014 23.00 - 23.30 30 minAVA

Kylmä totuus. Dunphyjen vanha naapurinpoika paljastaa, että Phil oli hänen suuri innoittajansa ja menestyksensä tekijä. Phil itse panee oman menestymättömyytensä tukahduttavan Clairen piikkiin. Myös Cam ja Gloria ovat helisemässä, toinen ivallisen Mitchin ja toinen totuudenpuhuja Jayn kanssa. Lopulta Pritchettien kyyninen kolmikko paljastaa todelliset karvansa jalkapallokentän laidalla. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Moderni perheS

la 08.11.2014 23.30 - 00.05 35 minAVA

Joulu pikavaroituksella. Pritchettien klaani aikaistaa joulunviettoa yhdeksällä päivällä, jotta yhteinen perhejoulu toteutuisi. Valmistelut eivät kuitenkaan suju odotetulla tavalla, ja joulumieltä on vaikea saavuttaa kun ulkona paukkuu helle. Myöskään jouluun itse kullakin liittyvät odotukset eivät helpota asiaa. Lopulta joulu kuitenkin koittaa - ainakin jonkinlainen sellainen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

House12

su 09.11.2014 00.05 - 01.00 55 minAVA

Suojelusenkeleitä. Ruumishuoneella työskentelevä nainen kokee kauhunhetkiä, kun kuolleet yhtäkkiä hyökkäävät hänen kimppuunsa. Kollega löytää naisen kohtauksen jälkeen ruumishuoneen lattialta. Potilas näkee näkyjä vielä sairaalahoidossakin. Kaksi Housen lääkärikandidaattinaista ovat napit vastakkain. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama.

Yön AVA

su 09.11.2014 01.00 - 05.00 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Murhamysteeri merellä, Murha paratiisissa, Roy Grace, Love, The Voice of Finland, Suuri seikkailu, McDonald & Dodds, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Emmerdale

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity