Lihansyöjät Sami Garam ja Janne Pekkala päättävät Vuokatin kierroksensa Naapurinvaaran Huvikeskuksella, jossa he grillaavat rapeita läskisipsejä ja mahtavaa possun ryhmäpaistia.
Katinkullan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäinen saa jälleen Lihansyöjät vieraakseen. Alkuruuaksi he tarjoavat graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera. Pääruuan kohdalla tutustutaan tervalla maustamisen saloihin ja grillataan possua ja kotimaisia juureksia.
Sami ja Janne ovat jälleen Hotelli Lomaklubilla grillaamassa. Tällä kertaa kokit loihtivat herkullisen pikarosvopaistin ja jälkiruuan ystävän unelmien täyttymyksen, marja-Nutellapizzan.
Keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on jälleen pyytänyt Sami Garamin ja Janne Pekkalan terassilleen Sokos Hotel Vuokattiin. Tällä kertaa valmistuu savustettua biisonin fileetä ja kermaista juustoleipää.
Lihansyöjät jatkavat maakuntamatkailuaan Vuokatin huikeissa maisemissa. Tällä kertaa grillauspaikkana on Hotelli Lomaklubi, jossa valmistuu herkkuja bratwurstista, kotimaisia muikkuja unohtamatta.
Lihansyöjät, Pekkala ja Garam saapuvat Vuokatin Hotelli Lomaklubille ja grillaavat kukkakaalia ja ankanrintaa. Jälkiruuaksi he valmistavat mansikkakeittoa, joka saa seurakseen rapeita pullalastuja.
Sami ja Janne palaavat Vuokatin Katinkultaan ja grillaavat siellä keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen isännöimänä. Tällä kertaa tarjotaan alkuruuaksi riimisuolattua poroa. Pääruokana grillataan kuhafileetä ja juureksia foliossa. Lisäksi maistellaan kainuulaisia leipiä, kukkoja ja rönttösiä.
Lihansyöjät nousevat Naapurinvaaralle ja saavat isännäkseen Vuokatin rinteiden Ilkka Suutarisen. Grillissä valmistetaan oluttölkkibroileria ja kylmäsavuporo-brielettuja.
Lihansyöjät ovat saneet kokattavakseen haukea Kainuun kirkkaista vesistä. Siitä valmistuu herkullisia murekepihvejä. Alkupalaksi valmistetaan karhurieskaa kauniin Hiukan uimarannan maisemissa.
Sokos Hotel Vuokatin keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on kutsunut Lihansyöjät terassilleen grillaamaan. Hän opastaa Jannea ja Samia savustetun juureskeiton teossa ja villisianfileen paistamisessa.
Urheilullisessa Lihansyöjät- jaksossa kokataan pesäpallo-ottelun tuoksinassa kylmiä ja kuumia alkupaloja. Pääruuaksi hautuu valkosipulista possun kassleria. Vieraaksi saapuu Sotkamon Jymyn hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.
Lihansyöjät saavat kutsun saapua Holiday Club Katinkultaan grillaamaan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen kanssa. Kokkien käsissä valmistuu niin paahdettua poronfileetä lisäkkeineen kuin lakkakeittoakin.
Lihansyöjät saapuvat Hiukan uimarannalle Sotkamoon ja grillaavat siellä vartaita spelttirisoton kera. He harjoittelevat myös grillileivontaa ja valmistavat siinä yhteydessä mehevän grillisuklaakakun, jota tarjotaan sesongin mukaan, mansikoiden kera.
Sami Garam ja Janne Pekkala aloittavat Lihansyöjien maakuntamatkan Vuokatin Naapurinvaaran maisemista ja grillaavat karitsanfileetä sekä banaania, molempia valkosipulilla ryyditettynä.
Lihansyöjät Sami Garam ja Janne Pekkala päättävät Vuokatin kierroksensa Naapurinvaaran Huvikeskuksella, jossa he grillaavat rapeita läskisipsejä ja mahtavaa possun ryhmäpaistia.
Katinkullan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäinen saa jälleen Lihansyöjät vieraakseen. Alkuruuaksi he tarjoavat graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera. Pääruuan kohdalla tutustutaan tervalla maustamisen saloihin ja grillataan possua ja kotimaisia juureksia.
Sami ja Janne ovat jälleen Hotelli Lomaklubilla grillaamassa. Tällä kertaa kokit loihtivat herkullisen pikarosvopaistin ja jälkiruuan ystävän unelmien täyttymyksen, marja-Nutellapizzan.
Keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on jälleen pyytänyt Sami Garamin ja Janne Pekkalan terassilleen Sokos Hotel Vuokattiin. Tällä kertaa valmistuu savustettua biisonin fileetä ja kermaista juustoleipää.
Lihansyöjät jatkavat maakuntamatkailuaan Vuokatin huikeissa maisemissa. Tällä kertaa grillauspaikkana on Hotelli Lomaklubi, jossa valmistuu herkkuja bratwurstista, kotimaisia muikkuja unohtamatta.
Lihansyöjät, Pekkala ja Garam saapuvat Vuokatin Hotelli Lomaklubille ja grillaavat kukkakaalia ja ankanrintaa. Jälkiruuaksi he valmistavat mansikkakeittoa, joka saa seurakseen rapeita pullalastuja.
Sami ja Janne palaavat Vuokatin Katinkultaan ja grillaavat siellä keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen isännöimänä. Tällä kertaa tarjotaan alkuruuaksi riimisuolattua poroa. Pääruokana grillataan kuhafileetä ja juureksia foliossa. Lisäksi maistellaan kainuulaisia leipiä, kukkoja ja rönttösiä.
Lihansyöjät nousevat Naapurinvaaralle ja saavat isännäkseen Vuokatin rinteiden Ilkka Suutarisen. Grillissä valmistetaan oluttölkkibroileria ja kylmäsavuporo-brielettuja.
Lihansyöjät ovat saneet kokattavakseen haukea Kainuun kirkkaista vesistä. Siitä valmistuu herkullisia murekepihvejä. Alkupalaksi valmistetaan karhurieskaa kauniin Hiukan uimarannan maisemissa.
Sokos Hotel Vuokatin keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on kutsunut Lihansyöjät terassilleen grillaamaan. Hän opastaa Jannea ja Samia savustetun juureskeiton teossa ja villisianfileen paistamisessa.
Urheilullisessa Lihansyöjät- jaksossa kokataan pesäpallo-ottelun tuoksinassa kylmiä ja kuumia alkupaloja. Pääruuaksi hautuu valkosipulista possun kassleria. Vieraaksi saapuu Sotkamon Jymyn hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.
Lihansyöjät saavat kutsun saapua Holiday Club Katinkultaan grillaamaan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen kanssa. Kokkien käsissä valmistuu niin paahdettua poronfileetä lisäkkeineen kuin lakkakeittoakin.
Lihansyöjät saapuvat Hiukan uimarannalle Sotkamoon ja grillaavat siellä vartaita spelttirisoton kera. He harjoittelevat myös grillileivontaa ja valmistavat siinä yhteydessä mehevän grillisuklaakakun, jota tarjotaan sesongin mukaan, mansikoiden kera.
Sami Garam ja Janne Pekkala aloittavat Lihansyöjien maakuntamatkan Vuokatin Naapurinvaaran maisemista ja grillaavat karitsanfileetä sekä banaania, molempia valkosipulilla ryyditettynä.
Lihansyöjät Sami Garam ja Janne Pekkala päättävät Vuokatin kierroksensa Naapurinvaaran Huvikeskuksella, jossa he grillaavat rapeita läskisipsejä ja mahtavaa possun ryhmäpaistia.
Lihansyöjät jatkavat maakuntamatkailuaan Vuokatin huikeissa maisemissa. Tällä kertaa grillauspaikkana on Hotelli Lomaklubi, jossa valmistuu herkkuja bratwurstista, kotimaisia muikkuja unohtamatta.
Katinkullan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäinen saa jälleen Lihansyöjät vieraakseen. Alkuruuaksi he tarjoavat graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera. Pääruuan kohdalla tutustutaan tervalla maustamisen saloihin ja grillataan possua ja kotimaisia juureksia.
Lihansyöjät, Pekkala ja Garam saapuvat Vuokatin Hotelli Lomaklubille ja grillaavat kukkakaalia ja ankanrintaa. Jälkiruuaksi he valmistavat mansikkakeittoa, joka saa seurakseen rapeita pullalastuja.
Sami ja Janne ovat jälleen Hotelli Lomaklubilla grillaamassa. Tällä kertaa kokit loihtivat herkullisen pikarosvopaistin ja jälkiruuan ystävän unelmien täyttymyksen, marja-Nutellapizzan.
Lihansyöjät saapuvat Hiukan uimarannalle Sotkamoon ja grillaavat siellä vartaita spelttirisoton kera. He harjoittelevat myös grillileivontaa ja valmistavat siinä yhteydessä mehevän grillisuklaakakun, jota tarjotaan sesongin mukaan, mansikoiden kera.
Keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on jälleen pyytänyt Sami Garamin ja Janne Pekkalan terassilleen Sokos Hotel Vuokattiin. Tällä kertaa valmistuu savustettua biisonin fileetä ja kermaista juustoleipää.
Sami ja Janne palaavat Vuokatin Katinkultaan ja grillaavat siellä keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen isännöimänä. Tällä kertaa tarjotaan alkuruuaksi riimisuolattua poroa. Pääruokana grillataan kuhafileetä ja juureksia foliossa. Lisäksi maistellaan kainuulaisia leipiä, kukkoja ja rönttösiä.
Lihansyöjät nousevat Naapurinvaaralle ja saavat isännäkseen Vuokatin rinteiden Ilkka Suutarisen. Grillissä valmistetaan oluttölkkibroileria ja kylmäsavuporo-brielettuja.
Lihansyöjät ovat saneet kokattavakseen haukea Kainuun kirkkaista vesistä. Siitä valmistuu herkullisia murekepihvejä. Alkupalaksi valmistetaan karhurieskaa kauniin Hiukan uimarannan maisemissa.
Sokos Hotel Vuokatin keittiöpäällikkö Benjamin Larsen on kutsunut Lihansyöjät terassilleen grillaamaan. Hän opastaa Jannea ja Samia savustetun juureskeiton teossa ja villisianfileen paistamisessa.
Urheilullisessa Lihansyöjät- jaksossa kokataan pesäpallo-ottelun tuoksinassa kylmiä ja kuumia alkupaloja. Pääruuaksi hautuu valkosipulista possun kassleria. Vieraaksi saapuu Sotkamon Jymyn hallituksen puheenjohtaja Juha Tanskanen.
Lihansyöjät saavat kutsun saapua Holiday Club Katinkultaan grillaamaan keittiöpäällikkö Mika Kärkkäisen kanssa. Kokkien käsissä valmistuu niin paahdettua poronfileetä lisäkkeineen kuin lakkakeittoakin.
Sami Garam ja Janne Pekkala aloittavat Lihansyöjien maakuntamatkan Vuokatin Naapurinvaaran maisemista ja grillaavat karitsanfileetä sekä banaania, molempia valkosipulilla ryyditettynä.