TietovisatSanakirjaHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot keskiviikkona 6.8.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

ke 06.08.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

ke 06.08.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat

ke 06.08.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Chorizo-mustekalatarjotin. Jamie valmistaa kuskuspohjaisen salaatin, jossa maistuvat chorizo-makkara, mustekala ja paprika. Toisena ateriana valmistuu yksinkertaisen herkullinen parsakaalipasta raejuusto-tomaattisalaatin kera.

Remontilla rahoiksi

ke 06.08.2014 10.00 - 10.30 30 minAVA

Häähumua. Viikon ensimmäisessä haasteessa kilpailijat pääsevät nauttimaan rakkaudesta ja romantiikasta hääjuhlia suunnitellen. Hääpareiksi Shelley on kutsunut aikaisempien kausien kilpailijoita, ja Dani löytääkin heti hengenheimolaisen. Tuomarina toimii muun muassa Olympiakisoja järjestänyt David Grant. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Toinen nainen

ke 06.08.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Kiukun voimalla. Yksinhuoltaja Vonnan välit teinityttäreensä ovat tulehtuneet salasuhteen vuoksi. Jo edellisestä sukupolvesta alkanutta pettämisen kierrettä on kuitenkin vaikea katkaista. Tunteet kuumenevat, mutta kiukusta Vonna saa voimaa.

Ostoskanava Guthy Renker

ke 06.08.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Ostoskanava Guthy Renker

Market Kitchen

ke 06.08.2014 12.00 - 12.50 50 minAVA

Lohturuokaa. Kylminä talvipäivinä mikään ei lämmitä lohturuuan lailla! Market Kitchenissä torjutaan viimaa muun muassa tuhdin pataruuan sekä mustista pavuista ja pekonista valmistetun keiton avulla. Lisäksi keittiössä valmistuu thaimaalaisia kalakakkuja nuudelien kera. Katukeittiössä häärii Thomasina Miers ja vieraana nähdään Jenny Eclair. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan ja keskustellaan ruuasta.

Hullut hamstraajat

ke 06.08.2014 12.50 - 13.45 55 minAVA

Järjen ääni voittaa. Varastoilla riittää nykyään kysyntää, sillä sinne on helppo nakata ylimääräiset rojut pois silmistä. Valitettavan usein tavaramäärä vain kasvaa, kun kukaan ei muista, mitä jemmasta oikein löytyy. Näin on käynyt myös Salisburyssä pubin vetäjä Duncanille, joka ryhtyy siivousekspertti Aggien luotsaamana raivaamaan koko perheen yhteistä romukopperoa, sekä Lynnille, jolle jäi päivä aikaa tyhjentää entinen kotinsa uusien asukkaiden tieltä. Tunteet ovat jälleen pinnassa, mutta onneksi läheiset tukevat ja tuovat mukaan järjen ääntä. Nyt on oikea aika siirtyä elämässä eteenpäin etenkin, kun se muutenkin on väistämätöntä. Mahtavatko konttien kätköistä löydetyt vanhat viinipullot ja käytetyt kodinkoneet tuoda edes osan varastovuokriin tälvätyistä rahoista takaisin? Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.

Stylisti Rachel Zoe

ke 06.08.2014 13.45 - 14.40 55 minAVA

Lapsi, muoti - vai molemmat?. Love -lehden kuvaukset alkavat Malibussa. Malli on välillä Brigitte Bardot, välillä rock-tähti - ja Brad ja Jordan ovat välillä vaateräkkien raijaajia. Rodgerin huoli Rachelin ADHD-tyyppisestä suhtautumisesta työntekoon kasvaa. Mies haluaisi lapsen, mutta kahdenkeskistä aikaa vaimon kanssa ei enää juuri ole. Rachel on laihtunutkin lähes höyheneksi Tiimi stailaa asiakkaita New York Cityn Metropolitan-museon Met Ball -juhlaan. Rachel ja Rodger osallistuvat siihen itsekin. Näyttelijä Anne Hathaway on Bradin mielestä eräänlainen gaymies verhoutuneena naisen vartaloon. Rachelin mielestä Anne on yliälyllinen, mutta hyvässä mielessä. Rachel ja Rodger pystyvät kaikesta huolimatta yhteisyöhön ja tilaavat ajan hedelmällisyysklinikalle. Onko 38-vuotias liian iäkäs kantamaan lasta? Onko pariskunta yrittänyt lasta aikaisemmin? Mitä herkkää tapahtuu kotiparvekkeella? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa. - Kolmannen tuotantokauden päätösjakso.

Neljä huonettaU

ke 06.08.2014 14.40 - 15.40 60 minAVA

Puolen miljoonan punnan pöytä. Tänään käsityöläinen myy pöytää, jonka hän on tehnyt sodanaikaisen Spitfiren nokkakartiosta. Miten diilerit reagoivat hurjalta kuulostavaan puolen miljoonan punnan hintapyyntöön? Lisäksi diilereille tarjotaan Elviksen elokuvan alkuperäistä julistetta, Andy Warholin omakuvaa, antiikkista kopiota hallitsijan kruunusta ja muovipulloista tehtyä valaisinta

Lääkärit

ke 06.08.2014 15.40 - 16.30 50 minAVA

Selviytymistarinoita. Jaksossa jaetaan kolme harvinaislaatuista selviytymistarinaa, jotka kuvaavat samalla lääketieteen suuria saavutuksia. Kuusivuotias afganistanilaistyttö näki lähietäisyydeltä perheensä surman ja haavoittui itsekin. Nyt hänen vammansa on hyväntekeväisyysjärjestön ansiosta voitu korjata Yhdysvalloissa. Lisäksi mukana ovat nainen, jonka syöpä havaittiin erikoisella tavalla, sekä nainen, jonka elämän auto-onnettomuus muutti. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Jamie Oliverin helpot herkut

ke 06.08.2014 16.30 - 17.00 30 minAVA

Sieniä kahdella tapaa. Sillä aikaa, kun Jamie taikoo pöytään kasvisruokaa, hänen taikuriystävänsä esittelee temppujaan. Ruokana on tällä kertaa sienipastaa, sienikerrosleipiä ja pekaanipähkinäjälkiruokaa vaniljajäätelön ja espresson kera. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.

FaceU

ke 06.08.2014 17.00 - 18.00 60 minAVA

Sanat solmussa ja mieli maassa. Tytöillä on edessään viimeinen kampanja, joka osoittautuu kinkkisimmäksi kaikista. Mallikokelaiden puhetaidot pistetään testiin, kun lehdistötilaisuudessa jokaisen heistä on pidettävä minuutin mittainen puhe Frederic Fekkain uudesta hiustuoksusta ja tiedotustilaisuuden päätteeksi vastattava armottomien toimittajien kiperiin kysymyksiin. Sanat menevät solmuun, eikä harkittu mutta lennokas ulosanti ole ihan helppo homma. Lisäksi mentorit pääsevät seuraamaan tyttöjä piilokamerasta eivätkä pidä näkemästään. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi. Uusinta.

Lily Cole taiteen parissa

ke 06.08.2014 18.00 - 19.00 60 minAVA

Gabriel Orozco. Meksikolainen nykytaiteilija Gabriel Orozco on uransa alusta saakka ottanut suuria riskejä kritiikkiä pelkäämättä. 1990-luvun lopussa hän piirsi ihmisen pääkalloon sakkilruudukon ja päästessään ensi kertaa Venetsian biennaaliin hän esitteli maailmalle pelkän tyhjän kenkälaatikon. Nyt hän kokoaa kollaasimaisia teoksia roskista, jotka hän on kerännyt rannalta ja urheilukentältä.

Remontilla rahoiksiU

ke 06.08.2014 19.00 - 20.00 60 minAVA

Vesivuotoja ja viileitä välejä. Parit rakentavat keittiöitään ja uusintahuoneitaan helteisessä Melbournessa. Kahdesta asunnosta on löytynyt vesivuotoja, joiden lähdettä Keith etsii kuin vainukoira ikään. Dan ja Dani ovat kiitollisia avusta, mutta Mike ja Andrew suhtautuvat Keithin ponnisteluihin varsin nyreästi. Keith saa kilpailijoilta syntymäpäiväyllätyksen, mutta kakun hankkinut Lara yrittää syrjäyttää hänet pomon pallilta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Grand Designs - unelma-asunnot

ke 06.08.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Vino verstas. Henning ja Alice päättävät entisöidä kodikseen vanhan puuverstaan Lontoossa. Kyseessä on kahden talon välissä oleva niin sanottu ei-rakennus, ja pari rakastuu ensi silmäyksellä sen hauraaseen kattoristikkoon ja teolliseen charmiin. Suunnitelmana on tehdä tilaan Henningin arkkitehtitoimisto, olotilaa ja erikoiset makuuhuoneet kaninkolomaisiin laatikoihin. Upeasta visiosta huolimatta hauras ja kauttaaltaan kiero rakennus aiheuttaa urakoitsijoille päänvaivaa. Myös naapurit alkavat hermostua, kun rakennusprojekti levittäytyy heidän pihoilleen. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Vieraat toisilleen7

ke 06.08.2014 21.00 - 22.45 1h 45 minAVA

Romanttinen komedia Lloydista (Rob Lowe) ja Susiesta (Anna Friel), joiden yhteinen työnantaja lähettää heidät kuukaudeksi toistensa koteihin, Lloydin Lontooseen ja Susien New Yorkiin. Avioliiton kynnyksellä onnellista elämää elävä Lloyd joutuu yllättäen pulaan, kun häntä aletaan epäillä työnantajan pettämisestä. Puhelimen välityksellä tapahtuva yhteydenpito syventää Susien ja Lloydin suhdetta, kun parivaljakko opastaa toisiaan elämään vieraassa kaupungissa ja pelastaa yhdessä Lloydin uraa. Ohjaaja: Robin Shepperd, Iso-Britannia 2004 (85'). Pääosissa: Rob Lowe, Anna Friel, Sarah Alexander ja Khandi Alexander.

Iholla

ke 06.08.2014 22.45 - 23.15 30 minAVA

Jakso 35. Naisen euro. Venla on Vietnamissa ystäviensä kanssa, pohtii elämän suuria kysymyksiä ja tekee aikamoisia lupauksia. Marketta miettii tasa-arvo-asioita. Claudian 45-vuotisjuhlat lähenevät ja hän pyytää ystävältään apua juhlakutsun värkkäämiseen.

Remontilla rahoiksiU

ke 06.08.2014 23.15 - 00.10 55 minAVA

Vesivuotoja ja viileitä välejä. Parit rakentavat keittiöitään ja uusintahuoneitaan helteisessä Melbournessa. Kahdesta asunnosta on löytynyt vesivuotoja, joiden lähdettä Keith etsii kuin vainukoira ikään. Dan ja Dani ovat kiitollisia avusta, mutta Mike ja Andrew suhtautuvat Keithin ponnisteluihin varsin nyreästi. Keith saa kilpailijoilta syntymäpäiväyllätyksen, mutta kakun hankkinut Lara yrittää syrjäyttää hänet pomon pallilta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

NYC:n täydelliset naiset

to 07.08.2014 00.10 - 01.05 55 minAVA

Kireät kesähäät. Naiset tapaavat kesän jälkeen Ramonan kokkareissa, joissa tarjoillaan Ramonan nimikkoviiniä. Alex on alkanut tehdä päätyönsä lisäksi mallintöitä ja Simon on perustanut yrityksen, jota hän hoitaa kotoa käsin Alexin rinnalla. Sonjalla on uusi miesystävä, ja LuAnn ja Jacques tenttaavat heitä suhteen luonteesta tuplatreffeillä. Jillin ja Alexin välit ovat yhä tulehtuneet eivätkä ne suinkaan parane, kun Jill ei suostu lähtemään Alexin järjestämälle sukupuolineutraalia avioliitto-oikeutta puolustavalle marssille. Sarjan uusi kasvo on Cindy Barshop, jolla on menestyvä kauneushoitolaketju sekä hedelmöityshoidoilla saadut kaksi pientä kaksosvauvaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.

Yön AVA

to 07.08.2014 01.05 - 05.00 3h 55 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Roy Grace, Gran Hotel, Lemmen viemää, Latelan Laurin hurja remontti, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Kova laki: Erikoisyksikkö, Syke, Kauniit ja rohkeat, Elämäni Biisi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity