VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeHoroskooppiSanakirjaBlogit
TV-ohjelmat tänään

Haulla täydellinen päivä löytyy 100 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Täydellinen päiväU

pe 29.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

to 28.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ke 27.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ti 26.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 25.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Hyvällä tuulella. Andreas seuraa esi-isien jälkiä ja purjehtii Christian Radichilla Kööpenhaminasta Osloon. Hän tutustuttaa katsojat akvaviitin mausteisiin luomalla näihin perustuvan juhlamenyyn. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 23.05.2015 10.00 - 10.30 30 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 23.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Pitkin vihreitä polkuja. Claus esittelee etelätanskalaisen Mønin laajaa luomutuotevalikoimaa. Raikkaiden talvidrinkkien jälkeen valmistetaan kaalisalaattia vuohenlihan ja sinihomejuuston kera sekä turskaa ja sen mätiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

pe 22.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Itämeren salaisuudet. Sara tutustuu Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa. Tarjolla on perunasalaattia ja paikallista siikaa sekä grillattua lampaankaretta tillipeston ja kasviskuskusin kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

to 21.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Saaristolaisherkut. Tina tutustuu Ahvenanmaan herkkuihin. Tarjolla on merirapua ja ahvenpataa. Paikallinen asiantuntija opastaa saaristolaisleivän saloihin. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ke 20.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Savun aromia. Claus johdattaa Tanskan länsirannikolle. Valmistetaan mätiä ja perunablinejä majakalla, grillataan siankylkeä hiekkarannalla ja maistetaan kalaa kuulussa savustamossa. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ti 19.05.2015 09.30 - 10.00 30 minAVA

Jaloja aatteita. Norjalainen suosikkikokki Andreas Viestad vie katsojat Nobelin rauhanpalkinnon maisemiin Osloon. Paikalliset perinneruoat saavat tujauksen uudenlaisia mausteita. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 18.04.2015 10.30 - 11.00 30 minAVA

Saaristolaisherkut. Tina tutustuu Ahvenanmaan herkkuihin. Tarjolla on merirapua ja ahvenpataa. Paikallinen asiantuntija opastaa saaristolaisleivän saloihin. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 11.04.2015 10.30 - 11.00 30 minAVA

Savun aromia. Claus johdattaa Tanskan länsirannikolle. Valmistetaan mätiä ja perunablinejä majakalla, grillataan siankylkeä hiekkarannalla ja maistetaan kalaa kuulussa savustamossa. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 04.04.2015 10.30 - 11.00 30 minAVA

Jaloja aatteita. Norjalainen suosikkikokki Andreas Viestad vie katsojat Nobelin rauhanpalkinnon maisemiin Osloon. Paikalliset perinneruoat saavat tujauksen uudenlaisia mausteita. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 28.03.2015 10.30 - 11.00 30 minAVA

Jäätä ja tulta. Tina valmistaa hileisen drinkin jäätiköllä Norjassa. Lofooteilla tehdään lämmikkeeksi keittoa perunoista, pekonista ja purjosta sekä paistetaan lohta ja omenoita avotulella. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 23.06.2014 10.25 - 10.55 30 minAVA

Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 16.06.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Itämeren salaisuudet. Sara tutustuu Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa. Tarjolla on perunasalaattia ja paikallista siikaa sekä grillattua lampaankaretta tillipeston ja kasviskuskusin kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 09.06.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Järvimaisemissa. Sara valmistaa Pohjois-Karjalassa perinneherkkuja puolukkapuurosta loimuloheen, sekä oman versionsa karjalanpaistista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 09.06.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Savun aromia. Claus johdattaa Tanskan länsirannikolle. Valmistetaan mätiä ja perunablinejä majakalla, grillataan siankylkeä hiekkarannalla ja maistetaan kalaa kuulussa savustamossa. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 07.06.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Jaloja aatteita. Norjalainen suosikkikokki Andreas Viestad vie katsojat Nobelin rauhanpalkinnon maisemiin Osloon. Paikalliset perinneruoat saavat tujauksen uudenlaisia mausteita. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ti 03.06.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Hyvällä tuulella. Andreas seuraa esi-isien jälkiä ja purjehtii Christian Radichilla Kööpenhaminasta Osloon. Hän tutustuttaa katsojat akvaviitin mausteisiin luomalla näihin perustuvan juhlamenyyn. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 02.06.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 02.06.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 31.05.2014 09.35 - 10.00 25 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ti 27.05.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Pitkin vihreitä polkuja. Claus esittelee etelätanskalaisen Mønin laajaa luomutuotevalikoimaa. Raikkaiden talvidrinkkien jälkeen valmistetaan kaalisalaattia vuohenlihan ja sinihomejuuston kera sekä turskaa ja sen mätiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 26.05.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Jaloja aatteita. Norjalainen suosikkikokki Andreas Viestad vie katsojat Nobelin rauhanpalkinnon maisemiin Osloon. Paikalliset perinneruoat saavat tujauksen uudenlaisia mausteita. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ma 26.05.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Järvimaisemissa. Sara valmistaa Pohjois-Karjalassa perinneherkkuja puolukkapuurosta loimuloheen, sekä oman versionsa karjalanpaistista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 25.05.2014 10.10 - 10.40 30 minAVA

Hyvällä tuulella. Andreas seuraa esi-isien jälkiä ja purjehtii Christian Radichilla Kööpenhaminasta Osloon. Hän tutustuttaa katsojat akvaviitin mausteisiin luomalla näihin perustuvan juhlamenyyn. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päiväU

la 24.05.2014 10.30 - 11.00 30 minAVA

Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 24.05.2014 10.05 - 10.30 25 minAVA

Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

ti 20.05.2014 11.00 - 11.30 30 minAVA

Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 18.05.2014 13.25 - 13.55 30 minAVA

Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 26.04.2014 09.35 - 10.10 35 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 20.04.2014 10.10 - 10.40 30 minAVA

Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 20.04.2014 09.40 - 10.10 30 minAVA

Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 19.04.2014 09.15 - 09.45 30 minAVA

Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 13.04.2014 10.05 - 10.35 30 minAVA

Pitkin vihreitä polkuja. Claus esittelee etelätanskalaisen Mønin laajaa luomutuotevalikoimaa. Raikkaiden talvidrinkkien jälkeen valmistetaan kaalisalaattia vuohenlihan ja sinihomejuuston kera sekä turskaa ja sen mätiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 13.04.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Hyvällä tuulella. Andreas seuraa esi-isien jälkiä ja purjehtii Christian Radichilla Kööpenhaminasta Osloon. Hän tutustuttaa katsojat akvaviitin mausteisiin luomalla näihin perustuvan juhlamenyyn. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 12.04.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Itämeren salaisuudet. Sara tutustuu Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa. Tarjolla on perunasalaattia ja paikallista siikaa sekä grillattua lampaankaretta tillipeston ja kasviskuskusin kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 06.04.2014 10.10 - 10.40 30 minAVA

Saaristolaisherkut. Tina tutustuu Ahvenanmaan herkkuihin. Tarjolla on merirapua ja ahvenpataa. Paikallinen asiantuntija opastaa saaristolaisleivän saloihin. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 06.04.2014 09.40 - 10.10 30 minAVA

Helsingin makuja. Sara valmistaa ystävilleen vorschmackia ja marinoituja punajuuria. Piknikillä Suomenlinnassa tarjoillaan Kauppatorin parhaista aineksista koottuja katkarapuleipiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 05.04.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Savun aromia. Claus johdattaa Tanskan länsirannikolle. Valmistetaan mätiä ja perunablinejä majakalla, grillataan siankylkeä hiekkarannalla ja maistetaan kalaa kuulussa savustamossa. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 30.03.2014 10.05 - 10.35 30 minAVA

Jaloja aatteita. Norjalainen suosikkikokki Andreas Viestad vie katsojat Nobelin rauhanpalkinnon maisemiin Osloon. Paikalliset perinneruoat saavat tujauksen uudenlaisia mausteita. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

su 30.03.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Järvimaisemissa. Sara valmistaa Pohjois-Karjalassa perinneherkkuja puolukkapuurosta loimuloheen, sekä oman versionsa karjalanpaistista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 29.03.2014 09.35 - 10.05 30 minAVA

Jäätä ja tulta. Tina valmistaa hileisen drinkin jäätiköllä Norjassa. Lofooteilla tehdään lämmikkeeksi keittoa perunoista, pekonista ja purjosta sekä paistetaan lohta ja omenoita avotulella. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 30.11.2013 09.20 - 09.50 30 minAVA

Syvänmeren satoa. Tina vierailee Norjassa Ryfylken seudulla. Valmistetaan ruijanpallasta ja parsaa. Pääruoaksi tarjoillaan lammasta, ja aterian kruunaa raparperikeitto valkosuklaamoussen kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 23.11.2013 09.30 - 10.00 30 minAVA

Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 16.11.2013 09.30 - 10.05 35 minAVA

Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 09.11.2013 09.30 - 10.00 30 minAVA

Salmen poikki. Tina esittelee kotiseutuaan Juutinrauman ympärillä. Evääksi valmistetaan katkarapuleipää. Salaatti saa uutta makua paahdetusta juustokuminasta ja mintusta. Pääruoaksi tarjoillaan savustettua merikrottia. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.

Täydellinen päivä

la 02.11.2013 09.30 - 10.00 30 minAVA

Pitkin vihreitä polkuja. Claus esittelee etelätanskalaisen Mønin laajaa luomutuotevalikoimaa. Raikkaiden talvidrinkkien jälkeen valmistetaan kaalisalaattia vuohenlihan ja sinihomejuuston kera sekä turskaa ja sen mätiä. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murhamysteeri: Kadonnut jälkiä jättämättä, Syyttäjä Imma Tataranni, Suurmestari, Snooker: MM-kisojen 2. kierros, Vikin ja Köpin matkailuohjelma, McDonald & Dodds, NHL Playoffs: NY Islanders - Carolina, Harjunpää ja poliisin poika, Frendit, Race Across The World Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity