Näytä seuraavat ohjelmat:     Ilmaiskanavat  Omat kanavat  Kaikki kanavat       Uusinnat
Haulla kauniit ja rohkeat löytyi 1244 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.  Näytä tulevat ohjelmat
TI
08.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Onko perustunteesi epävarmuus, Katie?. Bill vakuuttaa Katielle, että mitään ei ole tapahtunut hänen ja Brooken välillä, ei niin mitään. Hän sanoo myös, että avioliittonsa pokeripelissä hän ei koskaan olisi kyllin hyvä mies Katielle. Katie sanoo, että oikein, juuri niin. Hän laittaa vihkisormuksensa pöydälle. Testaako hän jo pitkään jatkunutta hylätyksi tulemisen tunnettaan? Brooken mielestä Katien sanoma on, että "Bill, tule takaisin." Billin mielestä Katie on avioerovaatimuksensa kanssa tällä kertaa tosissaan, todella. Bill ja Brooke kehittävät seksiä. My God. Totta vai haavetta? Maya ja Dayzee lounastavat Il Giardinossa ja tarkkailevat toista lounastavaa paria, Rickiä ja Mayaa. Rick rohkaisee Mayaa näyttelijänuralle. Caroline kävelee luokse. Mistä nuo farssimaiset eleet? Rick haluaa esitellä Mayan. Caroline sanoo tietävänsä naisen. Hän kutsuu Mayaa väärällä nimellä, taas. Tämä korjaa, että Maya. "Whatever". Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Billillä kylmät pussit ihollaan. Katie ajaa kohti Brookelaa saatuaan siskoltaan puhelun, ettei Bill tulisi yöksi kotiin. Bill herää Brooken makuuhuoneen parisängystä. Brooke kysyy, mikä on vointi. Vartalokipuja. Brooke antaa alkoholitonta aamujuotavaa ja kylmän kääreen otsalle. Hän suunnittelee tilaavansa taksin, jotta Bill pääsisi kotiin. Makuuhuoneen ovelle ilmestyy ihminen. Katie! Hän on vihainen, hysteerinen, turhautunut, kaikkea. Oikeutetusti. Hän ei enää luota Billiin, koska on saanut tarpeekseen tämän valheista ja juonista. "Ottakoon Brooke sinut. Yksin ja kokonaan!" Niin hän sanoo, liu'uttaa vihkisormukset sormestaan ja ojentaa ne Billille. Ottaako tämä ne vastaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
07.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Rattijuopon suojapaikkana Brookelan sänky. Brooke on lääkitsemässä Billiä, kun alaovelle ilmestyy komisario Baker. Tämä haluaa vastauksia tiensivuun jätetystä kolariautosta. Brooke valehtelee tilanneensa jo siirtokuljetuksen, sopineensa asiat toisen osapuolen kanssa ja - kävelleensä kotiin. "Aikamoinen matka." Vielä muutamia kysymyksiä, ja Baker hyvästelee rouvan läpitunkeva poliisinkatse päällään - ja sanoo poikkeavansa lähellä olevaan hotdog-paikkaan, yhteen suosikeistaan. Brooke sanoo Billille, että tämän täytyy viettää yö Brookelassa, koska poliisi jäisi lähistölle - ja rattijuoppous on vakava asia. Taylor muistelee Stephanien väittäneen aina, että Brooke on kahdessa asiassa yliveto: huomion keskipisteenä olemisessa ja skandaalien kehittämisessä. Rick muistuttaa, että Brooke's Bedroomin lämmittämistä auttanut Bill on osakkeenomistaja. Taylor sanoo, että aivan - miespuolinen osakkeenomistaja, komea osakkeenomistaja, ja osakkeenomistaja, jolla on valtaa! Median haukansilmät kyllä huomaisivat asiat. Katie jatkaa turhautunutta juttuaan viskittelevästä miehestään. Nyt kuuntelijana on Donna-sisko. Brooke soittaa Katielle, että Bill ei tulisi yöksi kotiin. Niin hän sanoo, ilman selityksiä. Amerikkalainen saippuasarja.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Jos viskittelet, älä piskittele, Bill!. Bill ja Brooke makaavat loukkaantuneina omissa autoissaan. Brooke on hengissä, kiitos törmäyksessä täyttyneen ilmatyynyn. Hän tulee tajuihinsa. Koittelee otsaansa. Siellä on haava. Hän nousee autosta ja näkee toisen auton ja kuljettajan. Tunnistaa kuljettajan! Hätääntyy. Bill tulee tajuihinsa. Brooke asettuu ajajan paikalle ja vie piskimäisen uhmakkaasti viskisenä rattiin tarttuneen miehen Brookelaan turvaan. Brooke, sinä sisar hento blondeinen! Miehestään huolestunut Katie saa neuvoja ja optimismia Daniellelta. Silti Katiesta alkaa yhä selvemmin tuntua, että Billin ja Brooken välillä on jotain kiellettyä. Hän muistelee Billin kanssa vaihtamiaan vihkivaloja häissä, jotka pidettiin Loganien entisen kotitalon lähellä olevassa puistossa (inserttejä). Eräs paikalle osunut poliisikonstaapeli soittaa komisario Bakerille, että tiensivussa on yksinäinen, tyhjä onnettomuusauto, joka kuuluu Brooke Logan -nimiselle henkilölle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
04.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Bill Spencer - niin ratissa, niin pullossa. Katie sanoo Brookelle, että Bill ei kunnioita hänen tahtoaan alkoholiasiassa, eikä Bill kunnioita perhettään eikä poikaansa. "Hän ei ole koskaan ihan humalassa, mutta ei ihan läsnäkään silloin, kun on viskeissään." Brooken mielestä siinä on pointti, mutta Katie ei saisi painostaa. Katie sanoo ymmärtävänsä, että Brooke on yksinäinen ilman Ridgeä, mutta Billiä ei saa viedä. Brooke käskee laittaa avioliiton toimimaan, tai seurauksena olisi miehen menettäminen. "Kenelle? Sinulleko?" Viski virtaa Billin toimistossa. Sihteeri Alisonkin ottaa yhdet esimiehensä seuraksi. Bill sanoo kaatavansa itselleen drinkin joka kerta, kun Katie sanoo EI. "Olen mies, joka ei ota vastaan käskyjä." Niin mies hän on, että ei ota autonkuljettajaakaan, vaan nousee rattiin kaiken sen tankkaamisen jälkeen. Tuskin promilleiltaan, uholtaan ja väsymykseltään eteensä näkee. Myös Brooke istuu ratissa. Hän on selvä, mutta surullinen. Rysäys! Autot törmäävät pimeässä toisiinsa. Kuljettajat makaavat verisinä ja liikkumattomina. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Brooke Logan, liilertävä fashionista. Bill pyytää Katieta mukaansa Brooke's Bedroom -malliston pressi-infoon. "En lähde, etkä lähde sinäkään." Katie muistuttaa että Billillä on omakin firma, ja Forrester-osakkeet merkitsevät sen rinnalla minimaalista hyötyä. "Minullehan ei sanella, mitä teen ja minne menen." Bill korkkaa liikelahjaksi saamansa viskin, ottaa provokaatiodrinkin ja sanoo opettavansa pojalleenkin, miten mies nauttii elävänä olemisen tunteesta. Hän kysyy, miksi Katie on nykyisin kuin toinen ihminen. "Kaipaan vaimoani." Taylor ja Brooke ottavat ennen lehdistötilaisuutta verbaalisesti yhteen - kuin Brooke ja Stephanie vanhoina villeinä aikoinaan. Eric avaa pressi-infon, ja Brooke esittelee antavassa, liilertävässä lingeriessään mallistonsa ajatuksen. Hän pyörähtelee muutaman kerran brookemaisesti kujertaen. Chic. Hän vetää jakkua niin että dekoltee ja olkapäät näkyvät. Aplodeja. Lehdistö on haltioissaan. Menestyksen jälkeen Brooke kokee pettymyksen, kun Katie tulee sanelemaan, että sisko ei saa kommunikoida lankomiehensä kanssa enää millään tavoin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
03.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Caroline, ylivirittynyt bimbo. Brooke nukkuu levottomasti ja uneksii Billistä. Bill soittaa. Brooke kysyy, mitä on tekeillä. "Ei mitään, sehän tässä ongelma onkin." Hän on turhautunut, koska Katie ei päästä lähelleen. Hän on ajatellut Brookea koko yön. Maya ja Rick jatkavat keskusteluaan. Rick sanoo, että Carter on hyvä mies, mutta onko Carter oikea mies! "Rehellinen hän ainakin on." Kun Maya palaa sisälle, kaikki kyselevät kaikenlaista. Hän kertoo ensitapaamisestaan Rickin kanssa, ja identiteettiin liittyvän salaamisasiankin hän kertoo. "Rick on hyvä ihminen, herra Forrester." Taylor istuu kauniina ja levollisena Ericin vieressä. Kaikkea muuta kuin levollinen Caroline menee Rickin asuntoon omine lupineen, ja suihkusta tuleva poika pelästyy yllätystä. Caroline paljastaa lingeriensä ja shamppanjapullonsa. "Ei tänä iltana", Rick sanoo ja kertoo tavanneensa erään. Caroline tietää Mayasta ja väläyttää vankilakortin. Sen jälkeen hän keskittyy Rickin sytyttämiseen. Maya ilmestyy vierastalon ikkunan taakse. Caroline huomaa sen - ja lisää tehoja meneillään olevaan aktinautintoon. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Platonisia päiviä Billilässä . Taylor antaa Katielle neuvoja avioliiton ongelmiin. Se räjäyttää jännitteet ulos Katien ja Billin välillä. Bill sanoo, että Katien kuuluisi olla lojaalinen aviomiehelleen eikä tuolle haaskalle. Hän kertoo kaipauksestaan intiimeihin hetkiin ja pyytää sänkyyn. Katie käy ensin vauvan luona ja tulee sitten makuuhuoneeseen. Bill odottaa jo vuoteessa, mutta Katie sanoo, että hänellä ei ole mitään annettavaa. Hän sammuttaa valon ja kääntää selkänsä. Bill siirtyy ajattelemaan Brookea. Eric ja Taylor pitävät pienet kutsut. Läsnä ovat Marcus ja Dayzee, Carter ja Maya. Rick tulee tuomaan isälleen joitain piirroksia ja hämmästyy Mayan läsnäolosta. Hän lähtee pian pois mennäkseen kotiin vierastalolle. Maya lähtee perään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
02.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Värähtelevä kaunotar johtajan polvella. Katie vaatii mykäksi heittäytynyttä Billiä sanomaan Brookelle, ettei mitään kiellettyä tulisi koskaan tapahtumaan heidän välillään. Billin mielestä Katie tuomitsee hänet taas. Niin ei voisi jatkua, sillä hän ei halua kahleita. Hän rakastaa Katieta, mutta häntä ei saa omistaa. Katie muistuttaa, että heillä on yhteinen lapsi. Brooken mielestä Bill olisi voinut olla Katieta kohtaan hieman rohkaisevampi, sillä tilanne sängyllä näytti kyllä aika pahalta, vaikka mitään ei tapahtunutkaan. Bill sanoo, ettei voinut totella Katien käskyä, koska esitetty väite ei ole totta. "Tiedän sen, sinä tiedät sen ja Katie tietää. Joskus minusta tuntuu, että olen mennyt naimisiin väärän siskon kanssa." Caroline kiemurtelee johtaja Rick Forresterin syliin värähtelemään - ja saa hieman huomiotakin, jopa suudelman. Mayan mielessä on edelleen Rick, mutta hän suostuu deiteille Carterin kanssa. Dayzee paljastaa Carolinelle, että tämän poikaystävällä on jotain tekeillä erään tietyn naisen kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Fokuksessa Luumu Leväperä-Logan. Katie huutaa Brookelle, että kädet pois Billistä. Irti! Bill sanoo, että se kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, vaan he olivat juhlimassa uutta mallistoa ja vähän riehaantuivat. Katie paheksuu myös shamppanjapulloa. Hän on varma, että Brooke suunnittelee miehen varastamista nyt, niin kuin niin miljoona kertaa ennenkin. Brooke sanoo, että Katie teki alkoholista taaskin suuren numeron, vaikka se ei ole suuri numero. Ja että Bill rakastaa vaimoaan ja on hieno puoliso. "Vau, noin se alkaa. Bill on mies, ja sinä olet naiivi." "Oletko lopettanut lääkkeesi, Katie?" Katie ennustaa rajan ylittyvän ennen pitkää ja vaatii Billiä sanomaan Brookelle, että heidän juttunsa ei koskaan etenisi pidemmälle, ei koskaan. Totteleeko Bill? Ei. Hän on hiljaa. Taylor valistaa Rickiä, että Brooken miestennielemistoiminta on bisarria ja vaarallista. Rick muistuttaa, että Bill on yksi Forrester Creationsin osakkeenomistajista, joten uusien kampanjoiden ideointi on täysin luonnollista.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
01.10.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Caroline Spencer, kiimoittunut alipukeutuja. Taylor kertoo Katielle Brookesta, Billistä ja Bedroom-ideasta. Kertoo ja pelottelee. Bill ja Brooke juovat shamppanjoitaan, ja Brookesta on hurmaavaa olla liikenainen taas. Bill puhuu Katien kontrolloivasta otteesta ja ihmettelee, minne se sallivampi, rennompi Katie on kadonnut. "Olen sellainen kuin olen, eikä kukaan voi minua muuttaa, ei edes Katie." Brooke lupaa puhua siskolleen vielä kerran. Juuri kun Bill on tempaissut hänet sängylle, ovelle ilmestyy rouva Spencer. Katie! Ohueen alusvaatteeseen pukeutunut ohut Caroline kiemurtelee kuumana Rickin ympärillä. Rickin mielestä seksi ei ole hyvä ajatus, ei nyt, ei siellä toimistossa. Caroline vaistoaa, että poika ajattelee jotain toista. "Kuka se nainen on?" Rick pitää puvun päällään ja katsoo puhelimestaan Mayan kuvaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Fraseerauksessasi soi seksi, Rick!. Brookelaiset kiittävät Ericiä tämän tajusta sallia aistikkaan alusvaatemalliston uudelleenlanseeraus. Taylor sanoo, että Brooke's Bedroom on viemässä firman perikatoon. "Näytät sekolta, Brooke. Epätoivoiselta, ikääntyvältä sekolta." Thomasinkin mielestä yhtiön päivät ovat luetut. Hänen visionsa on tulevaisuus, ja Brooke's Bedroom on lähinnä hämmentävä, säälittävä retro. Rick sanoo, että niin tai näin, niin Thomas varokoon olemasta epäkunnioittava Brookea kohtaan. Caroline kertoo Rickille, ettei Brooke ole ainoa, joka kantaa salaisuutta mekkonsa alla. Hän paljastaa oman lingerie-salaisuutensa. Rick on juuri ottanut vettä, ja pisarat räjähtävät suusta. Hänen puheäänessään ja tavassaan fraseerata on kiehtovia, seksikkäitäkin sävyjä. Seksihaluja hänellä ei Carolineen päin kuitenkaan ole. Ovatko ne suuntautuneet Mayaan? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
30.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Nyt reittä pitkin Forrester-muodin huipulle!. Eric suostuu Taylorin pyyntöön antaa Thomasille toinen mahdollisuus yrittää johtajaksi. Rick palaa pukumiehenä työpaikalleen, ja Caroline hyökkää kuulustelemaaan, missä poika on ollut, missä missä. Bill selittää Forrester Creationsin osakkeenomistajana Rickille ja muille brookelaisille, että heillä on vastavoima, Brooken vanha hitti, Brooke's Bedroom. Thomasin henkilökunnalle valmistelema esitys alkaa. Hän on halunnut pitää sen asiallisena, ilman musiikkia, ilman show-elementtejä - ja keskittyä alentuneisiin myyntilukuihin ja yhtiön kokonaistilanteeseen. Pam haukottelee. Thomas pyytää Rickiä nimeämään yhdenkin vaatemuodin alueen, joka on heidän yhtiössään kestänyt aikaa. Rick hymyilee. Sitten! Billin spiikkeriääni kutsuu Brooke's Bedroom -malliston mallit lavalle. Pitkiä, paljaita sääriä ruusukkeineen. Pitsiä. Tyyliä. Seksiä. Esityksen kruunaa Brooken sisääntulo sängyssään, kuin vanhaan hyvään aikaan, jolloin hän pelästytti Stephanien tekemällä samoin. Eric iskee silmää. "Pidän tästä, Brooke." Thomasilaiset ovat happamena, mutta Brooke ja Bill iloitsevat menestyksen makeudesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Ole thomasikas, kasvata apostolinparta!. Uudesta Forrester-vallastaan nauttiva Taylor istuu Ericin tuolilla ja sanoo Brookelle, ettei lähde talosta, vaikka tämä kuinka yrittäisi kangeta. Thomasin parta tuuhenee. Aikooko hän trendata apostoli-lookin? Jotain hän suunnittelee. Johonkin Thomasia hyödyttävään Taylor on saanut Ericin taas suostumaan. Rick juoksee butiikista ulos paenneen Mayan perässä pyytämään anteeksi ja selittämään syitä identiteettinsä salaamiseen. Hän sanoo halunneensa olla kerrankin ihan tavallinen poika. "Toivoin, että joku pitäisi minusta itseni, ei rahojeni tai sukuni vuoksi. Sinä pidit." Bill jatkaa Brooken suostuttelua lingerie-linjalle. Brooke antaa yksityiset pyörähdykset viettelevä alusvaate yllään. "Katsoa saa, vaan ei koskea." Bill ei epäile hetkeäkään, etteikö henkiin herätetystä Brooke's Bedroom -kokoelmasta ja Brookesta sen mallina tulisi menestys. "Aivosi, vartalosi. Upeat." Billin mielestä Ridge Forrester on kaikkien aikojen idiootti päästettyään Brooken kaltaisen naisen luotaan. "Teen mitä vain hyväksesi, Brooke." "Mitä vain?" "Mitä vain." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
27.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Oi, tämä vaate on niin Forrester!. Rick ja Maya kävelevät Rodeo Drivella, suutelevat, pitävät kädestä, tekevät ikkunaostoksia - ja poikkeavat Forrester Creations -butiikkiin. Rick sanoo palvelemaan kiiruhtavalle myyjälle, että haluaa pysyä in cognito, tuntemattomana kadunmiehenä. Hän poimii Mayalle kolme asua. Tytön mielestä jokainen Forrester-vaate on mestariteos. Hän pitää Rickille yksityisen muotinäytöksen. Pyörähtelee ja nauttii tyylin kosketuksesta. Kaunista. Näyttävää. Rickiltä loppuvat adjektiivit. Häntä puhutellaan herra Forresteriksi, ja Maya kuulee sen. Lopulta poika paljastaa olevansa se, joka on. Maya juoksee ulos. Rick lähtee perään. Eric pitää sukutiedotustilaisuuden elämäntilanteestaan: hän on pyytänyt Tayloria muuttamaan luokseen, ja Taylor on muuttanut. Maestro toivoo kaikkien kunnioittavan muutosta ja jättävän sivallukset sivuun. Missä on Rick? Poissa. Eric haluaa pääjohtajan paikalle, jotta päästäisiin analysoimaan hälyttävän huonoja myyntilukuja. Taylorista tuntuu, että Loganeiden valta on käymässä vähiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Paljasta miespintaa Mayan aamussa. Caroline etsii Rickiä ympäri Forrester Creations -tiloja ja piipittää kuin tekisi fyysistä komediaa. Pam kauhistelee, että tytöllä on kaksi äitiä, mutta kumpikaan ei ole opettanut lastansa pukeutumaan eikä laittamaan hiuksia. Donnan mielestä Caroline näyttää mallilta. Pam sanoo, että newyorkilainen showgirl se ihminen on. Donna huomauttaa, että showgirlit tulevat Las Vegasista. "Niin tulevat peep-showtkin", Pam muistuttaa. Rick herää Mayan sohvalta ylävartalo paljaana. Hän on jäänyt koko yöksi. Maya tarjoaa aamiaisen ja kertoo tyttärensä adoptiosta ja omasta vankila-ajastaan. Lapsen isästäkin hän puhuu. Rick ehdottaa käyntiä Rodeo Driven ostoskadulla. Sinne! Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
26.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Erään sitruunan vaikea aikuisuus. Ericin ja Taylorin makuuhuoneen ovensuussa riehuva henkilö on Pam. Kiiltävä esine hänen kädessään ei kuitenkaan ole terävä veitsi, vaan lasta, spatula, jota hän käyttää myös sitruunapalojen valmistusprosessissa. Hän näyttää pelleltä, käyttäytyy kuin pelle ja puhuu pellejä. Ehkä hän myös on pelle, sitruunapaloja leipova pelle. Eric ja Taylor katsovat tunkeutujaa suu auki. Pam sanoo olevansa helpottunut, ettei Eric valinnut kumppanikseen ainakaan Donnaa. Vierailunsa päätteeksi hän hyppää sänkyyn Ericin ja Taylorin väliin. Anthony kysyy Rickiltä, milloin tämä aikoo kertoa Mayalle, että on Forrester Creations -firman johtaja Rick "Ericin poika" Forrester. Caroline ihmettelee, mitä Rickillä on tekeillä, sillä jotain hänen mielestään on tekeillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Kauhua Ericin sängyssä. Esikoistaan odottavat Steffy ja Liam rakastelevat ja etsivät sopivaa päivämäärää häilleen. Brooke valistaa Ericistä edelleen pitävää Donnaa, että Taylorilla on mielessään vain yksi ajatus: valta. Siskokset huomaavat muotitalon receptionissa North American Psychiatric Journal Monthly -lehden, jonka kannessa on psykiatri Taylor Hayes. Joku on iskenyt veitsen kansikuvatytön kasvoihin, joku todellinen henkilö, ei valokuvaaja. Voisiko tekijä olla Ericiin hullaantunut Pam? Olisiko hän alkanut kiusata Tayloria samalla tavalla kuin Donnaa aikoinaan, tai siis eri tavalla, koska mielikuvitustahan Pamilla riittää. Kun Eric ja Taylor ovat sängyssä, Taylor kuulee poikkeuksellisen äänen. Mitä? Kuka? Pamela Douglas hiipii Ericin taloon. Makuuhuoneen ovi avautuu. Pam! Jotain kiiltävää välähtää. Veitsi? Pam! Taylor kirkaisee. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
25.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Liam Spencer, kadonneen karisman edustaja. Hope haluaisi taas pian Hope for the Future -kokoelmaansa lanseeraamaan. Sillä tavalla hän tutustuisi uusiin ihmisiin ja saisi uusia ystäviä. Steffy ei ole uskoa aistejaan Liamin polvistuessa ja - kosiessa. Hän on edelleen Spencer-rakkaansa pauloissa, mutta joku ulkopuolinen saattaisi ehkä miettiä, missä Liamin karisma nykyisin on. Minne se on kadonnut? Onko sitä koskaan ollutkaan? Bill ehdottaa Katielle, että he pyytäisivät Hopea Will-sitteriksi, jotta pääsisivät viettämään puolisoaikaa kahden kesken. Katie torjuu ajatuksen. Bill kysyy, onko väärin, että mies haluaa olla vaimonsa kanssa hetken ilman lasta. Ei ole väärin, ja Katiesta tuntuu hienolta, että Bill on niin kuumana häneen, mutta vauva on nyt asetettava etusijalle. "Sinun valintasi", Bill sanoo. Katie lupaa korvata kaiken, jos Bill nyt vain olisi kärsivällinen. Kun he alkavat suudella, kuuluu taas itkua, ja Katie kiiruhtaa sitä kohti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Brooken kietaisumekko - avain estrogeniaan. Taylor ja Steffy ovat iloisia, että heillä molemmilla on nyt mies ja tulevaisuus. Hope sanoo Liamille voivansa hyvin - ei ole onnellinen, mutta muuten ok. Hän pyytää poikaa menemään naimisiin Steffyn kanssa ennen lapsen syntymää. Liam on täynnä ymmällään-ilmeitä, ja sitten välillä ei ilmeitä lainkaan. Brooke väittää Billille, että Taylor käyttää Ericin post-Stephanie -haavoittuvuutta hyväkseen. Bill haluaa Brooken alkavan vetää Forrester Creationsia, onhan tämä Logan. Lisäksi Brooke voisi olla mallina. Brooke avaa mustan kietaisumekkonsa ja esittelee sen alla olevaa lingerietä. "Näytät upealta", Bill saa hengitykseltään sanotuksi. "Mahtavaa kuulla tuollaista mieheltä, pitkästä aikaa." Bill kertoo myös Katien superäiti-syndroomasta. Brooke sanoo, että lapset muuttavat naisia. Billin mielestä Katie on muuttunut niin paljon, ettei aviomies taida merkitä enää mitään. Rick kantaa Mayan muuttotavaroita tämän asunnolle. Maya maksaa palkkion poskisuudelmana, sillä Rick ei suostu ottamaan rahaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
24.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Miksi vedät farssia, Caroline?. Billin turhautuneisuus lisääntyy Katien omistautuessa Will-vauvalle. Kiihkeä suudelmakaan ei johda muuhun kuin päättymättömään keskusteluun omista ja toisten lapsista. Katie ei halua lastenhoitajaa, koska nauttii ajastaan Willin kanssa. Bill muistuttaa, että myös puolison kanssa voisi ajastaan nauttia. Brooke yrittää estää Tayloria avaamasta muuttolaatikoita. Saksetkin heiluvat. Brooken mielestä Taylor tavoittelee vain Forrester-suvun matriarkan osaa - siinä näyttävien Eric-tunteiden raadollinen tausta! Hän lähtee Billilään selittämään, että Taylor on suunnitellut siirtoaan jo vuosikymmeniä. Maya ja Rick tapaavat Dayzee'ssä. Carolinekin ilmestyy paikalle, sillä Rick on perunut heidän tapaamisensa vapaaehtoistyöhönsä vedoten. "Tulin kidnappaamaan sinut", Caroline ilmoittaa ilmaisten itseään farssimaisella tavalla. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Kerää pahvisi ja poistu, Taylor!. Brooke väittää Taylorin käyttävän Ericiä vain hyväkseen ja tuhoavan sillä menolla sekä firman että Brooken lasten tulevaisuuden. "Olet manipuloija, senhän todistaa jo se, että sait Ericin nimittämään Thomasin varajohtajaksi." Muuttomiehet tulevat hakemaan Taylorin tavaroita Eric Forresterin residenssiin. Steffy kysyy, onko jossain piilokamera. Lopulta hän ja Thomas antavat hyväksynnän äitinsä siirrolle. Taylorin purkaessa pahvilaatikoitaan Brooke tekee taas stephaniet eli tulee tuomitsemaan. Hän väittää, että Taylorin juttu ei ole sydämet yhdistävä tunne, vaan jotain muuta. "Liikuttava pieni päähänpistosi on kosto, ei romanssi." Marcus esittelee adoptioveljensä, juristi Carter Waltonin, toiselle adoptioveljelleen Rickille ja kertoo Carterin asiantuntijuudesta patentti- ja immateriaalioikeuksien alalla. Rick palkkaa briljantit juristinaivot ratkomaan Forrester Creationsin osaksi tulleita kopiointi- ja väärennysasioita. Nimet Sally Spectra ja Jackie M nousevat esiin. Rick nostaa esiin myös Mayan nimen toivoen, että Marcus tietäisi hyvän managerin laulajakykyä varten. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
23.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Nilkassa miehen salaisuus!. Oliver paljastaa Hopelle tältä vuosia salaamansa asian: nilkansyrjässä on tatuointi, jossa lukee Hopen nimi kiinaksi. Poika on ajatellut muuttaa sen. Toisaalta symboli on antanut hänelle paljon toivoa, ikään kuin maailmankaikkeus yrittäisi sanoa, että kuvion pitää saada olla rauhassa. "Välitän sinusta yhä, Hope. Jos joskus tarvitset, olen sinua varten." Apostolipartainen Thomas kuulee siskonsa raskaudesta ja onnittelee pariskuntaa. Liam tarjoaa miesoluet. Brooke koputtaa Ericin makuuhuoneen ovea ja kysyy vointia. Eric nousee päästämään raapijan sisään. Brooke huomaa tummassa lingeriessä kiiluvan naisen. Taylor! Hän ei voi ymmärtää, että siellä sillä tavalla Stephanien makuuhuoneessa ollaan jo ennen kuin kalmo on kylmennyt. "Yrität viedä minulta Stephanien perinnön, matriarkan roolin. Olet psykiatri, joten sinun pitäisi ymmärtää, mitä kaikki tuo keräämäsi rekvisiitta tarkoittaa", Brooke jatkaa tyylillä, joka muistuttaa jo Kuningatar Stephanieta itseään. Amerikkalainen viihdesarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Taylor Hayes, Eric-hormoneissa hehkuva nainen. Bill rohkaisee Brookea yrittämään superylennystä Ericin firmassa, sillä onhan Brookella kykyjä. Ei tarvitsisi sekaantua Ericiin, bisnekseen vain. Poikansa isyydestä ja naisvalinnasta onnellinen Bill tuo Liamilaan lahjoja lasta varten. Eric ja Taylor illallistavat Ericin residenssissä. Seinällä riippuvan Stephanie-muotokuvan silmät tuntuvat seuraavan kaikkea, mitä huoneessa tapahtuu. Taylor ottaa ruokajuomaksi vettä, Eric ei ota martinia, koska antaa Stephanien aikana vallinneiden martini-rutiinien nyt mennä. He tanssivat. Ericin mielestä Taylor hehkuu. Hän on vähällä suudella tätä ihanaa olentoa, molemman poikansa entistä rakastettua. He siirtyvät makuuhuoneeseen, missä Eric ottaa pukupussista pitkähelmaisen viettelyvaatteen ja kertoo sen syntyneen Taylorin inspiroimana. Taylor pukeutuu siihen ja työntää reitensä esiin sen halkiosta. Brooke tulee taloon omilla avaimillaan, menee yläkertaan ja koputtaa makuuhuoneen oveen. "Eric, oletko siellä?" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
20.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Edessäsi on solidaarisuusraskaus, mies!. Steffy tukee Liamia tämän halussa tulla hyväksi isäksi. Liam tutkii internetin raskaussivustoja ja juo olutta suoraan pullosta. Käsiote on amerikkalainen (toim. huom.). Steffy syö raskauspizzaa. He puhuvat odotuksen psyykkisistä vaikutuksista puolisoon; ehkä Liamkin olisi pian raskaushormonien vallassa, puhtaasta solidaarisuudesta. Ja kun hänen polttonsa alkaisivat, maailmaan syntyisi uusi isä! Bill lohduttaa murheellista Brookea. Hänen mielestään viimeaikaiset muutokset ovat uusi alku, myös Hopelle. Hän rohkaisee Brookea pyytämään Ericiltä ylennystä Forrester Creationsin johtajistoon. Thomasilla on ruokottoman näköinen kokoparta. Taylorin mielestä se karkoittaa naisia. Eric rakentaa kuivia martineja ja katsoo hänestä ja Taylorista otettua valokuvaa. Hän soittaa Taylorille ja pyytää aterialle, joka olisi vain heitä kahta varten. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Billymäistä hoivaa Pikku-Brookelassa. . Liam koskettaa Steffyn kohdunseutua. Uusi elämä! He ovat luoneet uuden elämän. Aivan mahtavaa. Steffy sanoo, että jos Liam haluaa mennä Hopen luo, niin kyllä, hän sallisi sen. "Mutta yhteishuoltajuuden meille haluan." Liamin mielestä lapsi tarvitsee vakaan kodin, sellaisen, jota hänellä ja Steffyllä ei kummallakaan ole ollut. "Haluan kasvattaa lapseni sen äidin kanssa. Sinun kanssasi, Steffy." Hope istuu kotona sängyllä, maalaa huuliaan ja itkee. Taylor rientää kertomaan Billille, että tästä on tulossa isoisä. Billissä liikahtaa jotain Brooken päin. Hän lähtee kohti majaa, Pikku-Brookelaa. Brooke on siellä miettimässä elämää. Valkoviiniäkin on. Bill haluaa lohduttaa kälyään tämän tuskissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
19.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Mistä trimmattu partasi on merkkinä, Liam?. Rick hurmaantuu Mayan hymystä. Se himmentäisi hänen mielestään Broadwayn kirkkaimmatkin valomainokset. Maya antaa hänelle runsaasti juomarahaa, koska luulee poikaa köyhäksi ja aloittelevaksi tarjoilijaksi. Hope ja Liam jatkavat tilanteensa selvittämistä. Mitä Liam haluaa kertoa trimmatulla kasvoparrallaan (toim.huom.)? Jos hän hoitaisi naisasioitaan samanlaisella pieteetillä kuin partaansa, hän olisi pidemmällä ratkaisuissaan. Olisiko? Liam kysyy Hopelta, haluaako tämä tuntea hänet miehenä, joka ei huolehtisi lapsestaan. Hope juoksee ulos kalliolle. Liam juoksee perään ja kertoo isänkaipuusta, jota tunsi nuorena ja isättömänä. Hope kertoo tietävänsä, että Steffy rakastaa tulevan lapsensa isää. "Mutta kukaan ei rakasta sinua niin kuin minä." He suutelevat syvään, sitten Hope liehuu valkoisine morsiusmekkoineen pois Malibun metsiin. Brooke miettii Taylorin motiiveja kiinnittyä Ericin maailmaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Maya, köyhä laulajatar. Liam seisoo improvisoidun vihkimisyrityksen ja raskauskohun keskellä huuliaan kärsivän näköisenä auki pitäen. Ei puolusta itseään. On kuin antautuisi kohtalon armoille, yhä taas. Brooke kysyy Taylorilta, onko Steffyn ja Liamin lapsi suunniteltu ja manipuloitu. Taylor sanoo jyrkät eit. Brooken mielestä lapsen geenivanhemmat voisivat kasvattaa jälkeläisensä yhdessä, mutta ei avioparina; Liamin ja Hopen pitäisi olla pari! Rick ja Caroline jäävät Dayzee's-kahvilaan vapaaehtoistyöhön. Anthony rohkaisee Mayaa lavalle laulamaan. Tämä tekee sen. Anthony säestää kitaralla. Rick katsoo naista ihaillen, esittäytyy ja kehuu esitystä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
18.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

On aika kerätä leuat!. Hope, Liam ja Brooke järkyttyvät Steffyn salaraskaudesta. He näyttävät typeriltä, sanovat typeriä ja keräävät typerästi auki loksahtaneita alakasvojaan. Jokainen inhimillinen olento reagoisi siinä tilanteessa niin. Steffy pyytää Liamilta anteeksi, ettei ole kertonut odotuksestaan aikaisemmin. Hän ei ollut halunnut miestä ansaan, vaan tahtoi vain ensin varmistua, että Liam valitsisi hänet hänen itsensä eikä lapsen tähden. Ja niin edelleen. Hän näyttää sikiön ultraäänivalokuvan - ja sanoo, että jos Liam nyt haluaa hoitaa häänsä loppuun Hopen kanssa, erään ihmisen sydän särkyisi. Eric mainitsee Rickille, että hänellä ja Taylorilla on muitakin puheenaiheita kuin firman johtajuuskysymys. Rick otaksuu, että Taylor joka tapauksessa psykoanalysoi kaiken, minkä Eric sanoo. Caroline ehdottaa Rickille sushia ja romanttista kävelyä rannalla. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Ihmiskokeitako teet, Brooke?. Saatuaan Madisonin shokkipuhelun Steffy nousee äitinsä kanssa autoon. Liam kiittää Brookea ja Isä Fontanaa luovasta työstä luoda Italia Malibuhun. Isä Fontana sanoo, että vihkiseremonian olisi tarkoitus tuoda mieleen valat, jotka Hope ja Liam lausuivat Italiassa silloin Luojan luomana kauniina päivänä. Seremonia alkaa alhaalla rannalla. Brooke ojentaa sormukset. Hope alkaa puhua ja ojentaa sormuksen Liamille. Steffyn auto kaartaa Liamilan pihaan. Liam liu'uttaa rengasta Hopen sormeen. "Liam, SEIS!" Naiset menevät vihkiparin luo. Steffy kuiskaa sulhasen korvaan: "Olen raskaana." Eric ja Rick valmistelevat muotinäytöstä ja puhuvat Thomasin uudesta varajohtaja-asemasta. Ericin mielestä Thomas heittää hyviä ideoita ja on ehdottomasti tarpeellinen. "Firma on perheyritys, joten kaikkien tulee pystyä yhteistyöhön." Hän näkee siinä kokonaisen uuden aikakauden alun - ja Rick saisi johtaa sitä. Poika aavistaa, että isän Thomas-jutun taustalla on jotain vielä julkaisematonta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
17.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Niin liehuvat liinat Malibussa. Liam miettii kumppaniratkaisuaan, ikään kuin aitojen tunteiden tiedostaminen olisi suoritus. Ehkä se hänelle onkin. Hän muistaa Steffyn äänen, kasvot ja sanat. Yllätyshäiden järjestely Liamin talolla jatkuu. Liinat ja viirit liehuvat jo ulkona saloissaan ja muistuttavat Hopen ja Liamin Apulian-ajoista. Kaikki se tapahtuu talon omistajan tietämättä. Kuinka Brooke voi ottaa sellaisia vapauksia toisten elämään ja omaisuuteen, sellaisen narsistisen tehtävän! Kuvitteleeko hän olevansa kaikkivoipa? Liam tulee kotiin, ilahtuu Isä Fontanan näkemisestä ja ihmettelee, miten Brooke on päässyt sisälle taloon. Steffy ja Taylor kertovat tohtori Casparylle, että tulevan lapsen isä ei vielä tiedä raskaudesta, sillä tulevan lapsen äidin mukaan isän on ensin tehtävä naiskumppanipäätöksensä. Tohtori Caspary tähdentää, että sikiö aistii äitinsä energian, ja jos äiti on stressaantunut ja myllerryksessä, ei hyvä. Steffy liikuttuu kuullessaan ultraäänikuvassa maailman kauneimman äänen: oman lapsen sydämensykkeen. Brooken assistentti Madison soittaa Malibusta. "Steffy, nyt on piru irti". Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Löydä itsesi, Oliver!. Valokuvaaja Oliver Jonesilla, Hopen ex-poikaystävällä, on edelleen voimakkaita tunteita Hopea kohtaan. He puhuvat seurusteluaikanaan tekemistään virheistä. Hope kertoo myös Liamista. Oliver luettelee kaikki omat hyvät ominaisuutensa, mutta Hope valitsee Liamin. Oliver hyväksyy tilanteen ja lupaa olla ystävä edelleen. Lisäksi hän kehottaa Hopea hieman painostamaan poikaa, sillä Steffykin toimii varmasti niin. Rickin mielestä Liamin ja Hopen erilläänolo on hänen vikansa. Sillä hän tarkoittaa Othellon kanssa manipuloimaansa valhetta erään diskoillan seksistä. Taylor tulee tyttärensä tueksi gynekologikäynnille tohtori Casparyn luo. Pariisinpunaiseen, istuvaan ja antavaan pukuun pukeutunut Brooke valmistelee Hopen ja Liamin impromptu-vihkitilaisuutta Liamilaan. Kallionkieleketalon ympäristö alkaa jo näyttää kaiken lavastamisen jälkeen upealta, lähes Apulialta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
16.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Tehtävä Isä Fontanalle. Brooke kutsuu salaiseen neuvotteluun Isä Fontanan, Hopen ja Liamin Italiassa vihkineen papin. Kysymys on saman parin yllätysuusintavihkimisestä, ja siitä että kaikki sujuisi tällä kertaa Kalifornian lakien mukaan. Päivämäärä: sama päivä. Koristelut: samanlaisia viirejä ja lippuja kuin Italian Apuliassa. Paikka: Liamila, Malibu. Steffy haluaisi Liamin elämän kietoutuvan omaansa. Liam lupaa tehdä naispäätöksensä seuraavaksi päiväksi. Maya kertoo Marcukselle, Dayzeelle ja Carterille käyneensä tapaamassa tyttärensä eloon jääneitä adoptiosukulaisia. Hän kiittää Dayzeetä tämän ammattitaidosta sijoittaa lapsi silloin aikoinaan niin hyvään perheeseen. Hän ymmärtää myös, että lapsen kuolema oli puhdas onnettomuus, ei Dayzeen syy. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

U
S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Orgastisia ääniä Taylorin tiloista. On Valentinen päivä, sydänten päivä, ystävänpäivä. Eric on tuomassa Taylorilla kukkia, mutta kääntyy pois kuullessaan oven takaa orgastista voihkintaa. Taylor on hikinen ja hengästynyt. Miksi? Saako Eric tilaisuuden ojentaa rakkaalle ystävälleen kukat? Hope huomaa Brookelaan ilmestyneen romanttisia rakkausromaaneja vähän sinne ja tänne; niin ei ollut Ridgen aikaan. Will-vauva hymyilee ja reagoi herkästi kaikkeen ympärillä tapahtuvaan. Kun Bill sitten illalla haluaisi lapsensa äidin täydellisen huomioon, Katie on liian väsynyt antautuakseen seksiin. Will itkee. Katie menee katsomaan poikaa, ja Bill jää sänkyyn fantasioimaan Brookesta. Samaan toisaalla: Brooke fantasioi Billin romanttisen romaanisankarin osaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
13.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Maya-äiti, tunne-elämältään lapsi itsekin. Maya vaatii tytärtään itselleen vihaisena ja kärsimättömänä kuin lapsi. Kun Dayzee sitten soittaa hänet käymään, hän saapuu toivoa täynnä. Uskaltaako Dayzee vieläkään kertoa, että toivoa ei ole, koska tytär on kuollut auto-onnettomuudessa? Taylor tuo Steffylle raskausruokaa ja yrittää saada tämän kertomaan Liamille tulevasta lapsesta. Steffy huokaa, että Liam tapailee Hopea yhä edelleen, vaikka niin sanoo haluavansa tilaa tutkia itseään. "Se tässä eniten loukkaa." Hope haluaa Rickin pyytävän Liamilta kunnolla anteeksi Othellon kanssa juonimiaan manipulointeja. Rick pyytää. Liam sanoo kuulleensa jo ne sanat. Rick sanoo, että tällä kertaa ne tarkoittavatkin, että hän tajuaa olleensa todella väärässä Liamin suhteen. "Nyt tiedän, että pystyt pitämään lupauksesi. Ajoit Steffyn pois. Olet luotettava." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Oletko kulkurisielu, Liam Spencer?. Eric lopettaa suudelmansa Taylorin kanssa. "Mahtavaa. Ihanaa." Hän muistelee hetken Stephanien kanssa viettämiään vuosia: heidän suhteensa oli ystävyyttä ja rakkautta, joskus intohimoakin. Ja ikäviä asioita. Insertti: Eric antaa Stephanielle lahjaksi mustan viettelyvaatteen, mutta tämä ei innostu vihjeestä. Se siitä. Eric kutsuu Taylorin dinnerille luokseen. "Kiitos. Kenties tuon oman lingerienkin." "Sinähän flirttailet kanssani, Taylor." "Entäpä jos niin teenkin?" "Olen onnekas." Donna ja Pam ovat mustasukkaisia Ericin ja Taylorin erotisoituvista väleistä. Hope vierailee Liamin työpaikalla puhumassa heidän suhteestaan. Suudelmakin siihen kuuluu. Onko Liam pohjimmiltaan yksinvaeltaja? Marcus, Carter ja Dayzee miettivät, miten edetä nyt, kun Maya on taas kerran käynyt vaatimassa tytärtä itselleen, mutta Dayzee ei uskaltanut kertoa onnettomuudesta. Carter saa juristina selville oikeuslääkäriltä, että auto-onnettomuudessa oli menehtynyt vanhempien lisäksi myös adoptiotytär. Dayzee ymmärtää, ettei voisi enää salata totuutta Mayalta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
12.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Eric Forrester, viriili työpaikkasuutelija. Hope sanoo lattialta nousevalle Steffylle, että antaa olla viimeinen kerta, kun tämä puhuu hänen äidistään niin pahasti kuin äsken teki. Carter ja Marcus kehottavat Dayzeetä ottamaan yhteyttä Mayan lapsen adoptiovanhempiin. Niin Dayzee ehkä tekisikin, ellei huomaisi lehdessä uutista auto-onnettomuudesta, jonka uhrit ovat Mayan tyttären isä ja äiti. Onko koko perhe menehtynyt? Myös tytär? Eric lohduttaa Tayloria, jonka Liam-Hope-Steffy -tuska vain kasvaa. Välillä Taylor kiihtyy kysymään, miksei Thomas saa yhtiössä enemmän valtaa, ja miksi Brooke on niin dominoiva. Ericiä tempaa kyselijän toimistosuudelmaan, syvään sellaiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Ota muutama rauhoittava askel sinäkin, Hope!. Steffy kertoo Thomasille, että Liam tarvitsee aikaa tutkia, kuka on ja mitä aidosti haluaa. Rick kysyy isältään, miksei tämä neuvotellut hänen kanssaan nimittäessään Thomasin varajohtajaksi. "Haluatko todellakin miehen, joka työnsi minut ikkunasta ulos?Sellaisen luuserinko haluat?" Ja miksi yhtiö ylipäänsä tarvitsee varajohtajaa? Eric muistuttaa, että hän on se, joka pyörittää toimitusjohtajana koko firmaa, ja hänen mielestään Thomas on yhtiön parhaaksi, kaikkien parhaaksi. Marcus huomaa Dayzeen papereiden joukossa adoptioasiakirjan. Dayzee kertoo ongelmasta, joka koskee hänen kerran tekemäänsä adoptiopäätöstä. Steffy ja Hope kinastelevat. Hope menettää malttinsa ja tönäisee Steffyn rajusti pöytää vasten niin että tämä valahtaa iskun jälkeen lattialle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
11.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Muisto kylpyammeen pohjalta. Steffy toistaa Taylorille, ettei vaadi Liamia itselleen vain lapsen tähden. Hän muistelee päivää, jolloin hengenpelastaja Liam pelasti hänet viime hetkellä varmalta allaskuolemalta. Se oli silloin, kun Liamin isä oli päättänytkin jäädä Katie-vaimonsa eikä Steffyn luo. Bill yrittää saada Liamin tajuamaan, ettei Steffyn kaltaista helmeä saa päästää sikasuvuille. Mutta! Liam ei aio enää toimia samoin kuin Ridge, Brooke ja Taylor ovat toimineet jo vuosikaudet. Bill tietää, mitä haluaa. "Nyt nostat puhelimen ja pyydät Steffyä palaamaan kotiin!" Liam nostaa ja soittaa - ja sanoo rakastavansa Steffyä. "Haluan tehdä oikean ratkaisun. Hei sitten!" Steffy ymmärtää, ja hänkin haluaa tehdä oikean ratkaisun. Brooke kehottaa Hopea lähtemään Liamin luo, nyt heti. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Vatkaatte asioita jo atomivatkaimella!. Steffy seisoo olohuoneessa ja katsoo kylpyammeen yli ulos ikkunasta. Taylor tahtoisi, että tuleva isäkin jo vähitellen tietäisi salaraskaudesta. Steffy ei tahtoisi, sillä hän ei halua Liamin valitsevan häntä vain lapsen tähden. Brooke valaa Hopeen optimismia, jotta tämä jaksaisi uskoa tulevaisuuteen Liamin vierellä. Bill ja Katie tulevat kallionkieleketalolle. Missä Steffy on? Lähtenyt pois. Bill antaa sanojensa hyökätä saadakseen Liamin vihdoin tajuamaan oman naisparhaansa. Puhetta, syytöksiä, kehumisia, panetteluja, vatkaamista. Hän ei sano sitä ääneen, mutta ehkä ajattelee, ehkä: "Sinun täytyy olla homo. Sokea homo." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
10.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Liikasanaisuutenne on oire!. Taylor arvostelee Brooken käytöstä heidän tyttäriensä tunnedraamassa. Brooken mielestä Taylor kylpee itsesäälissä sen sijaan että hoitaisi bisneksiään. Hän ottaa esille myös tämän antipatiat koko Logan-sukua kohtaan. Taylor sanoo, että Brooke ei ole koskaan kilpaillut hänen sarjassaan, sen sijaan hän arvelee Brooken haluavan Stephanien matriarkkasarjan paikan. Brooke sanoo, ettei ole koskaan pitänyt Tayloria vihollisenaan, ei koskaan. "Ehkä olisi jo korkea aika", Taylor vihjaa. Parlare parlare, puhetta riittää. Onko se patologista liikasanaisuutta vai elävä kyky analysoida ongelmia ja löytää uusia näkökulmia? Liam sanoo rakastavansa Steffyä, mutta ei usko, että he voisivat enää elää yhdessä. Hän ei myöskään muuttaisi yhteen Hopenkaan kanssa, sillä ei ole moraalisesti oikein elää niin päättämättömänä kuin hän tekee. Steffy sulkee ulko-oven vatsaansa pidellen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Liikahtaako sinulla lehtikään, Liam?. Liam on iloinen Steffyn paluusta. Tyttö kertoo, että Pariisin-matka oli onnistunut. Oli ollut mukava nähdä Ridge-isää, sillä tämä tarvitsi paljon tukea toipumisprosessissaan. Mistä Ridge on toipumassa? Vaimostaan Brooke Loganista ja tämän tekstiviestiyhteydestä Hopen lihalliseen isään Deacon Sharpeen. Steffy paljastaa myös, mitä dramaattista oli tapahtunut päivänä, jolloin hän lähti Pariisiin: hän oli nähnyt makuuhuoneen ikkunan läpi, että Liam makasi sängyllä Hope vierellään. Niinpä jos Liam nyt haluaisi elääkin Hope vierellään, Steffy ei asettuisi esteeksi. "Elä unelmaasi, ihminen!" Liam hidastuu, lamaantuu, lähes jähmettyy, ei ole notkeasti mukana tunteiden eikä ajatusten tasolla. Mikä hänet näissä valintatilanteissa aina flegmatisoi? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
09.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Steffy Forrester - niin raskaana, niin Pariisista. Pariisista palannut Steffy sanoo äidilleen, ettei halua Liamia itselleen vain siksi, että odottaa tämän lasta; miehen pitää tulla vapaaehtoisesti naisensa luo. Steffy tunnustaa, että näki Liamin ja Hopen yhdessä sängyllä päivänä, jolloin hänen piti kertoa Liamille raskaudestaan. Hän ei näyttäytynyt näille eikä kertonut lapsesta, vaan lähti Pariisiin jättäen rakkaansa tietämättömäksi. Liam miettii Brooken painostusten jälkeen asioita yksin kotonaan ja muistelee Hopen kanssa Italiassa viettämiään päiviä ja öitä (inserttejä Apuliasta). Sitten tulee Steffy. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Carter-veli vetävä kuin Usain Bolt!. Marcusta etsimään tullut tummaihoinen mies on Marcuksen adoptioveli Texasista - Carter Walton, juristi. Vaikuttaa rennolta ja sydämelliseltä. Vähän showmieskin hän on. Olemuksessa on jotain samaa kuin pikajuoksija Usain Boltissa. Steffy lentää Pariisista kohti Los Angelesia ja avautuu elämästään vierustoverilleen Monicalle. Tytöt ovat ulkonäöltään kuin identtiset marjat. Hopella ja Liamilla on syväsuuteluhetki Liamilassa. Taylor hukuttaa Ericin kiitoksiin siitä, että tämä järjesti Thomasin firman apulaisjohtajaksi. Brooken mielestä Ericin päätös tuli kuin pimeästä. Eric sanoo, ettei halunnut menettää Thomasia Forrester Internationalen puolelle Eurooppaan. Mutta eihän pojalla edes ole kokemusta liiketaloudesta! Eric uskoo, että varajohtajana Thomas saisi sitä. Brooke lähtee Malibuhun antamaan käskyjään. "Liam, sinun pitää jättää Steffy." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Jakson amerikkalainen osanumero on 6500, suomalainen 5151.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
06.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Thomas Forrester, puntticharminen mies. Thomas treenaa kattoterassilla. Kehittynyt ylävartalo on paljaana, ja alavartalossa näkyvät tummat housut, terassin seksikkäimmät puntit. Marcus on saanut Thomasilta viestin: "I'm out." Tämä kertoo lähtevänsä Pariisiin. Marcus muistelee omaa International-aikaansa ja on varma, että Thomas suorastaan rakastaisi Ranskan pääkaupunkia. "Milloin palaat?" "Sitten, kun en enää tunne itseäni ulkopuoliseksi." Taylorin äidinsydän on murtumassa pojan suunnitelmista. Eric lähettää pikamuistion yhtiön kaikille tahoille ja näyttää tabletissa olevan tekstin Taylorille. Siinä sanotaan, että Thomasin työ johtavana suunnittelijana Los Angelesissa päättyy. Taylor jatkaa lohdutonta lukemistaan tekstin loppuosaan asti. Siellä odottaa superyllätys. Hän suutelee Ericiä. Minne? Miksi? Minkä ratkaisun Maestro on luonut? Dayzee törmää Mayaan Farmer's Marketissa ja muistuttaa, että tämä itse allekirjoitti adoptiopaperit. Mayan mielestä Dayzee ylipuhui hänet siihen, mutta ei se mitään, sillä hän on löytänyt ymmärtävän lakimiehen. Forrester Creationsin vastaanottotiskin luo ilmestyy mies (vain ääni) tiedustelemaan Marcusta. Kuka tämä tuntematon on? Amerikkalainen saippuasarja.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Naitko väärän Loganin, Bill?. Ericin ranskalainen suunnittelijakollega Jermaine on käymässä Forrester Creationsilla. Eric esittelee Taylorin. Lausuttuaan kohteliaisuuden Forrester-naisten ulkonäöstä ja suudeltuaan Tayloria kädelle Jermaine lähtee lentokentälle. Taylor muistuttaa Ericiä, että hän ei ole aikoihin käyttänyt Forrester-nimeä, vaan tyttönimeään Hayes. Taylorin tyttönimi on Hamilton (toim. huom.) Onko Forrester-sana Ericin freudilainen lipsahdus, alitajunnan paljastama toivomus? Hope haluaa tietää, onko äiti kiinnostunut Billistä. Brooke sanoo, että kaikki on kontrollissa. Hope on kuullut sen ennenkin! Justin vaistoaa Billistä, että jotain emotionaalista olisi päällä Brooken päin. Bill kertoo, että Brooke näkee hänen lävitseen. "Ja hyväksyy minut sellaisena kuin olen." "Oletkohan mennyt naimisiin väärän Logan-naisen kanssa, Bill?" Rick ja Thomas epäilevät toisistaan pelkkää pahaa. Rick sanoo, että hän on in ja Thomas on out. Se on Thomasin mielestä sitä Logan-mantraa taas. Ericille ja Taylorille Rick sanoo, että Thomas ei ymmärrä asemaansa yhtiössä. Thomas sanoo, että hänellä ei ole asemaa yhtiössä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
05.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Yksinäinen Taylor ja Ericin kahdet martinit. Taylor itkee Ericille yksinäisyyttään. Thomasin päätös muuttaa Eurooppaan on äidille kova paikka. Eric puhuu omasta yksinäisyydestään, jota tosin viinipullo ja pianonsoitto joskus lohduttavat. Hän ymmärtää Taylorin vihaisuuden, sillä hän tunsi itsekin samoin Stephanieta kohtaan tämän valittua kuolinpaikakseen Brooken sylin. Taylor paljastaa, että Steffy on salaraskaana Liamille. Eric skoolaa kahden oliivin kuivalla martinilla seinältä pudonneeseen Stephanie-muotokuvaan päin. Toinen dry-martini on valmiina pöydällä. Se on Stephanielle! Eric on sekoittanut vaimonsa kuoleman jälkeen kaksi martinia joka ilta, eräänlaista lohtua sekin. He halaavat, Taylor ja Eric. Heillä on lyhyt romanssihistoria menneiltä vuosilta. Steffy soittaa Liamille, että sitten kun he tapaavat kotona, keskusteltavaa riittää. "Oletko yksin, Liam?" "En." Katie ja Brooke puhuvat Katien avioliitosta. Bill seuraa sivusta. Katie menee lapsen luo. Bill ja Brooke jäävät puhumaan alkoholista, tosin Bil ei halua puhua aina alkoholista. Hope vaistoaa, että äiti tuntee Spencerissä jotain eroottista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Narsismiviittaus ikimäntyjen alle. Marcus syöttää Dayzeelle kaviaaria sängyssä. Heillä on kevytseksiä, shamppanjaa ja small-takia. Dayzeen ajatukset käyvät myös adoptiossa, jossa Mayan tytär annettiin ottolapseksi. Maya joutui silloin vuosia sitten vankilaan, ja Dayzee pyytämällä pyysi häntä allekirjoittamaan adoptiopaperit. Maya kieltäytyi, mutta totteli sitten, itkien. Thomasia etoo johtaja Rick Forresterin toiminta talossa. Hän pitää itseään hyvänä suunnittelijana eikä halua elää Logan-suvun varjossa. Hän on valmis lähtemään Ridge-isän luo Ranskaan. Donna ja Pamela tuovat Ericille ruokaa, noudettua ja itsetehtyä. Donnalla on myös nostalgista karhuhunajaa. Ilmassa on kissatappelun uhka. Taylor osoittaa takan yllä riippuvaa Stephanien uutta muotokuvaa, sillä hänellä on Ericille psykoanalyyttista asiaa matriarkasta ja tämän viimeisistä valinnoista. Hän huutaa, että Stephanie halusi kuolla nimenomaan Brooken käsivarsille Big Bearin ikimäntyjen alla, koska se oli narsistinen halu - halu nähdä oma kuvansa manipulatiivis-narsistisen Brooken silmien peilistä. "Itsekeskeinen Stephanie aiheutti Thomasillekin kaiken pahan." Kuuluu äänekäs kolaus. Mitä tapahtuu? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
04.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Billilän makuuhuone - toimintaan herännyt tila. Kun Bill tulee kotiin, viettelyvaatteinen Katie on sytyttämässä makuuhuoneen kynttilöitä. Bill puhuu jotain viskistä, ja siitä kasvaa huumoria. Katie selventää äkkipikaista käytöstään: hän pelkää Billin kehittävän juodessaan pahoja tapoja. Sen vuoksi hän haluaa miehensä olevan perheen lähellä. "Rakastan sinua, Bill Spencer." "Minäkin rakastan sinua. Teet minusta paremman miehen." He kallistuvat vuoteelle, mutta Bill on hetken omissa maailmoissaan. Dayzee kertoo Hopelle, että Mayan lapsi on adoptoitu hyvään perheeseen, mutta Maya haluaa omansa takaisin. Dayzee on ylpeä, että on auttanut niin monia ihmisiä, mutta ei aio kertoa Marcukselle menneisyydestään sen enempää. Brooke ja Taylor jatkavat väittelyään tyttäriensä suhteesta Liamiin. Taylor arvostelee Brooken sukuakin, ja sanoo, että Thomaskin on niin epätoivoinen Ericin Rick-valinnasta että on valmis muuttamaan Pariisiin. Hän kysyy myös, miksi Stephanie uskoi elämänsä viimeiset hetket juuri Brooken käsiin. Brooke kertoo näkemyksensä. Taylor muistuttaa, että Stephanie on kuollut eikä ole enää tukemassa suosikkejaan, joten asiat tulevat muuttumaan. "Löydän kyllä tavan pysäyttää sinut, Brooke." Amerikkalainen saippuasarja.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Latenssi-ikäisten ilta Liamilassa. Kahvilaan ilmestynyt tummaihoinen nainen on Maya. Hän on Dayzeen entinen asiakas suojakotiajoilta ja haluaa tietää, missä hänen lapsensa on. Hän ei pystynyt aikoinaan huolehtimaan tyttärestään, koska joutui vankilaan. Dayzee sanoo, että systeemi ei toimi niin että adoptoidut lapset saisi noin vain takaisin. "Lakimiehet hoitavat lakiasiat." Brooke pysäyttää lähelleen pyrkivän Billin. Mies raivoaa, että yksi vaivainen drinkki häneltä ja vaimo katoaa. Brooke puolustaa pikkusiskoaan. Hope ja Liam lepäävät Liamilan sohvalla ja kikattavat kuin alle kymmenvuotiaat, latenssi-ikäiset. Sitten! Taylor kävelee sisään. Liam sanoo, että mitään ei ole tapahtunut hänen ja Hopen välillä, heillä vain on niin paljon puhuttavaa keskenään. Taylor sanoo, että myös hänen tyttärellään on paljon puhuttavaa Liamille. Seuraava vaelluskohde on Brookela. Taylor epäilee Brookea ja Billin autoa, Hopea ja kaikkea. Brooke sanoo, ettei voi kontrolloida Hopen elämää niin kuin ei Taylorkaan voi kontrolloida Steffyn elämää. "Kuule, ei ole kysymys kontrollista, vaan ohjauksesta." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
03.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Onko bandana liian kireällä, Katie?. Brooke toivoo Katien löytävän kadonneen avio-onnensa. Hän järjestää pikku-Brookelan paikaksi, jossa kaikki olisi Spencereille romanttisesti mahdollista. Myös Liamilassa on romantiikkaa: Hope ja Liam syövät pizzaa, antavat kevythyväilyjä ja pikasuutelevat. Taylor huomaa Brooken auton Billilän pihalla, ja psykoanalyyttisesti virittynyt generaattori käynnistyy kehittämään epäilyjä. Brooke kertoo olleensa järjestämässä Billin ja Katien asioita. Taylor rauhoittuu. Jokin hänessä kuitenkin sanoo, että Brookella on aikeita Billiä kohtaan. Katien ja Billin asiat etenevät majassa, mutta kun he ovat fyysisesti lähellä, Katie haistaa alkoholin. Bill kertoo juoneensa yhden viskin, yhden vain, niin kuin monet muutkin tekevät. Katie poistuu. Brooke palaa. Bill referoi tilanteen. "Liika on liikaa. Kuinka kireälle tämä voi vielä mennä?" hän sanoo vaimonsa tiukkapantaisuuteen viitaten. Hänen kätensä lähestyy koskettamaan Brooken kasvoja, mutta se ei ole päiväkotisedän käsi. Dayzee Forresteria lähestyy kahvilassa nainen, joka huutaa: "Missä on lapseni?" Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Hope Logan, muotitalon sininen lehdistöenkeli. Forrester Creationsilla alkaa lehdistötilaisuus. Tarkoitus on esitellä yhtiön uusi johtaja Rick "Ericin poika" Forrester, mutta fokukseen nousee Hope Loganin privaattielämä, tosin siitä ei saada tietoa. Rick esittäytyy klassisen eleganssin puolustajaksi. Nizzansiniseen, niukkaan, eurooppalaistyyliseen mekkoon pukeutunut Hope pitää ekologiaa korostavan rennon, visionäärisen puheen Hope for the Future -mallistostaan. Steffy istuu hotellihuoneessaan Pariisissa, ajattelee raskauttaan ja katsoo lehdistö-infoa internetistä. Myös Liam katsoo sitä. Steffy soittaa. Hän sallii Liamin viettävän aikaa Hopen kanssa, mutta ei ylittävän rajaa. Lisäksi hänellä on jotain erityistä kerrottavaa sitten kun palaisi. "I love you, Liam." Liam saa vieraan, Hopen. Katie kertoo Brookelle, etteivät he ole olleet Billin kanssa intiimisti aikoihin; lapsi on vienyt energiat. Brooke muistuttaa, että äitiys ja vaimous eivät sulje pois toisiaan, mutta aviomiestä ei saisi painostaa, ei alkoholikielloissakaan. Ja Bill pitää ottaa sellaisena kuin tämä on, sillä kukaan ei ole täydellinen. "Näytät tuntevan mieheni oikein hyvin." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
02.09.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Baarikaappisi lähti lomalle, Bill!. Bill on vihainen Katien "laitettua viskipullot lomalle". Bill muistuttaa, että lupasi kyllä olla parempi aviomies ja isä, mutta ei absolutisti. Sitä paitsi hän ei ole alkoholisti, vaan käyttää ainetta oikein: se rentouttaa aisteja ja terästää ajattelua. Katien mielestä alkoholia ottanut Bill ajattelee sumeasti, koska erkanee silloin vaimostaan ja pojistaan, muuttuu tyranniksi. Eric kertoo Pamelle tarvitsevansa tietynlaista hiljaisuutta ja aikaa vaimonsa kaipaamiseen. He puhuvat Stephaniesta. Pam kertoo jouluaaton sinisestä linnustakin. Eric itkee. Brooke jatkaa keskusteluaan Liamin kanssa aiheesta "mies ja hänen kaksi naistaan". Bill haluaa tavata Brooken. Heti. He menevät majalle eli Pikku-Brookelaan. Bill kertoo, että Katie on lomauttanut viskit ja luottamuskin on jossain. Brooken mielestä Billillä ei ehkä ole alkoholiongelmaa, mutta Bill aiheuttaa ongelmia otettuaan alkoholia. Bill maistaa majan vanhaa mallasviskiä ja miettii, että Katie ei kenties soimaakaan hänen juomistaan, vaan häntä itseään ihmisenä ja miehenä. Brooke lupaa puhua siskolleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Liam Spencer, välipalapoika. SARJA PALAA KESÄTAUOLTA. Taylor katselee tyttärensä tyhjää raskaustestipakettia. Pariisiin matkustaneella Steffyllä ei ole puhelimessa mitään keskusteltavaa äitinsä kanssa. Hän ei ole kertonut raskaudestaan kenellekään, ja Taylorkin sai tietää siitä vasta, kun Steffy oli jo lähdössä lentokentälle. Eric luonnostelee kärsineen näköisessä villatakissaan muotipiirroksiaan. Rickiä hän onnittelee uudesta johtaja-asemasta perheyhtiössä. Poika on huolissaan isän voinnista leskenä ilman Stephanieta. Eric kertoo kuulevansa rakkaan vaimonsa äänen joskus sanomassa, että ei kyyneleitä, vaan elämässä eteenpäin. Katie saa Billiltä timanttikoruja ihan vain siksi, että on rouva Spencer. Hope kertoo Brookelle, että Liam on hänelle edelleen tärkeä ja rakas. Liam tekee kotonaan välipalan, jonka kengänpohjan kokoisten leivänsiivujen välissä on jotain hyvää. Vertautuuko se kaikki häneen itseensä kahden naisen välissä? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
31.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Tänään ei toiselle pojista makea maistu!. Eric jatkaa Rickin ja Thomasin lahjakkuuden ylistämistä. Hän kertoo myös, että Forrester Internationalilla menee erittäin hyvin Pariisissa Ridgen johdossa. Sitten päätöksiä! Eric nimittää firman uudeksi johtajaksi poikansa Rick Forresterin, ja Thomasista tulee yhteistyötä tekevä pääsuunnittelija. Pettynyt häviäjä ennustaa perheyhtiölle kovia aikoja, sillä tätä menoa konservatiivisuus siellä hänen mielestään vain jatkuisi. Rick ja Caroline juhlivat voittoaan sylikkäin ja huulekkain. Liam keskeyttää esileikin Hopen kanssa ja sanoo, että he ovat tekemässä väärin. Taylor löytää Steffyn toimistosta raskauspaketin ja tajuaa tytön myöhästyneen Pariisin-lennolta. Steffy sanoo, että ei, äiti ei ole nähnyt raskaustestiä. ¿Ajoitus on väärä, ei ole varaa vauvaan, joten pysytään vaiti." Taylor on kuitenkin äiti, ja äidit välittävät tyttäristään, varsinkin psykiatri-äidit. "Eikö pitäisi kertoa Liamille?" "Ei. Kohtele minua kuin potilastasi, säilytä vaitiolovelvollisuus." Lentomatkalla Steffy on niin ahdistunut että vieressä istuva mies kysyy, onko kaikki ok. "On. Jättäkää minut rauhaan." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Sarja jää kesätauolle.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Suudelmointia tasaraitalakanoilla. Thomasin ja Rickin johtamien tiimien catwalk-kilpailuesitys on alkamassa. Thomas pitää ensimmäisen puheen ja kehuu itseään. Sen jälkeen tulevat mannekiinit. Ensimmäinen, toinen, kolmas. Beautiful. Aplodeja! Rickin vuoro puhua ja kehua itseään. Hän on hyvä puhuja, kehittynyt lyhyessä ajassa. Ensimmäinen malli tulee sisälle. Rotusääret. Toinen malli. Thomas pyörittelee vähätellen silmiään. Kolmannella mallilla on musta, rohkea puoli-iltapuku. Innostuneet aplodit kaikilta, jopa Thomasilta. "Kiitos, kiitos. Olette todella lahjakkaita, Thomas ja Rick, molemmat." Hope on livahtanut Liamilaan suostuttelemaan poikaa takaisin luokseen. "Minä muutan nyt tänne!" hän sanoo ja ryhtyy kasaamaan Steffyn vaatteita. Hän viettelee Liamin sängylle, ja siinä sitten pyöritään. Steffy ajaa kohti kotia ja muistelee Liamin kanssa viettämiään hetkiä moottoripyörän päällä, Venice Beachillä ja Pikku-Brookelassa eli salaisessa mökissä Brooken tonteilla. Halu kertoa Liamille raskaudesta hehkuttaa hänen kehoaan entisestään. Kun hän tulee kotiin, makuuhuoneessa on vieraita. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
30.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Steffy Forrester, fertiili femina. Rick pyytää Hopelta anteeksi diskoiltavalhettaan. Hope vannoo, ettei päästäisi enää koskaan ketään hänen ja Liamin elämänsuunnitelmien väliin. Kohtalokin näyttää kannattavan päätöstä, sillä Steffy on lähdössä Pariisiin, yksin. Siellä hän tekisi vähän töitä ja tapaisi Forrester Internationalissa työskentelevän rakkaan Ridge-isänsä. Liam jäisi Los Angelesiin. Forrester Creationsin suuri catwalk-kilpailu lähestyy. Tärkeä koitos, sillä sen perusteella Eric valitsisi voittajatiimin joukosta yhtiölle uuden johtajan. Steffy tekee vielä ennen matkaa itselleen hormonitestin. Kevyesti sanottuna: hän on raskaana. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Mene hoitoon, hyvä ihminen!. Bill sanoo, että ambulanssia ei tarvita, koska hänen fyysinen tuskansa ei ole mitään henkisen rinnalla. "Haluan huomiosi, Liam." Hän vetää miekkakorun rinnastaan ja lupaa lopettaa kontrolloimisen, jos Liam vain ei jättäisi isäänsä. Hänen oma isänsä oli etäinen ja kylmä, mutta nyt kun hän haluaisi säilyttää verisiteen omaan poikaansa ja bondata oikein kunnolla, Liam sanookin että hei sitten. Liam katsoo performanssia ikään kuin ajattelisi, että tällainen itsekeskeisyys ylittää jo Hollywoodinkin rajat. Hän jaksaa kuitenkin puolustaa Hopea ja käskee isän olla vahingoittamatta itseään ja muita. Myöhemmin Billilään tulee timanttikauppias koruvalikoiman kanssa. Bill on ostamassa Katielle jotain kaunista ja kallista, ja maksu tapahtuisi käteisellä kuten tavallisesti. Kauppias uskoo saavansa rahat assistentin kautta, mutta Bill ottaa dollaritukun mustasta massista paitansa alta. Miksi kamera näyttää sen erikoislähikuvassa? Peittääkö "kukkaro" miekkakorun jättämän haavan? Liam kertoo Steffylle Billin itsetuhoisesta tavasta osoittaa rakkautta pojalleen. Hope muistelee Italian-matkaa (inserttejä). Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
29.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Selvä, viskit viemäriin sitten!. Bill haluaa interventiolaisten uskovan, että alkoholi ei ole kuningas, vaan hän on. Kun sana ei tunnu menevän perille, hän kaataa viskit viemäriin. "Siinä näette. Ei ongelmaa." Hope ja Liam jatkavat juttuaan Billin ilkeydestä. Liam on raivona, sillä isähän oli luvannut olla enää koskaan sekaantumatta hänen asioihinsa. Hope sanoo, että isä on valehdellut pojalleen, ja pojan olisi jo aika puolustua. Liam muistaa Billin käskyt ottaa sikari, juoda portviinia ja machoilla. Thomas kysyy Steffyltä, miltä siskosta tuntuu valheiden verkon keskellä. "Liamilla ja minulla on paikka, jota Hope ei voi koskettaa." Kun Steffy tulee kotiin, Hope on vielä siellä. Steffy kertoo Billin hoitaneen Italia-häiden sabotoinnin yksin, ilman häntä. Liam lähtee Billilään. Bill haukkuu Hopea, mutta myös myöntää tehneensä virheitä. Hän sanoo edustavansa Spencereitä, lojaalisuutta ja suojelua. Liam on suu auki. Hän paiskaa miekkakaulakorunsa pöytään. Bill ottaa sen ja työntää ihonsa läpi. Uuuuh. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Bill Spencer, korkean luokan mitättömyys. Hope on iskenyt golfmailan Billilän ikkunan läpi, tullut uhkaavana sisään ja kertonut aikovansa tiiata herra Ilkeyden siinä kaikkien edessä. Hän vaatii Billiltä totuuden Italia-häidensä systemaattisesta sabotoinnista - kaikesta siitä kauheudesta, johon oli vedetty mukaan mm. hänen biologinen isänsä. Bill ottaa golfmailansa pois ja jatkaa itsevarmana kuin tunteita lukemaan kykenemätön egosentrikko vain voi. Hänen mielestään häitä Italiassa tai Los Angelesissa ei olisi koskaan pitänyt yrittääkään, koska Hope oli liian kypsymätön naimisiin. Hope huomauttaa, että Brad on itsekin naimisissa loukkaamansa Logan-suvun edustajan kanssa. Billilän jälkeen neiti Golfmaila kertoo Liamille, että tämän isä on rakentanut heille kokonaisen sabotaasivuoren. "Kuinka ihanat häät meillä olikaan Apuliassa, mutta sitten Bill Spencer pilasi kaiken." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
28.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Golfmailalla kohti sabotööriä!. Billin mielestä sukulaiset tuhlaavat aikaa väittäessään hänen juomistaan ja temperamenttiaan Carolinen onnettomuuden aiheuttajiksi. "Se oli onnettomuus. Tyttö kaatui, that¿s it. Rakastan sukuani yli kaiken, ja meidän pitää lopettaa syyttäminen ja keskittyä Carolinen toipumiseen." Hope tajuaa Dayzeen kanssa keskustellessaan, että Bill ja Steffy ovat yhdessä ja erikseen jatkuvasti provosoineet ongelmia hänen ja Liamin onnentielle. Sabotaasia! Hän soittaa Billille pyytäen audienssia. Ei onnistu, sillä mies on keskellä tärkeää asiaa. Hope ratkaisee porttikoodin ja pääsee Billilän alueelle. Isäntä jatkaa interventiolaisille informaatiotaan siitä, että ottaa drinkin silloin tällöin, mutta onko esimerkiksi Katie koskaan nähnyt häntä humalassa. "Oletko nähnyt?" Ei ole nähnyt, eikä ole Brookekaan. Ovikello soi. Hope! Bill käännyttää hänet ovelta kuin kulkukissan. Onneksi on golfbägi! Hope etsii sopivan mailan ja kuuntelee, kuinka adrenaliini virtaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Läheisten interventio Billilään. Caroline referoi äideilleen Billin kanssa ennen onnettomuutta käydyn agggressivisen keskustelunsa. "Kiitos, nyt saa riittää!" Karen on väsynyt siihen, että Bill haluaa kaikkien tanssivan hänen pillinsä mukaan. "Tällä kertaa veljeni tanssitti väärää ihmistä." Billin viime aikoina kiihtynyt juominen tulee myös puheeksi, ja Katie paljastaa kahvimukissakin olleen viskiä. Suku neuvottelee toimenpiteistä. Liam toistaa Hopelle, ettei ikävä kyllä pysty aloittamaan tämän kanssa uusintaromanssia. Hope toistaa, että hänen tosiaan olisi pitänyt uskoa Liamin eikä Rickin sanoja. He muistelevat kauniita menneitään. Myöhemmin Liam tekee jotain vähemmän kaunista: karjuu Rickille tämän diskoiltavalheista - ja lyö pojan lattiaan! Sukulaiset kerääntyvät Billilään interventiota varten: Karen, Danielle, Brooke, Katie ja Taylor. Justin häipyy. Karen aloittaa puhumisen Billin juomisen myötä lisääntyneestä vaarallisesta käyttäytymisestä, jonka huipentuma on tällä hetkellä Carolinen vahingoittaminen. Seuraava puhuja on Katie. Ja niin edelleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

U
7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
27.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Mitä sinulla on mukissasi, mies?. Suku kokoontuu tajuttomuustilasta heränneen Carolinen potilashuoneeseen. Rick viettää hellyydentäyteisiä hetkiä rakkaansa vierellä. Billille hän on oikeutetusti vihainen edelleen. Vähän jokainen on vihainen - ja vastustaa billismiä - kontrollia, manipulointia ja väkivaltaa. Katie huomaa miehensä kahvimukissa alkoholia. "Juopotteletko sinä?" Hope tulee kertomaan Liamille tämän toimistoon, että Carolinen putoaminen terassilta oli onnettomuus, mutta sitä ei olisi koskaan tapahtunut, jos tyttö ei olisi ollut niin huolissaan läheisistään - serkkunsa ja tämän todellisen rakastetun uudesta alusta. Hope sanoo olleensa heidän yhdessäoloaikanaan itsekäs ja epäkypsä, ja sitten Rick valehteli, mutta Hopen itsensä olisi pitänyt uskoa vain Liamin sanoja. Liam sanoo, että hän tosiaan rukoili Hopea vaimokseen kaikkien vaikeuksienkin jälkeen, mutta tässä nyt ollaan, ja hän on Steffyn kanssa eikä muuta voi. "Yes, you can." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Spencerin viskikäsi villinä sairaalassakin!. Bill silittää parvekkeelta pudonneen Carolinen hiuksia. "Kaikki järjestyy", hän sanoo ja lähtee ambulanssin mukana sairaalaan. Alison, täydellinen sihteeri ja kuriiri, tuo esimiehelleen taskumatissa viskiä helpottamaan rankkaa päivää. Etelä-afrikkalainen kardiologi, tohtori Maponya, joka on hoitanut myös Katieta, kertoo Caroline Spencerin olevan edelleen tajuton. Rickin mielestä Bill on onnettomuuden aiheuttaja! Hope muistelee Liam-suudelmaa. Liam muistelee samaa, mutta kun Steffy yllättää hänet, hän keksii peitetarinan. Kenessä hän väittää ajatustensa liidelleen? Steffy pukeutuu mustaan viettelyasuun. "Et tarvitse Hope-draamaa, Liam." He nostavat shamppanjamaljat uudelle vuodelle 2013. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin maailmasta. - Vuoden 2013 amerikkalaiset jaksot alkavat.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
24.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Osta itsellesi huumorintaju, Dollari-Bill!. Rick muistelee päivää, jolloin tapasi Carolinen ensimmäisen kerran - päivää, jolloin tytön keinuva käynti ohjasi miehen veren oikeisiin paikkoihin. Katie kertoo Brookelle, että Bill on juonut viskiä viime aikoina tavallista enemmän. Bill huutaa Carolinelle tämän epäsolidaarisuudesta Spencereitä kohtaan. Hän on vihainen viskilasiaan myöden, täysin huumorintajuton; ei kevennyksiä, ei ymmärrystä, pelkkää epäluuloa, ilkeyttä ja itsekeskeisyyttä. Caroline sanoo, että halusi vain kannustaa Rickiä kertomaan totuuden, jotta omatunto rauhoittuisi. Bill sanoo, että so what. "Mitä jonkun idiootin omatunto meille kuuluu? Velvollisuutesi ei ole olla totuudentorvi." Bill kertoo myös, että Hope oli tullut suutelemaan Liamia ja hinkumaan takaisin. "En halua sitä skitrofreeninaista sukuun, enkä halua, että sinä työnnät häntä Spencereihin päin. Kukaan ei pysty uhkaamaan minua, ei ainakaan siskontyttäreni. Särjit luottamukseni. En unohda sitä koskaan." Caroline yrittää tarttua Billiin, mutta kannoillaan kääntynyt eno ei välitä. Caroline kompastuu omaan laukkuunsa ja - putoaa terassiparvekkeelta alas nurmikolle. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Hei, hellittäkää välillä!. Brooke ja Bill keskustelevat majalla Rickin ja Othellon kertoman valheen seurauksista sekä siitä, että Caroline "Epäsolidaari" Spencer haluaa ilmoittaa totuuden myös Liamille. Brooken mielestä Billin kontrollinhalu ei tee hyvää lapselle. Billin mielestä Liam on nyt Steffyn kanssa, ja Hope-niminen kaaos sekoittaisi taas pojan elämän. Keskusteluja samasta aiheesta käydään myös Steffyn ja Hopen kesken. "Menit sitten suutelemaan Liamia! Et uskonut häiden aattona hänen sanojaan, ja työnsit miehen minun käsivarsilleni. Niiden syleilyssä hän edelleen on." Entä onko Hopen tarkoitus startata toisen sukupolven Logan-klaanin miestenryöstöliike? Bill ojentaa vihaisen viskikätensä kohti pöytää ja siirtyy terassille. Caroline kävelee alempana valkoisella käytävällä ja katoaa katveeseen. Bill lähtee kohti. "Petit minut, Caroline." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
23.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Keskusteluja enolassa ilman enoa . Liam istuu makuuhuoneen sängynlaidalla ajatuksiinsa vaipuneena Hopen tunnustusta muistellen. Steffy kysyy, mitä mies miettii. Liam kertoo Hopen käyneen, puhuneen ja suudelleen. Ja että Rick oli Othellon kanssa juoninut sulhasen pettämään morsianta. Hope tunnustaa äidilleen olevansa edelleen hulluna Liamiin ja aikovansa saada tämän takaisin. Bill muistelee mäntyjen keskellä Brooken kanssa vaihtamaansa suudelmaa. Caroline muistelee Billin syytöksiä Spencer-solidaarisuuden puuttumisesta ja kieltoa kertoa Hopelle totuus. Hän lähtee enolaan. Bill ei ole kotona, mutta Katie on. Minne Bill on mennyt? Brooken tontilla sijaitsevalle pienelle talolle, Pikku-Brookelaan - samaan majaan, jossa Steffy vietteli Liamin chinchillataljoilla takkatulen edessä. Kuka siellä nyt viettelee ja kenet? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Joulumartinit kaipuun siniselle linnulle. Ystäviä ja sukulaisia kokoontuu Forrester-residenssiin jouluaattoa viettämään. Pamin spesiaalivieras on sininen lintu, jonka hän näkee ulkona puutarhassa. Stephanie! Stephaniehan ilmoitti ennen kuolemaansa, että ilmestyisi vielä joskus lintuna rakkaalle siskolleen. Nyt se on tapahtunut. Pam kertoo vieraille linnusta, mutta myös siitä, että Eric on lähtenyt viettämään aattoa muualle, yksin, tai siis ei ihan yksin. Eric istuu Disney Hallin lähellä sijaitsevan teatterin aitiossa ja sekoittaa kaikkien taiteen sääntöjen mukaiset martinit itselleen - ja Stephanielle. Hän muistelee Celtic Woman -yhtyeen Stephanien elämänjuhlassa esittämää laulua (insertti). Kelttitytöt ilmestyvät lavalle livenä. Pian Eric saa elävää seuraa myös aitioonsa. Ystävät ja sukulaiset tulevat sinne patriarkkaansa tervehtimään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. - Joulunajan erikoisohjelma. Mukana myös tervehdykset Stephanielta sekä koko Kauniit ja rohkeat -sarjan tekijäryhmältä.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
22.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Hope Logan, naivistiikan maisteri. Hope kertoo Liamille Rickin ja Othellon valheiden vyyhdistä. Liam on vihainen Rickin teosta. Hope pyytelee anteeksi, todella pyytelee, frekventatiiviverbin tavoin, useaan kertaan. Hän puhuu kauniita sanoja, kuten että Liam on välittävä, ihana mies, joka yritti uudelleen ja uudelleen vakuuttaa, että mitään uskotonta ei ollut silloin diskoiltana tapahtunut Steffyn kanssa - mutta hän itse, loukattu morsian, ei uskonut rakkaan sulhasensa sanoja. Rick kokee moraalisesti kehittyneen Carolinen seurassa kasvavansa itsekin - moraalisesti, maskuliinisesti ja esteettisesti. Team Taylor työskentelee ahkerasti, mutta miksi Thomas on vihainen Steffylle? Joulu lähestyy. Eric istuutuu flyygelin ääreen muistelemaan Stephanieta. Pam liittyy seuraan, ja he muistelevat yhdessä rakasta läheistään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Billilä, valkoisen tilan talo. Hope saa Rickin valheentunnustuksen kuultuaan uuden aiheen olla vihainen. "Liam ei siis pettänytkään minua, vaan sen teki oma veli! Liamille on kerrottava Rickin ja Othellon juonesta, heti." Hän soittaa Liamille, että olisi asiaa. Liam on palannut työmatkaltaan ja tullut isänsä taloon Billilään. Hope saapuu sinne ja huutaa Liamin nimeä. Liam huutaa Hopen nimeä. Siellä palatsimaisen talon hohtavanvalkoisten tasanteiden, parvekkeiden, puutarhakäytävien ja kaarien keskellä he vaeltavat toisiaan etsien - ja löytäen. Kaunis arkkitehtuuri puhuttelee tunnetusti koko kehoa, ja Hopen haaveissa nyt heidän kahden kehoa. He seisovat vapaan, puhtaan tilan osana kuin uuden alun porteilla. "Ei olisi koskaan pitänyt epäillä sinua", Hope sanoo ja suutelee exäänsä. Liam vastaa helpottuneiden huulien kutsuun, mutta oikeutetusti erittäin hämmentyneenä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
21.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Omatunto puhtaaksi shakespearelaisella saippualla!. Rickistä tuntuu pahalta katsoa siskonsa rakkaudenhätää. Hän vaistoaa draaman lähestymisen, sillä tunteet käyvät talossa kiihkeinä kuin William Shakespearen väkevissä draamoissa - on valheita, mustasukkaisuutta, kateutta, mielen sumentumista - ja tummaihoinen Othello. Rick muistelee tilannetta, jossa Othello myötäili häntä sen jälkeen kun hän oli väittänyt Liamin ylittäneen Steffyn intohimoisessa seurassa rajan silloin diskoiltana häiden aattona. Hope oli loukkaantunut ja perunut naimisiinmenon Liamin kanssa. "Nyt on totuuden tultava esiin, koska Hope ja Liam ansaitsevat uuden alun." Rickin mielestä Hopelle on ehdottomasti kerrottava, ettei Liam ollutkaan pettänyt morsiantaan. Bill haluaa estää kertomisen, sillä hän ei tahdo poikaansa epävakaan naisen mieheksi. Puhdistaako Rick omantuntonsa kertomalla Hopelle totuuden? Puhdistaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Rick Forrester, eläytyjä. Bill on helpottunut, koska Katie ymmärtää niin hyvin olosuhteet, jotka ajoivat hänet ja Brooken toistensa käsivarsille. "Kiitos, rakas." Katien mielestä suudelma-asia on loppuun käsitelty, eikä siitä enää koskaan puhuttaisi. Brooke kiittää Tayloria Katien masennuksen karkoittamisesta, mutta Aspen-suudelmasta kertomiseen olisi pitänyt käyttää ammatillista sanasuodatinta. "Miten saatoit puhua hänelle jotain niin pöyristyttävää ja intiimiä?" Taylor väittää, että se oli täysin potilaan parhaaksi. "Oman itsesi parhaaksi se oli - halusit loukata minua.¿ Team Brooke työskentelee kuumeisesti voittaakseen Ericin tuomaroiman catwalk-näytöksen. Caroline luonnostelee vaatteen ja antaa sen Hopen twistattavaksi. Rick huomaa siskonsa elävän edelleen ikään kuin Liamin luona. "Hopen tulee tietää Othello-valhe", hän päättää Carolinen kanssa, koska ei enää kestä sisäistä syyttävää ääntään - eikä siskonsa alakuloa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
20.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Elämään kuuluu epätäydellisyys!. Bill ei ymmärrä, miksi Taylor oli mennyt kertomaan Katielle juttujaan niin vastuuttomasti, sillä Aspenissa vaihdetulla suudelmalla ei ole hänen mukaansa mitään merkitystä perheonnelle. "Rakastan vaimoani, that¿s it." Bill tulee kotiin Katien ja Brooken vielä puhuessa Aspen-kohusta. Hän tunnustaa rakkautensa perhettään kohtaan. Kun mieltä myllertäneet tunteet alkavat jäsentyä, Katie myöntää, että jotain pääsi hänen masennusaikanaan tosiaan tapahtumaan Brooken ja Billin kesken, mutta sehän oli sitä, mitä hän itse halusikin tapahtuvan. Taylor on siirtynyt puhumaan Brooken huulikontakteista nyt Steffylle. Tämän mielestä Billistä ja Brookesta tuli Aspenissa hyvin läheisiä, mutta se oli Brooken halua auttaa isää ja poikaa. Sitä paitsi Katiehän oli lähettänyt Billille Aspeniin kirjeen, jossa selvin sanoin ilmoitti haluavansa avioeron; sormuskin oli kirjeessä mukana. Taylorin mielestä on hyvin outoa, että Steffy puolustaa Brookea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Taylor Hayes, kävelevä tuomiopäivä. Taylor vakuuttaa Katielle, että Brooke on todellakin suudellut siskonsa aviomiestä. Ei ei, Taylor ei ole nähnyt mitään omin silmin, vaan vain kuullut omin korvin, kun Brooke ja Bill puhuivat suudelmasta ja siitä, että se salattaisiin Katielta. "Kyllähän Brooken Loganin mieshistoria tiedetään. Katsot nyt - Eric, Ridge, Thorne ja Deacon, joten mikä tekisi oman siskon miehestä poikkeuksen?" Sitäkin hän korostaa, että haluaa tiedoillaan auttaa Katieta, onhan hän tämän terapeutti. Brooke jatkaa Billin kanssa keskustelua suudelman välittömän unohtamisen välttämättömyydestä. Nähdessään Katien hän huomaa heti, että siskoa vaivaa jokin. Katie kertoo Taylorin kertoneen suudelmasta. "Onko se totta? Vastaa, Brooke!" Taylor suuntaa Billin luo. Aihe: Brooke, suudelma ja Bill. Hän käskee pysyä kaukana niin vaarallisista asioista, jo pelkästään Katien mielenterveyden vuoksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
17.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Brooken ja Billin vaikenemisen laki . Brooke käskee Billin unohtaa heidän Aspen-suudelmansa. Bill ei voi. Brooke ei halua sen ainakaan toistuvan. Bill sanoo, että aivan, mutta unohtaa hän ei voi. Taylorille hän kertoo Katien olevan hänen koko elämänsä. Taylor sanoo, että selvä juttu. Justinille Bill kertoo, että Taylorin suunnattoman hieno apu Katien masennusta kohtaan voikin muuttua "tohtorista tulee meille ongelma" -tapaukseksi. Katien mielestä Bill ja Brooke ovat ystäviä. "He ovat enemmän kuin ystäviä, hyvin paljon enemmän. He ovat suutelijoita", Taylor tietää. Niin on taas yksi Aspen-salaisuuksista paljastettu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Ansaitsit osakkeesi seksillä, Thomas!. Thomasin palkkaama juristi tutkii Stephanien lisätestamentin ja aiemmin Thomasin hyväksi muutetun testamentin laillisuuksia. Lopputulos on, että Stephanie puhuu aivan selvästi kameran edessä videolle toisella tavalla kuin aikaisemmassa tahdossaan, joten viimeinen versio pätee. Siinä Stephanie siis määrää osakkeensa Ericille ja nimittää tämän toimitusjohtajaksi. Ja Erichän on ilmoittanut, että haluaa ihmistensä keskittyvän yhtiössä vahvuuksiin eikä valtasotiin. Ja että uudistuksia kyllä tulisi, mutta ei ihan vielä. Ja uusi johtaja nimitettäisiin catwalk-esityksen voittajatiimistä. Thomas ei saa rauhaa, sillä hänen moraalikäsityksensä mukaan isoäiti on valehdellut. Eikö hänen omaa moraaliaan kosketa yhtään tapa, jolla hän Stephanielta osakkeet sai? Hänhän suostui sopimukseen, joka velvoitti kertomaan, että heillä oli ollut lento-onnettomuuden jälkeen haaksirikkosaarella Brooken kanssa seksiä, silloin runsas vuosi sitten! Taylor osuu ovenviereen juuri, kun Brooke ja Bill supattavat salaisesta suudelmastaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
16.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Taisi särkyä hautarauhakin!. Pam ja Eric ovat iloisia, että Stephanie sai sanoa yhtiöasiassa viimeisen sanan vielä mullankin alta. La Forrester tietysti tiesi, että testamentin muuttamisesta syntyisi epäsopua suvun kesken, mutta sitä hän tuskin aavisti, että Thomas pitäisi isoäidin yllätystä petturuutena. Thomas muistelee runsaan vuodentakaista tilannetta (insertti), jossa Stephanie lupaa muuttaa testamenttiaan niin että poika perisi hänen osakeosuutensa eli 25%. Se tarkoittaisi, että Thomasilla olisi isänsä antaman 5%:n osakemäärän ja isoäidin perinnön kanssa osakkeita yhteensä 30%, ja se puolestaan tarkoittaisi osake-enemmistöä ja kontrollia yhtiöstä. Valheista huolimatta Thomas lähtee mukaan Ericin julistamaan catwalk-taisteluun. Myös Rick alkaa koota joukkojaan ratkaisevaa muotinäytöstä varten. Eric ja Brooke muistelevat Stephanieta kiitollisina siitä, että tämä antoi leskelleen syyn jatkaa rakkaan perheyhtiön elämää. Taylor muistelee omia muistojaan Stephaniesta (insertti, jossa Taylor on vielä luomuttarena). Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

On aika astua johtoon!. Stephanie Forrester puhuu videolle kuvatun, yhtiötä koskevan yllätystestamenttinsa loppuun. Hän laittaa monta momenttia uusiksi, sillä lakimiehet olivat auttaneet löytämään yhtiön perustamispapereista osakkeiden ja titteleiden mentäviä aukkoja. Kenet hän nimittää perheyhtiön toimintaa johtamaan? Leskimiehensä Eric Forresterin. Saako Thomas isoäitinsä osakkeet? Ei. Rick on iloinen, että Stephanie ymmärsi modernisoimishalut liian isoksi riskiksi ja halusi pitää yhtiön nimenomaan muotihuoneena. Eric sanoo, että he kaikki ovat mahtavaa ammattiväkeä ja täydentävät toinen toisiaan. Hän määrää tiimit toimimaan nimillä Team Brooke ja Team Taylor - Thomas, Steffy ja Taylor sekä Rick, Caroline, Hope ja Brooke. Hän haluaa heidät niin innovatiivisiksi kuin ikinä pystyvät olemaan, niin luoviksi ja kekseliäiksi että hänen omat sukkansa pyörivät jalassa. Voittajatiimi ratkaistaisiin catwalkilla, ja hän nimittäisi puolueettomana tuomarina yhtiön seuraavan johtajan. Jakso on näyttelijä Susan Flanneryn jäähyväisesiintyminen Kauniit ja rohkeat -sarjassa. Ensiesiintyminen oli USA-lähetysten toisena päivä 24.3.1987. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
15.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Panitko Pariisissa bistroten, Rick?. Thomas tuntee olevansa vahvoilla jatkamaan toimitusjohtajana: motivaatiota riittää, samoin halua uudistuksiin. Lisäksi hän saisi Stephanien perinnöksi lupaamat osakkeet. Brookekin uskoo Thomasin selviävän hyvin tehtävästään, mutta onnistuminen edellyttää edeltäjien jälkien seuraamista. "He olivat johtajia, eivät sanelijoita." Hope kehottaa Thomasia konsultoimaan Rickiäkin, joka on sentään työskennellyt vuosia Forrester Internationalissa Euroopassa. Steffy kysyy, pitäisikö pyytää bisnesneuvoja mieheltä, joka vietti kansainväliset vuotensa Pariisin bistroissa viiniä juoden. Kokoustunnelmaan tulee vakavampia sävyjä, kun Stephanien tallelokerosta löytynyt DVD alkaa pyöriä. Levy sisältää Stephanien kameralle puhuman yllätystestamentin. Juuri kun hänen pitäisi sanoa uudeksi toimitusjohtajaksi nimittämänsä henkilön nimi, hän saa pahan yskänkohtauksen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Tämä on silmäsotaa!. Thomas tuntee, ettei hänellä ole uudistusvisioilleen oikein tukijoita. Taylor muistuttaa, että Stephanielta perinnöksi tulevien osakkeiden turvin Thomas olisi yhtiön suurin osakkeenomistaja. "Sillä tavalla saat kontrollin ja voit uudistaa firmaa haluamaasi suuntaan." Sitä Taylor ei sano, mutta osake-enemmistöllekin on olemassa vastavoima, Rick Forrester. Hänen kilpailuviettinsä on vahvistunut silmissä sen jälkeen kun hänen oma vastavoimansa, Ridge "Ego" Forrester, vetäytyi jonnekin eurooppalaisen mimosapensaan uumeniin. Lisävoimaa Rick tuntee saavansa siitä, että on hulluna Carolineen. "Se tyttö tekee minut kuin uudeksi ihmiseksi." Rick ja Thomas taistelevat muotitalon herruudesta sanojen lisäksi gestiikalla ja mimiikalla, mukaan lukien sotaisat katseet. Hope ja Caroline ovat kaukana sotaisuudesta; heistä on tullut hyvät ystävät. Molempien moraalissa on jotain korkeaa. Caroline kysyy, ottaisiko Hope Liamin takaisin, jos olisi mahdollisuus. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
14.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Unohda vihaiset tosikot, Brooke?. Paidaton Thomas treenaa fysiikkaansa Forrester Creationsin taivasterassilla. Mikä vartalo! Viikon mies -tasoa. Taylor liittyy seuraan. He puhuvat Thomasin yhtiölle visioimista uudistuksista. Taylor kauhistelee, että muotitalossa oli ensin höyryhuone, sitten taivasterassi ja mitä seuraavaksi - baari. Thomasin mielestä olisi hienoa, jos henkilökunta viihtyisi työpaikallaan myöhään. "Miten perhe-elämän silloin kävisi?" Bill Spencer tarvitsisi henkistä treenaamista, sen verran umpimielisenä, vihaisena ja egosentrisenä hän taas suhtautuu mielipiteisiin, jotka eroavat hänen omistaan. Rickin ja Carolinen lähdettyä Brooke alkaa kikertää. "Mikä niin hauskaa on?" "No se kun tunnen oloni mukavaksi tietynlaisten ihmisten kanssa - sellaisten, jotka pitävät itsestään. Sinä olet totisesti mestari siinä, Bill." "Puhumattakaan, miten paljon paremmaksi pystyn vielä panemaan." He puhuvat Big Bearin mäntyjen alla vaihdetusta suudelmastaan, ja Brooke sanoo, ettei sellainen saisi enää koskaan toistua. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Totuuskomissiolaiset kotikäynnillä. Hope tunnustaa sekä äidilleen että Steffylle rakastavansa Liamia edelleen. Ok, hänellä on tuskia asian vuoksi, mutta tervehtyminen on alkanut. Liam sanoo isälleen, että tämä on ollut aina oikeassa Steffyn suhteen, sillä heidän yhteiselämänsä on nykyisin aivan ihanaa. Rick ja Caroline heräävät Rickin asunnolla Forrester-residenssin vierastalossa. Hellien aamutoimien jälkeen he lähtevät kertomaan ensin Brookelle, sitten Billille ja Brookelle asioita, joita on viime aikoina paljastunut, ja jotka ovat heidän mielestään olleet estämässä Hopen ja Liamin onnea. Niitä asioita ovat Billin toimet Deaconin manipuloimiseksi Italiaan häiritsemään häitä sekä Rickin oma katala teko, eli hän oli pyytänyt Othelloa valehtelemaan Hopelle, että Liamilla oli ollut uusien häiden aattona jotain seksuaalista Steffyn kanssa. Brookelle osa on tietysti vanhaa tietoa, mutta uutta on se, että Carolinekin tietää nyt niin paljon. "Hope ja Liam ansaitsevat totuuden ja mahdollisuuden", Carolinen moraali tiivistää. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
13.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Oletpa mainio kertoja, Rick!. Rick sanoo Carolinelle, että Steffy on mestarimanipuloija - manipuloi itsensä rouva Liam Spenceriksikin. Hän kertoo elävästi, kuinka Steffy oli tunkeutunut Billin avustamalla viekkaudella ja vääryydellä Liamin vaimoksi Aspenin vuorilla, ja miten Hope-parka oli istunut hiihtohissin vankina pakotettuna katsomaan typerää hääseremoniaa. Caroline on suu auki. Vähän myöhemmin hän on suu auki à la Marilyn Monroe, sillä hän tunnustaa Rickille rakkautensa. Seurauksena on rakastelu. Bill ja Brookekin ovat suudelman omat, sillä eivät muuta voi. Unelmissaan vai todellisuudessa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Muistoja Apuliasta. Hope ja Liam laskevat leikkiä Billin narsismista, onhan William "Bill" Spencer II:lla kaksi poikaa ja molemmilla isänsä nimi, tosin kutsumanimissä on pienet erot. He puhuvat myös Italia-ajastaan. Insertti: Hope ja Liam Italian Apuliassa iloisen musiikin mukana. Caroline kertoo Rickille kuulleensa Billin järjestämästä Deacon-petoksesta. Rickin mielestä ihmissuhdekoheesio särkyisi, jos juttu kerrottaisiin eteenpäin Liamille. Taylor kysyy Brookelta tämän Stephanien kanssa viettämistä viimeisistä hetkistä. Brooke kertoo koskettavasta kokemuksestaan. Taylor kysyy myös Billistä ja paljastaa, että kuumailmapallomatka ei ollut Alisonin järjestämä, vaan Katien, joka teki sen kaiken saattaakseen Brooken ja Billin yhteen - parina. Se oli ollut masentuneen, epätoivoisen ihmisen logiikkaa. "Tapahtuiko Aspenissa jotain erityistä, sillä kun tulitte Los Angelesiin, huomasin, että teillä oli Billin kanssa voimakas side. Ikään kuin ette olisi iloinneet Katien paluusta." Brooke jää miettimään kaikkitietävän analysoijan sanoja. Vähän myöhemmin hän saa vieraakseen Billin. Tapahtuuko suunseudulla jotain? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
10.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Pistäytymisjuhlat Katien kunniaksi. Liam ja Liamilaan muuttanut Steffy harjoittavat aamutoimiaan Malibussa tasaraitalakanoiden alla. Tieto yhteenmuuttamisesta koskee Hopeen. Katie pyytää Billiltä anteeksi aiheuttamaansa tuskaa ja hätää. Bill järjestää pistäytymisjuhlat rakkaansa paluun kunniaksi. Rick ja Caroline saapuvat ensimmäisinä. Katie kertoo, että hänen viimeisin sydänkohtauksensa ei ollut fyysinen, vaan psyykkinen, mielen sisällä tapahtunut juttu - ja että Taylor on pelastanut hänet terapoimalla ja viemällä sairaalaan oikealla hetkellä. Kun Bill ja Katie seisovat parvekkeella ihailemassa uuden kotitalonsa maisemia, Caroline kuulee heidän puhuvan Deaconista sekä Hopen ja Liamin Italiassa vietetyistä häistä. Kenelle hän rientää viestimään shokkitietonsa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Taylorin silmät pariutumistodisteiden perässä. Bill palaa Brooken kanssa vuorilta ja yllättyy nähdessään Katien kotona. Katie hyppää rakkaansa kaulaan, mutta mies on ilmeetön, kuin salaista palvelua palvelisi. Taylor tarkkailee palaajien reaktioita, ja näyttäisi pika-analysoivan, että mitä minä sanoin - suhde on päällä, ja nyt Brooke on pettynyt, kun ei päässytkään jatkamaan romanssia. Katien pitäessä vauvaa onnellisena sylissään Bill sanoo, että sellaisen äiti ja lapsi -asetelman hän olisi halunnut nähdä jo aikoja sitten... ja mitä tämä kaikki tarkoittaa, sillä Katiehan oli sanonut, ettei palaa kotiin enää koskaan! Mitä enemmän Katie yrittää selventää masennukseensa liittyviä vaiheita sitä vihaisemmalta Bill näyttää. Will-vauva katselee katossa roikkuvia kirkkaita lamppuja, niin kuin kaikki pikkulapset studioissa tekevät (toim.huom.) Kun Bill saattaa Brooken ovelle, Taylorin haukankatse herää taas keräämään evidenssiä, todistusaineistoa. Pehmeneekö Billin suhtautuminen syvältä psyyken alakuloista nousseeseen Katieen? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
09.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Kontakti ikimäntyjen alla. Katie kiittää Tayloria tämän upeasta työstä ja sanoo, ettei tosiaan tiedä, mihin olisi päätynyt ilman sitkeää ammattiapua. Kotona Spencer-talolla hän huhuilee Billiä, mutta ei saa vastausta, koska mies on mennyt vuorille. Kuolinsyyntutkijat valtaavat Forrester-majan. Surun murtama Brooke vain istuu ja suree. Bill kietoo kätensä hänen ympärilleen. Mutta missä sormus? Stephanien antama sormus. Brooke juoksee kuolinpenkin luo. Missä, missä? Sormusta ei näy. Bill löytää sen aluskasvillisuuden seasta mäntyjen läheltä. "Stephanie oli aina valmiina minua varten." "Ja minä olen aina sinua varten", Bill sanoo ja pujottaa sormuksen Brooken sormeen. Tilanne ajautuu metsäiseen suudelmaan. Pam sanoo Ericille, että hänen pitäisi ehkä palata Chicagoon, sukuhaaransa viimeinen kun nyt on. Ericin mielestä Stephanien siskon koti on Los Angelesissa perheen parissa. Pamin lähdettyä hiljentymään Eric nauttii yksinäisen miehen martinit ja muistelee tyynysotaa, jonka he kerran kävivät Stephanien kanssa Big Bearin majalla. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Hyvästit metsäpenkillä. Katie on hetki sitten erottanut Taylorin, mutta haluaakin hänet takaisin. "Auta minua, ole kiltti." Terapialäpimurto! Katie pystyy jo elämään ilman että pelkää kehonsa hylkivän sydäntä. Hän pystyy ottamaan vauvankin syliinsä, ja ilo valtaa hänet pitkästä aikaa. Brooke ja Stephanie istuvat penkillä kiinni toisissaan ja katsovat jylhää maisemaa. Stephanie lahjoittaa Brookelle kihlasormuksensa - ja tuntee, että tämä Laaksojen Logan on hänelle kuin oma tytär, vaikka on vietellytkin kaikki Forrester-miehet. Sitten. "Olen väsynyt. Olen niin väsynyt. Tulen kaipaamaan sinua." Stephanie pyytää Brookea laulamaan hänet uneen. Brooke aloittaa irlantilaislaulun kyyneleitään pidättäen. Viimeinen huokaus. Suudelma otsalle. Jää hyvästi, ystäväin. Keuhkosyöpään uudelleen sairastunut Stephanie kuolee Brooken käsivarsille vuoristomajan metsäpenkillä ikimäntyjen alla (USA 26.11.2012). Elämänjuhlassa kuvattu video alkaa pyöriä: läheiset kertovat suhteestaan suvun päänaiseen. Stephanie esiintyy Suomen-jaksoissa vielä 15.5. ja 16.5.2013 (USA 7.12. ja 10.12.2012), jolloin esitetään hänen kameralle puhumansa yllätystestamentti. Myöhemmissä jaksoissa on nostalgiainserttejä. Amerikkalainen saippuasarja.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
08.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Katie Spencer - niin nuori, niin lepositeissä. Lepositeisiin laitettu Katie huutaa, että ihmiset ovat hulluja. "Kaikki muut, paitsi minä." Hän ei luota Taylorin psykiatrintaitoihinkaan. "Olet erotettu." Hän pelkää kuollakseen, että sydän irtoaisi rinnasta. Thomas yrittää saada forresterilaiset puolelleen uudistamaan yhtiö modernien bisnesmetodien piiriin. Ericin on vaikea keskittyä liiketalouteen. Thomasin nuorennussaarnan jälkeen hänestä tuntuu kuin olisi menettämässä vaimonsa lisäksi myös elämäntapansa ja yhtiönsä. Stephanien yskänkohtaukset tulevat happimaskista huolimatta yhä tiheämpään, ja ysköksissä on verta. Brooke lukee kirjaa ääneen, ja Stephanie näkee Ann-äidin siellä heidän kanssaan samassa huoneessa. "Mitä tarvitset, Stephanie?" Brooke kysyy ystävänsä pistävän katseen edessä. "Anteeksiantoa." He lähtevät ulos metsään penkille istumaan. Alempana siintää järvi. Stephanie rakastaa sitä maisemaa. Hän pyytää Brookea poistumaan, koska ei halua tämän näkevän enempää. "Älä lähetä minua pois, Stephanie." "Taivas, miten olen yrittänyt!" On upea marraskuun lopun ilma - ruskainen ja lämmin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Thomas, vapaan forresterilaisuuden hedelmä. Thomasin koolle kutsuma iso kokous on alkamassa Forrestereilla, mutta Eric seisoo vielä käytävällä selostamassa Pamille Stephanien tilaa. Kun Thomas on jo aloittamassa, Rick sanoo, että heidän pitäisi odottaa Ericiä. Thomasin puhuttua yhtiön uudesta, kiehtovasta ja nuorekkaasta tyylistä Rick muistuttaa, ettei uudistuksia saa rakentaa vapaan fantasian varaan, ei ainakaan henkilö, jolla ei ole kokemusta liiketaloudesta. "Tiedän, mitä teen", Thomas reagoi. Eric sanoo, että toimitusjohtajan tehtävä ei ole syöttää toimintaan impulsseja, vaan pitää status quo päällä. Brooke on onnellinen saadessaan olla Stephanien seurassa ylhäällä vuorilla tämän ehkä viimeiset elintunnit. "Ei sitten kyyneleitä", Stephanie käskee. He nukkuvat toisiinsa nojaten. Brooke kampaa ystävänsä hiukset, hakee korun rinnuksille ja puhuu lohdun sanoja. Stephanie yskii verta. Katien vakava paniikkikohtaus saa hysterian mitat, ja Taylor vie hänet sairaalaan. Katie repii itsensä irti johdoista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TI
07.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Joko liha kutsuu, Spencer?. Brooke pyytää alastomana edessään seisovaa Billiä laittamaan pyyhkeen päälleen. Bill laittaa ja sanoo, että Brooke on ainutlaatuinen - yksi miljoonasta. Taylor kertoo Katielle Brooken olevan bondaamassa itseään tämän poikaan ja aviomieheen. Katie puolustaa haluaan olla siellä, missä nyt on. "Olen kuolemassa, olen kuolemassa. Vie minut ulos tästä talosta", hän huutaa. Rick soittaa isälleen Big Bearin majalle, että Thomas aikoo laittaa uuden visionsa äänestykseen, joten Ericiäkin tarvittaisiin kokoukseen. Eric ei halua jättää Stephanieta yksin, mutta tämä muistuttaa, että kysymyksessä on heidän yhteinen yhtiönsä. "Mene äänestämään, Eric, mutta soita Brooke tänne luokseni." Eric soittaa ja varoittaa, ettei Stephanie voi hyvin. Brooke saapuu vuorille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesista.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Puolialastomuuden estetiikkaa Billilässä. Billillä ei ole aikaa Taylorin esittämille analyyseille, vaan vain tiedolle siitä, missä Katie asuu. Taylor ei tiedä, missä Katie asuu, mutta Brooken mieshistorian hän tietää. "Se kaava kyllä tunnetaan." Katien hakiessa naamioituneena Dayzee's-kahvilasta ruokaa Taylor tunnistaa hänet. Hän lähtee seuraamaan ja löytää Katien asunnolle. Hän varoittaa yhdistelmästä "komea Bill ja miestennielijä-Brooke". Takaisin Billilään: Brooke opettaa Billiä pikku-Willin syöttämisessä ja vaipanvaihdossa. Vauvan peitto putoaa lattialle, ja Brooke tulee etsimään sitä Billin huoneesta. Mikä näky! Suihkusta juuri tullut mies vain pyyhe verhonaan - ja sitten sekin vaate putoaa lattialle. Liam sanoo Steffylle että tämä on kaikkea, mitä mies voi naiseltaan toivoa. Kuuluuko toivomuslistalle myös Steffyn tapa suhtautua asioihin vitsaillen ja kevytellen? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
MA
06.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Bill Spencer, tasatahtinen tosikko. Bill tuo aamukahvin sohvalla nukkuvan Brooken eteen. Aromit herättävät Ruususen. Onko käymässä niin kuin Katie toivoisikin käyvän: Will-vauvan varhaishoitajat kiintyvät toisiinsa? Bill on vihainen, totinen ja umpinainen kysyessään Taylorilta Katien tilasta. Taylor kysyy, miten Bill itse voi. "Pidän huolta pojastani ja bisneksistäni." Taylor varoittaa Brookesta. Brooke sanoo toimivansa Billin kanssa tiimissä Katien parhaaksi. "En ole iskemässä siskoni miestä." Taylor kiihdyttää muistiaan Brooken romansseihin: Ridgen Thorne-veli, Ridgen Eric-isä, Brooken Bridget-tyttären Deacon-aviomies, ja nyt ehkä Katie-siskon puoliso. Brooke vastaa piikkeihin omalla tavallaan. Miten? Kun Thomas koskettaa Carolinea romanttisesti kesken työpäivän, tämä sanoo: "Ei enää, Thomas. Minulla on nyt Rick." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Onneksi on vuoristohuvila!. Stephanie ja Eric ajavat vuoristomajalleen ylös Big Bearille. Stephanie riisuu timanttiset korvakorunsa. On helpompi olla ilman. He puhuvat elämänjuhlista ja kuivista martineista. Stephanie yskii taas ja vie happinaamarin kasvoilleen - ja kehuu Ericin taitoja järjestää juhlia. Perillä majan rauhassa he juovat jotain kuumaa, istuvat takan edessä, ja Eric laulaa irlantia, koska Stephanie niin toivoo. Murheen murtama Brooke muistelee hänen ja Stephanien yhteisiä draaman ja komedian täyttämiä vuosia (inserttejä). Bill kieltää Brookea lähtemästä ajamaan kotiin siinä mielentilassa. Brooke nukahtaa sohvalle, ja Bill peittelee kaunottaren unihuovalla. Tayloria kohtaa vastaanottohuoneessaan yllätys. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
PE
03.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Ja Jumala loi tanssin!. Celtic Woman -yhtyeen naiset aloittavat tanssiosuuden soittamalla irlantilaisklassikon "Danny Boy". Kengät kopisevat, ja tytöt hakevat juhlavieraita liikkumaan. Steffy improvisoi kelttiläisversion paljasjalkatanssista, jonka Brigitte Bardot esitti elokuvassa "Ja Jumala loi naisen". Kun Brooke liittyy tahteihin, Stephanie laittaa kätensä kasvojen eteen. Kun Brooke sitten on pitänyt koskettavan puheensa, Stephanie kutsuu hänet ulos puutarhaan. "Minun perheeni on sinun perheesi", hän sanoo. Tapahtuu vallanvaihdos - väistyvän matroonan istuin siirtyy Laaksojen Loganille, La Forresterin entiselle viholliselle, nykyiselle rakkaalle ystävälle ja uskotulle. Stephanie ilmoittaa vieraille, että on poistumassa paikalta Ericin kanssa, mutta juhla jatkukoon. Ja kun Eric palaisi, heitä ei olisi enää kaksi, vaan yksi. "Näen teidät nyt viimeisen kerran." Hän hyvästelee jokaisen erikseen - ja kääntyy lähtemään kohti tuntematonta. Kyyneleet täyttävät hänen irlantilaiset silmänsä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Kun irlantilaisilla silmillä on hyvä olla. Kuoleman arvaamaton varjo liikkuu flyygelin päällä olevien nuoruudenvalokuvien luota kohti rakkaimpiensa seurassa istuvaa nyky-Stephanieta, mutta elämänjuhla jatkuu iloisissa merkeissä. Vieraita tulee lisää, joukossa myös Kristen Forresterin aviomies Anthony "Tony" Dominguez (Paulo Benedeti). Kaikki kysyvät, missä Ridge, missä missä. Thorne sanoo, että eiköhän poika tuolta pian tule ja järjestä kaikkien aikojen entreen äitinsä edessä. Eric pitää puheen ja laulaa Stephanien ihanista irlantilaisista silmistä. Lisäksi hän on järjestänyt paikalle yllätyksen - irlantilaisen naisyhtyeen. Celtic Woman -kvartetti esittää Stephanie-sankarin kunniaksi laulun The Parting Glass: "...So fill to me the parting glass; And drink a health whate'er befalls; And gently rise and softly call; Good night and joy be to you all..." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
TO
02.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Ericin pukukoodina villatakki ja uusi tukka. Eric on järjestänyt elämänjuhlan kurkkusyöpään menehtymäisillään olevan rakkaan Stephaniensa kunniaksi. Ystäviä ja sukulaisia alkaa kerääntyä Forrester-residenssiin Beverly Hillsin kukkuloille. Mukana ovat myös Felicia Forrester (Lesli Kay) ja Kristen Forrester Garrison Dominguez (Tracy Lindsey Melchior). Ericin juhla-asuna on kotoinen beige villatakki, valkoinen paita, suorat housut ja - korvat ja otsan paljastava upea tukka-look. Aspenissa käyneet palaavat kotiin ja valmistautuvat lähtemään Stephanien juhliin. Katie ei kuulu juhlijoihin, sillä hän kamppailee masennuksensa kanssa, yksin. Asunnossa on kaikki hujan hajan, kuin olisi asukas itse oman sielunsa valokuvannut. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Pallot Aspenin yllä. Brooke ja Bill siirtyvät kuumailmapallon koriin ja nousevat Coloradon marraskuisten Aspen-maisemien ylle. Bill haluaisi Katien pian takaisin, mutta hän osaa keskittyä myös hetkeen; hän kokee vapautena sen, että pääsee linnun lailla niin korkealle, että asioihin alkaa tulla perspektiiviä. Eikä hän ole ensimmäistä kertaa pallon kyydissä, joten hän pystyy rauhoittamaan hermoilevaa Brookeakin. "Henkeäsalpaavan kaunista!" Liam ja Steffy istuvat Will-sittereinä, katsovat valokuvia ja puhuvat omasta mahdollisesta sitten-joskus -vauvastaan. Steffy muistuttaa, että Liam on hänelle Havaijin-matkan pystyssä. Samaan aikaan Los Angelesissa: Katie väittää Taylorille, ettei ole masentunut, vaan onnellinen ja hyvinvoiva. "Jättääkö sellainen nainen perheensä?" "En ole hyvä äiti." Sinusta tulee hyvä äiti, kunhan masennus saadaan pois." "Minulla oli sydänkohtaus." "Sinä elät." Taylor varoittaa, että jos pitkittynyt depressio kääntyisi synnytyksenjälkeiseksi psykoosiksi, olisi leikki kaukana. "Olisit vaaraksi itsellesi ja muille." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
KE
01.05.
2013

Kauniit ja rohkeat

17:25 - 17:55
MTV3

Auttaisiko erilainen kampaus, Katie?. Taylor vakuuttaa Katielle, että tämän sydänongelmat ja vaikea synnytys ovat olleet harvinaisen vaikea yhdistelmä, joten palautuminen ottaa aikaa. Lääkärinä hän ymmärtää myös, että osa hallitsemattomista tunteista johtuu kehossa vielä vaikuttavista rankoista raskaushormoneista. Hän painottaa, että vihaisuus, toivottomuus, pelokkuus, turhautuneisuus ja surullisuus ovat kaikki klassisia depressio-oireita, mutta ne menisivät pian ohi. "Sinun on autettava paranemisprosessia, sillä vauva tarvitsee äidin." Katie kieltäytyy psyykelääkkeistä, mutta ehkä jo hänen herätysliike-ulkonäkönsä siistiminen pirteämpään voisi käydä lääkityksestä. Bill haluaa pelastaa avioliittonsa ja pyytää Justinin apua löytääkseen vaimonsa. Joku organisoi Los Angelesista käsin piristystä Billille ja Brookille järjestämällä heille kuumailmapallomatkan. Kuka tämä joku on? Pallon lähtöpaikka on joka tapauksessa kauempana maaseudulla, ja Bill ja Brooke ajavat sinne jeepillä. Maisema on kaunis, ja lehmät ammuvat. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

S

KorostaSuosittele FBSähköpostiin

Kauniit ja rohkeat

17:00 - 17:25
MTV3

Kivat liidot sun riippuvillesi, Liam!. Liam järjestää Steffylle yllätyksen - riippuliitomatkan ruskaan pukeutuneen Aspenin ylle. Siinä he sitten liitävät tandemina Billin ja Brooken miettiessä ratkaisua Katien haluun erota perheestään. Brooke on kauhuissaan suvun tilanteesta - Stephanie on kuolemassa ja Katie murtumassa haudan partaalle. Donna soittaa Aspeniin, että hän on Billilässä ja Katie on muuttanut pois. Bill vaipuu vihaansa. Eikö hän koskaan rentoudu? Ei sillä, että juuri se hetki olisi paras mahdollinen ulkoilmakylpyyn ja shamppanjaan vieraan naisen seurassa, mutta yleensä! Pelkojensa kanssa taisteleva Katie katsoo Edvard Munchin Huuto-maalausta ja kuuntelee hälytysajoneuvojen ääniä. Ja sydämensä ääniä. Ukkostaa. Hän muistaa synnytyssairaalan tilanteet. Caroline on iloinen Thomasilta saamastaan työmahdollisuudesta, mutta Rickin rinnalla hän haluaisi mahdollisuuden toisenlaisiin tunteisiin. "Rakastan sinua", hän tunnustaa. Rick tekee samoin - ja suutelee sirrisilmäistä suloisuuttaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.

7

KorostaSuosittele FBSähköpostiin
>
>
Kauniit ja rohkeat
Onko perustunteesi epävarmuus, Katie?. Bill vakuuttaa Katielle, että mitään ei ole tapahtunut hänen ja Brooken välillä, ei niin mitään. Hän sanoo myös, että avioliittonsa pokeripelissä hän ei koskaan olisi kyllin hyvä mies Katielle. Katie sanoo, että oikein, juuri niin. Hän laittaa vihkisormuksensa pöydälle. Testaako hän jo pitkään jatkunutta hylätyksi tulemisen tunnettaan? Brooken mielestä Katien sanoma on, että "Bill, tule takaisin." Billin mielestä Katie on avioerovaatimuksensa kanssa tällä kertaa tosissaan, todella. Bill ja Brooke kehittävät seksiä. My God. Totta vai haavetta? Maya ja Dayzee lounastavat Il Giardinossa ja tarkkailevat toista lounastavaa paria, Rickiä ja Mayaa. Rick rohkaisee Mayaa näyttelijänuralle. Caroline kävelee luokse. Mistä nuo farssimaiset eleet? Rick haluaa esitellä Mayan. Caroline sanoo tietävänsä naisen. Hän kutsuu Mayaa väärällä nimellä, taas. Tämä korjaa, että Maya. "Whatever". Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Arvosana 2/5, annettu 39 ääntä.