VaihtoautotTietovisatBlogitSanakirjaHoroskooppiReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Yle TV2 ohjelmatiedot tänään

Näytä tiivistettynä

Reinikainen7U

tänään 19.30 - 20.02 32 minYle TV2

Reinikainen
13/15. Pasianssia ja psykologiaa. Reinikainen saa panna parastaan puhuttaakseen erääseen huvilaan linnoittautuneen murtovarkaan panttivankeineen ulos. Silti neuvottelujen lopputulos on yllätys kaikille. (U)
Lue juttu

Matkamiehet Brydon ja Coogan KreikassaSU

tänään 20.02 - 20.30 28 minYle TV2

Matkamiehet Brydon ja Coogan Kreikassa
Kausi 4, 1/6. Troijasta Kavalaan. Matkamiesten reissu Odysseuksen jalanjäjillä alkaa Turkin puolelta Troijasta,missä maistellaan paikallisia herkkuja mukavasti toisilleen naljaillen. Edessä on purjehdus Lesbokselle. (U)

Matkamiehet Brydon ja Coogan KreikassaSU

tänään 20.30 - 21.00 30 minYle TV2

Matkamiehet Brydon ja Coogan Kreikassa
2/6. Kavalasta Pilioon. Vajaasti nukutun meriyön jälkeen veikkoset ottavat Kavalassa torkut ottomaanien rakentamassa hotellissa. Aristoteleen syntypaikan kautta jatketaan maisemiin, jossa Mamma Mia -elokuva tehtiin. (U)

Turvetta ja timantteja7U

tänään 21.00 - 21.50 50 minYle TV2

Turvetta ja timantteja
5/6. Aika hyvä poliisiksi. Ylikonstaapeli Juurikkala on paikalla, kun järjestyshäiriöt uhkaavat juhannustansseja. Hakkarainen puolestaan raivoaa baarissa ja poliisilaitoksella kuultuaan Turpeisen valtauksesta. (U)
Lue juttu

Body HackU

tänään 21.50 - 22.40 50 minYle TV2

Body Hack
Kausi 3, 3/3. Meksiko. Sampson tiimeineen saapuu Meksikoon kuolleiden päivänä. Vainajien muistoa juhlistetaan värikkäin asuin ja naamioin. He tutustuvat Lucha libreen eli vapaapainiin. Laji on teatteria, urheilua ja turboahdettua spektaakkelia mutta veri, vammat ja kuolemaa uhmaavat liikkeet ovat totista totta. Värikkään kulttuurin, korruption ja huumeväkivallan maassa fiktiiviset sankarit ovat tärkeässä roolissa. (U)

Suomi koomikoiden silmin

tänään 22.40 - 23.22 42 minYle TV2

Suomi koomikoiden silmin
Aditi etsii suomalaista onnea hyväntekeväisyystyössä ruokaa jakaen. Tumi selvittää, voiko onnellisuutta ilmetä jopa saattohoidossa. Selkeää iloa löytyy ainakin kehitysvammaisten keskuksen muotinäytöksessä ja viimeistään bändin astuessa lavalle.

Ei naurata16

tänään 23.25 - 23.50 25 minYle TV2

Ei naurata
Koomikko Toni Jyvälä on kärsinyt pornoriippuvuudesta, joka on pahimmillaan ajanut hänet tuhansien eurojen velkoihin. Miten komiikka on auttanut häntä käsittelemään vaikeita kokemuksiaan?

Halpoja tahroja12U

tänään 23.50 - 00.05 15 minYle TV2

Halpoja tahroja
Lyhyt dokumenttielokuva Marlenasta, jonka koronakevät ajaa hakemaan helppoa rahaa näennäisen viattomasta bisneksestä, jonka voi tehdä kotoa käsin. O: Marlena Martikainen. T: Metropolia amk, 2020. (U)
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Undressed Suomi, Frendit, Mean Girl Murders, Oravan laulu, Arman ja Suomen rikosmysteerit, Diili, You and Me, 90 päivää morsiamena: Maailmalla, Mökkiunelmia

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity