BlogitVaihtoautotSanakirjaHoroskooppiReseptitTietovisatViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 16.11.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

su 16.11.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

su 16.11.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Putous

su 16.11.2014 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 16.11.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Takaisin diskokellariin. Kellareissa asuneet Ian ja Claire ovat viidentoista vuoden etsintöjen jälkeen löytäneet Etelä-Lontoosta tontin, jolle he voivat rakentaa unelmiensa talon. Erikoiseen taloon tulee hupikellari, jossa on väriä vaihtava tanssilattia, elokuvahuone, kylpylä ja sauna. Pulmitta ei selvitä nytkään, sillä parilla ei ole tarpeeksi rahaa, rakennuslupaa tai naapurien hyväksyntää. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 16.11.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Benin ja Freddien museo. Lontoolainen taiteilijapariskunta tyttärineen kyllästyy kaupunkielämään ja päättää entisöidä valtavan ladon maaseudulla. Maalaiselämä ei houkuttele paria sinänsä, mutta ladon lisäneliöt ovat tarpeen. Parin viktoriaaninen asunto Lontoossa on tupaten täynnä keräilyesineitä ja taidetta, ja kokoelman pitäisi mahtua johonkin. Lisäksi pari haluaa latoon ateljeen ja verstaan, jossa työskennellä. Entisöitävä lato ei kuitenkaan missään nimessä saa olla kotoisa eikä edes kovin mukava. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Grand Designs - unelma-asunnot

su 16.11.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Yhteisörakentamista Brightonissa. Kevin palaa Brightoniin katsomaan innostavaa rakennusprojektia, johon hän tutustui ensimmäistä kertaa vuosikymmen sitten. Kymmenen vähävaraista perhettä rakensi 90-luvun lopulla omat ja toistensa vuokra-asunnot. Haastavassa projektissa perheiden oli tehtävä 30 tuntia rakennustöitä viikossa, ja samalla ansaittava elantonsa ja hoidettava lapsiaan. Kevin ottaa selvää, luhistuivatko talot vai pääsikö yhteisö kukoistamaan. Englantilainen tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma.

Pientä pintaremonttiaU

su 16.11.2014 14.00 - 15.00 60 minAVA

Jakso 2. Väripaletti vaihtoon. Pienessä pintaremontissa tehdään tällä kertaa hieman suurempaa muutosta. Itä-Pakilassa sijaitsevassa rivitalohuoneistossa vallitsee voimakkaiden värien valtakunta. Väriharmonian uudelleenjärjestelyä saapuvat suorittamaan suunnittelijatiimin uusi jäsen Mikko Toppala sekä Jaana Mertama ja Iisa Strand.

Koiralle koti

su 16.11.2014 15.00 - 15.25 25 minAVA

Barnaby. Brandon pelastaa pienen terrierin Barnabyn, joka on aika haka agilityssä. Sen tulevan isännän pitää kuitenkin hioa koirankoulutustaitojaan. Amerikkalainen koirankoulutussarja.

Mitä tänään syötäisiin?

su 16.11.2014 15.25 - 15.30 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvästi lemmikki!U

su 16.11.2014 15.30 - 16.30 60 minAVA

Koti kilpahevoselle. Rockyn omistaja toivoo löytävänsä rakkaalle hevoselleen uuden kodin, joka mahdollistaisi kilpauran jatkumisen. Tarjolla on erilaisia ja eri tavalla sopivia kotivaihtoehtoja. Uusinta.

Nettirakkautta

su 16.11.2014 16.30 - 17.30 60 minAVA

Ensitreffit. SARJA PÄÄTTYY. Dawn O'Porter jatkaa 25 aloittelevan nettideittailijan seuraamista. Joillekin satelee treffikutsuja, kun taas toiset saavat tottua torjutuksi tulemiseen. Kokeneet nettideittailijat kertovat kauhutarinoita ensitreffeiltä ja neuvovat, miten kiusallisilta treffeiltä livahdetaan karkuun. Jaksossa tutustutaan myös Tinderin ja Grindrin kaltaisiin nettisovelluksiin, joiden kautta ihmisten tapaaminen on entistä helpompaa, sekä erityisesti pettäjille suunnattuihin sivustoihin. Entä miten suojaudutaan netissä vaanivilta häiriköiltä ja estetään yksityistietoja päätymästä vääriin käsiin? Kaksiosainen dokumentaarinen brittisarja, jossa etsitään rakkautta netistä toimittaja Dawn O'Porterin johdolla.

NYC:n täydelliset naiset

su 16.11.2014 17.30 - 18.30 60 minAVA

Temperamenttitulitus Hamptonissa. Heather ei jaksaisi enää sanaakaan juttuja haamukirjoittajista, mutta aiheesta puhutaan vielä The Hamptons -seudullakin. Naiset lähtevät sinne perheineen itsenäisyyspäivää viettämään. Tohtori Brown soittaa Heatherille tiedon tämän pojan kuulon statuksesta. Ramona pitää itsenäisyysjuhlien esijuhlat talollaan. Upea tarjoilu, upea talo, upea sisustus - emäntäkin voisi olla upea, jos kampaisi joskus hiuksensa. Kristenillä on yllään pohkeisiin ulottuva, tasaraitainen kynähame. Marimekkoa? Heinäkuun neljäs koittaa, ja perheet kokoontuvat rannalle. Kristen puhuu rakkaudestaan Uuden Englannin clam bake -metodilla kypsennettävään ruokaan, joka muistuttaa häntä, Elvis-fania, aina elokuvasta ¿Clambake¿ (Vauhtia ja vedenneitoja). Sinä iltana ei nälkää nähdä: lihaa, mereneläviä, roseeviiniä, shamppanjaa, merilevää, kaikkea on. Nuotiot sytytetään, ja makkarakin paistuu. Ilta pimenee, temperamentit asettuvat, ja kansallisen juhlapäivän ilotulitus alkaa. Amerikkalainen realitysarja.

NYC:n täydelliset naiset

su 16.11.2014 18.30 - 19.30 60 minAVA

Vuosirengaskontrolli à la Ramona . Sonja ja Aviva ottavat aurinkoa uima-altaalla. Sonja sanoo baarimikolle, että eikö hänen ystävällään olekin kauniit sääret. Kamera näyttää lähikuvan Avivan jalkaproteesista. Ramona juoruaa LuAnnille ja Carolelle Sonjan taloudellisista vaikeuksista. Kristen käy mallikansioineen erään agentin luona. Miehen mielestä rouvassa on ikäisekseen potentiaalia, mutta ei enää tarpeeksi New Yorkin kovaan kilpailuun. Ehkä Chicagosta, Atlantasta tai Milwaukeesta löytyisi markkinarako. Aviva kuvailee viininmaistajaisissa erään viinin makua urinaiseksi. LuAnn ja seuruetta palveleva mies reagoivat ilmeillään. Carole haluaa uudistaa 10-vuotiasta SoHo-kotiaan. Avukseen hän palkkaa urakoitsija Mark Silversteinin ja sisustussuunnittelija Wyman Robertsonin. Sonjalla on iltadeitit Benin kanssa. Mies ei tule. Onko Ramona kaiken takana? On. Ikärajakontrollifriikki Ramona. Hän oli puuttunut asioihin, koska Big Ben on kuulemma aivan liian nuori Sonjalle. Hänellä on myös tapana heittää shamppanjaa päin sanojan kasvoja, jos mielipiteet eivät miellytä. Kosteushoitoa à la Ramona. Amerikkalainen realitysarja New York Cityn rouvaeliitin naisista.

LöytäjätU

su 16.11.2014 19.30 - 20.00 30 minAVA

Mopo. 15-vuotias täyttävä Rasmus kokee elämänsä yllätyksen, kun hänet tuodaan tv-ohjelman finaaliin valitsemaan mopoa. Kumpi juontajan valinta voittaa ¿ skoottereiden Ferrari vai retromopojen kunkku?

Valtiatar12U

su 16.11.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Rikos ja rangaistus. Francis ja Lola palaavat hoviin yhteisen lapsensa kanssa, mikä aiheuttaa kitkaa kuninkaan ja Maryn välillä. Lisää päänvaivaa tuottaa lordi Narcisse, joka vaatii päitä vadille poikansa kuoleman vuoksi. Syntipukiksi joutuu Nostradamus, jonka Mary yrittää pelastaa kaikin keinoin julmalta kuolemalta. Francis puolestaan joutuu puntaroimaan uskollisuuksiaan. Synkkiä salaisuuksia selviää, ja uusi, salaperäinen uhka nostaa päätään. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi.

Kosto12

su 16.11.2014 21.00 - 22.00 60 minAVA

Julkitulo. Victoria pelästyy nähdessään Davidin elossa, ja David vaatii saada kuulla totuuden. Emily puolestaan vaatii Nolania etsimään käsiinsä kuin ilmaan kadonneen Victorian, ja Nolan ryhtyykin toimenpiteisiin pitääkseen asioita paremmin silmällä. Charlotte tajuaa Gideonin kaksinaamaisuuden ja ajautuu epätoivoon, eikä Danielistakaan ole nyt apua. Gideon luovii Margaux'n juonittelujen keskellä ja tuntuu taas pääsevän kuin koira veräjästä. Kuka vetää lopulta pidemmän korren? Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi.

Rimakauhua ja rakkautta12

su 16.11.2014 22.00 - 23.05 1h 5 minAVA

Hullunkuriset perheet. Rachelin elämään tulvii ruusuja ja romantiikkaa, ja pian Adam ehdottaakin muuttamista yhteen. Myös Pete pakkaa kassia, yhä uudestaan, mutta aivan toisenlaisissa tarkoituksissa. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti.

Tervetuloa Ruotsiin!7U

su 16.11.2014 23.05 - 23.35 30 minAVA

Kieli haltuun. Bruce ja Emma yrittävät sopeutua uuteen elämäänsä Ruotsissa, mutta se on hankalaa, kun heillä ei ole omaa rauhaa. Bruce yrittää opetella ruotsia ja saa apua entiseltä asiakkaaltaan, koomikko Will Ferrelliltä. Amerikkalainen komediasarja.

Moderni perhe7

su 16.11.2014 23.35 - 00.05 30 minAVA

Katastrofin ainekset. Lastensa selviytymistaidoista haltioitunut Claire tarjoutuu humalapäissään munasolun luovuttajaksi kohdunvuokrausta harkitseville Mitchille ja Camille. Seuraavana päivänä ajatus ei kuitenkaan tunnu enää yhtä hyvältä. Pahaksi onneksi edessä on brunssi Jayn luona eikä klaanin keskuudessa mikään pysy salassa pitkään. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Moderni perheS

ma 17.11.2014 00.05 - 00.35 30 minAVA

Mitta täyttyy. Luke ja Manny kyllästyvät siihen, että Lily on kaikkien lellikki. Philille paljastuu, että Haleystä on tullut nainen. Myös Claire joutuu paljastamaan oman salaisuutensa Glorialle. Suurin paljastus koittaa kuitenkin, kun Mitch kertoo Jaylle ettei tämä saanutkaan golfissa palloa yhdellä lyönnillä reikään 20 vuotta aiemmin. Tämä tieto on patriarkalle liikaa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Rakkautta ensitreffeillä

ma 17.11.2014 00.35 - 01.35 60 minAVA

Pelimiehiä ja bimboja. Ravintolassa tapahtuu taas, kun toiveikkaat sinkut etsivät elämänkumppania. Luvassa on ylimielisiä naistennaurattajia ja kikattelevia bimboja - sekä ohjelman historian kammottavin lauluesitys.

Yön AVA

ma 17.11.2014 01.35 - 05.35 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Syyttäjä Imma Tataranni, Top Gear, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Australian rajalla, Syke, Rillit huurussa, Ensitreffit alttarilla, Kova laki: Erikoisyksikkö, Taivaan tulet, Farmi Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity