ViihdeSanakirjaTietovisatHoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot torstaina 18.4.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Rauhallinen kokovartaloharjoitus

to 18.04. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Avataan koko keho valmiiksi päivää varten istumajumpalla, joka keskittyy liikkuvuuden lisäämiseen. Avataan lihasjumeja ja saadaan aikaan virkeämpi olo, jonka jälkeen on hyvä lähteä päivän askareisiin. Harjoitus sopii jokaiselle. Jos haluat haastaa itseäsi, voit toteuttaa liikkeitä myös seisten.

Tunteet kehossa

to 18.04. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Kuten vanha sanonta kuuluu: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kokemamme tunteet näkyvät ja tuntuvat kehossa – ne helposti ohjaavat ajatteluamme ja toimintaamme. Tässä jaksossa käydään tunnetiloja läpi liikkeen kautta yhdistellen eri aisteja ja mielikuvia omaan kehoon. Tervetuloa mukaan. Harjoitukset sopivat kaikille katsojille.

Haastava tasapainojumppa

to 18.04. klo 11.30 - 11.45 15 minOnniTV

Tässä jaksossa tehdään haastava tasapainojumppa fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan istuen ja seisten tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on aktivoida ja haastaa tasapaino turvallisella tavalla.

Koordinaation harjoittelua, istuen ja seisten

to 18.04. klo 11.45 - 12.00 15 minOnniTV

Tässä jaksossa harjoitellaan koordinaatiota fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan enimmäkseen istuen tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on haastaa koordinaatiota turvallisella tavalla. Tämä jumppa sopii kaikille!

Luentotuokio - Toiminnallinen tuokio

to 18.04. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Toiminnallisessa tuokiossa teemana on luonto. Luonto antaa voimaa. Lihasvoima- ja tasapainoharjoitteiden avulla tuetaan mahdollisuutta liikkua luonnossa. Voit toteuttaa harjoitukset istuen tai seisten.

Yhteislauluja Raatihuoneella

to 18.04. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Tangokuningatar Heta Halonen toimii esilaulajana ja Visa Luttinen säestää pianolla. Tule mukaan laulamaan! Lauluina Muistojen Bulevardi, Sulle salaisuuden, Rin tin tin, Kauan, Albatrossi, Hyvää huomenta Suomi, Kaksi vanhaa puuta ja Poing, poing, poing.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Vain elämää, Australian rajalla, Jalkapallon EURO 2024: SVN - DEN, Simpsonit, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suomen huutokauppakeisari, Poliisikoira Rex, Pahan väri

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity