BlogitNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotSanakirjaReseptitTietovisat

Haulla vogue williams: suhdeshoppailijat löytyy 1 aiemmin esitetty tv-ohjelma.

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä »

Vogue Williams: SuhdeshoppailijatS

ti 10.09.2019 22.55 - 23.45 Yle TV2

Vogue Williams: SuhdeshoppailijatIrlantilainen tv-toimittaja Vogue Williams pohtii dokumentissaan, onko nettideittailu tehnyt meistä kumppanista toiseen hyppiviä suhdeshoppailijoita, jotka eivät enää kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen? Kun uusia kumppaneita on tarjolla klikkauksen päässä, joutaako monogamia ja ajatus yhdestä suuresta rakkaudesta romukoppaan? Vogue haastattelee aiheesta deittiasiantuntijoita ja milleniaaleja.
> >
Vogue Williams: Suhdeshoppailijat
Irlantilainen tv-toimittaja Vogue Williams pohtii dokumentissaan, onko nettideittailu tehnyt meistä kumppanista toiseen hyppiviä suhdeshoppailijoita, jotka eivät enää kykene sitoutumaan yhteen ihmiseen? Kun uusia kumppaneita on tarjolla klikkauksen päässä, joutaako monogamia ja ajatus yhdestä suuresta rakkaudesta romukoppaan? Vogue haastattelee aiheesta deittiasiantuntijoita ja milleniaaleja.
https://www.telsu.fi/l/vogue-williams-suhdeshoppailijat_7896236.jpg
Arvosana 2.3/5, annettu 3 ääntä.

Suomen monipuolisin TV-opas.

Pinnalla juuri nyt: AVA Rikosputki: Gåsmamman, Muumilaakso, Kauniit ja rohkeat, Sydämen asialla, Toivotut: Tankki täyteen, Lemmen viemää, Wisting, Syke, Sex Tape Suomi, MasterChef Australia

Asiakaspalvelu Käyttövinkkejä Käyttöehdot Mainosmyynti Evästeet
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity