ReseptitTietovisatHoroskooppiSanakirjaBlogitVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Haulla heikin lähiruokaa löytyy 267 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Heikin lähiruokaaU

la 18.10.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 13.10.2014 11.25 - 11.55 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 11.10.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 06.10.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 04.10.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 29.09.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

la 27.09.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 22.09.2014 11.20 - 11.50 30 minLiv

Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 20.09.2014 11.05 - 11.40 35 minLiv

Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 15.09.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 13.09.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

pe 12.09.2014 12.00 - 12.30 30 minLiv

Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

ma 08.09.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

la 06.09.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tässä jaksossa Heikki käy raveissa, savustaa kalaa, leipoo leipää sekä tekee kebabia. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

ma 01.09.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Tässä jaksossa Heikki käy raveissa, savustaa kalaa, leipoo leipää sekä tekee kebabia. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

la 30.08.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

ma 25.08.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 23.08.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

ma 18.08.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

la 16.08.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

ma 11.08.2014 11.30 - 12.00 30 minLiv

Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

pe 20.06.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 14.06.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 13.06.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 07.06.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 06.06.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 31.05.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 30.05.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 24.05.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 23.05.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 17.05.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 16.05.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

la 10.05.2014 14.05 - 14.35 30 minLiv

Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

pe 09.05.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tässä jaksossa Heikki käy raveissa, savustaa kalaa, leipoo leipää sekä tekee kebabia. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

la 03.05.2014 14.00 - 14.30 30 minLiv

Tässä jaksossa Heikki käy raveissa, savustaa kalaa, leipoo leipää sekä tekee kebabia. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

pe 02.05.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 26.04.2014 14.00 - 14.30 30 minLiv

Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

pe 25.04.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

la 19.04.2014 14.00 - 14.30 30 minLiv

Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

pe 18.04.2014 11.00 - 11.30 30 minLiv

Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaa

la 12.04.2014 14.00 - 14.30 30 minLiv

Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')

Heikin lähiruokaaU

to 16.01.2014 10.30 - 11.00 30 minLiv

SARJA PÄÄTTYY! Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

la 11.01.2014 12.00 - 12.30 30 minLiv

SARJA PÄÄTTYY! Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

pe 10.01.2014 18.00 - 18.30 30 minLiv

Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

to 09.01.2014 10.30 - 11.00 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 04.01.2014 12.00 - 12.30 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

pe 03.01.2014 17.55 - 18.25 30 minLiv

Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

to 02.01.2014 10.30 - 11.00 30 minLiv

Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaaU

la 28.12.2013 11.50 - 12.20 30 minLiv

Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')

Heikin lähiruokaa

pe 27.12.2013 17.55 - 18.25 30 minLiv

Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syyttäjä Imma Tataranni, Suuri seikkailu, Vapauden kutsu, NHL Playoffs: NY Islanders - Carolina, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Tabu, Sukuni salat, Superpesis LIVE: Fera - Seinäjoen Maila-Jussit, Emmerdale, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity