HoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisatSanakirjaVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla y�� jona veljeni katosi löytyy 2 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Yö jona veljeni katosiU

su 04.12.2022 21.55 - 23.02 1h 7 minYle Teema & Fem

Yö jona veljeni katosi
Adalin veli hukkui eritrealaisia pakolaisia kuljettaneen kalastusaluksen mukana Italian rannikolla, Lampedusan saaren edustalla. Adal Neguse sai tietää, että hänen veljensä oli yksi hukkuneista. Päästäkseen surunsa yli hän alkoi selvittää, mitä tuolloin oikeastaan tapahtui, haastattelemalla henkiin jääneitä ja merestä ihmisiä pelastaneita lampedusalaisia. Dokumenttielokuvasta tuli Adalin surutyö ja todiste siitä, ettei hänen veljensä ollut vain numero tilastoissa, vaan ihminen, jolla oli nimi ja kasvot. Ohjaaja: Anna Blom. Tuotanto: Tommi Seitajoki, Impressio Films, 2022. (U)

Yö jona veljeni katosi

su 10.04.2022 21.45 - 22.55 1h 10 minYle Teema & Fem

Yö jona veljeni katosi
Adalin veli hukkui eritrealaisia pakolaisia kuljettaneen kalastusaluksen mukana Italian rannikolla, Lampedusan saaren edustalla. Adal Neguse sai tietää, että hänen veljensä oli yksi hukkuneista. Päästäkseen surunsa yli hän alkoi selvittää, mitä tuolloin oikeastaan tapahtui, haastattelemalla henkiin jääneitä ja merestä ihmisiä pelastaneita lampedusalaisia. Dokumenttielokuvasta tuli Adalin surutyö ja todiste siitä, ettei hänen veljensä ollut vain numero tilastoissa, vaan ihminen, jolla oli nimi ja kasvot. Ohjaaja: Anna Blom. Tuotanto: Tommi Seitajoki, Impressio Films, 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Ota rahat ja juokse, Muodin huipulle, Sisarvaimot, Lemmen viemää, Rantakaupungin mysteerit, Professori T, Vain muutaman huijarin tähden, Isä Matteon tutkimuksia, Haluatko miljonääriksi?, Scott & Bailey

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity