SanakirjaViihdeReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Haulla virkakoirat löytyy 196 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

KaikkiOmat kanavatIlmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Virkakoirat7U

la 09.09. klo 17.30 - 18.00 30 minSub

Salametsästäjien jäljillä. Kausi 7, 10/10. Jason ja Farris jahtaavat yöllisiä salametsästäjiä, ja Tai-koira tutkii naisvankilan sellejä. Huumekoira Waldo merkkaa japanilaismiehen, jonka englannin kielen taito on aluksi olematon, mutta paranee yllättävästi tutkinnan edetessä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat7

ma 04.09. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Salametsästäjien jäljillä. Kausi 7, 10/10. Jason ja Farris jahtaavat yöllisiä salametsästäjiä, ja Tai-koira tutkii naisvankilan sellejä. Huumekoira Waldo merkkaa japanilaismiehen, jonka englannin kielen taito on aluksi olematon, mutta paranee yllättävästi tutkinnan edetessä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7U

su 03.09. klo 15.30 - 16.00 30 minSub

Pullavarkaita ja vitsiniekkoja. Kausi 7, 9/10. Aidan ja Iko etsivät leipomoon murtautunutta kaksikkoa sekä myöhemmin toista murtomiestä. Huumekoira Waldo merkkaa australialaismiehen, joka ei ole lainkaan niin hauska kuin luulee olevansa. Spring Hillin vankilan portilla onneaan kokeilee vartijoiden tuttu muutaman vuoden takaa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat7

ma 28.08. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Pullavarkaita ja vitsiniekkoja. Kausi 7, 9/10. Aidan ja Iko etsivät leipomoon murtautunutta kaksikkoa sekä myöhemmin toista murtomiestä. Huumekoira Waldo merkkaa australialaismiehen, joka ei ole lainkaan niin hauska kuin luulee olevansa. Spring Hillin vankilan portilla onneaan kokeilee vartijoiden tuttu muutaman vuoden takaa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 21.08. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Kaahareita ja käärmeitä. Kausi 7, 8/10. Paul ja Epic jäljittävät automurtojen tekijöitä ja yrittävät saada päihtyneen kaaharin pysähtymään. Bill, Oscar ja Flynn löytävät taas vankilan vierailijoilta kiellettyä tavaraa. Postin lajittelukeskuksessa Minti-koira pysäyttää Kiinasta tulleen epäilyttävän paketin. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 14.08. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Sulka hattuun. Kausi 7, 7/10. Kiellettyä tavaraa etsitään niin lentokentältä, vankilasta kuin postikeskuksestakin, eikä lähestymiskiellon rikkojakaan uskalla paeta virkakoiraa. Entä yrittääkö puistossa kaahaava moottoripyöräilijä päästä pakoon? Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 07.08. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Yllätyksiä takakontissa. Kausi 7, 6/10. Jos juoksee poliisia pakoon, kannattaa muistaa, että poliisikoira kyllä löytää karkurin. Parinkin päivän takainen huumeidenkäyttö saa lentoaseman huumekoiran hälytyskellot soimaan. Elintarvikkeita unohtuu usein lentomatkustajien laukkuun, mutta virkakoira kyllä saa aina vainun. Takakonteista löytyy mielenkiintoisia yllätyksiä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ma 31.07. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Yllätys postissa. Kausi 7, 5/10. Poliisikoira Hades jahtaa rautakauppaan murtautunutta miestä, tullikoira Roxy löytää kiinalaisten matkustajien tavaroista paljon rahaa, huumekoira Aysa tutkii vankilan vierailijoita ja Ebony tekee ällöttävän löydön postikeskuksessa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 24.07. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Virkavallan vastustusta. Kausi 7, 4/10. Farris-koira auttaa ottamaan kiinni murtovarkaita ja etsintäkuulutetun sekä rauhoittamaan rääväsuiset juhlijat. Huumekoira Waldon tarkka nenä uhkaa katkaista erään isän matkan poikansa luo. Vankilan portilla vierailijan hermostunut käytös epäilyttää, ja Oscar ja Flynn estävätkin vaarallisten esineiden pääsyn vankila-alueelle. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 17.07. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Kummitusjahtia ja tähtien katselua. Kausi 7, 3/10. Iko-koira keskeyttää kummitusjahdin ja myöhemmin yötaivaan ihailun luvattomalla paikalla. Beagle Watchman estää kiellettyjen kasvinosien maahantuonnin, ja tullin huumekoira Rajax auttaa tekemään merkittävän huumausainetakavarikon. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 10.07. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Tatuoitu kaahari. Kausi 7, 2/10. Ben ja Ox jahtaavat kaaharia Wellingtonissa, huumekoira Roxy tekee löydön Aucklandin lentoasemalla, vankilakoira Radar tutkii epäilyttäviä vieraita, ja roskisdyykkarit oppivat kunnioittamaan virkavaltaa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 03.07. klo 11.30 - 12.00 30 minSub

Virkakoirat
Jäljitystä ja jännitystä. Kausi 7, 1/10. Wellingtonissa on tapahtunut aseellinen ryöstö, joten koirapartion tehtäväksi jää ryöstäjän jäljittäminen. Waikerian vankilassa on vierailupäivä. Se tarkoittaa, että vartijoilla, poliiseilla ja poliisikoirilla on kädet ja tassut täynnä töitä. Lentoasemalla chileläisnainen herättää huumekoiran huomion voimakkaalla tuoksullaan. Postikeskuksessa Kiinasta lähetetty paketti kiinnostaa sekä koiraa että virkailijaa. Sen sisältä paljastuu melkoinen yllätys. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratSU

ma 27.03. klo 13.30 - 14.00 30 minSub

Virkakoirat
Stunttikoiria ja aitoja sankareita. Kausi 12, 10/10. Stunttikoira Hayes opettelee uusia, vaarallisen näköisiä temppuja ja esiintyy kameran edessä vähintään yhtä luontevasti kuin George Clooney. Huumeita ja rahaa nuuskiva Zion tutkii maahan saapuvaa postia ja valikoi epäilyttäviä paketteja tarkempaa tutkimusta varten. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

VirkakoiratS

pe 24.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Stunttikoiria ja aitoja sankareita. Kausi 12, 10/10. Stunttikoira Hayes opettelee uusia, vaarallisen näköisiä temppuja ja esiintyy kameran edessä vähintään yhtä luontevasti kuin George Clooney. Huumeita ja rahaa nuuskiva Zion tutkii maahan saapuvaa postia ja valikoi epäilyttäviä paketteja tarkempaa tutkimusta varten. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

to 23.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Liikemiesten synkät salaisuudet. Kausi 12, 9/10. Tullikoira Anika löytää postipakettien joukosta turhan kovia kauluksia. Paitalähetyksestä löytyy melkoinen määrä kiellettyjä aineita. Poliisikoira Ink etsii etsintäkuulutettua miestä, joka on karannut sairaankuljettajilta. Karkulainen yrittää piiloutua, mutta lopputulos on kehnonlainen. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ke 22.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Kielletyt joulumakkarat. Kausi 12, 8/10. Huumekoira Yarra kiinnostuu postipaketista, jossa on uutuuttaan kiiltävä pakoputki. Putken sisältä löytyy jotain sinne kuulumatonta. Joululahjaksi lähetetty makkara ei jää huomaamatta biouhkia nuuskivalta tullikoira Kodalta. Vastaanottaja saa herkullisen lahjan sijaan vain tyhjän purkin. Poliisikoira Ice pääsee esiintymään lentonäytöksessä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ti 21.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tryffelikoiria ja ihmiskarkulaisia. Kausi 12, 7/10. Epäilyttävä mieshenkilö hiiviskelee ihmisten pihoilla ja noukkii niihin itse piilottamiaan tavaroita. Poliisikoira Ice lähtee jäljittämään miestä. Tryffelikoira Indie on innokas cockerspanieli, joka auttaa viljelijää löytämään omalaatuisen satonsa maan alta. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ma 20.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Muurahaiskoirien matkassa. Kausi 12, 6/10. Huumekoira Jodie tutkii postilähetyksiä ja löytää Hollannista saapuneen epäilyttävän paketin. Walesinspringerspanieli Vito etsii argentiinanmuurahaisia, jotka vievät elintilaa hyönteisten lisäksi myös linnuilta ja liskoilta. Muurahaiset leviävät ihmisten mukana haavoittuviin ympäristöihin, joista pesät täytyy etsiä ja tuhota mahdollisimman nopeasti. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

pe 17.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Pettämättömät jäljittäjät. Kausi 12, 5/10. Huumekoira Willow tekee valtavan löydön postikeskuksessa. Sen ansiosta suuri ekstaasilasti ei päädy katukauppaan, vaan tuhottavaksi. Rakkaussuruista kärsivä nuori mies potkii naapuruston aitoja rikki ja saa saksanpaimenkoira Bluen peräänsä. Blue on taitava jäljittäjä ja pelottava vastustaja lainrikkojille. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

to 16.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Metsästyskoira sorsien suojelijana. Kausi 12, 4/10. Poliisikoira Moon etsii miestä, joka on viettänyt iltaa pahanteossa nilkkapannastaan huolimatta. Etsintä voi äityä vaaralliseksi, sillä miehen autosta löytyy kirves. Saksanseisoja Max etsii uhanalaisia vuorisorsia. Sen metsästysvaistot on valjastettu luonnonsuojelukäyttöön. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ke 15.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Luonnonsuojelua koiravoimin. Kausi 12, 3/10. Poliisikoira Skudder valmistautuu pitkään etsintään riehuvan miehen yhyttämiseksi, mutta pahantekijä löytyykin aivan nurkan takaa. Labradorinnoutaja Aria etsii kiivilintuja luonnonsuojeluprojektissa. Neulanokat ovat lentokyvyttömiä ja erittäin uhanalaisia, joten koirien työ ohjaajiensa apuna on korvaamattoman tärkeää. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ti 14.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tassuttavat tullivirkailijat. Kausi 12, 2/10. Tullissa tutkitaan huumekoira Ranin merkitsemää pakettia, jonka sisältämät alusvaatteet vaikuttavat epäilyttävän painavilta. Biouhkabeagle Fidget etsii kiellettyjä lähetyksiä postikeskuksessa. Se merkitsee epäilyttäviä paketteja, joista löytyy haitallisia salamatkustajia. Sniper etsii keltasilmäpingviinejä luonnonsuojeluohjelmassa. Samalla löytyy muitakin mielenkiintoisia eläimiä, mutta ammattilaisena Sniper ei anna niiden häiritä työtään. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

VirkakoiratS

ma 13.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Hurmaavat luppakorvat. Kausi 12, 1/10. Uuden-Seelannin virkakoirat toimivat monenlaisissa tehtävissä tullissa ja poliisissa, mutta niillä on myös ankara vastuu estää tuholaisten ja taudinaiheuttajien leviäminen maan herkkään ja ainutlaatuiseen luontoon. Pip etsii kauripuutautia ja Hunter nuuhkii biouhkia postilähetyksistä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

pe 10.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tryffeleitä ja autovarkaita. Kausi 11, 10/10. Tryffelikoira Indie etsii mustaa kultaa maastosta kuin maastosta. Poliisikoira Taylor saa puolestaan näyttää pitkäkyntisille, ettei siltä pääse piiloon edes koiranilmassa. Bioturvallisuuskoira Archie taas estää laittomia elintarvikkeita pääsemästä maahan. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

to 09.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Pettämätön vainu. Kausi 11, 9/10. Huumekoira Yarra pääsee nappaamaan päihdyttävimmät joululahjat postikeskuksella. Käteiskoira Flo-Jo puolestaan paljastaa isoa käteismäärää kuljettaneen miehen. Poliisikoira Falconin pettämätön vainu johtaa poliisit väkivaltarikollisten jäljille. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ke 08.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Pitkä yö. Kausi 11, 8/10. Virkakoira Vaderilla ja sen ohjaajalla Kieranilla pitää kiirettä työvuorossa. Parivaljakko hälytetään niin kaaharin perään kuin rauhoittelemaan väkivaltaisiksi äityneitä kotibileitä. Lentoasemalla puolestaan on vilskettä joulupakettien tutkinnassa, eivätkä kaikki lahjat ole kilteille lapsille. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ti 07.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Haamukuski. Kausi 11, 7/10. Sam ja Zinny ehtivät yövuoronsa aikana jahdata niin aidan rikkojia kuin lähestymiskiellonkin rikkojia. Mutta löytääkö Zinny jälkiä haamukuskista? Tekeekö tullikoira Yarra jälleen oivan huumelöydön? Paljonko rahaa rahakoira Flo-Jo onnistuu löytämään? Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 06.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Autollinen autovarkaita. Kausi 11, 6/10. Poliisi ajaa takaa autovarkaita, jotka lähtevät keskeltä moottoritietä käpälämäkeen, mutta perässä tulevat vinhaa vauhtia hajukoiran käpälät. Vankilan portilla opitaan muun muassa, että auto on syytä pitää siistinä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7U

la 04.03. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Virkakoirat
Wellingtonin vandaalit. Kausi 11, 1/10. Poliisikoira Arlolla ja sen ohjaajalla on työntäyteinen yö Wellingtonin kaduilla vandaalien, kaaharin ja murtomiehen jäljillä. Postin lajittelukeskuksessa labradorinnoutaja Zion tekee hienon löydön. Töissä ovat myös huumekoira Spark ja bioturvallisuutta valvova beagle Joplin. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat7

pe 03.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Kovaa peliä Whanganuissa. Kausi 11, 5/10. Poliisin koirapartiolla on kiireinen yö Whanganuissa, kun useampikin henkilö on päättänyt paeta poliisia. Huumekoira Wallyn tarkka hajuaisti tuo porttikieltoja vankilan vierailijoille. Lentokentällä reppuun unohtunut hedelmä aiheuttaa päänvaivaa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

to 02.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Selvät sävelet. Kausi 11, 4/10. Postihihnalta löytyy epäilyttävä soitin, rattijuopot työllistävät poliisin koirapartioita, vankilaan yritetään tuoda jotakin kiellettyä ja lentokentällä ihmetellään kiellettyjä siemeniä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ke 01.03. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tyrmäävä löytö. Kausi 11, 3/10. Poliisin koirapartio etsii kaaharia ja jäljittää karkuun lähtenyttä naista. Huumekoira Willow löytää postihihnalta epäilyttävän kiintolevyn. Tullikoira Frisbee haistaa laventelia. Erään naisen autosta löytyy vankilan tarkastuspisteellä jotakin kiellettyä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ti 28.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Raha haisee. Kausi 11, 2/10. Poliisikoira Skudder jäljittää useampaa autovarasta Rotoruan kaupungin yössä. Tullin labradorinnoutaja Yarra tekee ensin hattutempun postin lajitteluhihnalla ja sitten paljastaa luvattoman lomakassan lentokentällä. Bioturvakoira Iko haistaa hedelmäisen tuoksun. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 27.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Wellingtonin vandaalit. Kausi 11, 1/10. Poliisikoira Arlolla ja sen ohjaajalla on työntäyteinen yö Wellingtonin kaduilla vandaalien, kaaharin ja murtomiehen jäljillä. Postin lajittelukeskuksessa labradorinnoutaja Zion tekee hienon löydön. Töissä ovat myös huumekoira Spark ja bioturvallisuutta valvova beagle Joplin. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

pe 24.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Hautarauhan rikkojat. Kausi 10, 10/10. Dan ja Kong jäljittävät huonekaluvarkaita ja auttavat kadonneen pikkupojan etsinnöissä. Vankilan huumekoirat Oscar ja Preston ottavat kisan. Andrew ja Kash jahtaavat hautarauhan rikkojia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

to 23.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tuplalöytö. Kausi 10, 9/10. Luke ja Skudder ajavat takaa autovarkaita ja hoitelevat muitakin keikkoja Rotoruan yössä, huumekoira Yarra tekee postin lajittelukeskuksessa tuplalöydön, ja bioturvallisuusbeagle Frisbee näyttää tulleensa isäänsä Watchmaniin. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ke 22.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Lemmenpesä. Kausi 10, 8/10. Sam ja Zinny etsivät varastetun auton kuskia ja saavat sen jälkeen hälytyksen omituiselle keikalle. Markilla ja Radarilla on ensimmäinen yhteinen työpäivä Waikerian vankilassa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ti 21.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Toinen kerta toden sanoo. Kausi 10, 7/10. Mark ja Moose etsivät Wellingtonissa murtomiehiä ja kohtaavat häirikön, joka ei ota millään opikseen. Toby paikantaa luonnonpuistossa kiivejä terveystarkastusta varten, ja tullin huumekoira Willow hoita hommansa hienosti. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 20.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Eksynyt retkeilijä. Kausi 10, 6/10. Delta-ryhmä Josh ja Iko ajaa epäiltyä takaa itseään säästelemättä. Miten vankilan uusi tupakkakoira Gemma selviää ensimmäisestä työtehtävästään? Bioturvallisuuskoira Emmett tekee lihaisan löydön. Poliisikoira Quita auttaa eksyneen retkeilijän etsinnässä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

pe 17.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Väijyssä. Kausi 10, 5/10. Poliisin koirapartio Regan ja Kosmo väijyy miestä, joka on uhkaillut naapuriaan varsijousella. Osaako Kosmo pysyä hiljaa? Vankilan huumekoira Tailla on kiireinen työpäivä. Bioturvallisuuskoira Mintee löytää lentokentällä matkustajan laukusta pari punaista salamatkustajaa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

to 16.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Kätkö työmaalla. Kausi 10, 4/10. Poliisikoira Luke auttaa pidättämään vaarallisia etsintäkuulutettuja. Huumekoirat Dug ja Sparky tarkastavat vankilan pihalla toimivan talojen kunnostustyömaan. Tullin rahakoira Flo löytää jättipotin. Myös biologisia uhkia nuuskiva Judd tekee pienen mutta tärkeän löydön. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ke 15.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Dinosaurusten jäljillä. Kausi 10, 3/10. Comrie ja McCaw jahtaavat autoja varastavia hulttioita Rotoruassa , ja luonnonsuojeluviraston koirapartio Andrew ja Neo menee Moutohoran saareen etsimään tuataraliskoja. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ti 14.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Virkaintoa. Kausi 10, 2/10. Poliisikoira Falon jahtaa takuumääräyksiä rikkoneita miehiä Wellingtonissa, vankilan huumekoira Dug haistaa sekä huumeet että huijausyritykset, ja tullin huumease Willow tekee huikean löydön. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 13.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Tyylikäs joutsen. Kausi 10, 1/10. Poliisin koirapartio Stu ja Dakota ajaa Wellingtonissa epäiltyä takaa ensin autolla ja sitten jalan. Vankilan huumekoira Dug esittelee taitojaan. Tullin huumekoira Latte tarkastaa saaristossa veneitä tyylikkäissä asusteissa. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

pe 10.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Yarran jättipotti. Kausi 9, 10/10. Tullin huumekoira Yarra tekee uransa toistaiseksi suurimman löydön Aucklandissa. Christchurchissa poliisikoira Kosmo jäljittää vaarallista ja väkivaltaista ryöstäjää, joka on aseistautunut vasaralla. Kosmon kollega Moose joutuu jäljittämään miehen, jonka perheriita on saanut väkivaltaisen päätöksen. Riitapukari luulee olevansa poliisia ovelampi, mutta Moosen kaksijalkaiset kollegat tunnistavat huonon valheen kuullessaan sellaisen. Myöhemmin Moose tutkii ostoskeskusmurtoa. Queenstownin lentokentällä vietetään ansioituneen virkakoira Samin viimeistä työpäivää. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

to 09.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Autovarkaan uimaretki. Kausi 9, 9/10. Poliisikoira Kosmo pääsee vikkeläkinttuisen autovarkaan jäljille, joka päättää ylittää joen karistaakseen valppaan ja tarkkakuonoisen jahtaajansa. Ennen työvuoronsa loppua Kosmo pääsee vielä auttamaan kaksijalkaisia kollegoitaan pidätysmääräyksen toteuttamisessa. Huumekoira Dug auttaa vanginvartijoita etsimään kiellettyä puhelinta ja tekee samalla mojovan huumausainelöydön. Lintujen etsimiseen erikoistuneet koirat Leroy ja Tui auttavat seuraamaan uhanalaisten kiivien kannankasvua. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ke 08.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Supertähden viimeinen työpäivä. Kausi 9, 8/10. Virkakoira Watchman tekee pitkän ja kunniakkaan uransa viimeisen työpäivän. Poliisikoira Rush pääsee bussiryöstäjän jäljille, mutta jäljitys ei sujukaan aivan odotetulla tavalla. Onneksi poliisit ovat valmiina auttamaan karvaista kollegaansa. Myöhemmin Rush pääsee puistoon paenneen karkurin jäljille. Innokkaaksi lukijaksi paljastuva huumekoira Latte tekee merkittävän huumelöydön ja höykyttää puruleluaan poikkeuksellisen innokkaasti. Poliisikoira Hades pääsee autovarkaiden jäljille. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ti 07.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Autovarasvandaalit. Kausi 9, 7/10. Poliisikoira Kosmo osallistuu takaa-ajoon, jossa joukko nuoria kaahailee varastetulla autolla ja pyrkii tuhoamaan sen samalla. Myöhemmin Kosmo pääsee taltuttamaan vaarallisen puukottajan ja ajamaan takaa mönkijää, jolla ei ole mitään asiaa teille. Postikeskuksen huumekoira Percy kiinnostuu aikuisviihdelähetyksestä, joka sisältää myös aikuisille kiellettyä materiaalia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat7

ma 06.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Vekaluhtakanan jäljillä. Kausi 9, 6/10. Ympäristöministeriön palveluksessa oleva Neo-koira auttaa kouluttajaansa löytämään uhanalaisia vekaluhtakanoja. Poliisikoira Iko pääsee murtovarkaan jäljille ja osallistuu myöhemmin kahden epäilyttävän hiipparin etsintään. Vankilan huumekoira Tai tekee kiinnostavan löydön vierailijoiden autosta, ja tullin huumekoira Zulu on innolla nuuhkimassa epäilyttäviä lähetyksiä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Poliisikoira Falon joutuu häätämään epäilyttävästi käyttäytyvän miehen julkisesta vessasta.

Virkakoirat7

pe 03.02. klo 09.30 - 10.00 30 minSub

Virkakoirat
Viidakkoveitsihyökkäys. Kausi 9, 5/10. Poliisikoira Arlolla on kiireinen yö edessä. Ensin joukko nuoria joutuu viidakkoveitsen kanssa riehuvan miehen hyökkäyksen kohteeksi, ja myöhemmin Arlo joutuu jäljittämään luottokorttivarkaan. Puhelin- ja tupakkakoira Bee puolestaan nuuskii vankilan selliosastoja löytääkseen kiellettyä tavaraa. Been kollega Bo kunnostautuu etsiessään vankilaan virtaavia huumeita. Poliisikoira Falon pääsee osallistumaan moottoripyörän takaa-ajoon. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.
Takaisin TV-oppaan etusivulle

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Vain elämää, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Latela 2023, Tietäjät tietää, Kahden joen välissä, Koskinen, Ihmeiden äärellä, Grantchester, Miehen puolikkaat, Alone - yksin erämaassa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet Mainosmyynti
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity