HoroskooppiViihdeReseptitBlogitSanakirjaTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Yle Teema & Fem ohjelmatiedot tänään

Hevoset muuttivat elämän

tänään 07.55 - 08.25 30 minYle Teema & Fem

Hevoset muuttivat elämän
4/8. Hevosia rakastava Sanna Lundell käy tällä kertaa Lontoon huono-osaisella alueella sijaitsevassa tallissa, joka on monille elämän kolhimille ihmisille kuin toinen koti. Hevoset houkuttelevat nuoria pois kadulta ja tarjoavat tilalle yhteenkuuluvuutta, turvallisuudentunnetta ja uskoa tulevaan. Ruotsalainen dokumenttisarja ihmisistä, joiden elämän hevoset ovat muuttaneet.

Tunturien ihmisiäU

tänään 08.25 - 09.05 40 minYle Teema & Fem

Tunturien ihmisiä
3/4. Sigrid jäljittelee urospuolisen isokauriin ääntelyä, ja Kjell kokoaa poroja teurastusta varten. Andreas harjoittelee ahkerasti ollakseen huippukunnossa kauden alkaessa. (U)

Sisustusarkkitehdin kotonaU

tänään 09.05 - 09.35 30 minYle Teema & Fem

Sisustusarkkitehdin kotona
Osa 5/6. Carouschka Streijffert. Carouschka Streijffert on sisustusarkkitehti, taiteilija ja lavastaja. Hänellä on upea ullakkoasunto, josta aukeaa näkymä yli Tukholman Södermalmin. T: SVT, 2021.

UnelmakotiU

tänään 09.35 - 10.35 60 minYle Teema & Fem

Unelmakoti
Kausi 9, 5/10. Kamppailua luontoa vastaan. Sylvia ja Johan rakentavat ympäristöystävällistä älytaloa aktiiviselle perheelleen. Luonto kuitenkin myös yllättää rakentajat. Juontajina Gert Wingårdh ja Anne Lundberg. T: SVT, 2022

MerimiehetU

tänään 10.35 - 11.00 25 minYle Teema & Fem

Merimiehet
Islantilaiset ystävykset Benni ja Fannar päättävät kokeilla merimiehen työtä ja tarjoutuvat työskentelemään pakastustroolarilla. Seuraamme heidän seikkailujaan 30-päiväisen merimatkan ajan. (U)

DoobidooU

tänään 11.00 - 12.00 60 minYle Teema & Fem

Doobidoo
1/10. Jenny Silver ja Claes Malmberg saavat vastaansa Elisabeth Andreassenin ja Magnus Carlssonin. Leikkimielisen ruotsalaisen musiikkitietokilpailun juontaa Lasse Kronér.

Vesi on elämä - Standing Rockin naiset12U

tänään 12.00 - 13.25 1h 25 minYle Teema & Fem

Vesi on elämä - Standing Rockin naiset
Ryhmä alkuperäiskansojen naisia on valmiita riskeeraamaan henkensä lopettaakseen Dakota Access -öljyputken rakentamisen. Rakennushanke uhkaa alueen luontoa ja vie toteutuessaan viimeisetkin alkuperäiskansojen oikeudet sekä häpäisee heidän hauta- ja rukouspaikkoja. O: Shannon Kring T: Solar Films Inc Oy 2020 (U)

24 tuntia EuroopassaU

tänään 13.25 - 14.25 60 minYle Teema & Fem

24 tuntia Euroopassa
Klo 9 - 10. Kaikki rahan alttarille? Miten aamu avautuu berliiniläiselle startup-yrittäjä Christianille? Entä Lissabonissa tuk-tuk-taksia työkseen ajavalle Joanille? Eurooppalaiset nuoret haaveilevat paremmasta elintasosta, mutta myös merkityksellisyydestä ja toisten auttamisesta. (U)

Luovaa käsityötäU

tänään 14.25 - 14.50 25 minYle Teema & Fem

Luovaa käsityötä
Ohjelmassa tekstiilitaiteilijat Sirkka Könönen, Laura Peterzens, Leena Jokinen ja Hilla Niini esittelevät työtään. (1986) (U)

Käsityöläisreportaasi

tänään 14.50 - 15.00 10 minYle Teema & Fem

Käsityöläisreportaasi
Uusi sarja, 1/5. Hiusten käyttö korujen materiaalina eli kulta-aikaansa parisataa vuotta sitten. Taalainmaan Våmhusista kotoisin olevat naiset olivat taidostaan kuuluisia ja kiersivät ympäri Eurooppaa hiustöitä punomassa. Nykyään heidän jälkeläisensä jatkavat perinnettä kotiseutumuseon näytöksissä. Ruotsalainen sarja perinteisiä menetelmiä käyttävistä käsityöläisistä.

Isä Matteon tutkimuksia12U

tänään 15.00 - 16.00 60 minYle Teema & Fem

Isä Matteon tutkimuksia
Kausi 9, 22/26. Ei mitään menetettävää. Tomasin työnantaja pahoinpidellään. Kun Cecchinit lähtevät kylpylään, Giulio luulee saavansa rauhallisen viikonlopun, mutta miesparan asunto täyttyykin naisista. (U)

Milanon naisten paratiisi

tänään 16.00 - 16.45 45 minYle Teema & Fem

Milanon naisten paratiisi
Kausi 6, 6/160. Näyteikkunassa. Gabriellan viimeinen mallisto komeilee Paratiisin ikkunassa. Roberto päättää vaieta tappelunnujakastaan. Myös Umberto ja Adelaide suunnittelevat, että tietyt asiat painetaan villaisella.

Matematiikan taikaaU

tänään 16.45 - 17.00 15 minYle Teema & Fem

Matematiikan taikaa
3/9. Tilavuus. Kuinka paljon vaniljakastiketta tarvitaan ison lasitankin täyttämiseksi? Entä mitä pitää ottaa huomioon, kun siellä istuu joku? Sabine laskee tänään tilavuuksia, pinta-aloja ja korkeuksia. (U)

Norja ilmasta nähtynä

tänään 17.00 - 17.05 5 minYle Teema & Fem

Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.

Maajussin luontokuvat

tänään 17.05 - 17.45 40 minYle Teema & Fem

Maajussin luontokuvat
Kausi 2, 5/10. Voittaa vai hävitä. Norjalainen luontokuvaaja Jostein on muuttanut maalle hoitamaan maatilaa. Josteinin vaimo Maj-Lena osallistuu paimenkoiransa kanssa kilpailuihin. Saako koira lampaat koottua? T: NRK, 2021

Livet - suomenruotsalaisia tarinoita

tänään 17.45 - 17.55 10 minYle Teema & Fem

Livet - suomenruotsalaisia tarinoita
Kokkolalaisesta Tero Hannilasta tuli yllättäen valtavan suosittu, kun hän alkoi julkaista hassuja videoita sosiaalisessa mediassa, missä hän kohtaa yleisön tämän omilla ehdoilla. Hannila on luultavasti saunonut enemmän kuin kukaan, mutta hänen todellinen panoksensa on halu levittää iloa ja torjua kiusaamista lasten ja nuorten keskuudessa. Siinä onnistuminen vaatii sekä aikaa että energiaa - ja niitä "Sauna-Terolla" riittää. Toimittaja: Mårten Wallendahl

Yle Nyheter TV-nytt

tänään 17.55 - 18.00 5 minYle Teema & Fem

Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.

BUU-klubben

tänään 18.00 - 18.30 30 minYle Teema & Fem

BUU-klubben
Tika pitää syksystä ja tekee sateenkaaren hedelmistä ja marjoista. Lisäksi katsotaan sarjoja Bellan liikuntasadut, Mimmi Lehmä ja Varis, Maatalon eläimiä sekä Käärmeitä kyydissä.

Taivaallista menoa

tänään 18.30 - 18.50 20 minYle Teema & Fem

Taivaallista menoa
Kun ystävän talon ulko-ovi oli raollaan, Harriet Fagerholmin intuitio kielsi häntä menemästä sisään. Hänen aivonsa olivat jo rekisteröineet ikkunan kautta, että ystävä oli hirttäytynyt. Harriet Fagerholm on tunneilmaisuvalmentaja, jolla on kokemusta muiden ihmisten auttamisesta traumaattisissa tilanteissa. Nyt hän koki itse ystävänsä itsemurhan. Sisäisen tasapainon palauttaminen on vaatinut häneltä paljon työtä. Harrietin omalla luovuudella on ollut suuri merkitys parantumisprosessissa. Hän maalaa, kirjoittaa ja tanssii päästäkseen kosketuksiin tunteidensa kanssa. Toimittaja: Nina Granvik

Egenlandin matkakohteet

tänään 18.50 - 19.00 10 minYle Teema & Fem

Egenlandin matkakohteet
Kaikki mitä olet aina halunnut tietää sillistä! Rymättylän Röölän pienen kylän laiturin kautta Saukko-laivat toivat aikanaan 90 prosenttia Suomessa syödystä sillistä.

Viimeinen työpäivä

tänään 19.00 - 19.29 29 minYle Teema & Fem

Viimeinen työpäivä
3/5: Haikeutta ja uusia alkuja. Jarmon on vaikea kuvata tunteitaan viimeisenä työpäivänä. Sekä Barbara että Kenneth aikovat aloittaa kirjoitusprojektin. Tuotanto: Eva Lingon Ltd. Oy Ab, 2022.

Yle Nyheter TV-nytt

tänään 19.29 - 19.55 26 minYle Teema & Fem

Yle Nyheter TV-nytt
Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.

Ukrainasta ParaisilleU

tänään 19.55 - 20.45 50 minYle Teema & Fem

Ukrainasta Paraisille
He joutuvat lähtemään kiirellä kotimaastaan, hyppäävät ensimmäiseen bussiin, jossa on tilaa, ja pakenevat - jonnekin. Dokumenttiohjelma ukrainalaisten äitien ja lasten saapumisesta uuteen maahan ja vieraan kielen keskelle. Paraisilla ukrainalaiset vieraat ovat kuitenkin päässeet paikallisten asukaiden avulla nopeasti kiinni uuteen arkeen. Ohjaaja: Kati Grönholm, 2022. (U)

Näin Norjassa: Lintubongarit

tänään 20.45 - 21.00 15 minYle Teema & Fem

Näin Norjassa: Lintubongarit
Utsiran saari on muuttolintujen perinteinen levähdyspaikka. Lintulajeja on satoja, ja osa niistä on hyvin harvinaisia. Eipä ihme, että saari houkuttelee myös innokkaita lintubongareita.

Efter Nio

tänään 21.00 - 22.00 60 minYle Teema & Fem

Efter Nio
Vihreä. Koripalloeläkeläinen Petteri Koponen, väriasiantuntija Sara Garanty, islamologi Nina Björkman, kestävyysuimari Gustav Kvikant ja ravitsemustieteilijä Tara Junker. Parad Media.

Ohuella langalla16

tänään 22.00 - 23.00 60 minYle Teema & Fem

Ohuella langalla
Kausi 2, osa 2/8. Vapaasataman tulipalo järkyttää koko Ruotsia, ja poliitikot lupaavat puuttua ongelmiin. Uusi operaatio pyrkii etsimään ja purkamaan vastaavia laittomia majoituspaikkoja, mikä osoittautuu erityisen vaikeaksi palaksi Saralle. Magnus törmää ravintolan keittiössä Kimiin, josta hän huolehti tulipalon aikana, ja päättää auttaa naista tämän vaikeassa elämäntilanteessa. Leah lähetetään vastoin tahtoaan dialogipoliisin avuksi, kun kaupungilla suunnitellaan mielenosoitusta palon uhrien muistoksi. Pääosissa: Amanda Jansson, Oscar Töringe, Gizem Erdogan, Per Lasson. Ohjaaja: Anders Hazelius.

Pojat vastaan maailma12

tänään 23.00 - 23.40 40 minYle Teema & Fem

Pojat vastaan maailma
2/4. Netistä löytää nykyään ylenmäärin vihaa vähemmistöryhmiä ja naisia kohtaan, ja se vaikuttaa jollakin tavalla meihin kaikkiin. Miksi kukaan haluaa edes olla mukana levittämässä nettivihaa?

Alokkaat7

tänään 23.40 - 23.56 16 minYle Teema & Fem

Alokkaat
Kausi 2, 2/8. Flesmoen saa uuden kapteenin. Tanja-Laila haluaa Norjan ensimmäiseksi naispuoliseksi erikoisjääkäriksi. Preben on ollut matkalla, ja Ola on menossa sairaskäynnille.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: NCIS Rikostutkijat, Sanditon, Suomen huutokauppakeisari, Rakkauden ja häpeän hedelmät, Vain elämää, Muumilaakso, Maria Kallio, Tanssi kanssain, Ohuella langalla, Etsiväpari Shakespeare & Hathaway

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity