13/13. Herkuista parhaat. Ishai Golanin ruokamatka maailman suurkaupunkeihin päättyy ja on yhteenvedon aika. Mitkä olivat mieleenpainuvimmat hetket ja parhaat makuelämykset? Voiko niitä edes panna paremmuusjärjestykseen? HD
12/13. Mexico City. Tämä kaupunki on katuruoan ystävien unelma. Tarjontaa riittää: ruokakojuja on puoli miljoonaa. Millaista on meksikolainen ruoka ja mistä saa maailman parhaita tacoja, siitä Ishai Golan ottaa selvää. HD
11/13. Wien. Klassinen musiikki, huima historia ja lukuisat eurooppalaiset vaikutteet tekevät Wienistä ainutlaatuisen. Ishai Golan etsii joulun henkeä ja kaupungin parhaita makunautintoja vuoden pimeimpään aikaan. HD
10/13. Tbilisi. Georgian pääkaupunki on noussut raunioista lukuisia kertoja erilaisena. Ruokakulttuuri taas on säilyttänyt omaperäisyytensä. Ishai Golan kokeilee valmistaa kansallisruokaa. Entä miltä maistuu karamelli? HD
9/13. Napoli. Onko Vesuviuksen tuhka napolilaisten raaka-aineiden maun salaisuus, sitä Ishai Golan pohtii pizza margaritan syntysijoilla. Kuinka tehdään kolmen tähden pastaa? Hurahtaako hänkin italialaiseen jäätelöön? HD
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD
7/13. Marrakesh. Kaupunki Atlasvuoriston ja Saharan välissä on herkullisen ja terveellisen ruoan tyyssija, oikea keidas keskellä erämaata. Millainen on marokkolainen keittiö? Ishai Golan löytää jälleen parhaat herkut. HD
6/13. Hanoi. Uusi ja vanha, itä ja länsi, maaseutu ja kaupunki lyövät täällä kättä, ja suolaisen ja makean oikea suhde takaa makunautinnon. Löytyykö Ishai Golanin sisäinen tasapaino samalla? Entä mitä on käärmeviina? HD
5/13. Bangkok. Maailman kenties kuumin kaupunki tarjoaa ehkäpä tulisinta ruokaa. Ishai Golan heittää itselleen haasteen kokeilla toinen toistaan tulisempia makuja kellon ympäri. Kestääkö kantti - ja makuhermot? HD
4/13. Pariisi. Pariisi on valon kaupunki ja herkkusuiden mekka. Ruoka on taidetta kaikille aisteille. Ishai Golan nauttii juustojen humalluttavasta tuoksusta, oppii patonginteon salat ja tapaa paikallisen ruokakriitikon. HD
3/13. Haifa. Monikulttuurinen kaupunki on monille tuttu. Ishai Golan selvittää mistä elementeistä israelilainen keittiö koostuu. Vaikutteita on saatu sekä idästä että lännestä, mutta mikä on maan suosituin pikaruoka? HD
2/13. Mumbai. Parhaat intialaisherkut löytyvät turuilta ja toreilta, ja täällä sitä lääniä riittää. Ishai Golan kävelee jalat kipeiksi, mutta tuliset herkut maksavat vaivan. Paikallinen chai-juoma kruunaa kaiken. HD
1/13. Istanbul. Näyttelijä Ishai Golan (Hatufim) kiertää suurkaupunkeja maistelemassa katuruokaerikoisuuksia. Tarjonta on posketonta mutta aika rajallista. Mitä syödään kahdelle mantereelle levittäytyneessä kaupungissa? HD
13/13. Herkuista parhaat. Ishai Golanin ruokamatka maailman suurkaupunkeihin päättyy ja on yhteenvedon aika. Mitkä olivat mieleenpainuvimmat hetket ja parhaat makuelämykset? Voiko niitä edes panna paremmuusjärjestykseen? HD
12/13. Mexico City. Tämä kaupunki on katuruoan ystävien unelma. Tarjontaa riittää: ruokakojuja on puoli miljoonaa. Millaista on meksikolainen ruoka ja mistä saa maailman parhaita tacoja, siitä Ishai Golan ottaa selvää. HD
12/13. Mexico City. Tämä kaupunki on katuruoan ystävien unelma. Tarjontaa riittää: ruokakojuja on puoli miljoonaa. Millaista on meksikolainen ruoka ja mistä saa maailman parhaita tacoja, siitä Ishai Golan ottaa selvää. HD
11/13. Wien. Klassinen musiikki, huima historia ja lukuisat eurooppalaiset vaikutteet tekevät Wienistä ainutlaatuisen. Ishai Golan etsii joulun henkeä ja kaupungin parhaita makunautintoja pimeimpään vuoden aikaan. HD
10/13. Tbilisi. Georgian pääkaupunki on noussut raunioista lukuisia kertoja erilaisena. Ruokakulttuuri taas on säilyttänyt omaperäisyytensä. Ishai Golan kokeilee valmistaa kansallisruokaa. Entä miltä maistuu karamelli? HD
9/13. Napoli. Onko Vesuviuksen tuhka napolilaisten raaka-aineiden maun salaisuus, sitä Ishai Golan pohtii pizza margaritan syntysijoilla. Kuinka tehdään kolmen tähden pastaa? Hurahtaako hänkin italialaiseen jäätelöön? HD
9/13. Napoli. Onko Vesuviuksen tuhka napolilaisten raaka-aineiden maun salaisuus, sitä Ishai Golan pohtii pizza margaritan syntysijoilla. Kuinka tehdään kolmen tähden pastaa? Hurahtaako hänkin italialaiseen jäätelöön? HD
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD
8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD
7/13. Marrakesh. Kaupunki Atlasvuoriston ja Saharan välissä on herkullisen ja terveellisen ruoan tyyssija, oikea keidas keskellä erämaata. Millainen on marokkolainen keittiö? Ishai Golan löytää jälleen parhaat herkut. HD
7/13. Marrakesh. Kaupunki Atlasvuoriston ja Saharan välissä on herkullisen ja terveellisen ruoan tyyssija, oikea keidas keskellä erämaata. Millainen on marokkolainen keittiö? Ishai Golan löytää jälleen parhaat herkut. HD
6/13. Hanoi. Uusi ja vanha, itä ja länsi, maaseutu ja kaupunki lyövät täällä kättä, ja suolaisen ja makean oikea suhde takaa makunautinnon. Löytyykö Ishai Golanin sisäinen tasapaino samalla? Entä mitä on käärmeviina? HD
6/13. Hanoi. Uusi ja vanha, itä ja länsi, maaseutu ja kaupunki lyövät täällä kättä, ja suolaisen ja makean oikea suhde takaa makunautinnon. Löytyykö Ishai Golanin sisäinen tasapaino samalla? Entä mitä on käärmeviina? HD
5/13. Bangkok. Maailman kenties kuumin kaupunki tarjoaa ehkäpä tulisinta ruokaa. Ishai Golan heittää itselleen haasteen kokeilla toinen toistaan tulisempia makuja kellon ympäri. Kestääkö kantti - ja makuhermot? HD
5/13. Bangkok. Maailman kenties kuumin kaupunki tarjoaa ehkäpä tulisinta ruokaa. Ishai Golan heittää itselleen haasteen kokeilla toinen toistaan tulisempia makuja kellon ympäri. Kestääkö kantti - ja makuhermot? HD
4/13. Pariisi. Pariisi on valon kaupunki ja herkkusuiden mekka. Ruoka on taidetta kaikille aisteille. Ishai Golan nauttii juustojen humalluttavasta tuoksusta, oppii patonginteon salat ja tapaa paikallisen ruokakriitikon. HD
3/13. Haifa. Monikulttuurinen kaupunki on monille tuttu. Ishai Golan selvittää mistä elementeistä israelilainen keittiö koostuu. Vaikutteita on saatu sekä idästä että lännestä, mutta mikä on maan suosituin pikaruoka? HD
3/13. Haifa. Monikulttuurinen kaupunki on monille tuttu. Ishai Golan selvittää mistä elementeistä israelilainen keittiö koostuu. Vaikutteita on saatu sekä idästä että lännestä, mutta mikä on maan suosituin pikaruoka? HD
2/13. Mumbai. Parhaat intialaisherkut löytyvät turuilta ja toreilta, ja täällä sitä lääniä riittää. Ishai Golan kävelee jalat kipeiksi, mutta tuliset herkut maksavat vaivan. Paikallinen chai-juoma kruunaa kaiken. HD
2/13. Mumbai. Parhaat intialaisherkut löytyvät turuilta ja toreilta, ja täällä sitä lääniä riittää. Ishai Golan kävelee jalat kipeiksi mutta tuliset herkut maksavat vaivan. Paikallinen chai-juoma kruunaa kaiken. HD
1/13. Istanbul. Näyttelijä Ishai Golan (Hatufim) kiertää suurkaupunkeja maistelemassa katuruokaerikoisuuksia. Tarjonta on posketonta mutta aika rajallista. Mitä syödään kahdelle mantereelle levittäytyneessä kaupungissa? HD
1/13. Istanbul. Näyttelijä Ishai Golan (Hatufim) kiertää suurkaupunkeja maistelemassa katuruokaerikoisuuksia. Tarjonta on posketonta mutta aika rajallista. Mitä syödään kahdelle mantereelle levittäytyneessä kaupungissa? HD