Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Tuore leipä on yksi tärkeimpiä ja vetovoimaisempia tuotteita kaupoille. Lähiruuantarjonta on lisääntynyt huomattavasti lähikaupoissa muutaman vuoden aikana. Heikki käy tutustumassa helsinkiläisen kaupan valikoimiin ja valmistaa kauppiaan kanssa kolmen ruokalajin menuun. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Tänään Heikki käy tutustumassa ammatinkorkeakouluun ja heidän lähiruokatoimintaansa. Kouluilla on suuri mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda lähiruokaa tutuksi nuorille. Päivän menussa tarjoillaan tänään järvikalaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
Ilman eläinten hyvää hoitoa ei meillä voi olla hyvää ruokaakaan. Onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina osaavia eläintenhoitajia. Lehmän vasikoinnin jälkeen lypsettävää maitoa sanotaan ternimaidoksi. Tänään siitä tehdään grillissä jälkiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
SARJA PÄÄTTYY! Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
SARJA PÄÄTTYY! Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')