SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan MTV Viihde ohjelmatiedot sunnuntaina 17.3.2013

Näytä tiivistettynä

BansheeU

su 17.03.2013 04.00 - 04.52 52 minMTV Viihde

HBO:n uuden toimintasarjan tapahtumapaikkana on Banshee, syrjäinen amish-kaupunki Pennsylvaniassa. Sarjan päähahmo, kamppailulajien taitaja Lucas Hood (Antony Starr), varastaa Bansheen murhatun sheriffin identiteetin ja alkaa kylvää kaupunkiin omaa käsitystään oikeudenmukaisuudesta. Katsottavissa 31.12.2013 asti. Sesongin viimeisessä osassa Lucaksen on pakko tehdä päätös, jolla on seurauksia sekä Carrielle ja hänen perheelleen että poliisille ja kaupungin asukkaillekin. Alexin on hoidettava toimitustyö, joka saa Nolan miettimään päätöksiään.

30 Rock

su 17.03.2013 05.00 - 05.21 21 minMTV Viihde

7. ja viimeinen tuotantokausi. Omituinen tv-pomo, kärsimätön käsikirjoittaja, puolihullu filmitähti ja hyväuskoinen apupoika saattavat 30 Rockin tv-sarjalegendojen joukkoon viimeisellä tuotantokaudella. Liz ja Jack miettivät yhä mitä tekisivät NBC:n suhteen. Liz lupaa etteivät he enää tee yhtäkään poliittista satiirisketsiä, sillä ne lisäävät yleensä katsojalukuja. Jack ei taaskaan osaa vetää rajaa henkilökohtaisen elämänsä ja työelämänsä välillä, kun hän huomauttaa ettei ymmärrä Lizin intimiteettiongelmaa.

House of Lies

su 17.03.2013 05.30 - 05.55 25 minMTV Viihde

Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuudet ansainneessa pääroolissa Don Cheadle. Showtimen komediasarjassa House of Lies seurataan häikäilemättömien konsulttien arkea, johon kuuluu runsaasti faktojen vääristelyä, numeroiden pyörittämistä ja aimo annos business-jargonia.

Person of Interest

su 17.03.2013 06.00 - 06.42 42 minMTV Viihde

Entinen CIA-agentti Reese (Jim Caviezel) ja äveriäs IT-neto Finch (Michael Emerson) jatkavat jaloa urakkaansa estäen rikoksia ennen kuin ne ehtivät tapahtua.

Treme

su 17.03.2013 07.00 - 07.56 56 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). Janette, Faster Mimi sekä Annie tekevät uuden sopimuksen enemmän tai vähemmän innokkaina. Toni on lopultakin ehkä löytänyt etsimänsä murhaajan, mutta Terry ei suostu ylipuhuttavaksi. Batiste musisoi Teksasissa sillä välin kun Sonny esiintyy lähellä kotiaan.

Treme

su 17.03.2013 08.00 - 08.56 56 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). Antoine Batiste suorittaa hyvän teon, mutta asunnonomistaja epäilee etteivät Nelson Hidalgon aikeet ehkä välttämättä ole yhtä hyviä kuin ensin luultiin. Davis McAlary ei onnistu rekrytoimaan Boy Crawfordia oopperaansa, ja pian häntä suostutellaan etsimään apua muualta.

Treme

su 17.03.2013 09.00 - 09.56 56 minMTV Viihde

HBO:n draamasarjan 3. kaudella palataan New Orleansin asukkaiden elämään Katrina-hurrikaanin jälkeen. Keskeisimpinä hahmoina jatkavat trumpetisti Antoine (Wendell Pierce), hyväksikäytetty LaDonna (Khandi Alexander) sekä korruptoitunutta poliisia vastaan taisteleva Toni (Melissa Leo). Sarjan on luonut David Simon ("The Wire"). Annie T:n vanhemmat saavat vihiä hänen levytyssopimuksestaan samaan aikaan kun Albert Lambreaux'n lapset saavat huonoja uutisia, ja kuulevat että heidän isänsä on sairas. Toni Bernette saa kuulla, että Sofialla on poikaystävä, ja Janette Desautel kohtaa hahmon menneisyydestä.

The Newsroom

su 17.03.2013 10.00 - 11.09 1h 9 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Uutisankkuri Will McAvoy palaa pakkolomalta takaisin töihin huomatakseen koko uutishuoneen muuttuneen.

The Newsroom

su 17.03.2013 11.15 - 12.10 55 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Mac alkaa hallita koko toimitusta ja päättää muuttaa uutisohjelmaa täydellisesti, Hän palkkaa fiksun ja komean ekonomi Sloanin. Samaan aikaan Jimin on otettava syyt niskoilleen Maggien tekemästä virheestä. Rakkausuutisia kantautuu toimitukseenkin, ja tunteet kuumenevat puolin ja toisin.

The Newsroom

su 17.03.2013 12.15 - 13.11 56 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Will pyytää anteeksi ja lupaa katsojille jatkossa parempia ohjelmia. Tämä saa kanavan johdon ärsyyntymään. Maggien on vaikea selviytyä työtulvasta, mutta Jim auttaa häntä. Elliot saa Donilta haasteen.

The Newsroom

su 17.03.2013 13.15 - 14.12 57 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Iltapäivälehti vaikuttaa Willin suunnitelmiin. Hän saa tulenarkaa tietoa, joka koskee hallituksen kamppailua talousrikollisia vastaan. Samaan aikaan hänen on päätettävä, kuinka materiaalia käytetään. Maggie löytää Jimille täydellisen treffikumppanin.

The Newsroom

su 17.03.2013 14.15 - 15.07 52 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Ystävänpäivä lähestyy, mutta uutistiimin on tehtävä hartiavoimin töitä Egyptin tilanteen takia, samalla kun julkisen sektorin lakko lamauttaa koko Wisconsinin. Will alkaa nähdä tapauksissa yhtäläisyyksiä ja ottaa avukseen Amen-nimisen bloggarin, jonka anonymiteetti saattaa johtaa ongelmiin.

The Newsroom

su 17.03.2013 15.10 - 16.05 55 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Tsunami ja sen jälkeinen ydinkatastrofi lähettää aaltoja Japanista aina New Yorkissa sijaitsevaan toimitukseen saakka, kun Sloan menee vähän liian pitkälle kysymyksineen. Will hakee apua uniongelmiinsa. Hän alkaa kuitenkin yllättäen avautua terapeutille kiusaamisesta.

The Newsroom

su 17.03.2013 16.10 - 17.00 50 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Charlie saa nimettömän puhelinsoiton ja sitä kautta vihiä sähköpostista, joka Valkoisesta talosta ennen pitkää tullaan lähettämään. Toimituksessa aletaan selvittää, minkälaisesta skuupista voi olla kysymys... ja jäljet johtavat nopeasti spekulaatioihin Osama bin Ladenin kuolemasta.

The Newsroom

su 17.03.2013 17.05 - 18.00 55 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Kun News Nightin toimitus on päättänyt olla uutisoimatta kahta tärkeää skuuppia, heidän katsojalukemansa romahtavat. Mac ja Will yrittävät houkutella ihmisiä takaisin televisioidensa ääreen hiukan kyseenalaisin menetelmin.

The Newsroom

su 17.03.2013 18.05 - 18.57 52 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Uutishuoneella järjestetään valeväittely kahdelle republikaanille.

The Newsroom

su 17.03.2013 19.00 - 19.58 58 minMTV Viihde

HBO:n uusin draamasarja The Newsroom on The West Wing -sarjan luojan Aaron Sorkinin uusin huikean realistinen uutishuoneen kulisseihin kurkistava luomus. Pääosassa Jeff Daniels. Kauden päätösjakso. Macia huolestuttaa juorukolumnistin paljastukset. Sloan harkitsee uutta työmahdollisuutta.

ShamelessU

su 17.03.2013 20.00 - 20.53 53 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Frank joutuu ongelmiin, kun Chicagon kunta suunnittelee jätehuollon uusintaa. Ginger-tädin ruumis on haudattu puutarhaan, ja Frankin on pakko löytää se ennen kuin kunta ehtii ensin. Fionaa kiusataan töissä, koska hän ei miellytä pomoa.

Shameless

su 17.03.2013 21.00 - 21.52 52 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Kun sosiaalivirasto palauttaa Gallagherin lapset, Fiona yrittää epätoivoisesti saada heidät takaisin. Monica on kadonnut jäljettömiin, ja Fionan on pakko hakea apua Frankilta. Sillä välin Kev ja Veronica löytävät kohdunvuokraajan.

Banshee

su 17.03.2013 22.00 - 22.54 54 minMTV Viihde

HBO:n uuden toimintasarjan tapahtumapaikkana on Banshee, syrjäinen amish-kaupunki Pennsylvaniassa. Sarjan päähahmo, kamppailulajien taitaja Lucas Hood (Antony Starr), varastaa Bansheen murhatun sheriffin identiteetin ja alkaa kylvää kaupunkiin omaa käsitystään oikeudenmukaisuudesta. Katsottavissa 31.12.2013 asti. Sesongin viimeisessä osassa Lucaksen on pakko tehdä päätös, jolla on seurauksia sekä Carrielle ja hänen perheelleen että poliisille ja kaupungin asukkaillekin. Alexin on hoidettava toimitustyö, joka saa Nolan miettimään päätöksiään.

30 Rock

su 17.03.2013 23.00 - 23.21 21 minMTV Viihde

7. ja viimeinen tuotantokausi. Omituinen tv-pomo, kärsimätön käsikirjoittaja, puolihullu filmitähti ja hyväuskoinen apupoika saattavat 30 Rockin tv-sarjalegendojen joukkoon viimeisellä tuotantokaudella. Liz ja Jack miettivät yhä mitä tekisivät NBC:n suhteen. Liz lupaa etteivät he enää tee yhtäkään poliittista satiirisketsiä, sillä ne lisäävät yleensä katsojalukuja. Jack ei taaskaan osaa vetää rajaa henkilökohtaisen elämänsä ja työelämänsä välillä, kun hän huomauttaa ettei ymmärrä Lizin intimiteettiongelmaa.

House of Lies

su 17.03.2013 23.30 - 23.55 25 minMTV Viihde

Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuudet ansainneessa pääroolissa Don Cheadle. Showtimen komediasarjassa House of Lies seurataan häikäilemättömien konsulttien arkea, johon kuuluu runsaasti faktojen vääristelyä, numeroiden pyörittämistä ja aimo annos business-jargonia.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 00.00 - 00.23 23 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Kuoleva kuningas ja hänen robottiarmeijansa hallitsevat futuristista keskiaikaa.Turnauksen voittajasta kruunataan kuninkaan seuraaja, ja taistelijoiden joukossa on myös kaksi ihmistä.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 00.30 - 00.54 24 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Nuori nainen palaa tajuihinsa ja huomaa, että hänet on tuotu suojaan tuntemattoman miehen kanssa. Mies sanoo, että hän on pelastanut naisen maailmanlopulta, mutta pian nainen alkaa epäillä hänen väitettään.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 01.00 - 01.21 21 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Kaukaisella planeetalla on mies, joka tekisi kaikkensa paetakseen ja nähdäkseen päivänvalon uudelleen. Vuonna 2312 maapallon väkiluku on 57 miljardia ihmistä. Silloin tutkijat löytävät miehen, joka on jäätynyt vuonna 1900 ja on yhä elossa.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 01.30 - 01.53 23 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Asteroidi törmää avaruusalus USS Atlantaan, joka tuhoutuu. Kolme matkustajaa säilyy hengissä, mutta sisäilmaa tihkuu ulos, ja selviytyjät joutuvat kilpailemaan niukasta hapesta.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 02.00 - 02.23 23 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Kaksi palkkasotureita pyörii ympäri galaksia ja laskeutuu takaisin Masters of Destiny -planeetalle. Oudot olennot, jotka elävät planeetalla, tietävät antiikin legendan mukaan milloin koko maailmankaikkeus kuolee.

Heavy Metal Chronicles

ma 18.03.2013 02.30 - 02.52 22 minMTV Viihde

Scifi-sarja, joka perustuu ranskalaisiin Metal Hurlant -sarjakuviin. Sarjakuvien tekijät ovat samoja, jotka ovat legendaaristen X-Menin, Batmanin, Hämähäkkimiehen ja monen muun klassikon taustalla. Heavy Metal Chronicles on täynnä eeppistä scifi-toimintaa ja sankarifantasiaa. Ohjauksesta vastaa Guillaume Lubrano. Vanhusneuvosto on jälleen kerran varoittanut, että paha henki on karannut ja on matkalla ihmisten maailmaan kylvämään tuhoa oit estää tämän. Heidän on nopeasti nimettävä soturi, joka puolustaa kuolevaisia ja heidän maailmaansa.

ShamelessU

ma 18.03.2013 03.00 - 03.53 53 minMTV Viihde

Showtimen komediallinen draama todellisesta työväenluokan perheestä. Perheen isän, Frankin (William H. Macy) ollessa juopuneena kaiket päivät on vastuu kuuden lapsen hyvinvoinnista siirtynyt vanhimmalle tyttärelle Fionalle (Emmy Rossum). Shameless on jenkkiversio samalla nimellä kulkeneesta brittisarjasta, jotka molemmat on luonut Paul Abbott. Frank joutuu ongelmiin, kun Chicagon kunta suunnittelee jätehuollon uusintaa. Ginger-tädin ruumis on haudattu puutarhaan, ja Frankin on pakko löytää se ennen kuin kunta ehtii ensin. Fionaa kiusataan töissä, koska hän ei miellytä pomoa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jääkiekon MM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kesäillan valssi, Roy Grace, Salatut elämät: Pihlajasatu, MM-kisastudio, Jääkiekon MM, Salatut elämät, Latela 2023, Unelma-asunto auringon alta, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity