ViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogitSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 15.11.2014

Näytä tiivistettynä

Aamun AVAus

la 15.11.2014 06.00 - 08.30 2h 30 minAVA

Aamun AVAus

Ostoskanava Tvins.com

la 15.11.2014 08.30 - 09.30 60 minAVA

Ostoskanava Tvins.com

Upeat skandikodit

la 15.11.2014 09.30 - 10.00 30 minAVA

Maalaisravintola myynnissä. Jalkapalloseuran pääsponsorina tunnettu yrittäjä Jesper Nielsen etsii perheelleen miljoonaluokan loma-asuntoa Mallorcalta. Suuri laadukkaasti sisustettu talo, upeat näkymät korkealta ja terassi uima-altaineen - onko tässä tarpeeksi aineksia lomakeitaaksi? Myyntiin tulee myös vanha tanskalainen maalaistyylinen ravintolarakennus, jolla on paljon historiaa takanaan. Idyllinen ravintolamiljöö, nykyaikainen teollisuuskeittiö ja yläkerran koti odottavat vain uutta omistajaa. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 15.11.2014 10.00 - 11.00 60 minAVA

Pitkäkin voi olla muodikas. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia naisia Kristianstadin kaduilla. Muodonmuutokseen valitaan mm. Clary, joka on vasta toipunut väkivaltaisesta suhteesta. Lindan on vaikea löytää kaupoista sopivia vaatteita pituutensa takia. Entinen punkkari Emma haluaisi pukeutumiseensa hiukan särmää äitityylin sijaan. Huppareihin pukeutuva Marie kaipaa naisellisempaa tyyliä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 15.11.2014 11.00 - 12.00 60 minAVA

Neljä sisarta. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Eskilstunan kaduilla. Susannah haluaa kokeilla jotain uutta ja nappaa stailattavakseen neljä sisarusta, jotka kaikki pukeutuvat melko poikamaiseen tyyliin. Laihduttanut Ammi kaipaa uutta ilmettä 50-vuotisjuhliinsa. Carin puolestaan tarvitsee oikeanlaiset vaatteet, jotta hän saisi lisää itseluottamusta työhaastattelua varten. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 15.11.2014 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kimallusta ja glamouria. Nyköping on entinen tekstiilikaupunki, mutta yleiskuva on lammasmainen, sillä kaikilla on laatikkomainen takki. Britt-Marien punainen takki kuitenkin herättää huomiota. Britt-Marie sairastaa leukemiaa, mutta hän ei anna sen masentaa. Hän on päättänyt nauttia joka hetkestä. Tessan pukeutuu mustiin ja haluaa piiloutua näkyvistä. Maria pukeutuu homssuisesti ja käyttää lettejä hiuksissaan. Magnus on pettynyt rakkaudessa 15 vuotta sitten, eikä viitsi nähdä vaivaa ulkonäkönsä suhteen. Sophie on 157-senttinen kahden lapsen äiti, joka rakastaa värejä ja lainaa lastensa vaatteita. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 15.11.2014 13.00 - 14.00 60 minAVA

Lomamatkan tuliainen. Halmstad sijaitsee Ruotsin länsirannikolla Pohjanmeren rannalla. Kaikki pukeutuvat tuulitakkiin ja kääriytyvät lämpimiin vaatteisiin, vaikka sää on lämmin. Rannalla kävelee 31-vuotias Christopher, jolla on rähjäiset ja reikäiset vaatteet, joita hän säilyttää lattialla. Susannah pukee hänet aikuisen vaatteisiin, kuten yrittäjälle on sopivaa. Kristina kävi lomalla Turkissa ja joi drinkissään myrkkyä. Hänen munuaisensa lakkasivat toimimasta, eikä hän osaa pukeutua lääkkeiden tuoman ylipainon vuoksi. Rose-Marie on pikkuruinen nainen, joka kärsii kouluvuosien kiusaamisesta yhä. Kän piiloutuu paksujen vaatekerrosten alle. Solveig on ulkoilmaihminen, joka ottaa elämästä kaiken nautinnon irti. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Trinny & Susannah SkandinaviassaU

la 15.11.2014 14.00 - 14.55 55 minAVA

Lentoemännälle arkiasu. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia ihmisiä Västeråsin kaduilla. Dragica pukeutuu värittömästi ja huomaamattomasti. Hän tarvitsee uuteen tyyliinsä väriä ja seksikkyyttä. Åsa on hoitanut sairastavaa miesystäväänsä ja isäänsä, eikä hän ole jaksanut keskittyä pukeutumiseen. Nyt hän tarvitsee piristysruiskeen. Caroline pukeutuu joko tallivaatteisiin tai lentoemännän univormuun. Nyt hänelle on löydettävä ihan oma tyyli. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Jamie Oliverin Amerikan herkut

la 15.11.2014 14.55 - 15.55 60 minAVA

Arizona. Tällä kertaa Jamie tutustuu intiaaniperinteisiin Arizonassa. Hän oppii, kuinka tuhkaa voidaan hyödyntää ruuanlaitossa. Jamie valmistaa herkullisia tortilloja sinisestä maissista sekä opettaa paikallisille lapsille yrttien istuttamista ja kokkaamista. Hän osallistuu jänisten metsästämiseen ja valmistaa teurastamastaan lampaasta grilliherkkuja. Herkullisessa ruokarealityssa tähtikokki Jamie Oliver matkustaa ympäri Amerikkaa ja tutustuu sikäläiseen ruokakulttuuriin.

Mitä tänään syötäisiin?

la 15.11.2014 15.55 - 16.00 5 minAVA

Mitä tänään syötäisiin?

Hyvästi lemmikki!

la 15.11.2014 16.00 - 17.00 60 minAVA

Koti kilpahevoselle. Rockyn omistaja toivoo löytävänsä rakkaalle hevoselleen uuden kodin, joka mahdollistaisi kilpauran jatkumisen. Tarjolla on erilaisia ja eri tavalla sopivia kotivaihtoehtoja.

Unelmien koti

la 15.11.2014 17.00 - 18.00 60 minAVA

Pomo tahtoo punaista!. Johtajana työskentelevä April haluaa päivittää lähiössä sijaitsevan ensiasuntonsa tyylikkääseen kaupunkiasuntoon. Leivontaharrastuksen takia tärkeintä uudessa kodissa on toimiva keittiö. Päättämään tottuneen sinkkunaisen on kuitenkin remonttivaiheessa vaikea antaa ohjat Jonathanille ja luottaa tämän ammattitaitoon.

Unelmien koti

la 15.11.2014 18.00 - 19.00 60 minAVA

Yllätyksiä seinän sisällä. Kristine ja Paul eivät ole löytäneet perheelleen uutta kotia, koska he ovat lähes kaikesta eri mieltä. Drew ja Jonathan yrittävät kuitenkin parhaansa mukaan sovittaa pariskunnan mieltymykset yhteen. Budjetti joutuu tiukoille, kun uudesta talosta paljastuu ikävä yllätys toisensa perään.

Grand Designs AustraliaU

la 15.11.2014 19.00 - 20.00 60 minAVA

Terästä ja betonia Paynesvillessä. Eläkkeellä oleva insinööri Bernie Ryan ja hänen vaimonsa Ruth haluavat perheelleen talon keskelle Paynesvillen merenrantakaupungin teollisuusaluetta. Paikka sijaitsee Australian kaakkoisosassa. Bernie on hankkeen projektipäällikkö, rakentaja ja arkkitehti, mutta ennen kaikkea persoonallisuus - impulsiivinen, innovatiivinen cowboy. Hänellä on paljon keskeneräisiä projekteja, eikä uusi talo ole poikkeus. Rakennus valmistuu vähitellen, ja siitä tulee visionäärinsä näköinen. Se on kuin suuri, romuluinen teollisuusveistos täynnä päättymätöntä terästä ja taitavasti uuskäytettyä tavaraa. Pysäyttävä, rumankaunis industriaalityylinen koti. Kaikki ikkunatkin ovat eri kokoisia, ja laseja on hankittu sieltä täältä. Kruununa on katto-osa, joka levittää tasonsa ylös kuin perhonen siipensä. Australialainen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja: arkkitehti Peter Maddison.

Kaikkien aikojen kosinta

la 15.11.2014 20.00 - 21.00 60 minAVA

Toni ja Riina. Yli neljä vuotta sitten, pääkaupunkiseudulta kotoisin olevat Toni ja Riina, tapasivat toisensa ensikertaa hevostilalla Australiassa. Pariskunnan palattua Suomeen suhde vain lujittui ja nyt onkin Tonin aika kosia Riinaa. Riina ¿voittaa¿ liput stand up -iltaan, mutta pien hänelle paljastuukin, että kyseessä ei olekaan aivan tavallinen Stand up -keikka.

Teoria miehistä12

la 15.11.2014 21.00 - 22.55 1h 55 minAVA

Romanttinen newyorkilaiskomedia televisiossa työskentelevästä Jane Goodalesta ja hänen miesmaailmastaan. Tultuaan taas kerran jätetyksi Jane alkaa kehittää kolumneissaan radikaalia teoriaa, joka liittyy miesten eläimelliseen käyttäytymiseen. Ohjaaja: Tony Goldwyn, USA 2001. (94') Pääosissa: Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman, Marisa Tomei, Ellen Barkin, Catherine Dent.

Moderni perheS

la 15.11.2014 22.55 - 23.25 30 minAVA

Ruma sana. Dunphyn perhe valmentaa Clairea vaaliväittelyä varten, mutta äidin on vaikea päästä eroon äänestäjiä ärsyttävistä piirteistään. Itse väittelyssä vastaehdokas heittäytyy härskiksi ja Phil yrittää paikata tilanteen - ja päätyy taas YouTubeen. Mitchellillä ja Cameronilla on kestämistä, kun Lily on oppinut kirosanan eikä pelkää käyttää sitä. Jay pelkää, että Glorian inho Stellaa kohtaan on tehnyt koirasta itsetuhoisen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

Moderni perheS

la 15.11.2014 23.25 - 00.00 35 minAVA

Kyräilyä kylässä. Phil yrittää hurmata uuden asiakkaan (Greg Kinnear) eikä huomaa, että tämä puolestaan yrittää hurmata Clairen. Claire pahastuu miehensä piittaamattomuudesta, mutta lopulta asiakas menee liian pitkälle ja jopa Phil hermostuu. Cam ja Mitch ovat evakossa Jayn ja Glorian luona, mikä aiheuttaa kaikenlaista kitkaa. Onneksi erolapsi Manny on paikalla sovittelemassa kiistoja. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi.

House12

su 16.11.2014 00.00 - 01.05 1h 5 minAVA

Agenttien asialla. Tiedustelupalvelu CIA esittää tohtori Houselle tutkintapyynnön, joka koskee yhden agentin mahdollista myrkyttämistä. Samaan aikaan sairaalaan tuodaan kiihdytysajoa harrastava nainen, joka kärsii muun muassa silmien sumentumisesta sekä raajojen puutumisesta. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia.

Yön AVA

su 16.11.2014 01.05 - 05.05 4h 0 minAVA

Yön AVA
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Timanttinen keikka, Ketonen & Myllyrinne, Salatut elämät, The Real Housewives Suomi, Kauniit ja rohkeat, Paha paikka, Miehen puolikkaat, Musta valo, NCIS Los Angeles, Murha paratiisissa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity