TietovisatBlogitViihdeVaihtoautotSanakirjaHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan MTV Viihde ohjelmatiedot sunnuntaina 24.3.2013

Näytä tiivistettynä

EnlightenedU

su 24.03.2013 04.00 - 04.25 25 minMTV Viihde

HBO:n draamakomedia henkisesti lopussa olevasta naisesta, joka yrittää paluuta työpaikalleen. Golden Globe -palkitussa pääosassa nähdään Laura Dern (Jurassic Park, Inland Empire). Amy on itsetuhoinen terveys- ja kauneusalan asiantuntija, joka saa hyvin julkisen hermoromahduksen työpaikallaan. Katsottavissa 13.9.2013 asti. HBO:n draamakomedian 2. kausi alkaa. Pääosassa Laura Dern. Amy alkaa suunnitella, miten vapauttaisi työtoverinsa työpaikan kourista.

GirlsU

su 24.03.2013 04.30 - 04.58 28 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. 2. kausi alkaa! Hannah päättää, että nyt on uuden alun paikka. Marnie saa huonoja uutisia työpaikaltaan.

30 Rock

su 24.03.2013 05.00 - 05.20 20 minMTV Viihde

7. ja viimeinen tuotantokausi. Omituinen tv-pomo, kärsimätön käsikirjoittaja, puolihullu filmitähti ja hyväuskoinen apupoika saattavat 30 Rockin tv-sarjalegendojen joukkoon viimeisellä tuotantokaudella. Matkalla töihiin Liz törmää Jackiin, joka halailee toista naista. Se saa Lizin tunnustamaan, että hänen seksuaalisuutensa on herännyt uudelleen ja Jacin kertomaan, että hänellä on ollut monia romansseja. Tomistolla Liz ja Tracy keskustelevat sopimattomasta Twitter-viestistä.

House of Lies

su 24.03.2013 05.30 - 05.56 26 minMTV Viihde

Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuudet ansainneessa pääroolissa Don Cheadle. Showtimen komediasarjassa House of Lies seurataan häikäilemättömien konsulttien arkea, johon kuuluu runsaasti faktojen vääristelyä, numeroiden pyörittämistä ja aimo annos business-jargonia.

Shameless

su 24.03.2013 06.00 - 06.52 52 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Kun sosiaalivirasto palauttaa Gallagherin lapset, Fiona yrittää epätoivoisesti saada heidät takaisin. Monica on kadonnut jäljettömiin, ja Fionan on pakko hakea apua Frankilta. Sillä välin Kev ja Veronica löytävät kohdunvuokraajan.

Parks and Recreation

su 24.03.2013 07.00 - 07.20 20 minMTV Viihde

Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman.

Treme

su 24.03.2013 07.30 - 08.26 56 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). Sonny lähtee kaikessa kiireessä ja ryntää laivalle - turhaan. Davis McAlary kiinnostuu Fats Dominosta, ja Antoine Batiste hankkii lukuapua Jenniferille. Toisaalla Toni Bernette saa uuden todistajan ja Desiree uuden kumppanin.

Treme

su 24.03.2013 08.30 - 09.36 1h 6 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). On karnevaalien aika, ja Toni Bernette huomaa että tuomari Gatling on täydessä vauhdissa ja jakaa kansalle sekä moraalisääntöjä että viinaa. Janette Desautel pyytää ohjeita Emeril Lagasselta sillä välin kun Annie lähtee Nevillen veljesten kanssa Washington DC:hen.

Treme

su 24.03.2013 09.40 - 10.35 55 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). Sonny menee soittimiensa kanssa panttilainaamon ostaakseen koruja. LaDonna Batiste-Williamsia uhkaa paitsi tuntematon muukalainen, myös Albert Lambreaux. Yksi Terry Colsonin tapauksista enee pieleen, ja Desireelle ja Robinettelle koittaa vihdoin vastakkainasettelun aika.

Alphas

su 24.03.2013 10.40 - 11.58 1h 18 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Uusi scifitoimintasarja alkaa! Pääosassa David Strathairn.

Alphas

su 24.03.2013 12.05 - 12.45 40 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Alpha Team on muuttanut uuteen toimistoon Queensiin, mutta heidän on ollut vaikea sopia asioista. Samaan aikaan Lee Rosen entinen Alfa-potilas karkaa sairaalasta. Potilas on nimeltään Marcus Ayers, ja häntä pidetään ympäristölle vaarallisena.

Alphas

su 24.03.2013 12.50 - 13.31 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Neljä junaa USA:n eri paikkakunnilla Yhdysvalloissa joutuu väkivaltaisista onnettomuuksien kohteeksi. Syyllisiksi arvuutellaan Alpha Teamia, ja Dr. Rosen ja hänen tiiminsä annetaan selvittää asiaa. Jäljet johtavat 17-vuotiaaseen Tracy Beaumontiin, mutta hänen kiinni saamisensa on vaikeampaa kuin kukaan osasi kuvitellakaan.

Alphas

su 24.03.2013 13.35 - 14.16 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Löytyy uusi, tuntematon Alpha nimeltä Anna. Hän on autistinen, mutta käy ilmi, että hän on älykkäämpi kuin luulisi. Dr. Rosen näkee Anna mahdollisuutena murtaa Red Flagsin koodin ja löytää Kosarin.

Alphas

su 24.03.2013 14.20 - 15.01 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Dr. Rosen antaa Alpha-tiimille viralliset identiteettikortit, mikä auttaa heitä pääsemään rikospaikoille. Agentti Sullivan lähettää heidät Fentoniin tutkimaan mystisiä kuolemantapauksia. Selvitys vie Rachelin uhkaavaan tilanteeseen.

Alphas

su 24.03.2013 15.10 - 15.51 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Alpha-tiimi jahtaa reppuselkäistä miestä Manhattanin kaduilla. Billillä on huono päivä, mutta se muuttuu entistä huonommaksi kun hän saa tietää FBI:n aikeista. Eräs rikospoliisi väittää, että NIna on vastuussa kuolemantapauksesta.

Alphas

su 24.03.2013 16.00 - 16.40 40 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Superkeksijä Skylar Adams, jolla on alphavoimia, tekee pommin estääkseen sotilasjoukkoa seuraamasta häntä. Bill ja hänen vaimonsa riitelevät siitä, kannattaako heidän hankkia lapsia vai ei. Garyn äiti väittää olevansa sairas, koska hän ei halua poikansa tekevän enää töitä Dr. Rosenille.

Alphas

su 24.03.2013 16.45 - 17.26 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. AA:n kokouksessa Hicks tapaa Jonaksen, joka on vuonna 1980 tapahtuneen kirkkopalon ainoa eloonjäänyt. Jonaksesta huokuu enkelimäinen voima, joka lumoaa kaikki ihmiset.

Alphas

su 24.03.2013 17.35 - 18.16 41 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Hicks ja Nina kuulustelevat Dr. Kerniä, epäiltyä Alphaa, joka työskentelee Red Flagin kanssa. Samaan aikaan joku tai jokin seuraa tiimiä. Tuntematon ja näkymätön olio sieppaa Rachelin.

AlphasU

su 24.03.2013 18.25 - 19.05 40 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Alpha-tiimi siirretään uuteen paikkaan, jossa Dr. Rosen saa tilaisuuden tavata Nathan Clayn. Nathan kuulustelee kaikkia yksitellen, ja tiimissä aletaan syytellä vuorotellen kaikkia.

Alphas

su 24.03.2013 19.10 - 19.53 43 minMTV Viihde

Neurologi Lee Rosen (David Strathairn) johtaa "Alphas"-nimistä ryhmää, johon kuuluu viisi yliluonnollisia voimia omaavaa ihmistä. Puolustusvoimien alaisuudessa toimiva ryhmä ottaa ratkaistakseen rikoksia, joita FBI tai CIA eivät pysty selvittämään. Sarjan on luonut Zak Penn, joka on käsikirjoittanut mm. The Avengers- ja X-Men -elokuvia. Alpha-tiimi etsii Isaacia, Red Flagin palkkamurhaajaa. Isaac itse etsii Dr. Rosenin tytärtä Dania, joka on varastanut kaulakorun eräässä Red Flag -kokouksessa. Bill palaa töihin aiottua aikaisemmin, kun hänestä alkaa tuntua että hänen on pakko saada selville kuka Stanton Parish oikein on.

Shameless

su 24.03.2013 20.00 - 20.52 52 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Kun sosiaalivirasto palauttaa Gallagherin lapset, Fiona yrittää epätoivoisesti saada heidät takaisin. Monica on kadonnut jäljettömiin, ja Fionan on pakko hakea apua Frankilta. Sillä välin Kev ja Veronica löytävät kohdunvuokraajan.

Shameless

su 24.03.2013 21.00 - 21.49 49 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Flora tajuaa ettei Frank ole syypää hänen ongelmiinsa ja tekee lastensa takia päätöksen. Se kuitenkin tarkoittaa sitä että hänen on etsittävä sekä työpaikka että uusi koti. Frank taas päättää raitistua ennen oikeudenkäyntiä.

Enlightened

su 24.03.2013 22.00 - 22.25 25 minMTV Viihde

HBO:n draamakomedia henkisesti lopussa olevasta naisesta, joka yrittää paluuta työpaikalleen. Golden Globe -palkitussa pääosassa nähdään Laura Dern (Jurassic Park, Inland Empire). Amy on itsetuhoinen terveys- ja kauneusalan asiantuntija, joka saa hyvin julkisen hermoromahduksen työpaikallaan. Katsottavissa 13.9.2013 asti. HBO:n draamakomedian 2. kausi alkaa. Pääosassa Laura Dern. Amy alkaa suunnitella, miten vapauttaisi työtoverinsa työpaikan kourista.

Girls

su 24.03.2013 22.30 - 22.58 28 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. 2. kausi alkaa! Hannah päättää, että nyt on uuden alun paikka. Marnie saa huonoja uutisia työpaikaltaan.

30 Rock

su 24.03.2013 23.00 - 23.20 20 minMTV Viihde

7. ja viimeinen tuotantokausi. Omituinen tv-pomo, kärsimätön käsikirjoittaja, puolihullu filmitähti ja hyväuskoinen apupoika saattavat 30 Rockin tv-sarjalegendojen joukkoon viimeisellä tuotantokaudella. Matkalla töihiin Liz törmää Jackiin, joka halailee toista naista. Se saa Lizin tunnustamaan, että hänen seksuaalisuutensa on herännyt uudelleen ja Jacin kertomaan, että hänellä on ollut monia romansseja. Tomistolla Liz ja Tracy keskustelevat sopimattomasta Twitter-viestistä.

House of Lies

su 24.03.2013 23.30 - 23.56 26 minMTV Viihde

Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuudet ansainneessa pääroolissa Don Cheadle. Showtimen komediasarjassa House of Lies seurataan häikäilemättömien konsulttien arkea, johon kuuluu runsaasti faktojen vääristelyä, numeroiden pyörittämistä ja aimo annos business-jargonia.

Girls

ma 25.03.2013 00.00 - 00.28 28 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. 2. kausi alkaa! Hannah päättää, että nyt on uuden alun paikka. Marnie saa huonoja uutisia työpaikaltaan.

Girls

ma 25.03.2013 00.30 - 00.56 26 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. Adamilla on sydänsuruja, ja hän päättää yrittää saada Hannahin takaisin laulamalla. Hannah tuntuu valitettavasti hajamieliseltä sen jälkeen kun hän on saanut huonoa palautetta teksteistään. Elia alkaa kyseenalaistaa omaa seksuaalisuuttaan, Jessa taas viihtyy avioliitossaan.

Girls

ma 25.03.2013 01.00 - 01.27 27 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. Erään kirjoitustehtävän aikana Hannah päättää yrittää kokeilla jotain uutta ja alkaa juhlia alakerrassa asuvien alkoholistien kanssa. Elijah paljastaa hurjan salaisuuden, ja Marnie saa tavata idolinsa.

Girls

ma 25.03.2013 01.30 - 01.57 27 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. Hannah pitää "aikuiskemut" juhliakseen uutta kirjoitustehtäväänsä, mutta hänen ystäviensä käytös saa hänet pettymään. Marnie ja Audrey ovat toistensa kurkuissa kiinni, Shoshanna huomaa aloittaneensa uuden vaiheen suhteessa Rayn kanssa.

Girls

ma 25.03.2013 02.00 - 02.27 27 minMTV Viihde

HBO:n räväkän komediasarjan toinen kausi. Sarjan on käsikirjoittanut Lena Dunham, joka esittää myös pääroolia. Hannah uskoo, että hänestä tulee vielä jokin päivä värikästä elämää elävä kirjailija, mutta juuri nyt tekee tiukkaa hieman kaiken kanssa. Tyttöporukkaan kuuluu Hannahin lisäksi tämän kämppis Marnie, britti Jessa sekä Shoshanna. Hannah pyytää vihaiselta naapuriltaan anteeksi ja ihmettelee tämän vetovoimaisuutta: kyseessä on 42-vuotias lääkäri, jonka elämä on sujunut varsin mallikkaasti.

Bedlam

ma 25.03.2013 02.30 - 03.13 43 minMTV Viihde

BBC:n Bedlam-sarjan tapahtumapaikkana on hylätystä mielisairaalasta saneerattu asuintalo, jonka uumenissa pitävät majaa talon vanhojen asukkaiden henget. Toisella tuotantokaudella Kate (Charlotte Salt) palaa matkaltaan ja tapaa isänsä uudet vuokralaiset. Ei aikaakaan, kun yliluonnolliset voimat alkavat jälleen jyllätä. Ellie huomaa näkevänsä kuolleisiin liittyviä näkyjä, millä puolestaan saattaa olla yhteyksiä Bedlamiin. Hän toivoo saavansa selvyyttä asiaan muuttaessaan taloon. Sillä välin kun muut asukkaat yrittävät myydä asuntojaan, Ellie käy vintillä ja löytää luurangon, jonka aave alkaa pelotella häntä.

Bedlam

ma 25.03.2013 03.15 - 03.57 42 minMTV Viihde

BBC:n Bedlam-sarjan tapahtumapaikkana on hylätystä mielisairaalasta saneerattu asuintalo, jonka uumenissa pitävät majaa talon vanhojen asukkaiden henget. Toisella tuotantokaudella Kate (Charlotte Salt) palaa matkaltaan ja tapaa isänsä uudet vuokralaiset. Ei aikaakaan, kun yliluonnolliset voimat alkavat jälleen jyllätä. Max alkaa bloggata kamalista kuvista, joita hän löysi Bedlamin talon vintiltä. Se puolestaan estää Dania ja Warrenia saamasta asuntoaan kaupaksi. Olympiauimari Cassia alkaa riivata aave, jota Elli epäilee uima-altaalla kidutetuksi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Simpsonit, Murdochin murhamysteerit, Lemmen viemää, Tumma sielu, Murha paratiisissa, Tähdet, tähdet, Kauniit ja rohkeat, Erikoisjoukot, Unelma-asunto auringon alta

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity