ViihdeSanakirjaTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla james martin ja herkkuja välimerellä löytyy 150 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 29.08.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 22.08.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 17.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 15.08.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

pe 14.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

to 13.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 12.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ti 11.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 10.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

la 08.08.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

pe 07.08.2015 14.00 - 14.30 30 minLiv

Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

to 06.08.2015 14.10 - 14.40 30 minLiv

Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

ke 05.08.2015 14.10 - 14.40 30 minLiv

Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ti 04.08.2015 14.10 - 14.40 30 minLiv

Ibiza. James Martin tutustuu bileistään kuuluisan espanjalaissaaren mehukkaaseen grilliruokaan ja löytää poukamien kätköistä paikallista kalaa tarjoavan, kodikkaan lounasravintolan. Luvassa on myös hyviä vinkkejä kalan grillaamiseen. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 01.08.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 25.07.2015 09.00 - 09.30 30 minLiv

Ibiza. James Martin tutustuu bileistään kuuluisan espanjalaissaaren mehukkaaseen grilliruokaan ja löytää poukamien kätköistä paikallista kalaa tarjoavan, kodikkaan lounasravintolan. Luvassa on myös hyviä vinkkejä kalan grillaamiseen. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

pe 19.06.2015 08.15 - 08.45 30 minNelonen

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

to 18.06.2015 08.45 - 09.15 30 minNelonen

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

to 18.06.2015 08.15 - 08.45 30 minNelonen

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 17.06.2015 08.45 - 09.15 30 minNelonen

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 17.06.2015 08.15 - 08.45 30 minNelonen

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ti 16.06.2015 08.45 - 09.15 30 minNelonen

Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ti 16.06.2015 08.15 - 08.45 30 minNelonen

Montpellier. Etelä-Ranskan rannikolla James Martin tutustuu aurinkopaneeleja hyödyntävään osterialtaaseen ja käy mausteisen vermuttijuoman synnyinseudulla. Jaksossa annetaan myös vinkkejä osterien grillaamiseen ja vermutin käyttöön salaatinkastikkeessa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 15.06.2015 08.45 - 09.15 30 minNelonen

Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 15.06.2015 08.15 - 08.45 30 minNelonen

Ibiza. James Martin tutustuu bileistään kuuluisan espanjalaissaaren mehukkaaseen grilliruokaan ja löytää poukamien kätköistä paikallista kalaa tarjoavan, kodikkaan lounasravintolan. Luvassa on myös hyviä vinkkejä kalan grillaamiseen. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 08.06.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 06.06.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 04.06.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 03.06.2015 10.35 - 11.10 35 minLiv

Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 01.06.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 30.05.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 28.05.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 27.05.2015 10.30 - 11.00 30 minLiv

Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 25.05.2015 10.50 - 11.20 30 minLiv

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 23.05.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 21.05.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 20.05.2015 10.30 - 11.00 30 minLiv

Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 18.05.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 16.05.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 14.05.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 13.05.2015 10.30 - 11.00 30 minLiv

Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 11.05.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 09.05.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 07.05.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 06.05.2015 10.30 - 11.00 30 minLiv

Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 04.05.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

la 02.05.2015 10.00 - 10.30 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja VälimerelläU

to 30.04.2015 12.00 - 12.30 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ke 29.04.2015 10.30 - 11.00 30 minLiv

Marseille. Etelä-Ranskan ikivanha Marseillen kaupunki on ruokakulttuuriltaan sekä muiden Välimeren maiden muovaama että aidon ranskalainen. James Martin valmistaa lampaasta taginepataa ja näyttää, miten äyriäisistä tehdään bouillabaissekeiton helppo versio. (22')

James Martin ja herkkuja Välimerellä

ma 27.04.2015 11.00 - 11.30 30 minLiv

Napoli. Napolilainen pitseria on tarjonnut viiden sukupolven ajan vain kahdenlaista pitsaa mutta vetää väkeä jonoksi asti. James Martin näyttää, miten kalmaria valmistetaan näppärästi ja tehdään helppoja ja meheviä mozzarella-munakoisorullia. (22')
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Race Across The World Suomi, Tabu, MM-kisastudio, Professori T, Mr. Bean, Utö, Poliisikoira Rex, Vapauden kutsu, Tähdet, tähdet, Farmi Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity